War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nagyon beleszerettem a 17esbe 😊 Lehet majd elmúlik, nem tudom 😄
De, hogy mondjak tapasztalatot másról is, a Mustang is egy nagyon jó kis gép. Nem csak gyors gép de fürge is, nagy sebességnél is úgy fordul mint az álom, vaj puhán lehet vele célra tartani nem kell erõszakolni 😊
Hát... ez az össze játszás nem fog kiderülni nálam mert én személy szerint csak farmolni tartom õket. Így max tier 5 és az is ruszki 😊
Akkor azok a jet-esek akikkel én szoktam találkozni nincsenek igazán a toppon 😄 Kb negyed-fél órája repültünk 1-1 b-17el mig9 jön én is eltaláltam és õ is mert hallottam de sérülés még látszólagos sem, ment rá a másik srácra õ meg egy az egyben kiszedte 😄
Ugye múltkor szemezett a faroklövésszel egy mig9es azt én toltam pofán 😊 Persze lõttek már le nem azt mondom, hogy halhatatlan a gép pl tu-2es is leszedett. De itt van esélyed védekezni és sokan maguktól jönnek oda és repülnek veled, nem úgy mint arcade-ban 😊
Bírom ezeket a kérdéseket, hogy egy repülõs játékban mire jók a repülõk... 😛

HB-ban miért jobb? Ha van jet uygan úgy meghalsz. Vagy pl leszállásnál akár és ott 3x javítást fuizetsz. Vagy 2 napja 109 f4el szedtem le egy leszálló b-17est 😊
Historical-ban megyek b-17el 40-50 ezres köröket expre és lionra is persze prémium nélkül, ha lelõnek így is veszteséges de..ez van magas szintû gép sokba kerül 😊
Viszont ha vigyáznak rád akkor élményben igazán jó és nagy eséllyel túl is éled/lelövöd/elkergetik a vadászokat 😊
Akkor mire jók a nagy szintû bombázók?

PSN ID:misi2mezei

Ha pedig jet nincs is akkor is találkozhatsz magamfajta gyilkos hajlamúakkal akik mindig egy nagykaliberes ágyújú géppel nyitják a meccset bombázóra vadászva. Pláne hogy ezeknek a javítási költsége csekély (Ju 87 G-2, Me 410A-1/U4 stb.), szóval ha egy bombert leszedsz vele már megérte használni.
Semmilyen drága bombázót nem éri meg arcadeba vinni. Mindig van 1-2 jet és akkor hiába minden. ME-163-nak egy sorozat minden bombázó, ha meg leviszed alacsonyra ott szétkapnak a motorosok. High tierben már csak elvétve látok drága bombázókat. Mindenki jön a gyors kis bombázókkal amit nem sajnál lelövetni. Lenyomják az orrát induláskor kidobják azt az 1-2 bombát lelövetik magukat és jönnek be vadászni.
Talán ez segít.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Japanese_World_War_II_navy_bombs
Drága javítású nehézbombázókkal van értelme arcadban menni?

Konkrétan angolokkal nemsoká meglesz a 16-os szint, és a lancaster érdekelne, nem tudom, hogy érheti meg 30.000-res javítási költség mellett bevinni, ha lezuhan tuti minuszos lesz a kör....
Sziasztok,

Melyik a "ütõsebb" 1000kg-os japán bomba: a type 99 vagy a mark 1?

Üdv

Bementem az 1-es chaikával HB-be... 1 corsair és egy p-40et simán lekaptam vele a harmadik p-40nél elfogyott a lõszer különben az is sima lett volna.
Nevetséges ez az orosz ág 😊
20k lion és 10k exp 😊
A teamkiller tudtommal kap penaltyt. Ha jól emlékszem(multkor véletlen kilõttem egy csapattársat mert elém jött...) 5000 liont vett le.
A rammolással meg engem nem zavar😊
Persze amikor a saját csapattársam jön nekem mert õ akarja a killemet az tényleg idegesítõ, de ha ellenfél jön belém az nem zavar. A játék része. Én is csináltam már szándékosan. Akkor szokom alkalmazni amikor már elég szar állapotba van a gépem és biztosan le fogok zuhanni elõbb-utóbb, vagy ha esetleg a gyõzelem múlik rajta.

