War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most meg kifagyott a kép.
lelõttek, új repcsi, majd lefagyott. A hang ment tovább, de a kép maradt, de tudtam irányítani (WEP hallatszik+lõ), és hallottam, ahogy a flak és valaki együttesen próbálják ementálivá szedni a repcsit... még jó, hogy az xp-t megkaptam a végén.
lelõttek, új repcsi, majd lefagyott. A hang ment tovább, de a kép maradt, de tudtam irányítani (WEP hallatszik+lõ), és hallottam, ahogy a flak és valaki együttesen próbálják ementálivá szedni a repcsit... még jó, hogy az xp-t megkaptam a végén.
az olaszokkal is lehet irtani 😊 és ebbõl 3 ruszki OP bombázó és 1 P39K <#bee1>#bee1>
a 7. kill után belémjött a csapattárs <#violent>#violent>
az automatikus kiugráshoz:
szerintem köze van az üza. elfolyáshoz, kilõttem egy ruszki bombert, õ közben csak a motoromat pirosozta be, meg talán a csûrõt, mégis elindult a visszaszámlálás, ezután egymás után pirosodott be minden, majd nézem, hogy folyik a nafta, majd fáklya...
a 7. kill után belémjött a csapattárs <#violent>#violent>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az automatikus kiugráshoz:
szerintem köze van az üza. elfolyáshoz, kilõttem egy ruszki bombert, õ közben csak a motoromat pirosozta be, meg talán a csûrõt, mégis elindult a visszaszámlálás, ezután egymás után pirosodott be minden, majd nézem, hogy folyik a nafta, majd fáklya...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy hogy a két kísérlet között kilõtték a lövészedet. Ilyenkor azt írja valamiért, hogy holt zónában van a cél, pedig csak a lövész az, ami holt.
Nem annyira érdekes, 11-es szintig könnyû eljutni, utána kezd horrorisztikussá válni az összegyûjtendõ XP mennyiség.
Egy barátom nemrég váltott be 2000 aranysast free xp-re magas tieren, aztán egy fél szintet lépett érte cserébe 16-os szinten. 😊
Egy barátom nemrég váltott be 2000 aranysast free xp-re magas tieren, aztán egy fél szintet lépett érte cserébe 16-os szinten. 😊
Hát az hogy milyen mértékben nõ az xp mennyiség.
ÖÖÖÖ Eza hátsó guneres dolog ez mi ez? Kezdõdik a csta mondom most már megnézem pontosan mennyi is az a tér amit belát. A-20G meg a Beafughtert is néztem. Elég derék nagy szögben sárga a célkreszt. Megy a cstaa mögém jönnek, lõnek. Át hátsó guner de nem tudom lelõni mert holt zónában van. A cstaa elején még oda simán tudtam lõni. ez hogy van?
Én a németet 12-rõl 15-re, az amcsikat 0-ról 11-re <#nyes>#nyes>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mármint mi érdekes? Az elsõ 6-7 szint vicc mennyiségû XP-t igényel...
Van 4500000 free xp-m megnéztem mit tudnék vele kezdeni ha átváltanám.
A ruszkikat akikkel 9-es szinten vagyok feltudnám húzni 13-asra.
A Japánokat akikkel 0-ás szinten vagyok feltudnám húzni 11-es szint feléig.
Érdekes... <#whatever>#whatever>
A ruszkikat akikkel 9-es szinten vagyok feltudnám húzni 13-asra.
A Japánokat akikkel 0-ás szinten vagyok feltudnám húzni 11-es szint feléig.
Érdekes... <#whatever>#whatever>
Mert a Beaufighternek szar az FM-je, sokkal jobban fordul mint kéne.
Az nem is visz el 2 db 500kg-s bombát.Jók a 410-esek csak menj velük. Elsõ csapás a tied ha jól csinálod. Aztán fordulhatsz a bomberekre...vagy ami tetszik.Van tûzerõ.Az 50 mm-es meg egy troll gun.
Megvettem a 8as M410eseket az 1. 2õt legalább is. Hát... eléggú úgy fordul mint egy tégla. Érzésem sztema beafighter jobb iylen téren.
Hm. Ki-10-zel repültem árkádot, sötétpirossá lõtték a motorom. Vagy öt percen keresztül hajtottam WEPen hogy kivégezzem, és ugyan nagyon gyorsan ledegradálódott feketére, de megdögleni nem volt hajlandó. Akartam a No Engine Required 1000XP-jét. 😛
Végül letettem így is, le akartam verni a propellert, az sem jött össze. Lent ültem a bozótosban, nyomtam neki a gázt, de megmoccanni már nem volt hajlandó...
Fura.
Végül letettem így is, le akartam verni a propellert, az sem jött össze. Lent ültem a bozótosban, nyomtam neki a gázt, de megmoccanni már nem volt hajlandó...
