War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fegyverzete brutális azon a szinten, még magasabb szinten is az lenne. Ráadásul sokkal jobban fordul, mint a hasonló méretû és kategóriájú társai, próbáld ki mondjuk a PE3Bis-t vagy Me410-et és meglátod a különbséget...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Mi a titka a Beufighternek?
Látom, hogy milyen rohadt jó gép mert majdnem mindig kiszed egy, de nekem valahogy nagyon kezelhetetlen:S
Mi a titka?

PSN ID:misi2mezei

Jobban páncélozott a G, mint az F, ezért lett lassabb az erõsebb motor ellenére (ami szintén nehezebb 50 kilóval, mint az elõdje).

410-esbõl én a B-1-est használom HB-ban, 2*500kg bomba belsõ bombatárolóban, 2 külön célpontra le tudja dobni, tengerszinten, vízszintes repülésben lazán 500km/h fölött megy, a 2*13mm+2*20mm-es pedig elég egy B-17 leszedésére is (ez az egyetlen variáns amin 13mm-es van a 7.92-es helyett), ráadásul 6500 körül van a javítása, ha lelõnének.
Igen minden bizonnyal ez a helyzet. Remélem ezzel is majd foglalkoznak és megjelenéskor már nem lesznek ilyen ellentmondások.

Pluskast
A G14 is bent lesz az elvileg jobb lesz mint a G6 majdnem ua a fegyverekkel.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Van G2, G6 is bent. Bár emlékeim szerint a G6-nál csak a Late verzió kapott 30mm-s orrágyút, és a rászerelt 30mm-s szárnyágyú kb egy tégláéhoz konvergálták a repülési képességeit. De a játékban simán zúz 3x30mm-el 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az a gond, hogy a gépleírásoknál a játék csak úgy ámblokk beszél a G szériáról, nem pedig az egyes alváltozatoknak megfelelõen, ezért kerül szóba a 13mm-es géppuska. Volt is a G változaton, csak éppen nem a G2-õn, hanem a késõbbieken.

A valóságban is 20mm + 2 x 7,62mm volt a fegyverzete a G2-nek, ugyanúgy mint az F4-nek.

A vicces az, hogy ezt a plusz 175 lõerõt nem a hibás adatlapokból vette, ott ugye fel sincs tünetve a motor teljesítménye, hanem a gép leírásából.(amihez a hangárban lehe hozzáférni)

Nyugodj már meg. Egyébként meg a befejezetlen FM még nem indok arra hogy rossz géppuska van a gépen...

Felejtsétek már el azt a szájbatekert leírást, az istenit már!

A FEJLESZTÕK mondták, hogy semmit nem ér perpillanat, és amíg nincs teljesen kész a repülési modell minden gépre, addig nem is foglalkoznak a leírással.

Basszus, rakja már ki valaki fejlécbe!

Persze tudom csak nemsokára meglesz a 10-es szint németekkel és 610.000 ezüstöt kéne elköltenem hogy meglegyen a 10-es ME 410 ami kicsit sok :\

Egyébként a Bf 109 G-2 mivel jobb mint az F típusok? A leírásban látom hogy elvileg 175 lóerõvel többet tud de a játékban sokkal lomhábbnak tûnik. Meg az is van írva hogy 13 mm géppuskáknak kéne rajta lenni közben meg ugyanúgy 7.92 mm van rajta. De legalább olcsóbb a javítás.

Ez még csak a Béta. Örüljünk, hogy nem a jótyúb elõtt kell csorgatnunk a nyálunkat arra hogy felkerül-e valami új kalóz videó 😄

Lehetne már valami akció vagy 2x szorzó 😄

Õ meg most jött 😊

Amíg nem ír valaki egy GYIK-ot addig ezek a kérdések elõ-elõjönnek. Nem várhatjuk el mindenkitõl, hogy visszaolvasson 4000 hsz-t, aminek a harmada az MM meg a gépek flémelése 😄

A legmagasabb géped lvl-je szerint oszt be.
De ezt a témát korábban már kivesézték.
Lenne egy kérdésem!
Azt tudom, hogy valahogy úgy rak be játékba, hogy 0-1, 2-3, 4-6, és 7-20.
(Javítsatok, ki ha nem így van).

A kérdésem az, hogy, ha berakok 5 gépet ami pl. 2-3 szintû akkor abba játékba rak be, vagy mivel a classnak a szintje már 10, akkor maradok 7-20-ba?
Pluskast
Ja és az is fura, hogy hárman be akarunk menni és 6-10 perc között a várakozási idö 10-bõl 8 csatában.

Pluskast
Az MM-el valami nagyon el lett cseszve mert arcade-ban hemzsegnek a jetek.

Na, elkezdõdött a szopóág HB-n, 100 játékosból mindig tud egy Jet squadot betenni ellenünk 😊

Nekem régebben tette a dokumentumokba, egy ideje már a WT könyvtárába. Gondolom valamelyik patch vagy kisebb frissítés változtatta meg.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Csak ne japánok ellen, mert az nagy szopó ág brit ágon.
Sõt, basszus, most nézem, hogy itt is, ott is egy-egy screenshotom van, de nem ugyanaz a kettõ.

Na ez azért már röhej, mi alapján teszi ide vagy oda?

Eheh. Múltkor volt itt arról szó, hogy a játék a screenshotokat hová teszi, a játék könyvtárába, vagy a users\dokumentumokba.

Mindkettõbe. Lol.

