War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Baromállatja, még most is sírva röhögök rajta. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
és mondtam nem egyszer volt valami mák vagy próság miatt hanem órákon keresztül....

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A Beaufighterrel minden a lehetõ legnagyobb rendben van. Egyáltalán nem Ópé.
DÁ DÁM! és már robbant is szét a gép legtöbbször még 3-as sorozat se volt csak DÁ DÁM😛😊
na majd ma frapsolunk egyet😛
Amúgy emlékeim szerint a rádióban is kiabálja pl hogy "Gunner is bleeding!". De hát azt is ki figyeli..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Amúgy ha valamelyik gépet nem tudod, hogy hogy kell lelõni, akkor kezdj el repülni vele és egybõl megtudod mik a gyenge pontjai 😄
Kiírja amúgy az Event ablakban, de arra ki a tök figyel, meg különben is marha hamar lepörög mikor nagy a hentelés.
Bug fixed: graphic issues in F1M2 sight
Fixed graphical artifacts on the ice
Fixed engine sound issue on He-111
Improved synchronization of aircrafts with server
Bug fixed: enemy aircraft remains highlighted even when out of visibility
Optimized visibility rendering on servers
Improved stability of the client and the server
PSN ID:misi2mezei
Pofás Sig xD
Semmi baja nem volt látszólag.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én is elkezdtem játszani a War Thunderrel 😄 nagyon jó játék csak lassan fejlödök 😞 eddig a max lelõtt géprekordom 6 gép csak sajna belém jön egy csapat társ vagy inkább az ellen löszern sporolva lelõ mert épp az ellenséget vakarom le az égrõl 😄 (khm sajnos ez a probléma a World of Tanksban is feltûnik :/ ilyenkor a hajamat tépem mert már nem igazán tudok harcolni :/ )
No de lényeg van e jó taktika a Catlina és a Buffalo gépre 😄 persze harc közben értem mikor ilyenekkel vagy vagy ellene (mert azért az Il2 sturmovik 1946ban másként mennek a dolgok 😄 ott megszoktam hogy elég egy rövid sorozat és esik le a gép 😄 )
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök a Catalina-val, erre rám jön egy vadász.
Kb 3-at lõtt belém és minden figyelmeztetés vagy bármi nélkül már kívülrõl néztem a gépet ahogyan zuhan le.Meg sem karcolt, még visszaszámlálás sem volt, semmi.
De ha jól tudom WoT is ilyen ott csak kliens oldali modell "hack" van ( ami inkább segítség ) meg régen az arty tracerrel ügyeskedtek de azt megoldotta WG ( fél alatt talán ? 😄 ).
WTnél jó kérdés mi a helyzet , nem tudom van e vmi info arról kliens oldalon mi történik.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egy ideig játszottam az NFS World Online -al (felépítésileg hasonló / ugyan az mint ez) és hát bizony találkoztam csalóval rendesen. Ott hackeltek idõeredményeket, sebességet (5-600 km/h -ra gyorsuló autók), itt meg meglehet a tûzerõt piszkálni, a sebességet szintúgy, vagy bármi mást ami elõnyhöz juttat. Ezt csak azért írom, hogy ne lepõdjön meg majd az akinek a sugárhajtású gépét beérik, majd leszedik valami 0 -ás szintû géppel. De akár a World of Tanks -ban is van aki csal, nem kell sokáig keresgélni a youtubeon, vagy a fórumokon.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Aki megtámadta õket annak reszeltek, nem is kellett nagyon masszívra építeni õket 😊
Amúgy elfogytak a játékból a régen nagy ásznak tartott B-17-esek is, alig látni. Néha HB-ba bejön 1-1, de sose megy haza..
Vadászoknál árkádban kb az nyer aki jobban helyezkedik és nagyobb a tûzereje 😊 A fordulékonyság nem is fontos, hiszen úgyis pillanatok alatt 3-4 gép rajtad van, akkor meg tök nyolc mert valakinek mindig célfelületet mutatsz..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Free xp-t vûltani tényleg nem buli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)