Fura.
Az igaz 😊
Mindenesetre E felett radikálisan máshogy viselkednek.
Mindenesetre E felett radikálisan máshogy viselkednek.
De zamek, hát az Emil is 109-es! Bf109E-3. Amit te 109-esnek nevezel, az meg Bf109F-4, meg F-4/trop.
Hát igen, azóta se tudtuk meg mi az igazság..
Bár én a helyében akkor 3x hoztam volna 262-est 😄
Bár én a helyében akkor 3x hoztam volna 262-est 😄
"A második mondatot az Emillel összehasonlítva írtad, vagy az Emilrõl?"
Igazán az Emilrõl írtam, mert az csak a lvl 6. Én a 109-eseket is szeretem. Valaki nem igazán kedveli, arcade-ra még talán igaz is lehet, hogy ott kevésbé produktív. Szituáció függõ, ott is lehet gyilkológép.
Igazán az Emilrõl írtam, mert az csak a lvl 6. Én a 109-eseket is szeretem. Valaki nem igazán kedveli, arcade-ra még talán igaz is lehet, hogy ott kevésbé produktív. Szituáció függõ, ott is lehet gyilkológép.
Helyi kolléga volt az illetõ 😊
Januárban volt egy elég durva eset, többen is jelentették azt a meccset ahol egy srácot 1szer lelõttek, 1szer lezuhant, de 3-adszorra is Me-163-mal repült egyetlen meccs során.
Csak a WoT számol mindent szerveren, WT a klasszikus formulát követi, szerver csak elhelyezi a gépeket a légtérben, meg továbbítja az adatokat, legtöbb számítást a kliens végzi.
Ennek megvannak az elõnyei és a hátrányai:
Emiatt nem lehet mod-olni a játékot, mivel egyetlen hash hiba bann-hoz vezethet. És sajnos lehet csalni, de elõbb-utóbb ezeket kiszúrják.
Viszont nem kell pályák méretét lavór méretûre korlátozni, mivel a szerverek kisebb terhelésnek vannak kitéve.
Nem 3! másodpercenként ellenõrzi a gép a láthatóságot (bár mivel a gép akkor se tûnik el ha éppen nem 'látnád' ezért igazából nincs túl nagy jelentõsége).
Rosszabb netbõl adódó hátrány részben kizárva (gondolom más is észrevette már a 1-2 másodperc késéssel bekövetkezõ sérüléseket, WoT-ban ilyen esetekben van Ghost shell...)
Csak a WoT számol mindent szerveren, WT a klasszikus formulát követi, szerver csak elhelyezi a gépeket a légtérben, meg továbbítja az adatokat, legtöbb számítást a kliens végzi.
Ennek megvannak az elõnyei és a hátrányai:
Emiatt nem lehet mod-olni a játékot, mivel egyetlen hash hiba bann-hoz vezethet. És sajnos lehet csalni, de elõbb-utóbb ezeket kiszúrják.
Viszont nem kell pályák méretét lavór méretûre korlátozni, mivel a szerverek kisebb terhelésnek vannak kitéve.
Nem 3! másodpercenként ellenõrzi a gép a láthatóságot (bár mivel a gép akkor se tûnik el ha éppen nem 'látnád' ezért igazából nincs túl nagy jelentõsége).
Rosszabb netbõl adódó hátrány részben kizárva (gondolom más is észrevette már a 1-2 másodperc késéssel bekövetkezõ sérüléseket, WoT-ban ilyen esetekben van Ghost shell...)
Csítelni? Nem sokat tudsz az ilyen játékok mûködésérõl, ugye?
Nálunk csak a kliensprogramok vannak fent, az események számítását a központi szerver végzi, a klienseink csak megjelenítik a kapott adatokat. Lehetetlen csalni benne, hiszen valós idõben kéne hekkelni hozzá a központi szervert.
Azért látsz csalásgyanús dolgokat, mert borzasztóan nem ismered a játékot. De ez már a "fostalicska kétfedelûek" szófodulatodnál kiderült. Ha tényleg lenne tapasztalatod szimulátorokkal, ahogyan állítod, akkor tudnád hogy a kétfedelûek bármelyik egyfedelût lefordulják. Ebben a játékban is. Másképpen fogalmazva, azokkal a "fostalicska kétfedelûekkel" fodulóharcban bármilyen egyfedelû gépet le tudsz nyomni.
Nálunk csak a kliensprogramok vannak fent, az események számítását a központi szerver végzi, a klienseink csak megjelenítik a kapott adatokat. Lehetetlen csalni benne, hiszen valós idõben kéne hekkelni hozzá a központi szervert.
