War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
kettõ is van 😊 Bár szerintem nem igazán használható. Túl lassú és kieg fegyver meg nincs.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az ME410 egyik változatán.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

mi a rákon van 50MM s ágyu? van c130-as Gunship is van?😄

Youtubeon nézegettem a Stuka videókat, erre az egyik jellegzetes sziréna felvételnél az egyik komment.

Baromállatja, még most is sírva röhögök rajta. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

50 mm.. 1 lövés 1 b24..Sajnos a régi videók nem kompatibilisek, pedig mutatnék pár szép 1 lövésest 😊 . (mikor még nem b.szták el a joy irányítást.)
és egytõl egyik robbant a gépem ergó valami szuperérzékeny fix ponton lövik meg....

2+2 lövés egy B-17. Dub-dub... Stuka G-2-vel.
persze ez ok,de megnéztem már több órányi youtube videót az elmúlt pár hónapban és még a legjobbak sem szednek ki senkit 2-3 skulóval.....
és mondtam nem egyszer volt valami mák vagy próság miatt hanem órákon keresztül....

Szarni rá. 😛 Nekem is szoktak pofázni, annyit felismerek, hogy a "Y3Ro" az nekem szól. De nem szoktam magam zavartatni, ha azt akarja, hogy megértsék, majd emberi nyelven beszél.

öö valaki ért oroszul? mi a francot akart?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A Beaufighterrel minden a lehetõ legnagyobb rendben van. Egyáltalán nem Ópé.

Az hagyján, de a teamkill, teamdamage üzeneteket mindenkinek benyomja, nem csak annak, aki elkövette. Aztán válogassam ki, hogy most azért kapom ezt az üzenetet, mert az eleresztett sorozatom környékén elrepült egy haver, vagy mert a pálya másik végén kilõtte a köcsög a csapattársát, hogy ne vegye el elõle a foglalási XP-t...

rádiót kikapcsoltam. Sok hülye küldi az üzeneteket már fél percela csata kezdete után, hogy we are loosing. we are winning stb. bah...
Ha olyan helyen találnak el és megfelelõ kaliberrel akkor simán 1 max 2 lövéssel el lehet intézni bármit.Nem tudom ez miért olyan hihetetlen.

Van beépített replay is...

ezekrõl beszéltem én is......1x1x oké ,de tegnap egy 2 órás session alatt nem repûltem összesen 2 percig:S

DÁ DÁM! és már robbant is szét a gép legtöbbször még 3-as sorozat se volt csak DÁ DÁM😛😊

na majd ma frapsolunk egyet😛

Jaja, jó lenne ha a saját gépedre vonatkozó infókat külön ablakba tenné és nem tûnnének el.

Amúgy emlékeim szerint a rádióban is kiabálja pl hogy "Gunner is bleeding!". De hát azt is ki figyeli..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Azért nálad is kiírhatná. Bár lehet úgy van. Ezeket a kis üzeneteket azért lehetne láthatóbbá tenni. Legalábbis azt ami rád vonatkozik.
Ja, ilyet én is szoktam, de akkor az event ablakba ki is írja, hogy "Enemy pilot unconscious."

Cathalyna lelövése nem nagy kunszt. Annyi a trükk, hogy addig kell túlélni míg mögé nem érsz, és a többi bomberrel ellentétben befékezel mögé. Totál a 6 órájába ugyanis nem tud lõni. Kilövöd a 2 hátsó lövészét, aztán elkezded aprítani a szárnyát. Mondjuk kis tier-el elég hosszadalmas, úgyhogy minimum a csajkát ajánlom hozzá 😊

Amúgy ha valamelyik gépet nem tudod, hogy hogy kell lelõni, akkor kezdj el repülni vele és egybõl megtudod mik a gyenge pontjai 😄

Ha tippelnem kella pilótát találták el. Engem is nem egyzser szedtek le úgy bombázóban, hogy egy gyors sorozat éppen hogy halvány piros lesz a szárny vagy vmi de zuhanok a francba. De fordítva is volt. Éppen hogy megszórtam a bombázót és ment is lefelé meg kiírta repülõ kinyírva +1000 lóvé 😊
Ja, jelezhetné valami ikonnal, pl a sérült gép logónál fekete pöttyel a halott lövészt..

Kiírja amúgy az Event ablakban, de arra ki a tök figyel, meg különben is marha hamar lepörög mikor nagy a hentelés.

THX. Lehet. Kiírhatná azért ha löni akarok. 😊
More accurate count of palyers/fights in the "Choose game mode" menu
Bug fixed: graphic issues in F1M2 sight
Fixed graphical artifacts on the ice
Fixed engine sound issue on He-111
Improved synchronization of aircrafts with server
Bug fixed: enemy aircraft remains highlighted even when out of visibility
Optimized visibility rendering on servers
Improved stability of the client and the server

Újabb hotfix.
Ez. Mérföldekkel. Most nem sorolom az okokat mert reggelig itt lennék.

Amúgy aki játszott a World of Warplanes-el is szerintetek melyik a jobb?

PSN ID:misi2mezei

Lelõni nem tudnak de a hangárt simán a fejedre robbanthatják<#eplus2>. Attól, hogy benn állsz ugyanúgy látják a gépedet csak lövésre nem sebzõdik.
Lelõtték a pilótádat. Ilyenkor azonnal vége nincs mit tenni. Fejleszd a vitalityt és majd jobban bírja a lövéseket.
Nálam akkor szokott ilyet csinálni amikor valami légelhárító lõ ki nevetségesen egy lövéssel.

Pofás Sig xD

Nem robbant, a gép sértetlenül elkezdett zuhanni. Egyszer csak átváltott távoli kameranézetre ahol nem én irányítom és ennyi.
Semmi baja nem volt látszólag.

