War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont karika nélkül nagyon nem megy a célzás. Jó lenne, ha árkádban végtelen lõszerrel, sok célponttal tudnám gyakorolni a célzókarika nélküli célzást, mert az nekem nem buli, hogy repülök 10 percet, elszórom az elsõ ellenségre az összes lõszerem (mert nem tudok lõni), aztán lelõnek mint egy kutyát.
Igen, tudom, hogy ezzel árkádban hátrányban lennék, viszont miután megszoktam azt, hogy nincs segítség, HB-ben ez a hátrány elõnnyé válik.
Hát így...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként ha valaki tudja, hogy hogyan lehetne KIkapcsolni árkádban, ne tartsa magában!
sry a láma kérdés miatt
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Sztem T5-T6-ig nem érdemes kijönni T0ból, sokkal könnyebb kis gépek közt összeszedni azt a néhány kezdeti szintet.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy meg taktikusan kell játszani, ha kaka van menekülj, és gankolj ahol tudsz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
a, leszállok a sérült gépemmel és cseszik megjavítani miután elfoglaltam,
b, leszállok, megjavít, airstart
c, leszállok, megjavít, betesz a pálya végére
d, leszállok, megjavít, ugyanúgy ott állok.
Aztán van az az eset mikor leszállok, összetörök aztán kilép minden javítás nélkül, pedig a kilépõ képen csak a szárnyak feketék..
Amúgy igazán betehetnék, hogy ha már képesek 25 másodperc alatt újra felszerelni a gépemet 1 tonnás bombákkal, akkor jöjjön már egy nõvérke és leheljen egy gyógypuszit az elájult lövészeimnek is 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
mi a trükk kezdõként?

http://kep.psharing.com/716796.t.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
Szintjeim: USA - 9
Orosz - 8
Brit - 11
Japán - 5
Német - 8
Épp a német class-t nyúzom, viszont JOYSTICK-al játszom, elég nagy hátrány a vadászatnál, nehéz célzás és cserébe lomhább a gép mint egérrel mert csak kisebb érzékenységgel tudok célozni, de az átlagom a statisztika szerint 2 repülõ és 12 földi cél, ami szerintem nem rossz ha azt nézzük, hogy sokszor lépek ki az éppen nem kedvelt mapokról rögtön és ezt is csatának számolja.
Az olcsó és gyors alacsony bombázás taktikát használom, pl. egy S79-el elsõként odaérni, alacsonyan, gyorsan és lebombázni 10-12 tankot ezzel a javítás 3x-osát kapom és rengeteg xpt, emellett minden classban van egy lassú bombázóm (a végére maradó pillboxokra) egy attackerem és két vadászom, az esetek 90%ban a top 3ban vagyok, általában az egeres hõsök elõznek meg 8-9 gép lelövésével én meg inkább bombázok az elején az említett joystick nehézség miatt. Vadászatnál az energiaharcot preferálom.
Eléggé képbe vagyok a játékkal, bár túl magas szinten azért nem vagyok, kérdezzetek nyugodtan bármit, szívesen
segítek mindenkinek ezentúl.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A blenheim ionágyúja kilõtte a motort, de még pont el tudtam vitorlázni az "A" reptérig, ami épp a miénk volt, majd miután átvészeltem a Blenheimet mégegyszer, megjavított, és felrakott a levegõbe az ellenséges flotta kellõs közepére! Persze hemzsegtek a vörösök, két olaszt mázlival leszedtem, aztán fáklya üzemmód...
"Alkalmas a BnZ-re és jobban fordul, mint a 109. Viszont lassabb. HB-n fentrõl nyugodt szívvel neki mehet a jóval magasabb tieres US gépeknek."
Lehet, akkor ugrok pár tiert...
Szvsz a BF 109 E az elsõ jó német fighter. Alkalmas a BnZ-re és jobban fordul, mint a 109. Viszont lassabb. HB-n fentrõl nyugodt szívvel neki mehet a jóval magasabb tieres US gépeknek.
A másik meg ha látod vki jön feléd és mondjuk van még oylan 1 km-re akkor lehet könnyebben letakarítani magadról. Ha mögöttem jön és felettem akkor gépet hossztengely körül megfordít majd S gomb így csinál egy fél kanyart horizontálisan. Közben csökken a magasságom így kapok némi sebességet is aztán kcisit ballra vagy jobbra kitérve el lehet húzni.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/10709-dogfighting-instructional-videos/
A Zérókon és a korai spitfire-eken kívül nem sok gép alkalmas fordulóharcra, pl. az összes német vadászgép energy-fighter.
Rád mászott már vki akkro ahogy itt tanácsolták nékem is szerezz minnél több sebességet és irtány egyenesen haza közben ballra jobbra húzigatva a gépet ne legyél egyszerû célpont. Aki rajtad van vagy leakad mert nem füllik hozzá a foga, hogy bemenjen 5-6 ellenséges gép közé, vagy a repteret elérve az AAA elég hatékonyan oda tud néha csapni.
Mert jelenleg az a helyzet, hogy engem mindig leráznak amikor üldözök valakit, de én nem tudok senkit sem lerázni...
PSN ID:misi2mezei
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nekem csak US,Német,Orosz,Japán,Angol vannak.