War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értettem, h már a harc elején kiiktattuk a 2 ellen jetet. Két alien srác volt, ahogy a statisztikájukat megnéztem. kiléptek ahogy kilõttük a 2 shusuit.

de ez bazi kevés pont így

lvl 34? Jsus

Ezt úgy mondhatni gyorsan megoldottuk.<#hehe>

Szerintem ott lehet majd átváltani a többi játékukra, army(gondolom tankos), fleet (csatahajós), magától érthetõdõen az aviator az lenne ez a repülõs.
Amúgy arról valaki tud valamit, hogy mit takar az a három választási lehetõség a hangárban alul?"Aviation, Army, Fleet"

PSN ID:misi2mezei

Coral Springs
Ez érdekes, a Catalina -mat még soha nem szedték le így. Olyan elõfordult hogy kilõtték a pilótát és úgy ért véget a mûsor hogy a gép még egyben volt, de ez se sûrû. Ám ahogy elnézem az az elsuhanó valami egy elég nagy kaliberû csõbõl érkezett, talán pechedre mindig rossz valaki talált meg célpontnak. Ha megsoroznak a nagypapával mehetsz te bárhol, azt te sehol nem éled túl.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Sokan panaszkodnak az MM miatt, szerintem itt nem olyan durva, ha nagyobb tier az ellenfél, pl én busával rendszerint szedem le a bf109f-et a yak7-et nem egyszer szedtem le alap géppel 6-os 7-es gépeket, persze ki kell ismerni a gépet, a korlátait. Top tier gép meg annyira nem hemzseg a meccsekbe. A kistier vs nagytier ugyan olyan idegesítõ is lehet mind két fél számára, a nagy vagy letépi a kicsi szárnyát néhány jó lövéssel, vagy nem bír lelassítani elég gyorsan és mögé kerül a kicsi, ami meg összebarmolja a berendezését hátulról és, ha belemegy a forgó harcba nincs az az isten, hogy lerázza a kis tetvet. Volt részem pár meglepõ párharcban, mocskos idegölõ tud lenni egy T1-es is ha rádtapad.
Most helyreállt olyan 90-re, bár csata elején még 700 volt.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

+1

Jaja, én is pont ezt akartam kérdezni. Nálam is 700-as a ping. Valamelyik fejlesztõ biztos elkezdett torrentezni 😄

Épp akartam kérdezni...
Másnak is laggol a játék és 700-as pingje van?

És TS-en milyen csatornán? Vagy hogyan van ez?
(nem igazán használtam még TS-t)

Lesz. De hogy minek, azt nem tudom, mert ahogy a wotban, itt is mindenki teamspeaket használ, aki szakaszban megy.

Coral Springs
Korábban én is tartottam az AAA -tól, most meg már az XP gyárat látom bennük. Egy fürge vadászgéppel általában lemegyek olyan alacsonyra hogy a fûszálak szinte súrolják a gépem alját, majd szépen végigtarolok rajtuk a gépágyúval. Tegnap például így tettem alapra az ellenfél bázisának teljes légvédelmét, ráadásul még ketten is rajtam voltak vadászgéppel de nem tudtak mit kezdeni velem.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"Oké, egyiknél kanyarodtam is, és úgy kapott el"

Nem oké, ki nem állom, mikor 20 másodperce ugyanazon a pályán megyek kanyarogva, mint az ellenfelem. Üldözöm, majd hirtelen lerammol egy csapattárs (vagy kilõ). 😊

Olyankor nincs sok idõ körbe nézni, mert elveszted az íved, neki kellene jobban odafigyelni.
"A legremekebb az, amikor próbálnád ki, hogy mit tud, és a drága csapattársak kétszer is belédjönnek."

Én épp az új bomberem próbálgattam, amikor rám lõtt a társam, 4500m-en. Vicces kedvébõl egy beau a szélsõ motoromra rápötyögött 2-3-at. El is vesztettük a meccset, mire levergõdtem és mentem volna vissza. 1mm-en múlt a csata kimenetele.
A játékban van hang kommunikáció szakaszban?

Coral Springs
Felesleges 5-6 ezer méterre felmenni, mivel az elején vagy valószínûleg valami kezdetleges bombázód van, amire felér lemegy a Nap. Én általában úgy 3500 méteren szoktam keringõzni, és amíg csak keringõzök társaságom sincsen hozzá, többnyire akkor kapok társaságot hogy ha a felszínen elkezdenek kidõlni az egységek. Legtöbb esetben elmenekülni is eltudnák, viszont annyira alacsony a bombázóm javítása hogy inkább kockáztatok.

bardocz
Nekem kétszer egymás után jött. Oké, egyiknél kanyarodtam is, és úgy kapott el, bár hátulról jött, szóval láthatott volna, viszont a másiknál beálltam egy bombázó seggébe(igen, nem túl okos dolog😄), és egyszercsak egy csapattárs letépi a szárnyat. Harmadszorra viszont jó kört mentem.
Hát... engem ez ált elkerül. de lehet azért is mert nem megyek be a tömegbe pofozkodni 😊
A végére én is egészen megkedveltem már de érezhetõen a többi géppel szemben hátrányban van. Igaz hogy van 8 megymagköpködõje de az olyan is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

nem értem miért nem csinálják meg gyorsan ,hogy rendes szintek/tierek csaphassanak csak össze....ahogy irtam ma is volt olyan meccsem,hogy én 2-4-es gépekkel mentem erre volt 10+ JET😛 a játékban...volt sok esélyem bármire is....bár ahogy mondta tegnap vki kétfedelessel lefordúltam volna õket😄😄

