War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk. Mert ha most be tudták programozni, hogy az első három számítson, ill. 600 ill. 900 pont felett, akkor ezt is be lehetne. Nem lenne az ember tök ideg az első csatánál, hogy ha már van ez a 4x a héten, akkor legalább legyen értelme!
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.13. 13:22:41
A medve nem játék.
Rohadjon meg a Pacific mapekkel a gaijin!
A medve nem játék.
Szerk. Utána mondjuk csak rám vadászott a tag, de van ez így. 😄
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.13. 11:25:01
A medve nem játék.
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.08.13. 10:55:32
I Airman...
És ez olyan leetetlen helyezteket eredményez, mint a Kometé, ami nem lát négymotoros bombázót a BRje miatt, és a Koreai jetek között repül. No comment, én többet orosz MMO-ra pénzt nem költök, az halálbiztos.
És ezen belül lenne eltérő BR. Sokkal korrektebb lenne, mint ami most van. A WW2 BR most kb. jó, kivétel a Komet. Hogy az majd 6 percnyi üzemanyaggal mit keres a topjetek között, számomra rejtély.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.13. 10:31:49
A medve nem játék.
A medve nem játék.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
közben IL-2 -vel mókázás.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Forrás: "GE are compensated if you actually spent them" - Senio (Community Manager)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

I Airman...
a.carkey: a ki 200 -ason nincs elöl a minipropeller(generátor).. 😊
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.08.12. 12:45:29
I Airman...

A medve nem játék.
I Airman...
oda sem fogok menni az is tuti jó ez a tier 2-3 😄
mentem is egy egész jó kört sim-ben persze olyan felhőzet volt h 1000 méter felett semmit nem látni...😄
aztán túl nagyot fordítottam a fejem és behülyült a tracker... rögtön megcsókoltam a földet xD
I Airman...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Viszont azokat akik vadásszal repülnek óva intenék ettől, hiába erős például az FW 190 fegyverzete ha kevésbé pontos mint az előbb felsoroltak, és a kis géptest miatt bármikor befigyelhet egy pilot kick azt szevasz.
tehát ilyen távolságokból még effektív a fegyverzetem?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
pont ugyanígy szoktam én is reagálni arra ha eltalálok valakit, valahogy 😄
Én azt csinálom vele mint az előtte lévő bf-el, magasabbra szállok mjad megpróbálok rázuhanni a célpontra, lehetőleg olyanokra ahol vannak saját gépeink is.
a sima fightereknek meg olyan kicsi a tűzereje, hogy képtelen vagyok velük szórakoztató köröket menni.
Egyedül a 4 géppuskás bf-ben érzem a potenciált, de ahogy nézem feljebb már csak 2 géppuskások vannak, ami nem túl csábító meg kell hogy mondjam.
Ha komolyabban érdekelnének a repülők, simán elgondolkodnék azon, hogy van e értelme a németekkel előrébb jutni.
Az meg csak hab a tortán, hogy a top gépük meg nem is német.