War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Kéne egy limit, hogy 500 pont felett számolja be a duplát vagy a 4xest, vagy csak kapják ki a Pacific mapeket vagy azokon a reptereket.

Szerk. Mert ha most be tudták programozni, hogy az első három számítson, ill. 600 ill. 900 pont felett, akkor ezt is be lehetne. Nem lenne az ember tök ideg az első csatánál, hogy ha már van ez a 4x a héten, akkor legalább legyen értelme!
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.13. 13:22:41

A medve nem játék.

a.carkey
84 pontomat 4x meg az oroszokkal. 9 !!! yer jött bombázni tőlünk a repteret ..

Rohadjon meg a Pacific mapekkel a gaijin!

A medve nem játék.

a.carkey
Nyírtatok már ki Aradoval F86-F2t? 😊 Ezért komolyan adhatott volna egy fegyverzet nélkül kinyírtad a topjetet medált. 😄

Szerk. Utána mondjuk csak rám vadászott a tag, de van ez így. 😄

Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.13. 11:25:01

A medve nem játék.

nem ide tartozik, de valaki tudna nekem szolgálni az i 185 -höz magyar leírással? történet, ilyesmi.. magyarul, vagy egy linket! 😊
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.08.13. 10:55:32

I Airman...

Azért van ott mert az idióta orosz fejlesztők a BR értékeket nem a gépek képességei alapján osztják ki, hanem hogy mennyire hatékony a statisztikák alapján az adott repülő. Ami nagyon üt, azt feljebb viszik. Idióta megoldás, idióta RUtardoktól.

És ez olyan leetetlen helyezteket eredményez, mint a Kometé, ami nem lát négymotoros bombázót a BRje miatt, és a Koreai jetek között repül. No comment, én többet orosz MMO-ra pénzt nem költök, az halálbiztos.

a.carkey
Én egyébként a BRt úgy lőném be, hogy lenne egy magas BR, amibe a WW2 utáni jetek tartoznak, de ezekkel max. akkor akadhatnál össze, ha pl. arcadeben te is beviszel egy WW2 utáni jetet. (Most is sokat kell várni, szóval tök mindegy miért vársz sokat.)

És ezen belül lenne eltérő BR. Sokkal korrektebb lenne, mint ami most van. A WW2 BR most kb. jó, kivétel a Komet. Hogy az majd 6 percnyi üzemanyaggal mit keres a topjetek között, számomra rejtély.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.13. 10:31:49

A medve nem játék.

a.carkey
Ha tesztrepülsz, akkor minden nemzet a saját nyelvén kommunikál. Grafikailag még vannak bugok, pl. WW2es japó, brit, ruszki és német pilótaruhában ül az arc a jetben is, de szerintem lassan őket is javítják, mint ahogy az usákoknál már jól van. Szerintem a hangokat is belövik majd, és jobb lesz a hangulata. Bár szerintem inkább az, hogy a korszakok gépei menjenek egymás ellen, értelmes repülési tulajdonságokkal, mint a hang és a grafika. Én december óta nyomom, grafikailag sokat fejlődtek azóta.

A medve nem játék.

A robotpilóta egyébként egy kényes dolog, és nem le és felszállásra van, azt a pilóták csinálják. Útvonalrepülésre és magasság/iránytartásra van. Nem úgy kell eléképzelni, hogy a pilóta a repülőtér közelébe repül, benyom egy gombot, a gép meg leszáll.

Ezekben az FPS-ekben a repülés picit mást jelent mint a valóságban vagy egy szimulátorban. Én konkrétan nem nevezném repülésnek, ami ott van.

Az.De én még sosem hallottam benne német szöveget.Csak nálam nincs?

Rev Hard
Nem néztem utána de amivel repültem az a J változat ami a mai napig gyártásban van, így minden modern számítógép benne kell hogy legyen.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

De csak a játékban, nem a valóságban. 😄

Rev Hard
Itt már a robotpilóta teszi le a gépet, nem úgy mint ezeket a régi... <#mf2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Hangulatos trailer!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

értem, elnézést, összekevertem egy másik géppel..
közben IL-2 -vel mókázás.. 😄

I Airman...

