War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simon7109 a játékban a nevem.
PSN ID:misi2mezei
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egy csapattárs is áldozatul esett, kellett neki bejönnie elém mikor szegeltem az ellent..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Miért mondom? Mert... az elmúlt 2 nap folyamán ha megtámadtam egy ilyet. püty püty püty és buuuummmmm. Az most volt. P39emet azonnal felrobbantotta a levegõben. Hétfõn talán 3 gépemet szedte le zsinórban egy ilyen. Egyszer vmi 0.65rõl szárny leszakad bye bye. Következõnél rárepülök magasról éppen hogy lõttem 2õt püty püty. volt nicns motor, törzs, nyíl egyenesena földbe.6os F4f-et dettó lekapta igaz a raksik kifingaták azért de...
http://oxxi.atw.hu/land.jpg

De 6 raksi is elintézi.
250 kgsból mindig 2 rádobok az elég szokott lenni. A 250 lb-bõl meg ált mind a 4et.
Tömegverekedésbe be nem menve fentrõl válogatni majd a leszakadókat vagy a sorban hátúl lévõket támadva kurva jól el lehet lenni.
Az elsõ meccsen volt egy darab 262es, többel nem találkoztunk pedig lenyomtunk párat és 13as szintû volt a szakaszunk 😊
- Patch will be released soon
- At least 2 new planes, Dornier Do 217 and G8N Renzan
- Some change for fougasse, HE-shells for cannons (not sure)
- Changes in gaming economy
- Changes in flight models
- Improved joystick control
- Improved balance in match-making
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A Friedrich fényévekkel jobb mint az Emil, imádni fogod, pláne a tropit. Eleinte nagyon gyengén teljesítettem a messerekkel, aztán rájöttem hogyan és legfõképp MIKOR kell velük vadászni. Legyél fent, válogass, kiváló rescuer-nek. Nagyon fordulózós kavalkádba, tömegbunyóba rizikós leesni, de ha kiszámítható egy szituáció akkor az "U" két szára között van egy kill. Esetleg kettõ.
Az a legfontosabb hogy a rácsapás után az emelkedés elsõ pillanatában 550-600 km/h-s sebességed legyen, így könnyen visszajutsz a magas égbe ha netán az alant diszkózók rád állnának. Motorjának erejét és gravitációt kell kihasználni, nem a fordulékonyságát, mert az nincs neki. Ellenben precízen lehet vele célra állni.
Ha azt látom hogy lent keringõzik egy Bf-109 azonnal kiválasztom célpontnak mert nyilvánvalóan siemkanoob, ergo könnyû kill.
Nem tudom ki hogy van vele, én legtöbb meccsben a beaucheat-eket tartom elsõdleges célpontnak meg a katákat. Útálatosak énelõttem, tapasztaltam mire képesek.
itt láthatod is az elõbb Coral linkelt olyan videót
Mouse Aim módben pedig úgy kell mennie ahogy a srácok elõbb leírták.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként úgy megy a dolog, hogy valóban a kamerát mozgatod, de a géped megpróbál odafordulni, ahová a kamera néz. Míg közvetlen irányításnál az egered csak két tengely körül forgat(jellemzõen a szárny végi lapátokat és a magassági kormányt vezérli, az oldalkormányt nem), addig ez a módszer a gép minden irányítófelületét használja.
Továbbá nem kell nyolcszor megemelni az egeret egy körbeforduláshoz.
Lehet, hogy elsõre szokatlan ez most neked, de erõltesd kicsit, szokj hozzá, és idõvel rájössz majd, hogy ez a jobb mód.
Ami "papíron" van, az nem fedi a játékban lévõ modellt. Amíg a modellt csinálják, nem frissítik az infókat, mert nem hülyék, hogy ugyanazt a munkát elvégezzék ötvenszer. Amíg nem végleges a repülési modell, el lehet felejteni az infókat.
Most inkább nem minõsítem a felfogásod sebességét, mert már úgyis én vagyok itt a topikban a fõgeci...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Lényeg a lényeg, mivel nem tudtam eldönteni hogy én vagyok-e a béna, vagy valami más dolog játszódik közre, a sokadik utáni esetrõl már videót csináltam. A videón már sikerült felszállnom úgy hogy egy emelkedõt használtam rámpának, de hogy ne örüljek jött is egy másik meglepi.
Szomorúan vettem a lapot hogy elbasztam egy csomó idõt és még is ezüsttel kell beérnem, nekiláttam realisztikus irányítással. Aztán még csak ez verte ki igazán a biztosítékot... leszállok a mezõn, lefékezni nem tudok, és a már korábban megemlített sérült gép melletti rámpa szépen lenyírja a gépem alját úgy hogy egybõl meg is álltam. Kiírja mission accomplished... vörös fej, vérnyomás az egekben.
Kezdek átszokni hb-n is az eu szerverre, néha egész értelmes társaság jön össze és persze velük olykor lehet kommunikálni is nem csak xaxaxaxax van 😊
Tegnap is ahogy mentünk jópár kört, csomó "friss hús" volt akik próbálgatták milyen a hb és fogékonyak voltak a segítségre is 😊
egy corsaires srácot pl megtanítottam landolni mert azzal nem szabad teljes fékszárnnyal leszállni mert egyszerûen nem akar, 170nél visszaemelkedik és összevissza repül 😄
Úgyhogy érnek kellemes meglepetések, ahogy pl. a rögtönzött kis bombázókísérõ kötelékünk is kialakult 😊
Tegnap elõtt voltam egy olyan HB-ban, ahol 3 gépet vertem le a 410-essel BnZ-ben, a maradék kettõ rám emelt közben. Becsaltam õket a többiek alá akik addig 4-en szenvedtek le egy gépet az égrõl. A chatben tanították a társukat BnZ-zni 😊 Örültem nekik 😄
a legszebb benne, hogy az egész JG508as szakaszt én bontottam le egyedül géprõl gépre, pedig õk nem összevissza repkedtek 😊
szép befejezése volt ennek a WT-s napnak 😊

És még némi arany sas <#awink>#awink>