PSN ID:misi2mezei

Megint streamel az FRB-s arc.
Nem szó szerint értem, de kapjon penaltyt a teamkiller. Ahogy írja Zero nem akarok különbséget tenni. HB-n 1,5 hónap alatt 2x láttam rammolást, pedig ott meg tud csúszni jobban a gép.
dede gondolom igen,de akkor még nem tudtam csak néztem értetlenül ezek meg mit akarnak egérrel egy szimulátoros játékban:p aztán megszívtam😄

bár lehet HB ban realistic settingsel nyerõbb lesz a joy....ott egérrel meg a keyboarddal már igencsak dobálja a gépet

Szerintem õ nem akarja megkülönböztetni a szándékosat a véletlentõl. Aki bénázás miatt rammolt le, az viselje a következményeit.

Mondjuk ezt a sebesség alapú rammot elég egyszerûen ki lehetne játszani, aztán meg azon menne a rinya, hogy "a rohadék alám repült, felhúzta a gépét, belerepültem a köcsögbe, és még én fizethettem a javítási költségét is"...

Pedig a sok kis béna játékos sok kis dollárt hoz a fejlesztõknek. Ez egy tömegjáték, nem kell ilyesmin csodálkozni.

Én. Van Nostromod, és nem használod? Én öt éve nem nyúltam játékban a billentyûzethez, csak Nostromo...

Torzonborz
tehát ne játsszon a játékkal aki béna ?? vagyis dobjanak ki pénzt az ablakon a fejlesztõk ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"véletlen rammolást a szándékostól...tízbõl kilenc rammolás véletlen bénáskodásból adódik"

Ne üljön autóba, akinek nincs jogsija 😊
Röhögtél rajtunk? Gondoltad hogy mi nem joystickal kezdtük a kísérletezést? <#wink>

Csak a tízesre, a kilencesek nemigen tudnak többet mint a nyolcasok.

Remek gondolat, egyetlen kérdés: higyan különbözteted meg a véletlen rammolást a szándékostól? Ráadásul úgy hogy mindezt egy automata rendszerbe beleépítsd, hiszen a készítõk nem néznek vissza replayeket hogy eldöntsék, melyik rammolás volt szándékos és melyik véletlen.

Én továbbra is azt mondom, szerintem az átlag WT játékos képességei alapján tízbõl kilenc rammolás véletlen bénáskodásból adódik.

Ugyanabba a problémába futottál bele, mint amivel a büntetõbírók is szembesülnek a bíróságokon, miszerint hacsak nem egyértelmûek a körülmények, nehezen lehet eldönteni, hogy szándékosságról vagy gondatlanságról van e szó, mert nem látunk bele az elkövetõ fejébe.

A 8-as szintû ME 410-t érdemes lecserélni 9-esre? vagy majd csak a 10-esre?

HB-ban azt mondják jó lehet már a joy.

"nekem ilyen van ,de 3x olyan gyorsan tudsz fordulni egérrel"

Multiplierrel is lassan fordul?
Joy minden formában esélytelen az egér+billentyûzettel szemben ebben a gaméban😛

nekem ilyen van ,de 3x olyan gyorsan tudsz fordulni egérrel

Coral Springs
Egy ilyenre viszont kíváncsi lennék hogy mi a helyzet, ez már frankó kell hogy legyen irányításhoz és célzáshoz is egyaránt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

jut eszembe ott a Nostromo-m....az az egérrel még jó lehet....vki használ ilyet?