Azért látsz csalásgyanús dolgokat, mert borzasztóan nem ismered a játékot. De ez már a "fostalicska kétfedelûek" szófodulatodnál kiderült. Ha tényleg lenne tapasztalatod szimulátorokkal, ahogyan állítod, akkor tudnád hogy a kétfedelûek bármelyik egyfedelût lefordulják. Ebben a játékban is. Másképpen fogalmazva, azokkal a "fostalicska kétfedelûekkel" fodulóharcban bármilyen egyfedelû gépet le tudsz nyomni.
Mai patch notes-bõl:
Bug fixed: enemy aircraft remains highlighted even when out of visibility.
Vége a felhõben világító célpontnak... végre.
Ugráló célkereszt (célpötty?): össze-vissza rángatja az egeret.
Ilyenkor motor le 1-5%-ra és kezd el géppuskával lõni (ha van) ráérzésbõl, amikor közelít hozzá a tracer akkor küld rá a gépágyút is (ha van). Amint eltalálod meg fog ijedni és kirántja a gépet oldalra. Elég sok árkád balfasz erre játszik, mivel álló célpötty nélkül õk se tudják eltalálni a célpontot.
Japán gépek közül CSAK a Ki-61-esekkel szabad lövésszel rendelkezõ gépeket kergetni, összes többi instant felrobban ha eltalálja Igor.
Bug fixed: enemy aircraft remains highlighted even when out of visibility.
Vége a felhõben világító célpontnak... végre.
Ugráló célkereszt (célpötty?): össze-vissza rángatja az egeret.
Ilyenkor motor le 1-5%-ra és kezd el géppuskával lõni (ha van) ráérzésbõl, amikor közelít hozzá a tracer akkor küld rá a gépágyút is (ha van). Amint eltalálod meg fog ijedni és kirántja a gépet oldalra. Elég sok árkád balfasz erre játszik, mivel álló célpötty nélkül õk se tudják eltalálni a célpontot.
Japán gépek közül CSAK a Ki-61-esekkel szabad lövésszel rendelkezõ gépeket kergetni, összes többi instant felrobban ha eltalálja Igor.
Mivel sztem ezek is szerver alapon mennek nem nagyon lesznek itt cheaterek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
1 shozok elõfordulnak még nagy bombázók esetében is, én többször tapasztalom azt hogy a ,,célkereszt ugrál"
csiterek mennyire jellemzõek? nem vagyok profi,de nem ma repültem elõször😛 és olyan "one shot"-ok meg olyan kanyarok repûlnek olykor-olykor,hogy még!😄 /kispoláknak nagyobb a fordulóköre mint 1-2 delikvensnek....😛/
Sehogy, akinek több egysége van ott az kezdi foglalni. Repülõvel nem lehet 😊
A lonely islandon hogyan lehet bázist foglalni?
A C-t lenyomva tartod és mögéd tudsz nézni .
Menü, Controls, Camera Controls rész...
Kérdés:
Láttam videóban,hogy lehet hátra is kukucskálni.Nekem jobb egér gomb ,de nem állandóan,hogy lehet megoldani,hogy tudjak menet közben is figyelni melyik beállításnál van az.Hogy 1 gombra figyeljem ki van mögöttem ,mert sokszor ezen múlik nem figyelek oda és telibevernek.
Mert a Numlock billentyûnél mintha lenne valami jobbra ballra,de hát WASD tolom plusz egér elég érdekes ide oda ugrálni.Beállításnál hol tudom ezt átállítani?
Láttam videóban,hogy lehet hátra is kukucskálni.Nekem jobb egér gomb ,de nem állandóan,hogy lehet megoldani,hogy tudjak menet közben is figyelni melyik beállításnál van az.Hogy 1 gombra figyeljem ki van mögöttem ,mert sokszor ezen múlik nem figyelek oda és telibevernek.
Mert a Numlock billentyûnél mintha lenne valami jobbra ballra,de hát WASD tolom plusz egér elég érdekes ide oda ugrálni.Beállításnál hol tudom ezt átállítani?
lvl 11 gg majd 1 hónap múlva😄
német oldalon vmi hasonló tipp?
Nem kifejezetten. Van a gépeknek egy XP csíkja, ha az betelik, onnantól már csak ötödannyi XP-t termel. Aztán akkor lett egy talizmános géped, aminek a talizmánját már nem használod...
Azt nem tudom, hogy a 20% XPre jár-e a talizmán 100% bónusza, de még ha jár is, az is csak 40%...
Szerintem T0 az igazi kezdõ XPfarm, könnyû játszani, ingyen javítós, termeli az ezüstöt is mint a vadállat...
Talizmán helyett szerintem jobban megéri a T1 orosz Catalina.
Azt nem tudom, hogy a 20% XPre jár-e a talizmán 100% bónusza, de még ha jár is, az is csak 40%...
Szerintem T0 az igazi kezdõ XPfarm, könnyû játszani, ingyen javítós, termeli az ezüstöt is mint a vadállat...
