War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyan hova gondolsz nem az 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

PSN ID:misi2mezei
Nem összepisálom magam, de a kiszámíthatatlanság felbasz idegileg. Én is tudnék bevinni T2-6 gépeket, de _szándékosan_ nem azokat viszek, mert elvileg az ellenségnél sem lesz más. Aztán közben mégis van, és én meg nem azt játszom, amit akartam.
Még mindig azért játszom, hogy engem szórakoztasson a dolog, nem azért, hogy az EU szerveren is legyen ember. Nem tudom, miért kéne, hogy érdekeljen, hogy hányan vannak az EU szerveren, kurvára nem az én problémám. Én játszani akarok, nyugodtan.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
EU szerveren majd akkor lesznek játékosok, ha nem húszezren játsszák majd ezt a játékot, hanem legalább kétszer annyian. Addig meg csak magadat szivatod.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De ott meg nem nagy a ping?
PSN ID:misi2mezei
Aki realisztikus dolgokat akar az menjen HB-t vagy FRB-t, tök jogosan 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kétfedeles géppel NEM rak be három gépágyúsok ellen. Illetve EU szerveren berak, de oda meg ne menj, állítsd át oroszra. Majd ha lesz kétszázezer játékos, lesz létjogosultsága egy második szervernek, addig meg csak szopatja magát az ember az EU szerveren. (Kivéve persze a 15+ szintû pléjereket, akikenek már tökmindegy, hogy hová mennek, nagyságrendekkel nagyobb szintû ellenség nem tud jönni)
ez amúgy jól elvan baxva,hogy nem szorttirozza a playerek szintje szerint a meccseket.... mit kezdjek egy kétfedeles géppel 2 db géppuskával ami 200-al megy egy olyan gép ellen amin 3 20 milis van és 500-600-al fordul rám?😛😊
úgyhogy megvettem egy 19 eurós alapot nem volt mese😛
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\