Meglepő, de ez a T1-es He-112 B-0 egész használható a legtöbb T2-es gép ellen. Néha olyanokat szoktam aratni. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

FOcke wulf = FÓka. Az FW-190 magyar beceneve.

Ha eventből van, akkor 0 GE... 😄
Forrás: "GE are compensated if you actually spent them" - Senio (Community Manager)
Sherman0070
Ez most Arcade ? xd

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

P63-A10-ért mennyi goldot adnak ha már megvan?
Soha sem hallottam még hogy fecskének hívták volna.Csak fókának hallottam még.

WTF?!

I Airman...

Tövisszúró gépics ( fecskét mêg nem hallottam) De ha beütöd hogy fw fóka, a 190 es széria jön ki
a.carkey
Jaja. Én is észrevettem. Még a gépágyú terén néz ki máshogy.

A medve nem játék.

tudom hogy az fw 190 f8 -ra gondolt, ezért is csodálkoztam, mert az fw -ket fecskének szokták becézni, ez mitől lenne fóka?!

a.carkey: a ki 200 -ason nincs elöl a minipropeller(generátor).. 😊
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.08.12. 12:45:29

I Airman...

a.carkey
Érdekes ez a két gép. Minimális különbség van üzemanyagban köztük, a Komet BRje magasabb, de mégis, valahogy a Ki-200 szerintem jobb.

A medve nem játék.

Mert FW 😊 .Nem Az f8f-re gondolt...

az f8 az mitől fóka? nemértem.. :S

I Airman...

Ez jó hïr! Holnap gépnél leszek, viszem a 410 est :-) ( meg f8 fóka tán) Az event úgysem érdekel
azért a tier 4 amcsi sim sor tele van b-17 trollal 😄
oda sem fogok menni az is tuti jó ez a tier 2-3 😄
na gondoltam a 10-et azért összekapom valahogy a német la-5ért hátha odaadják majd 😄
mentem is egy egész jó kört sim-ben persze olyan felhőzet volt h 1000 méter felett semmit nem látni...😄
aztán túl nagyot fordítottam a fejem és behülyült a tracker... rögtön megcsókoltam a földet xD
pontosan! főleg domination pályán lehet darálni, amikor hirtelen valakire ráfordulsz szemből, megnyomod az egérgombot 1x, és már térsz is ki.. esélye nincs, ha le is akar fordulni, a 6x20-asból valamelyik úgy is eltalálja.. 😊 a legjobb gép!!!

I Airman...

Cobra.
Plusz a FW190-ek nagyon kicsik, így igen nehéz eltalálni őket.. Mellette meg ott a nagyon pontos és erős fegyverzete.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sherman0070
FW 190 A5/U2-vel mégis lehet rendesen célozni. 1-2 sorozat 1km-ről és már zuhan is az ellenség. Pilótát meg alig lövik ki mert 100-on van a skill. (arcade-ról beszélek)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Néha én is megkísérlek egy-egy head on-t. De mostanában főképp a dogfight-okat gyakorlom, mivel eddig eléggé láma vagyok ebben. Egyszerűen mindig alulmaradok. Főleg az angol gépek ellen. A Spitfire félelmetesen jól fordul. Mikor pedig engem vesznek üldözőbe, sose tudom eldönteni hogy merre, hogyan repüljek, csak össze-vissza rángatom az egeret, hogy nehezen találjon el és próbálok körül nézni merre van a legközelebbi társ, hátha észreveszi hogy üldöznek és megpróbálja leszedni az üldözőm. Szóval.....ezt még nagyon gyakorolnom kell.