Jöhetnének már angolok hb-n😊 Wellingtonnal végigfarmolnék jópár órát, annak nem árt ha kilövik, még 3szoros szorzón se, ha cserébe 100K lion per kör megvan😄
Ott van 😊 1 landolás
16x500lbs
Ez a harminc kilõtt földi hány forduló volt, és milyen bombákkal? Gondolom vissza kellett menned újratölteni.

Minimum 10 heavy tank biztos volt, a többi maradék armored car meg légvédelem.
bardocz
Miket lõttél a földön? Én szétbombáztam az ellenfél összes AAA-ját a bázis mellett egyik meccsen, meg kb 2 tankot, de alig kaptam valamit érte.
Most is volt, nem is láttam hol kóborolt 😊
Persze nem minden kör ilyen de azért jó vele repülni az benne van minden gépnél, hogy lelövik, a jeteket is lelövik vagy lezuhannak.. 😄
Az a baj, hogy nem minden kör ilyen, max 10-bõl 1. És mikor kinyúvasztanak a Jet-ek, akkor mindig 75K a javítás. Szóval a 10 free repair után totál nem éri meg, kivéve ha lion-t akarsz xp-vé váltani.

Hát.. gondoltam a végét is megosztom :$
És nincs azért háromszoros prémium szorzó, jó az másfelesnek is 😊
B-17 vége 😊

Többet nem mutogatok nem vagyok perverz tata 😄
Egy forduló megyek landolni.. közben egy kis sg (business class) xD

B-17
Vezsem észre. De minden esetre kompenzlta ajáték 10 killel megy egy survivor medállal a dolgot 😊
AR-2 tud érdekes dolgokat mûvelni 😊
A 40k-s köröm úgy volt, hogy 1 repülõt sikerült kiszednem és egyszer 8 bombát dobtam le a következõ fordulóban meg hármat ha jól emlékszem és maradt még célpont a végén csak elfogytak az ellenfél repülõi.
Most már sikerült felpakolni a 16x500as bombákat úgyhogy kétszer annyit tudok kidobálni egy fordulóval 😊
És persze nem mindegy miket dobálsz, heavy tank a finom 😊
EZ MI EZ? Egy buzi AR-2 kimanõverezi a P-39em? Nem tudtam célkeresztben tartani. Kifordult. EGY BOMBÁZÓ!!!!
Ha lezuhansz és nem lelõnek akkor kisebb a javítási költség ezt tudom.

Nekem nincs nagy bombázóm, amivel mentem volna HB-t.

Az tuti, hogy a prémium 3x lion, 2x XP.

Ha hihetünk twi452-nek (és miért ne hinnénk), hogy ki lehet szedni 50ezer liont prémium nélkül, akkor az prémiummal 150ezer.

Igen jól látod, HB-n nem táraz a gép, le kell szállni a reptéren. És HB-n szerintem is többet ér kisebb bombákat pontosan potyogtatni, mint lebaszni egy vagy két nagyot. Mondjuk 100 vagy 250 kilótól kezdve. Az 50 kilós HB-re sem túl fasza.

HB-n nincs újra töltés. Kifogyott irány a reptér ott fltölt és mehetsz vissza
Arcade-ban változó, hogy mennyire sérül és annyi maradt a gépedbõl amit ír.

Hb-ben mindig 0-ra lehúzza úgyhogy a teljes javítást rádnyomja + a 3x szorzó 😊
Helyzetfüggõ 😊 A mostani térképen konvojok vannak úgyhogy 16x500lb a nyerõ 😊
Ha keményebb célpontok lennének akkor 8x1000lb lenne nálam a tuti

A 2x2000eseket nem tudom, szerintem nem éri meg hacsak nem egyedül nagy hajók vannak a térképen.
Természetesen csak a reptéren töltenek újra 😊
Felvettelek rudii írtam csetbe addig folytatom a harcot.
Mi szerint van, hogy mennyi a javítási költség?
A meccs utáni összegzõben ír valami %-kot, de az azt jelenti, hogy mennyi százalékban sérült a gép vagy, hogy mennyi százalékos még a gép?

PSN ID:misi2mezei

Zero: A 150.ezer liont mire írod? Átlag annyit ki tudsz szedni HB-n a bombázóból, mielõtt pukkan? Mert akkor tényleg megéri, nem tudom ott mennyivel ad több liont a földi célpontok kilövése. Illetve HB-n se tölt újra a fegyó igaz? Szal a lancasterrel kidobom a 2 db 4000LBs-es bombát és mehetek leszállni?😄 Akkor már lehet többet érek az alap 18*500 lb-es bombával, pontosan elpotyogtatva õket.
75ezer historical-ban asszem a b-17es javítása. De amint mondtam nem legyõzhetetlen ha nem sikerül bombáznod vele a körben akkor azért az nagy szopóág 😊 Lekopogom, eddig még nem volt olyan köröm vele, hogy nem tudtam volna kiszórni 1 bombaterhet célpontokra de biztos lesz olyan is 😊

A másik oldalon a hírhedt tankos játékban sem nagyon lehet nagyobb gépekkel prém nélkül farmolni azért ezt rendesen be szokták lõni a fejlesztõk 😊
Az 150ezer lion prémiummal. Ha 100ezer javítási költséggel számolok, az már eléggé rendesen megéri...

(Csak arra akartam rámutatni, hogy nem az az igazi kérdés, hogy mire jó a nagy bombázó, hanem az, hogy meddig érdemes prémium nélkül játszani?)

Jah, vegyel fel jatekba es irj ram: rudii
tudtok valami ts-t ahol találok csapattársakat EU szerverre?
Amcsi gépek eddig bejönnek. t6ig vannak meg. vagyis t8nál járok de majd csak 9nél veszek megint.