War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannéhány gép, pl a Me410 B6/R aminek nem lehet külön kezelni a 20-as meg 30-as gépágyúit, mert mindkettõ Cannon-nak számít..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Alátámasztom. Nem egyzser voltam már a fazs rossz végén iylene setben, hogy kis fos reserv szar leszedta a 5-6os gépemet. Fordítva meg "nehéz" mert õ simána levegõben marad 120nál is és úgy forgolódik ballra jobbra mint vmi elkúrt kis lepke.
Hercules-re ad még +2000-et de nem az a lényeg. A lényeg, hogy lelõsz egy jet-et csajkával. Az sem érdekelt volna ha nem ad xp-t
Normális légcsavaros gépek ellen azokat az .50eseket imádom. t6 gépekkel megyek max az amcsiknál igaz a 7es szint megven. De... azért lõni kell egy darabig az ellent az 50essel hogy leesen. ellenben pl a baufigheter 4 20mm-ese lekaszálja az égbõl 1 sorozattal.
Úgy van nekem is.
Az a sima 1000 xp nem volt túl vastag jutalom, még a Hercules-el se..

Pedig megéri az 5K xp-ért <#nevetes1>

Na ilyen acsit sem kaptam még.
Mission maker:deliver first and final blows.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Épp Most mentem egy csatát a 7-es gépeimmel és csodálatosan bevágott az ellenhez egy Mig-et😊. Sok esélyünk volt leszedni mondanom sem kell.Ám amíg õ 4 gépet és 3 földi célpontot lõtt ki én 24 földit és 4 Légit csak a Hellcat-el.Nem is vágyom annyira a sugárhajtusúakra😊
A lényeg annyi, hogy ne kezdj foruló harcot jet-el ha csajka van a közelben <#eplus2>
Kis érdekesség<#wink>. Küldöm Rudinak aki szerelmes a japán jet-be.
Hát azért nem mindegy, mivel lövöd. Ódákat zengtetek itt a Hayabusháról, tényleg fürge kis gép, de a tûzereje finoman szólva harmatgyenge. Már egy Beaufighternél is leginkább csak tüzijátékot csinál a találat, minden látható eredmény nélkül. Én leginkább max T3 gépekre megyek rá vele, a többivel kár próbálkozni.
A Ki-61-ek sokkal használhatóbbak, fõleg a b variáns a négy 12mm-es géppuskával. Illetve a hidroplán zero T4-ben egy vadállat a két 20mm-es ágyújával, talán az a legerõsebb T4 gép az egész játékban.

Talán egy nemzetnél könnyû ez a 2-5-ig szint, azok az oroszok, ott érdemes kijönni T0-ból (habár az alap gépek is nagyon jók). A BB-1 és a SU-2-esek a bombáik révén elég hatékony xp szerzõk, ráadásul nagyon fordulékonyak, így töltés közben a gépfegyverrel lehet aprítani a gyengébb földi célpontokat is.
A többi nemzet elég szenvedõs, akad 1-2 jó gép, csak az a baj, hogy a többi helyet is fel kell tölteni rosszabbnál rosszabb gépekkel, amiknek semmi esélye sincs a nagyobb szintûek ellen, ezért ott inkább érdemes a 0-1-es gépekkel vadászni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Coral Springs
Ez az amivel én nem szarakodtam, ment is ugyanarra a billentyûre a kettõ.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Én általában arra megyek rá akit taktikailag jó helyzetben találok, aztán felõlem mehetne F–22 Raptor -al is. <#smile> Volt már arra példa hogy egy 0 -ás szintû "noname" géppel nagy madarat fogtam, miért ne. Nem minden a gép, azt valaki még irányítja is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

bardocz
Az fasza kis ugrás. Köszi.
MIssION érdemes XPt "farmolni"?

Nincs hivatalos infó, viszont a WT fórum meg az itteni tapasztalatok alapján úgy van, hogy:
I. T0-T1
II. T2-T6
III. T7-T20

Jó nagy szivatás, pont T7-nél kezdõdnek az igazán jó gépek, de azokat már berakja jetek ellen is sajnos.

Én még messze vagyok tõle de ugyanilyen fegyverzetes gépekkel letoltam úgy 300 HB-t 😊 Nem olyan rossz az és 6 darab van rajta nem 4 😊

Amúgy meg a gép szépsége majd kárpótol érte 😄
Ezzel az a baj csak, hogy a tracer talál, amit utánaküldök cannont, az meg nem. És akkor fogom a fejem, hogy minek tracereztem, miért nem lõttem a nagy kaliberrel...

bardocz
Tényleg szopás a T2, angol meg japán gépeknél megvan. Maguk a gépek nem rosszak, de úgy szednek le, hogy észre se veszem. Matchmakerrõl van valami grafikon? WoT-nál van ilyen, ott tudom mik ellen mehetek.
Lehet configolni, hogy pl bal klikkel géppuska, jobbal meg gépágyú..