Rev Hard
Folytatván az előző sorokat, van egy-két gép amivel szinte kötelező a head on. Ilyen például az A-20G aminek az orrában 6x12mm foglal helyet, és kiemelném hogy az orrában van így ez által nagyon pontos, aki szembe jön az biztosan meghal. És mindehhez egy nagy géptest társul, ami szintén fontos mert nehezebb célpont leszel tőle. De írhattam volna akár a B-25 -öt, vagy bármi más attacker -t is, ezek mind veszélyesek head on -ban. Én utálom a head on -t, de aki hasonló jellegű géppel repül az nyugodtan tolhatja ezt a "harc modort".

Viszont azokat akik vadásszal repülnek óva intenék ettől, hiába erős például az FW 190 fegyverzete ha kevésbé pontos mint az előbb felsoroltak, és a kis géptest miatt bármikor befigyelhet egy pilot kick azt szevasz.

Rev Hard
Nincs amúgy probléma a head on -al, amíg racionális kereteken belül csinálja az ember. Például 700m -ig bezárólag belefér, aki úgy érzi hogy nagyon jól tud lőni megpróbálhatja, azt vagy bejön vagy nem. Én néha napján megpróbálom, ha nem sikerül egyből kitérek azt onnantól az ellenfél géptípusától függ hogy leállok-e vele fordulózni, vagy valami mást csinálok. Minden esetre nagyjából tudom hogy melyik gépnek milyen fegyverzete van, a nagy gépágyúk ellen nem nevezek be, egy keringőre annál inkább.

Jézusom.Head on nem lehet opció.Az nem egy taktika.50-50% az esély hogy élsz vagy halsz.Már akkor "furcsa" volt nekem,amikor az FW-ket OP-nak mondta. 😊 Plusz ha az Ő szemszögéből nézzük akkor egy La-9-es is OP mert 4*23mm-es ágyúja van.Na jó,inkább nem megyek bele. 😊

DasIsFuck
Jah én szinte mindig belehalok az ilyen manőverekbe...

tehát ilyen távolságokból még effektív a fegyverzetem?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sherman0070
Úgy kell játszani vele hogy szembe mész az ellenséggel. Én kb. 1.5 km-ről elkezdem lőni őket és amire ő elkezdene lőni már a szárnyának oda.

szeretem Phly Sim-es videóit 😄
pont ugyanígy szoktam én is reagálni arra ha eltalálok valakit, valahogy 😄

DasIsFuck
sajnos nem tudom az mi😄

Én azt csinálom vele mint az előtte lévő bf-el, magasabbra szállok mjad megpróbálok rázuhanni a célpontra, lehetőleg olyanokra ahol vannak saját gépeink is.

Sherman0070
Németek head to head ben vagy miben jók

Sherman0070
Rossz taktikát alkalmazol...

DasIsFuck
nem a tier a baj, hanem, hogy nem lehet vele normálisan célozni mert nem fordul:S

a.carkey
Más tier. 😊

A medve nem játék.

Sherman0070
Jók a németek.. FW-k szerintem tiszta OP-k bf-ek meg 3 20mm-es el OP-k.

DasIsFuck
Hát amíg a bf110-el egész jókat tudok menni, a dornierrel csak szenvedek.(és ahogy nézem ettől nagyobb tűzerőt nem nagyon fognak kapni:s )

a sima fightereknek meg olyan kicsi a tűzereje, hogy képtelen vagyok velük szórakoztató köröket menni.
Egyedül a 4 géppuskás bf-ben érzem a potenciált, de ahogy nézem feljebb már csak 2 géppuskások vannak, ami nem túl csábító meg kell hogy mondjam.

Ha komolyabban érdekelnének a repülők, simán elgondolkodnék azon, hogy van e értelme a németekkel előrébb jutni.
Az meg csak hab a tortán, hogy a top gépük meg nem is német.

a.carkey
Hmm.
Leszállás a Corellian egy B-Winggel. 😊

Amerikai típusú pofátlanság német módra. 😊

A medve nem játék.