Coral Springs
Lényegében a gép irányításához a gamepad a best, ha szépen akarsz repülni akkor jobb mint az egér. Egy Microsoft Flight Simulator -ban frankón megállja a helyét, egy Ace Combat -ban szintén, de ahol pontosan kell célozni ott elvérzik. És mint írtam rengeteget töprengtem a beállításokon.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Köszi a javaslatokat, akkor inkább hagyom, inkább eliszom amit rászántam. 😊

Egérbõl MS Sidewinderem van, madzagos-lézeres, háromfokozatú (a játékban amirõl nem beszélünk hasznos célzásnál), nagyon ajánlom, nem kerül tízezrekbe és látencimentes (ez meg LoL-ban számít nagyon).
Razert ne.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JOY felejtõs....én is azthittem nagy keményen,hogy milyen vagány leszek a profi JOYommal,mert itt mindig mindenki az egérrõl beszélt /röhögtem is magamban rajtatatok😄😄 / aztán 2 nap kínszenvedés után kihúztam a JOY-t azóta egér és meseszerûvé vált a játék irányítása😊

Coral Springs
Ha semmilyen gamepad -os tapasztalatod nincs, akkor pénzkidobás lesz a mûsor. Autós játékokhoz jó, meg még kitudja hogy mihez, de ott ahol célozni kell felejtõs. Itt pihen az asztalon a Logitech F310, helyette tolom egérrel. Még mikor beköszöntem ide, a #3985 -ös hozzászólásban említést is tettem errõl. Elõzményként pedig a #3956 utolsó fele, közel jártam ahhoz hogy töröljem a játékot.

*bevált-e
Írd le mit vettél és hogy bevát-e, mert nekem nem volt élvezhetõ gamepaddal. 0 érzékenységen is túlkormányzott a gép.
Ez az egyetlen oka amiért lehet hogy beszerzek egy analóg gamepad-et, azzal kanyarodás közben is körül lehet nézni. Mondjuk lehet hogy kidobott pénz lesz mert semmilyen gamepades tapasztalatom nincs. Hever valahol egy régi Logitech FF joystickem is, lehet hogy azt kellene megkeresni.

Ú, ez tetszik, vajon hogy szuperálna WT-ben? http://www.razerzone.com/gaming-controllers/razer-hydra
nemFW190dra😛

Технические работы 17.02.2012 (11:00 - 12:30)

Valószínûleg a bevodkázott takarítónõ átesett a kábelrengetegen, most próbálják visszadugdosni madzagokat a teknyikus molojózsik. Kisidõ, türelem, nemfokára.
a szinteket hagytad ki, ott a képletedet belehetne lõni hasonlóan:

játékos szintje + gép szintje adna egy értéket lehetne +/-25% eltérés(így lenne izgalom és kihívás ami teljesíthetõ is a "kicsiknek" és a "nagyok" sem nagyon kezdõkre tartanának agyaggalamb lövészetet) egy "Tierben"....és lenne mondjuk 4 Tier

Sziasztok!
Erre van valakinek vmi ötlete?

Connection error:8002233C
Action timed out

Elõre is köszi
Na ez már jobb megoldás, mint a sebességen alapuló.
<#eljen>

NAGYON PRO!!

Javasoltam a játék fejlesztõi fórumán a szándékos rammolásra megoldást mert elég irritáló mikor reserve gépekkel gyalázzák le a drága javítású repcsijeimet. Nevezetesen ütközésnél a nagyobb sebességû gép szándékosságának büntetése legyen oly módon penaltyzva hogy fizetnie kelljen a saját gép ÉS a sérült gép teljes javítási költségét. Amikor egy reserve-kkel rammoló Vérpistike csata végén kap egy mínusz 10-20ezres creditet akkor esélyesen nem fogja szándékosan erõltetni a rammolást, és a "szokásos" head-on vadászásnál is baromira fog ügyelni mindenki hogy az utolsó száz méteren pánikszerûen félrekapja a vasat. Eléggé sarkalatos téma mert nagyban befolyásolja a játékélményt.