Talizmán helyett szerintem jobban megéri a T1 orosz Catalina.
Nem tudom,de engem az EU szerveren max 40mp után be is vág játszani.
Igen, de én nem vennék talizmánt a helyedben. Senki nem ajánlja.
jól gondolom,hogy nuboknak XP t szedni talizmanos bombazoval a legtápabb?😛
<#eljen>#eljen>
RU, vagy Any available szervert állíts be, ne EU-t. To Battle gomb megnyomása után a játékmód és népválasztó ablak tetején tudod átállítani.
A csatába kerülést és hogy milyen map lehet gyorsitani valahogy illetve állitani az utóbbit?
3-4 percet kell várni 1 jatekra?(
3-4 percet kell várni 1 jatekra?(
Ugyanezt mondta õ is ne húzd fel magad 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ahh tuti hagyta magat. 😄 Na jo nem, szep! 😉 <#taps>#taps>
Akkor leírom megint remélem érthetõen.
Vadászok ellen menny vele!!!!!!!!!!!!
Érted? Vadász. Figther. Hasonlók. Egész tier 6-ig ám.
És egy kis értelmezés: Tier 3-> csatagépek, bombázók vadászok. Ezt mind magába foglalja. És ha jól emlékeszem vadászokat mondtam volna.
Jó lenne megtanulnod fogalmazni is Captain Obvious vagy értelmezni.
Bombázókísérgetésre meg NEM alkalmas. Vadászok ellen menny vele, kényszerítsd õket fordulóharcra.
Vadászok ellen menny vele!!!!!!!!!!!!
Érted? Vadász. Figther. Hasonlók. Egész tier 6-ig ám.
És egy kis értelmezés: Tier 3-> csatagépek, bombázók vadászok. Ezt mind magába foglalja. És ha jól emlékeszem vadászokat mondtam volna.
Jó lenne megtanulnod fogalmazni is Captain Obvious vagy értelmezni.
Bombázókísérgetésre meg NEM alkalmas. Vadászok ellen menny vele, kényszerítsd õket fordulóharcra.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ja, a másik eset, amikor meg ilyet KELL csinálnom, amikor bombázóban ülõ havert kísérgetek. Akkor nem igazán rajtam múlik, hogy mit támadok meg, azt igyekszem, aki nekünk jött. Ha Beaufighter, akkor az. Ilyen esetekben még szándékos kamikazét is bevállalok, mert csak úgy menthetem meg a havert...
Igen, pont errõl beszéltem, ha esetleg nem sikerült volna olvasás után az értelmezés. Hogy kevés és gyenge a fegyverzete.
"Én leginkább max T3 gépekre megyek rá vele"
vs
"Vadászok ellen menny vele"
Thank you, captain Obvious...
Beaufighterre nem _szoktam_ rámenni, viszont esett már meg ilyen is, mert nem volt más cél.
"Én leginkább max T3 gépekre megyek rá vele"
vs
"Vadászok ellen menny vele"
Thank you, captain Obvious...
Beaufighterre nem _szoktam_ rámenni, viszont esett már meg ilyen is, mert nem volt más cél.
WT Historical-ra van belõve, Arcade-ban egy általános változó van ráhúzva minden gép alap FM/DM-jére, ami miatt a lassú, jól manõverezõ gépek még lassabban és jobban manõvereznek, a nehezen lelõhetõ gépek irreálisan nehezen lelõhetõek, ráadásul mivel minden gépben van WEP (igaz csak néhány másodpercig...) ezért nem jönnek elõ olyan apróságok, mint a Messer vészteljesítményen maximum 6 percig repülhet, Spitfire 2-3 perc után túlhevül, míg a Yak-okkal az ilyen luxust mellõznöd kell (egyáltalán nincs turbó)...
/facepalm
A jó isten áldjon meg. Vadászok ellen menny vele ne pedig szarrápáncélzott kétrotorosok ellen mert 10 év mire le lövöd ha a tailgunner nem csinál ki elõbb.
A jó isten áldjon meg. Vadászok ellen menny vele ne pedig szarrápáncélzott kétrotorosok ellen mert 10 év mire le lövöd ha a tailgunner nem csinál ki elõbb.
Amúgy ha megvan még a tutoriálért kapott összesen 250 arany akkor fel lehet hazsnálni arra, hogy átugrolj néhány szintet és modnjuk 4-5ösel kezd rögtön. Csak kell egy farm nemzet addig is. Ruszkik pl.
Vki itt a minap másolta be, hogy kb mi lesz a hamarosan jövõ 1.29ben. MM kalibráció is benne volt. Vmivel jobb lesz. Hátha ezt a 7-20at kettõ szedik mondjuk 7-13 és 14-20ra. JÓ LENNE!