War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ezt el is felejtettem, köszi. Kicsit ijesztõ a 12k-s javítási költség, miközben alig van pár meccs, ahol összeszedek ennyit.
Igazi pro rammer 😊))
80 repcsim van (mert még noob vagyok), nem sûrûn fizetek javításért, inkább repülök másikat, van mibõl válogatni.
Az elsõ 10 javítás ingyenes vásárlás után.A villáskulcsból (kép alján bal oldalt a hangárban) vedd ki a pipát és már ki is kapcsoltad.Az ingyenes javítások számát (mennyi van még) látod a gép adatlapján.
Sajnos nem. Se adott gépre se adott népre. Vagy mindent autó javít vagy semmit.

De ha most vetted meg a h6k-t akkro alapból van 10 ingyen javítás. Amúgy meg kapcsold ki a javítást oldalt, mész egyet aztán vissza kapcsolod.
Jó kis rövidfilm

bardocz
Azt be lehet állítani, hogy egy adott gépet ne javítson automatikusan? Japán H6K4-et próbálnám ki egy kör erejéig, hogy milyen.
HB-ból én még csak akkor léptem ki ha lelõtték a gépem de ott alapból többszörös a javítási költség lehet hogy ez zavart össze.

Nem számít kilépsz-e. HB-ben 3 szoros javítási költség van.
Arcade-ból szó nélkül lépek, HB ára borsos, azt hittem HB-n köcsögduda vki. 😊
Kilépsz mielõtt lezuhanna?
De mi arról beszéltünk hogy azután ki lehet lépni ha elfogytak a gépeid és nem kell megvárni a meccs végét hogy újra használhasd õket.

HB-n nekem vörös lesz a gép, ha szimplán kilépek, mintha odaveszett volna.
Ezt hogy érted? Errõl még nem hallottam meg nem is tûnt még fel.

Én nem vettem észre repair díjban különbséget ha kilépek ha nem .(nem is várom meg a végét hacsak nem valami jó párbaj van, vagy kevés van vissza)
Ez mennyire igaz 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Yer - TU bomber ág mennyire használható? PE 2-höz képest kevesebb bónuszt ad, és baromi költséges lenne átmenni arra.
400 illetve van amikor 300 attól függ mivel megyek historical-ban 😊
800-ról látom, 4-500 on belül lövök.
ti milyen távolságra kalibráljátok a géppuskákatM?

Mert akkor egymást szidnák xD
De miért nem csapatolódtok össze, és játszotok úgy?

Rögtön kevesebbet idegeskednétek a csapat többi részének lámaságán...

A meccsel járó pontot nem.
Elég nagy repair díjat kell fizetni, ha kilép.
és a meccsel járó pontokat bukom is,nem?😛

Velünk egy b24 vagy b17 csinálta HB-n egyszer. A 4. messer tudta kiszedni, egy társam a lövészei elkaptak. Nagyon masszív bomber.
Ugye azt tudod ha kilépsz a meccsbõl azonnal megjavítanak és indíthatod a következõt nem kell várni mit WoT-ban 😊

most ugyanezt csinálja egy másik gyerek másik gameban egy mig 15-el.....

WTF??

Igazából a németet szeretem, RU-t azért húzom, mert erõs gépei vannak. Valamiért a RU nem áll kézre HB-n, a német igen. Jobb is, elég fura a mostani HB map.

Van hogy beülök britekbe, de a japánok nagyon elhúzták a nótám azóta fenntartással kezelem.
Szivat az direkt 😊
gyerek Ki-200-al 4 perce nem csinál semmit már csak õ él egyedül/6-7 ezer méteren repked 700al/.....még van 600 tickettünk és nem combatol ,mert azt irta: DRÁGA A JAVITÁS NEM AKAR MEGHALNI......az ilyen miért nem megy az anyjába? most várhat 25-30 ember erre a farokra....