XP és credit pedig súlyozható a: játékos szintje b: gép szintje c: gép típusa d: célpont szintje és típusa szerint. Ez megoldóképlettel simán számolható. Szerintem bónuszérték járhat azért is ha kritikusan sérült géppel viszel be még egy killt. Nagyon sok faktor van amivel javítani lehet a játékon, ezeket az ötleteket érdemes összegyûjteni és javasolni, arról szól a béta hogy a játékosközösség segítse a fejlesztést.
pff méghogy kamikazék...ahoz ,hogy valaki tudatos öngyilkos akciót tudjon végrehajtani olyan lelki/tudati állapot kell amit csak emberfeletti körûlmények képesek elõhozni😛 egy ilyen játékban aki RAMMER az pusztán csõbunkó semmi több! A kamikazék hõsök voltak és csak kevesen tudtak olyasmit megtenni...

sajna tenni ellenük nem tudsz csak bosszantó,hogy bár lelõni nem tudna,de az ilyen akcióval azért csak tönkre tudja vágni a játékodat😊

Coral Springs
A rammerek úgy igazán nem zavarnak, bosszantó lehet az igaz, de a játék része. Kamikazék éles háborúban is elõfordulnak, nem csak itt.

Én szívesen mennék fórumtagokkal de annyira nem vagyok rászorulva senkire se hogy végigkérdezzem a nick neveket. Akiket meg ismerek magyart pedig azért nem vesznek be squad -ba, mert hogy õk nagy tier -ben tolják. Így maradt néhány real haver ha elérhetõek, többnyire random megyek.

mindig szarrá robbanatanak ha bombázóval/ezen a viden valami orosz Yak kaptt le durvángyorsan😛/ bemegyek😄....értelme majd akkor lesz ha pár haverral együtt megyünk játszani és megvédenek😛

ilyen XP éhes csóka rengeteg van...tutin követem az ellenfelet erre berepûlnek kettõnk kõzé,hogy "lerabolják" a killt....tegnap 2 ilyen lerablót lõttem szarrá -10000 xp.ért ,mert ezeket baszki kurvaélet,hogy telibeverem azonnal:S😄
Ellenfelek közül meg a "RAMMEREK" bosszantóak..ha látják,hogy nincs esélyük lelõni egyszerûen belédmennek azok nagyon köcsögök:S

Végre van 3 messzerem most már igencsak szórakoztató a játék😛😊 a kezdeti nehézségek amúgy egy kevésbé kitartó embert nagyon gyorsban elriasztanak a játéktól...erre figyelhettek volna a készítõk! én is majdnem leszedtem a játékot,mert kínszenvedés a kétfedelü 200-300 al repülõ megymagköpködõkkel bármit is elérni😛
HA elszeparálnák jobban a szinteket többen játszanának.

Coral Springs
A másik dolog meg csalással kapcsolatos, ma vagy 3 embert jelentettem mert miután kilõtték õket, ugyanazzal a géppel jöttek vissza. Ezeket persze nem csak én vettem észre, a chat -en a csapattársaim káromkodtak elég alaposan.

Coral Springs
Gyerekek ez már mindennek a teteje. Az ellenfél elfoglalta a bázisunkat, és mivel én voltam a legközelebb a Catalina -val, és mivel az adott pálya és a lehetõségek nem voltak adottak ahhoz hogy ezt a gépet többre használjam, gondoltam majd én visszafoglalom. Tolóerõ 0 -án, már szállnék lefele, erre két csapattársam a vadászgépükkel elkezdtek azon versenyezni hogy ki száll le elõbb, és szerzi meg az ezzel járó +5000 XP -t. Szartam volna rá, de az ellenfél egyik vadásza ott keringõzött a bázis körül, ezek meg ahelyett hogy rámentek volna elkezdenek szinte dulakodni az XP -ért ? Az idióták ráadásul olyan gyorsan érkeztek hogy az egyik nem is próbált meg leszállni, a másik túlfutott így én szereztem vissza a bázist.

Egy másik team -ben szintén volt egy eset ahol a bázisunkat foglalták el, ott meg vagy 4 -en mentek a bázis felett menekülõ ellenfél ugyanazon gépére, és egyiknek nem jutott az eszébe hogy vissza kéne foglalni a bázist. Az még ennél is jobban felbasz hogy 10/9x a vesztes csapatban vagyok benne, és amíg az ellenfél látszólag szervezetten játszik, én hiába teszek meg mindent kizárólag ilyen balfaszokkal keveredek össze. Miért ?