War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSN ID:misi2mezei
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
(nem igazán használtam még TS-t)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem oké, ki nem állom, mikor 20 másodperce ugyanazon a pályán megyek kanyarogva, mint az ellenfelem. Üldözöm, majd hirtelen lerammol egy csapattárs (vagy kilõ). 😊
Olyankor nincs sok idõ körbe nézni, mert elveszted az íved, neki kellene jobban odafigyelni.
Én épp az új bomberem próbálgattam, amikor rám lõtt a társam, 4500m-en. Vicces kedvébõl egy beau a szélsõ motoromra rápötyögött 2-3-at. El is vesztettük a meccset, mire levergõdtem és mentem volna vissza. 1mm-en múlt a csata kimenetele.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De ahogy figyeltem lesz egyszerre több nemzet is, csk akkor meg elég random lesz, hogy melyik térképre kerülsz.
Az ügyesebb ott is ki tud szedni persze 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Én tuti nem viszem be a babáimat arcade-ba soha 10000% 😄
ez történik ha bomberral megyek😛
http://indavideo.hu/video/bomber
http://indavideo.hu/video/bomber2
a 2-es a BEST
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ma is megvolt már a napi mig-em.. egyesek olyan buták 😄
Beáll a seggembe a mig-gel (lol) én meg nem sajnáltam és arcon köptem a hátsó lövésszel ahogy csak bírtam 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a matricát amit 2 sided-re nyomattál hogyan forgatod az ellenkezõ oldalon? ezzel szenvedek most és az Istenért sem akar összejönni😊
valaki van TS-en akinek van kedve csapatban nyomni? 5 gépem van ha ez számit
Ami bombázókból alkalmas xp és pénz farmolására, azok a kis tierû, de nagy bombaterhû gépek, így a SB-2/AR-2, H6K.