War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mabbak
Értem már akkor, köszönöm a felvilágosítást. Az mk. 5 is eléggé jó, legalábbis remek csatákat vívok vele, Bf. 109 F-4 idejében éreztem utoljára ilyen erősnek egy gépet, pedig az elég régen volt, sok patch-csel ezelőtt. 😄
a.carkey
Az usákokkal a győzelem 7. alkalommal jött össze. Közben figyeltem, hogy a begyűjtött RP alapján kinek milyen lehet a jete fejlettsége, és elszomorodtam, hogy a stock gépemmel kik ellen repkedek ... 😞

A medve nem játék.

Tempestből a Mk2-es a későbbi modell. A program elején oszották ki a számozásokat, és a Mk5-ösnek jelölt változat sokkal hamarább készült el mint a MK2-nek jelölt. A Mk2-esben másfajta motor van, aminek a gyártása sokat késett.

hogyan értesítenek hogy kaptam egy prém gépet a sorosolásban? vagy nem értesítenek, csak úgy kapok valamit oszt csá?

I Airman...

A fatal error fícsört másnak is adja mostanában vagy csak engem szivat? Jobb esetben csak a join battle gombra nyomva dob ki, de előfordult már dogfight közben is, kapok egy végzetes kivétel üzit és csá... valamelyik nap 5-ből 3-szor ez ment, abba is hagytam aznapra.
nagyon jó kis vasak a Dornierek, de fordulgatni nem nagyon fogsz felük... magasról egy rácsapás ha nem talál akkor aztán fullgázzal enyhe szögben emelkedés. Volt olyan AB-m ahol több killem volt ezzel mint a messzerekkel 😊 a négy cannon-os verziók igen hatékonyak bomberekre is ha van türelme az embernek feléjük emelkedni és jól kell célozni...
a.carkey
A j1hez képest a j2 sokkal jobb, pedig ua adatai vannak. A 110hez képest meg van plusz két cannon rajta, ami nem rossz dolog. Az első N a legjobb szerintem a Dornier fighterek közül, a bombázók közül pedig az E4.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha jetek közé akarsz kerülni a BRjével, persze. 😊

Amúgy az egyik legjobb brit gép. Nem véletlenül 6.3as a BRje. 😊 Sebességben, emelkedésben iszonyat jó, fegyverzetben dettó.

Amúgy attól tartok, hogy majd ha még lesz brit jet, akkor ebből fogod tudni kifejleszteni.

A medve nem játék.

mabbak
Az mk. 2-es Tempest kifejlesztésére érdemes áldozni? Feljebb van a sorban, de az mk. 5-ös jobbnak tűnik papíron és csak az a későbbi modell.
4X szorzó aktív most az első győzelemért!

Azért nem ugyan az a két gép. 😊 Kb dupla olyan nehéz a do a bf-hez képest. 😊

DasIsFuck
Ez a tier 2-es Dornier teljesen kifejlesztve is ilyen irányíthatatlan szar lesz?
A bf110-nél előtte nincs ilyen probléma, hogy nem lehet célozni, mert nem bír fordulni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Csak most vettem észre, hogy piszkosul felvitték a Focke-Wulff 190 A2-U5 javítási költségét. Azelőtt max 2000 kreditbe került, most 4400-ba. Hát ezért nem fogom szívembe zárni Gazsiékat.
a.carkey
18-22 óra között minden dupla még ma. Vereség és győzelem is.

A medve nem játék.

A magam részéről sikeresen letudtam a duplázást, igaz, most a brit ágat kezdtem el a Hurrican Mk 2-vel és a Spitfire-rel. Muszáj volt másik nemzetet is kezdenem, mert a németekkel mostanában nehéz jó meccseket vívni. Valamikor nekem van rossz napom, máskor a csapatom egy nulla. A Spit-tel viszont kib@xottul jól lehet fordulni. Csaupán a Focke-Wulf 30 millisére kéne kicserélni a Browning géppuskákat és lehetne vele tarolni.<#buck>
a.carkey
Kezdődik. Vasárnap, dupla, és nem lehet joinolni!

A medve nem játék.

csaba90
gyönyörűségem 😮 .....kár hogy csak én látom csatában 😞(

Csaby

Magyar Vagyok! A nevem Fw190 F8!!!

I Airman...

a.carkey
Na 17 óra jóval elmúlt, 2xes rp sehol. Balfaszok.

A medve nem játék.

a.carkey
Hehe. Grat. Nekem még kell érte teperni. 😊

A medve nem játék.

megvan az izsák 😄

I Airman...

Arcade-ban az eddigi legjobb teljesítményem. NEM RÖHÖGNI!!!! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

és zéró sebesség! 😊

I Airman...

Hogy ez az IL2 mekkora egy undorító gép. Azthiszem megvan az új favoritom (A😎.
Közepes lőszer mennyiség, aránylag jó fordulás, brutális tűzerő, és a loadout.... OP
mert túl könnyű 😄😄😄 és nagy ,,móka,, 😊

I Airman...