Biztos nem jó pilótákkal játszol. Én minden meccsen begyûjtök legalább 3 rescuer-t. 😊
Én is utálom az La-kat 😄 Ha egyszer arra adom a fejem, hogy tovább húzom az oroszokat kicsit akkor tuti én is azzal fogok menni 😄
De most nyomom tovább az amcsi hb-t 😊 Ma már meglesz a mustang és a b-17 😊
Meg is érdemled gonosz ruszki lover 😛 😄
Yak - LA5 + Pe2

Yak-9 örök kedvenc, ha pontosan lövök 3-4 találat és kill. LA5 is ok lenne, de arra rámennek 5-en amint meglátják.
Mivel szoktál xp-t farmolni az oroszoknál?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Azért ki akartam volna próbálni egy RU vs US HB-t, de nem akar beengedni.
Vége német hétnek 😞

Mehetek arcade-ba RUS-al xp-zni.
Idióták mindenhol vannak 😊
Most voltam orosz szerver historical-ban és jöttek segíteni nekem
az más kérdés, hogy nem találták el a tetves yak-ot mögöttem de a szándék megvolt 😊
Ahányszor én játszottam EU-n, ott sem vettem észre, hogy túl segítõkészek lettek volna a társak...

PSN ID:misi2mezei

Srácok ma járszottam 1. RU szerveren, csak én tapasztalom azt, hogy az MM jobb, viszont annyira nincs csapatjáték hogy 4-5 meccsen 1x sem segített senki amikor rajtam voltak 3an, csak elrepültek mellettem a társaim.Mert lehet inkább játszok +5el nagyobb tierbe de ott legalább megpróbálnak csapatként játszani.(EU)
Elég furcsa <#zavart2>
Nem vettem prémium repülõt, csak több gépet akartam magammal vinni mikor már meg voltak nyitva, csak nem gondoltam rá, hogy alap gépekkel könnyebb játszani, de ha T1-es gép is még jó akkor nincs probléma.

Egyébként nem csak három alap gép van, orosznál ott van negyediknek a Csajka, amcsiknál meg az egyik béna bombázó. T1-et még vihetsz, akkor is a kicsik közé tesz a MM.

Az ötödik slotot viszont tényleg jól gondold meg, mikor nyitod ki...

EZ szerverre én este felé szoktam menni mert akkor már vanak elegen, hogy ne nagyon kelljen várni. az orosszal ugyan is van annyi "bajom" hogy a 20 emberbõl/csapat (franc tudja mennyi si van pontosan) - 14-5 hozza a yak-ot meg a néha lelõhetetlen de vadászokat megszégyenítõen forduló su-2õket.
oylan mintha a nem mondkuk ki a nevét játékban az ellen csapatának 2/3da type-ot hozna neked a meg panthered van velük szemben.

Nem sírás. tény.
Ó! És tudom te is játszhatsz orosszal. hát kösz de NEEEM!
ha gyõztök 1 csatában akkor automata free rapair is jár? mert most valamiért azt kaptam😛

Ami persze elég olcsó is, hogy elõhozza az "á, nem nagy tétel, megveszem" reakciót. Ami aztán késõbb a "ha már úgyis prémiumos köcsög lettem, miért ne vegyek egy másik prém gépet is"-re, meg a "ehh, ebbe már kéne elit legénység is"-re vezet. 😛 😄

Korai motiválás prém röppencs vásárlására XD
Bukta.

Ha vettem repülõnek slotot egy adott nemzetnél akkor ott még valahogy vissza tudok állni full alap gépekre?
Mert vannak nemzetek ahol 4 alapgép van, ott nincs gond, de mint pl US oldal vagy orosz oldalnál csak 3 alap gép van és nekem meg 4 slotom, szóval nincs mit betenni a 4. slotra, hogy teljesen T0 legyek.

ohh😄D

a team play minden MMO-ban hiánycikk....hiszen a 90% magára fókuszál ezáltal bukja is az a csapat a meccset ahol az ilyen playerek vannak többségben...
ördögi kör ez😛