Ne aggódj, R15-el is jönnek rohadt sokan 😄

Azért az elég szomorú amikor a csapat fele peashooter hb-ban.. másik oldalon meg a háromnegyede Yak-3 és La 5-7.. 😊
Mert a HB-ban eddig mindig 2 nemzet küzdött egymással egy adott térképen. Most épp az oroszok meg az amcsik, a'lá Korea.

De ahogy figyeltem lesz egyszerre több nemzet is, csk akkor meg elég random lesz, hogy melyik térképre kerülsz.

bardocz
A legremekebb az, amikor próbálnád ki, hogy mit tud, és a drága csapattársak kétszer is belédjönnek.
Hát... tier 3 és 8 géppuska meg 6 raksi azért egész remek. Én kedvelem a mk2õt.
akkor az lesz az én helyem😛 csak nem vágom a németekkel miért "SZÛRKE" és nem lehet joinolni😛

Igen, ott más az FM és a DM is. Sokkal realisztikusabb. Az árkádban van egy általános, butított DM, meg butított FM.

Persze most még nagy a szám mert ingyen javítják a vasat... majd ha 75k-t kell pengetnem érte akkor én is ritkábban fogok menni hb-ben is bombázóval 😄
Én azt mondanám, hogy ott van esélyed kilõni a támadót a lövészekkel és nem jönnek rád lehetetlen helyzetekbõl is úgy mintha az ûrben lennének 😊

Az ügyesebb ott is ki tud szedni persze 😊
HB-ben más a sebzésmodell? ,mert az Arcade vicc😄

Akkor is szar a tierjében.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jó videók 😄
Én tuti nem viszem be a babáimat arcade-ba soha 10000% 😄
akárhol😊

ez történik ha bomberral megyek😛

http://indavideo.hu/video/bomber

http://indavideo.hu/video/bomber2

a 2-es a BEST

V43 1105
Az idióta .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Majd figyelek de most max oroszokkal jöhettek 😄
Ma is megvolt már a napi mig-em.. egyesek olyan buták 😄
Beáll a seggembe a mig-gel (lol) én meg nem sajnáltam és arcon köptem a hátsó lövésszel ahogy csak bírtam 😄
V43 1105
Még hogy szar a Hurricane Mk. II? Te eléggé nagy tévedésben vagy.. amúgy meg remélem annak tudatában vagy, hogy bizonyos a repülõgéppel elért XP után új motor rakható bele, amivel úgy manõverezik mint az álom.. 8 géppuska és még nem is említettem a szárnyankénti 3-3 rakétát.. <#whatever>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Remélem hamarosan találkozol a 3-4 gépet számláló Messerschmitt kötelékünkkel .. ( _72nd_ ) így kezdõdik a nevünk, nem fogsz nevetni <#eplus2><#vigyor>

Orosz szerveren játszva?

Nem lehet forgatni mert rosszul van megcsinálva errõl már írtam is hivatalos fórumra.

elsõ meccsemen ma 10 db JET😛 felesbe mindkét oldalon,de akkor is menjenek már a pöcsbe? 2 perc alatt leszedték az összes gépem/ lvl 5/😄

a matricát amit 2 sided-re nyomattál hogyan forgatod az ellenkezõ oldalon? ezzel szenvedek most és az Istenért sem akar összejönni😊

valaki van TS-en akinek van kedve csapatban nyomni? 5 gépem van ha ez számit

nincs Németország ma HB ban?😛

Vissza is cseréltem Pe2-re, nem tetszik arcadeban a Yer.
Igen de ha elkezd folyni akkor elég gyorsan lezuhansz 5 percre elegendõ üzemanyaggal...

Nohab
Árkában nem eszik a motor üzemanyagot. Csak akkor fogy ki, ha kilövik a tankot.
Annyira veszik amennyire akarják, arcadeban nincs üzemanyagfogyás.

Pedig magas terben bizony ezerszer többre mész a Pe-2 2x500 kg-s bombájával, mint bármelyik Yer-2vel, mert a Yer iszonyat lassú, és tízbõl kilenszer nem jut el a célokig, mert a Jetek és a romboló repülõgépek mind rájuk utaznak. A Yer-2/He-111esek és hasonlók az az ingyenfrag kategória magas tierû csatákban. Ezzel szemben a Pe-2 600-al megy, és mindig alkalma nyílik legalább egyszer bombázni. Ráadásul olcsón szervizelik, így nem gond ha lelövik.

Ami bombázókból alkalmas xp és pénz farmolására, azok a kis tierû, de nagy bombaterhû gépek, így a SB-2/AR-2, H6K.