Sherman0070
Hogy nem unod az Arcade-ot? 😄 Igaz én is 35-36os szinten untam meg szóval... 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

eddigi legjobb eredményem, tegnap, ma már visszaestem 4-et.. 😞

I Airman...

Elküldtem privben, de nekem X52 van. Viszont a nézelődést lelesheted róla 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hacsak úgy nem 😊)
Pill.

Sherman0070
Ja oké. Akkor megkérem hogy segítsen 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Szerintem kérd meg Glot dobja fel a settings fileokat a joyáról.Betóltöd, view options és megnézed hogy vannak belőve a nézelődések.Death zone, sensitiv...stb.A középre nêzést külön gombrs rakod így egyből beugrik ha kell.Illetve a joynál vagy billnêl a Neked szimpatikusra teszed a nézelődés gombokat.Attól hogy nem egyforma a joyotok a beállításokat le tudod másolni.Azért nem teszem fel én mert nem vagxok gêpnél ( meg amúgy id Glotól van nekem is :-) ..bár az ülésből kiemelkedésre nem jöttrm rá.) Csak tartalék megoldás mert freetracket használok, ...ott meg Twi - ét..:-).Vannak itt segitőkész emberek is .
Asszem az F9-et kell megnyomni.

a.carkey
Szopjon le a Gazsi!

Olyan Alpok mapet pakolt be, ahol 60-4000 méter között felhők és köd volt. 😄

Én még ilyen nem láttam. Egy arcnak jettel volt 4 killje, a többinek semmi, kivétel a bomberek, akik kicsináltak gyorsan a négy célpontot. (4xG8) 😄
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.07. 18:56:07

A medve nem játék.

Sherman0070
Vki segítsen pls hol kell azt beállítani hogy ne nézzen automatikusan vissza a célkeresztre a pilóta (sim beállítások)

Sherman0070
Ok. Kösz a segítséget 😊

Persze. Én is azzal nézek körbe. Be lehet úgy állítani, hogy egy pöccintésre mennyit mozduljon a pilóta feje, sokat-keveset, mennyire vontatottan stb 😊

Keress youtube-on videót.

Sherman0070
Megpróbálom 😄 Amúgy azt is be lehet állítani hogy nézzen körül a pilótafülkében? Mert van egy gomb amivel körül lehet de csak bizonyos helyekre néz el.
Amúgy így néz ki a kicsike 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.07. 17:36:53

persze minden tengelyen lehet állítgatni 😊
merülj bele a beállításokba 😄
Sherman0070
Mármint mit kéne próbálgatni beállítások alatt? 😄 Lehet állítani a botkormány érzékenységét vagy mi? 😄

Olvasom itt a kommentek néha már kezdek irigy lenni milyen jók vagytok. Én még béna vagyok nagyon, pár hete kezdtem csak el, de igyekszem. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Meg kell találni a számodra kényelmes beállításokat és akkor gyakorlással szépen simán fog az menni idővel 😊
A többi meg majd jön 😄

nálam már inkább megy sajnos.. 😄
nekem speciel az összetartás 400m, a tankot 450-ről lövöm és a monitoron kb fél cm elé célzok és hopp, volt tank - nincs tank! a repülőre meg ráfordulok, mert azt hiszik hogy letudnak fordulni, és ezt jó kihasználni. 😊 volt yak 3 - nincs yak 3 😊 vagy bármilyen gép.. kiv. japán, azt szemből.. 😄
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.08.07. 15:37:12

I Airman...

Cobra.
Már ha eltalálsz vele valamit. Repülőt pl szinte képtelenség, ha nem egyenes vonalban repül, de tankot se olyan egyszerű azért.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sherman0070
Csak nekem ilyen rohadt nehéz sim-ben irányítani a gépet? (botkormánnyal)

és ahhoz mit szóltok hogy a ju 87 g1 37mm alap lőszerrel is kiüti a heavy tankot(1 lövésből)? na ez az a gép, ami büntet, itt télleg szakad amit eltalálok!
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.08.07. 15:19:20

I Airman...

LOL, ha valamit eltalál a 37-es az szakad, nincs(nagyon ritkán) olyan opció hogy elrepül kritikussal.

Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).

szép teljesítmény! Hányszor töltöttél újra, kb?

ez is fontos szempont hogy te inkább taktikázól, én meg inkább a nyers erőt alkalmazom, pont mint a való világban.. 😊 meg a rutin ugye.. én csak 4 hónapja játszok, de még fejlődök.. Zárjuk is le a témát. <#wink>

I Airman...

Coral Springs
Szerintem nekem nem kell bizonygatni mennyire vagyok pontos a 37mm -el, a játékban töltött 1 évem alatt azt hiszem ezt már számos videóban megtettem.

Másrészt nálam a head on nem opció, persze lehet próbálkozni azt esetleg hasonló módon jár az illető. Zárjuk is le a témát. <#wink>
Utoljára szerkesztette: Coral Springs, 2014.08.07. 14:55:03

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

így van, ki mihez szokott hozzá, ez a jó szó rá! kinek mi jön be! 😊

I Airman...