War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mission maker:deliver first and final blows.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A Ki-61-ek sokkal használhatóbbak, fõleg a b variáns a négy 12mm-es géppuskával. Illetve a hidroplán zero T4-ben egy vadállat a két 20mm-es ágyújával, talán az a legerõsebb T4 gép az egész játékban.
A többi nemzet elég szenvedõs, akad 1-2 jó gép, csak az a baj, hogy a többi helyet is fel kell tölteni rosszabbnál rosszabb gépekkel, amiknek semmi esélye sincs a nagyobb szintûek ellen, ezért ott inkább érdemes a 0-1-es gépekkel vadászni.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
I. T0-T1
II. T2-T6
III. T7-T20
Jó nagy szivatás, pont T7-nél kezdõdnek az igazán jó gépek, de azokat már berakja jetek ellen is sajnos.
Amúgy meg a gép szépsége majd kárpótol érte 😄
azért kérdem mert nekem egyenlõre az amcsik a szimpatikusak a többi közül. Meg még a német de... ott nicns gond a jetekkel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De most megnéztem a dokumentumokban is van viszont az utolsó mentés január 25-i dátummal van.
Onnantól az összes késõbbi már a telepítési könyvtárban.
Amúgy a segédkarika szerintem inkább egy tutorial a szimulátorhoz mint sem hátrány, növeli a célzási tapasztalatot.
Emlékszem még megkaptam itt valakitõl, hogy nehogy már egy repülõs játékban a joy legyen a hátrány 😊
hát ez nagyközönségre van fejlesztve elsõsorban egyszerû szórakozásra 😊
Vannak ászok is rendesen, múltkor 2 olyan csatát is láttam ahol K meszával 7-8 killt letolt a srác. Én meg csak hümmögtem hogy nem jutott semmi 😊
Próbáld ki egérrel, rá fogsz szokni, hidd el 😊
HB-ben meg ugye spórolás van és leginkább biztosra megy az ember meg ott szerintem nem is jelez ilyesmit
mondtam láma a kérdés😄
de baszki azzal sokkal jobban lehet célozni😛 hiszen bepirosodik ha sacc/kb találat lesz ha meghuzod a ravaszt.....
nah mindegy😄
Az a kör a Mouse Aim mód visszajelzõje, hogy mégis merre kolbászolsz az egérrel 😊
Max annyi lehet h "befogva" a célpontod akkor nem mutatja. Azt hiszem alapból az egér középsõ gombra van rakva a target lock