War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Látom, hogy milyen rohadt jó gép mert majdnem mindig kiszed egy, de nekem valahogy nagyon kezelhetetlen:S
Mi a titka?
PSN ID:misi2mezei
410-esbõl én a B-1-est használom HB-ban, 2*500kg bomba belsõ bombatárolóban, 2 külön célpontra le tudja dobni, tengerszinten, vízszintes repülésben lazán 500km/h fölött megy, a 2*13mm+2*20mm-es pedig elég egy B-17 leszedésére is (ez az egyetlen variáns amin 13mm-es van a 7.92-es helyett), ráadásul 6500 körül van a javítása, ha lelõnének.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A FEJLESZTÕK mondták, hogy semmit nem ér perpillanat, és amíg nincs teljesen kész a repülési modell minden gépre, addig nem is foglalkoznak a leírással.
Basszus, rakja már ki valaki fejlécbe!
Egyébként a Bf 109 G-2 mivel jobb mint az F típusok? A leírásban látom hogy elvileg 175 lóerõvel többet tud de a játékban sokkal lomhábbnak tûnik. Meg az is van írva hogy 13 mm géppuskáknak kéne rajta lenni közben meg ugyanúgy 7.92 mm van rajta. De legalább olcsóbb a javítás.
Amíg nem ír valaki egy GYIK-ot addig ezek a kérdések elõ-elõjönnek. Nem várhatjuk el mindenkitõl, hogy visszaolvasson 4000 hsz-t, aminek a harmada az MM meg a gépek flémelése 😄
De ezt a témát korábban már kivesézték.
Azt tudom, hogy valahogy úgy rak be játékba, hogy 0-1, 2-3, 4-6, és 7-20.
(Javítsatok, ki ha nem így van).
A kérdésem az, hogy, ha berakok 5 gépet ami pl. 2-3 szintû akkor abba játékba rak be, vagy mivel a classnak a szintje már 10, akkor maradok 7-20-ba?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Na ez azért már röhej, mi alapján teszi ide vagy oda?
Mindkettõbe. Lol.
16x500lbs
Persze nem minden kör ilyen de azért jó vele repülni az benne van minden gépnél, hogy lelövik, a jeteket is lelövik vagy lezuhannak.. 😄
És nincs azért háromszoros prémium szorzó, jó az másfelesnek is 😊
B-17 vége 😊
Többet nem mutogatok nem vagyok perverz tata 😄
Most már sikerült felpakolni a 16x500as bombákat úgyhogy kétszer annyit tudok kidobálni egy fordulóval 😊
És persze nem mindegy miket dobálsz, heavy tank a finom 😊
Az tuti, hogy a prémium 3x lion, 2x XP.
Ha hihetünk twi452-nek (és miért ne hinnénk), hogy ki lehet szedni 50ezer liont prémium nélkül, akkor az prémiummal 150ezer.
Igen jól látod, HB-n nem táraz a gép, le kell szállni a reptéren. És HB-n szerintem is többet ér kisebb bombákat pontosan potyogtatni, mint lebaszni egy vagy két nagyot. Mondjuk 100 vagy 250 kilótól kezdve. Az 50 kilós HB-re sem túl fasza.
Hb-ben mindig 0-ra lehúzza úgyhogy a teljes javítást rádnyomja + a 3x szorzó 😊
Ha keményebb célpontok lennének akkor 8x1000lb lenne nálam a tuti
A 2x2000eseket nem tudom, szerintem nem éri meg hacsak nem egyedül nagy hajók vannak a térképen.
Természetesen csak a reptéren töltenek újra 😊
A meccs utáni összegzõben ír valami %-kot, de az azt jelenti, hogy mennyi százalékban sérült a gép vagy, hogy mennyi százalékos még a gép?
PSN ID:misi2mezei
A másik oldalon a hírhedt tankos játékban sem nagyon lehet nagyobb gépekkel prém nélkül farmolni azért ezt rendesen be szokták lõni a fejlesztõk 😊
(Csak arra akartam rámutatni, hogy nem az az igazi kérdés, hogy mire jó a nagy bombázó, hanem az, hogy meddig érdemes prémium nélkül játszani?)