Valószínûleg jól célzott rakéták voltak 😊 Egyébként vannak olyan kaliberû fegyverek a rakétán kívül is, amik 2-3 lövésbõl a Catalinát is kiiktatják, de akkor zuhannál, ez inkább robbanás lehetett.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sziasztok 😊 szép jó estét 😊
Én is elkezdtem játszani a War Thunderrel 😄 nagyon jó játék csak lassan fejlödök 😞 eddig a max lelõtt géprekordom 6 gép csak sajna belém jön egy csapat társ vagy inkább az ellen löszern sporolva lelõ mert épp az ellenséget vakarom le az égrõl 😄 (khm sajnos ez a probléma a World of Tanksban is feltûnik :/ ilyenkor a hajamat tépem mert már nem igazán tudok harcolni :/ )
No de lényeg van e jó taktika a Catlina és a Buffalo gépre 😄 persze harc közben értem mikor ilyenekkel vagy vagy ellene (mert azért az Il2 sturmovik 1946ban másként mennek a dolgok 😄 ott megszoktam hogy elég egy rövid sorozat és esik le a gép 😄 )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Engem ugyan le nem lottok javitas kozbe. 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ez egy kész vicc volt.
Repülök a Catalina-val, erre rám jön egy vadász.
Kb 3-at lõtt belém és minden figyelmeztetés vagy bármi nélkül már kívülrõl néztem a gépet ahogyan zuhan le.Meg sem karcolt, még visszaszámlálás sem volt, semmi.

Torzonborz
Játéka válogatja mit hogyan írnak meg. Pl EVE online-t meg nem hackeled mert ott minden server oldalon számolódik abba meg ha fejre állsz akkor se tudsz belenyúlni.

De ha jól tudom WoT is ilyen ott csak kliens oldali modell "hack" van ( ami inkább segítség ) meg régen az arty tracerrel ügyeskedtek de azt megoldotta WG ( fél alatt talán ? 😄 ).

WTnél jó kérdés mi a helyzet , nem tudom van e vmi info arról kliens oldalon mi történik.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Baromság.

Coral Springs
Nem éppen így van. A kliens azért van fent mert az végzi a telepítést, a játék frissítését, és látja el esetleges információval a játékost. Az hogy mit tudsz beállítani benne pedig már részlet kérdés, ahány játék, annyi féle variáció. Úgy mûködik mint egy fajta menedzser, de a játék fájljai bizony ott vannak a gépeden. Aki nagyon akarja az megfogja hackelni a játékot.

Egy ideig játszottam az NFS World Online -al (felépítésileg hasonló / ugyan az mint ez) és hát bizony találkoztam csalóval rendesen. Ott hackeltek idõeredményeket, sebességet (5-600 km/h -ra gyorsuló autók), itt meg meglehet a tûzerõt piszkálni, a sebességet szintúgy, vagy bármi mást ami elõnyhöz juttat. Ezt csak azért írom, hogy ne lepõdjön meg majd az akinek a sugárhajtású gépét beérik, majd leszedik valami 0 -ás szintû géppel. De akár a World of Tanks -ban is van aki csal, nem kell sokáig keresgélni a youtubeon, vagy a fórumokon.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

<#eljen>

jaja biztos de meg annyit se hallok hogy tra tra tra csak hogy tra tra es robbanok ketté😄

Azért azt is vedd figyelembe, hogy a valóságban nagy kötelékekben, védõgéppuskák hada, mentek rohadt magasan és felettük védõvadászok is voltak, nem összevissza alacsonyan egyesével..

Aki megtámadta õket annak reszeltek, nem is kellett nagyon masszívra építeni õket 😊

Amúgy elfogytak a játékból a régen nagy ásznak tartott B-17-esek is, alig látni. Néha HB-ba bejön 1-1, de sose megy haza..

Vadászoknál árkádban kb az nyer aki jobban helyezkedik és nagyobb a tûzereje 😊 A fordulékonyság nem is fontos, hiszen úgyis pillanatok alatt 3-4 gép rajtad van, akkor meg tök nyolc mert valakinek mindig célfelületet mutatsz..

Ezen még biztos változtatnak majd mert ez így nevetséges.

Hát, attól hogy nem ért az ember bizonyos dolgokat az életben, még van értelmük. 😊

megvettem a he111-et bazinagy /relative/ bombázó 3x használtam összesen nem kellett 9 lövedék a 3 leszedésemhez......kajak nem értem mi ez

Coral Springs
Volt olyan hogy lelõtték az egyik bombázómat két-három lövésbõl, azt hittem hogy csalt az ellen. Majd pont aznap írt valaki itt a topikban egy fajta gépágyúról, ami képes ilyesmire. Bár az egyik csatában a chaten néhányan beszélgettek valami automata célzásról, nem tudom hogy van-e ilyen.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha valamit még vennék az az A-26 C Invader. De azt meg nem lehet megvenni sasért, mert valami hülye MSI laptopos promó kóddal lehet hozzájutni..

Az egyetlen, amire megéri költeni, az a prémium számla.

Free xp-t vûltani tényleg nem buli.

Még mindig a Hayabusa, új egyéni rekord, 11-et még nem öltem egy géppel. Sajnos béna volt a csapat, a végén már akkora volt a túlerõ a repterünk felett Stalingradon, hogy szinte csak én maradtam 5-6 géppel szemben úgyhogy nem tudtam tovább vigyázni a gépre és leszedtek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem ez tûnik a leg gazdaságtalanabbnak. Free exp-t beválltani. Fõleg magas szinten. Addigra már annyi repülõje van az embernek,(100 felett)hogy ideje nincs kirepülni õket. Ezért majd két prém gépet kapott volna. Persze ha van gépálma magas szinten...