War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, hogy mondjak tapasztalatot másról is, a Mustang is egy nagyon jó kis gép. Nem csak gyors gép de fürge is, nagy sebességnél is úgy fordul mint az álom, vaj puhán lehet vele célra tartani nem kell erõszakolni 😊
Ugye múltkor szemezett a faroklövésszel egy mig9es azt én toltam pofán 😊 Persze lõttek már le nem azt mondom, hogy halhatatlan a gép pl tu-2es is leszedett. De itt van esélyed védekezni és sokan maguktól jönnek oda és repülnek veled, nem úgy mint arcade-ban 😊
Viszont ha vigyáznak rád akkor élményben igazán jó és nagy eséllyel túl is éled/lelövöd/elkergetik a vadászokat 😊
PSN ID:misi2mezei
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Japanese_World_War_II_navy_bombs
Konkrétan angolokkal nemsoká meglesz a 16-os szint, és a lancaster érdekelne, nem tudom, hogy érheti meg 30.000-res javítási költség mellett bevinni, ha lezuhan tuti minuszos lesz a kör....
Melyik a "ütõsebb" 1000kg-os japán bomba: a type 99 vagy a mark 1?
Üdv
Nevetséges ez az orosz ág 😊
20k lion és 10k exp 😊
A rammolással meg engem nem zavar😊
Persze amikor a saját csapattársam jön nekem mert õ akarja a killemet az tényleg idegesítõ, de ha ellenfél jön belém az nem zavar. A játék része. Én is csináltam már szándékosan. Akkor szokom alkalmazni amikor már elég szar állapotba van a gépem és biztosan le fogok zuhanni elõbb-utóbb, vagy ha esetleg a gyõzelem múlik rajta.
PSN ID:misi2mezei
bár lehet HB ban realistic settingsel nyerõbb lesz a joy....ott egérrel meg a keyboarddal már igencsak dobálja a gépet
Mondjuk ezt a sebesség alapú rammot elég egyszerûen ki lehetne játszani, aztán meg azon menne a rinya, hogy "a rohadék alám repült, felhúzta a gépét, belerepültem a köcsögbe, és még én fizethettem a javítási költségét is"...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ne üljön autóba, akinek nincs jogsija 😊
Én továbbra is azt mondom, szerintem az átlag WT játékos képességei alapján tízbõl kilenc rammolás véletlen bénáskodásból adódik.
Ugyanabba a problémába futottál bele, mint amivel a büntetõbírók is szembesülnek a bíróságokon, miszerint hacsak nem egyértelmûek a körülmények, nehezen lehet eldönteni, hogy szándékosságról vagy gondatlanságról van e szó, mert nem látunk bele az elkövetõ fejébe.
"nekem ilyen van ,de 3x olyan gyorsan tudsz fordulni egérrel"
Multiplierrel is lassan fordul?
nekem ilyen van ,de 3x olyan gyorsan tudsz fordulni egérrel

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egérbõl MS Sidewinderem van, madzagos-lézeres, háromfokozatú (a játékban amirõl nem beszélünk hasznos célzásnál), nagyon ajánlom, nem kerül tízezrekbe és látencimentes (ez meg LoL-ban számít nagyon).
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ú, ez tetszik, vajon hogy szuperálna WT-ben? http://www.razerzone.com/gaming-controllers/razer-hydra
Valószínûleg a bevodkázott takarítónõ átesett a kábelrengetegen, most próbálják visszadugdosni madzagokat a teknyikus molojózsik. Kisidõ, türelem, nemfokára.
játékos szintje + gép szintje adna egy értéket lehetne +/-25% eltérés(így lenne izgalom és kihívás ami teljesíthetõ is a "kicsiknek" és a "nagyok" sem nagyon kezdõkre tartanának agyaggalamb lövészetet) egy "Tierben"....és lenne mondjuk 4 Tier
Erre van valakinek vmi ötlete?
Connection error:8002233C
Action timed out
Elõre is köszi
NAGYON PRO!!
XP és credit pedig súlyozható a: játékos szintje b: gép szintje c: gép típusa d: célpont szintje és típusa szerint. Ez megoldóképlettel simán számolható. Szerintem bónuszérték járhat azért is ha kritikusan sérült géppel viszel be még egy killt. Nagyon sok faktor van amivel javítani lehet a játékon, ezeket az ötleteket érdemes összegyûjteni és javasolni, arról szól a béta hogy a játékosközösség segítse a fejlesztést.
sajna tenni ellenük nem tudsz csak bosszantó,hogy bár lelõni nem tudna,de az ilyen akcióval azért csak tönkre tudja vágni a játékodat😊
Én szívesen mennék fórumtagokkal de annyira nem vagyok rászorulva senkire se hogy végigkérdezzem a nick neveket. Akiket meg ismerek magyart pedig azért nem vesznek be squad -ba, mert hogy õk nagy tier -ben tolják. Így maradt néhány real haver ha elérhetõek, többnyire random megyek.
ilyen XP éhes csóka rengeteg van...tutin követem az ellenfelet erre berepûlnek kettõnk kõzé,hogy "lerabolják" a killt....tegnap 2 ilyen lerablót lõttem szarrá -10000 xp.ért ,mert ezeket baszki kurvaélet,hogy telibeverem azonnal:S😄
Ellenfelek közül meg a "RAMMEREK" bosszantóak..ha látják,hogy nincs esélyük lelõni egyszerûen belédmennek azok nagyon köcsögök:S
Végre van 3 messzerem most már igencsak szórakoztató a játék😛😊 a kezdeti nehézségek amúgy egy kevésbé kitartó embert nagyon gyorsban elriasztanak a játéktól...erre figyelhettek volna a készítõk! én is majdnem leszedtem a játékot,mert kínszenvedés a kétfedelü 200-300 al repülõ megymagköpködõkkel bármit is elérni😛
HA elszeparálnák jobban a szinteket többen játszanának.
Egy másik team -ben szintén volt egy eset ahol a bázisunkat foglalták el, ott meg vagy 4 -en mentek a bázis felett menekülõ ellenfél ugyanazon gépére, és egyiknek nem jutott az eszébe hogy vissza kéne foglalni a bázist. Az még ennél is jobban felbasz hogy 10/9x a vesztes csapatban vagyok benne, és amíg az ellenfél látszólag szervezetten játszik, én hiába teszek meg mindent kizárólag ilyen balfaszokkal keveredek össze. Miért ?