Kérdés. Az F-86 azzal a 4 .50essel nem... "fos"? Azért kérdem mert jet ugye inkább rárepülsz, odacsapsz és húzol tovább. A többi a 20-23-30 meg a franc tudja még hány milisel jó is rá de az F-86...
azért kérdem mert nekem egyenlõre az amcsik a szimpatikusak a többi közül. Meg még a német de... ott nicns gond a jetekkel 😊
Csak körül belül 110 db😊. Nem baj azért egy párat megtartok!
Coral Springs
Azért mert a controls -ban a képkészítés alapból print screen -re van rakva. Sõt még külön gomb is van arra hogy HUD nélkül fényképezze.

Lehet egy olyan kérdésem,hogy ez milyen statnak számít?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor most van egy rakás mentésed amikrõl nem is tudtál 😄 Ismerõs érzés 😊
Hálás köszönet,egy ideje nekem is a telepítési mappába menti."eszembe" nem jutott volna😊
De HB és célzás témához. Lõsz a kis kaliberessel apró sorozatokat nyomjelzõ van látod hova megy. Ha azzal találsz akkor lehet lõni a nagy kaliberessel is. Bár alapból azt hiszem egy gombon van mind a 2 ami elég epic fail de...
win7 van nálam is és a játék könyvtárában van egy screenshots mappa. oda rakja csak úgy mint abban a játékban amirõl itt nem szabad bezsélni 😊
Nálam is.
De most megnéztem a dokumentumokban is van viszont az utolsó mentés január 25-i dátummal van.
Onnantól az összes késõbbi már a telepítési könyvtárban.
Coral Springs
A cooperation misszióknál egyik irányításmóddal sincs ott a segédkarika, csak a célkereszt. Sõt ki se jelzi ha találatot kapott az ellenfél gépe, de ha már füstöl akkor oké a mûsor. Ott tudsz gyakorolni, lesz is mit kilõnöd.

Amúgy a segédkarika szerintem inkább egy tutorial a szimulátorhoz mint sem hátrány, növeli a célzási tapasztalatot.

Win7-em van. Hát neked?

Hm nekem nem oda gyûjti hanem a játék könyvtárjába, érdekes 😄
Printscreen gomb, aztán a windowsos dokumentumok könyvtárban megkeresed a játék mappáját, ott gyûlnek.

prtscreen-re csinál neked a játék könyvtárban Screenshots mappába magától
Mondjuk azt a pirosodást nem érdemes túlságosan komolyan venni. Addig rendben, hogy nem csak a karikára vitt célkereszt esetében találhat a lövés, de érdemes inkább azt tippelgetni, hogy merre akar fordulni a pilóta, és úgy felülbírálni még a célkarikát is, a pirosodásra hagyatkozás helyett...

Tudna Valaki segíteni,hogy milyen Progival tudnék screenshot-ot csinálni?Mert sem a Fraps,sem a Gamecam nem akar szuperálni.Köszi😊
😊
Emlékszem még megkaptam itt valakitõl, hogy nehogy már egy repülõs játékban a joy legyen a hátrány 😊

hát ez nagyközönségre van fejlesztve elsõsorban egyszerû szórakozásra 😊
hát már az elsõ kör ég és föld egérrel...én meg azthittem majd milyen PRO vagyok a SAitekemmel😛😄

Árkádban semmi nincs. Én is bénán célzok, ezért szeretem a lõszeresvagonként funkcionáló 410-est 😊

Vannak ászok is rendesen, múltkor 2 olyan csatát is láttam ahol K meszával 7-8 killt letolt a srác. Én meg csak hümmögtem hogy nem jutott semmi 😊

Árkádban nem érdemes joy-al menni, úgy levernek az egeresek mint a sicc.

Próbáld ki egérrel, rá fogsz szokni, hidd el 😊

Én erre sosem figyeltem itt 😊 Arcade-ban úgyis szórja az ember az áldást ha talál jó ha nem az se gond 😊

HB-ben meg ugye spórolás van és leginkább biztosra megy az ember meg ott szerintem nem is jelez ilyesmit
Ooooo shiiiit😄

mondtam láma a kérdés😄

de baszki azzal sokkal jobban lehet célozni😛 hiszen bepirosodik ha sacc/kb találat lesz ha meghuzod a ravaszt.....

nah mindegy😄

Jah, a kör csak egérrel jön elõ, azt mutatja merre nézel az egérrel, és próbálja odafordítani a gépedet is.

Értem már.
Az a kör a Mouse Aim mód visszajelzõje, hogy mégis merre kolbászolsz az egérrel 😊
nem joyal játszol? :-)
nemnem van a Crosshair aztán ha lockolom a célpontot akkor lesz körülötte egy fekete körszerûség,DE van az a mozgó fehér jóval nagyobb kör ami pirosra vált ha valószinüleg találat lesz....a repülõ orr irányától függõen mozog sokkal nagyobb ivben mint a célkereszt! na az a KÖR kéne nekem és igen arcade mód

Mármint nincs befogva 😊 lemaradt
Pedig arcade-ban alapból be van kapcsolva.
Max annyi lehet h "befogva" a célpontod akkor nem mutatja. Azt hiszem alapból az egér középsõ gombra van rakva a target lock