War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khm... csak szerintem nem valós hogy a kétfedelõ kis zsarok leverik a p-40, p-39, p-47hez hasonló gépeket? Valóságban sztem semmi esélyük nem lett volna.
Nagyon remélem a végsõ játékban az oroszokat vissza veszik mert így nagyon csíterek. Tu-2 HB-n simán tartja a P-47esem mögött az irányt és leszed. Nézema többi high tier bombázóját is hát... inkább nagy vadászok. Azért... vegyenek már vissza.
Basszus, tényleg benéztem. Mivel keverem akkor?

😊

Az volt az elsõ ilyen realizmusú gép. Gyakorlatilag minden úgy mûködik benne mint az igaziban, csak a besugárzás jelzõ nem, mert azt még használják az oroszok és nem adták ki róla a technikai infókat. De tény, hogy élethûségre adó fanoknak készült, nem vérpistiknek 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Bocsi, de a Lock on/DCS sorozatnak a világon semmi köze a Flashpoint/Arma játékokhoz, sem engineben, se bármi másban. Az elõbbi sorozat vérszimulátor, utóbbiak háborús játékok, amiben a repülés elég kezdetlegesen van megjelenítve.

Jól van, akkor nem csak én vagyok az egyetlen, akinek rögtön ez ugrik be a Black Sharkból. 😄
Valamikor meg tudtam csinálni, ma már nem biztos hogy menne.

Bizony nem rossz. De hidd el, a War Thunder közösségbõl 1000 emberbõl 999 nem tudna mit kezdeni vele, mert ez egy IGAZI szimulátor, nem az õ súlycsoportjuk. Nekem elhiheted, elég jól ismerem a DCS sorozat korábbi részeit.

Például így néz ki a hajtómû beindítása a Black Sharkban, a DCS sorozat egy korábbi részében. Rövidke négy perces mûvelet, ha gyakorlott vagy, 3 alatt is megvan. <#smile>

Milyenre? Amilyenrõl álmodni se mertek 😊

Keress rá a youtube-on a DCS- Black Shark Startup kifejezésre, aztán 15 perc után szedd össze az állad 😊

Multija van, lehet repülni Coop-ban is plédául, de nemrég jött ki a Combined Arms, amiben vannak tankok és egyéb szárazföldi egységek.

Sorozatban fejlesztik hozzá a különbözõ gépeket.

DCS... Flashpoint/ArmA engine. Hogy az milyen szimulációra képes, az kérdéses.

Coral Springs
Ez nem tûnik rossznak. Elvileg valami szimulátor, azt nem tudom hogy online-e.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

aha! értem, és köszönöm a válaszokat!!!

Pluskast
Igen a Hb az valahol az arcade és az FRB közötti átmenet. Több pénzt és xp-t kaphatsz érte viszont háromszor többe kerül a gép javítása. A jelenlegi FM és DM értékek sokkal jobban kijönnek, nincs kifogyhatatlan lõszer és benya, célzást segítõ kör sincsen, viszont az irányítás még mindig könnyû. FRB viszont totál szimulátoros. Csak joy-al szabad nincs külsõ nézet és minden realisztikus.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

V43 1105
Tegnap leszálltam Hurricannel a hordozóra, volt ott egy másik kollega.. mondom nem kéne összetörni a gépét, korrigáljuk kicsit .. <#idiota> az lett a vége, hogy a meglévõ motor és szárnysérülés végül abba ment át, hogy mindkét szárny letört illetve a jobb futómû.. <#idiota> Kovács Misi áldásos kezeinek köszönhetõen kerek 1 perc múlva folytathattam a légi harcot.. <#idiota> lehet videót is tudok mutatni .. <#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ha a HB nem jött az még annyira sem fog. Csak belsõ nézet, ikon nincs, és sztem ha nincs joy akkor... legalábbis egérrel felszálni sem tudtam azonnal megdöglöttema felszálló pályán 10 secel az indulás után 😊
Torzonborz
Mondjuk a HB kicsit nagyobb kihívás mint az arcade az FRB meg méginkább. Nekem HB-ban még jó kört nem sikerült mennem bár szerintem ott a joy sokat dob az irányításon is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én nem értem a HB értelmét.. Nekem valahogy nem jött be...
Beléptem 1-2 HB-ba, de nem jöttem rá mi a jó benne... én csak és kizárólag Arcade-ozok, a Full Real-t meg még nem próbáltam, az milyen?

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy mire jó ha kiugrok a gépbõl?

Pluskast
Ááá az ilyen játékokban nem szabad elvárni ilyesmit. Bár mondjuk az azért becsülendõ a készítõktõl, hogy létezik HB illetve full real battle mód is. Egyébként kíváncsi leszek, hogy vajon ilyesmi lesz e a rendszer a szárazföldi és vízi csaták esetében?

Ez igaz :-). De a remény hal meg utoljára. ( nem is annyira a jetek zavarnak mint a történelmi hüség)
Pluskast
Igen azt elírták sõt kijavíthatnák, viszont ott van a release tree amiben meg egyértelmûen ott volt, hogy milyen gépek lesznek benne 😊

Persze,tudni lehetett,de akkor ne azt írják a honlapon hogy 2.vh-s játék!<#wave><#eljen>

Pluskast
De nem mondta senki sem, hogy ez a játék a csak a második világháború gépeirõl fog szólni 😊 Már az elején tudni lehetett, hogy benne lesznek a háború utáni jetek is.

És akkor a Pearl Harboros mapon hol lehet leszállni javítani?
Védõként van reptér, de támadóként csak a hajók vannak.

PSN ID:misi2mezei

Automatán adja ki a kampót ha leszállni készülsz- már ha van rajta.Vagy hidroval a hordozó mellé szàllsz le. Én 10* próbáltam leszállni mire végre sikerült....belerepülnöm az irányitòtoronyba.Volt hogy belépni se engedett a játékba mert nem volt hordozóképes gépem.Azòta reptér is került be szerencsére.
Jetekkel nxm is volna baj csak sajnos átlépték a 2.vh idöhatárait.Gondolom az oroszok komplexusa vezetett ide. Mi lett volna a ruszkikkal ha magas szinten szembe találkoznak egy 15 fös Me-He-Arado kötelékkel. Sajnos nem merték felvállalni;
Koreàval se volna baj ha minden akkori gép bekerûlne és külön vennék a többiektöl. (bár lehet arra nem volna igény)
Azt már nem is mondom hogy hol vannak a német rakéták.
Azt se értem miért nem adnak a Pe-3 hoz egy deka bombát se kezdésre,mìg az Il2 re ép csak atomot nem adnak.
Bocsi szòfosásom van.
Valahogy nekem is ilyen volt a próbálkozásom Beufighterrel😄
Csak én belecsúsztam a vízbe...

Melyik a kampó gomb? Éns emmilyen Hook megnevezésõ opciót nem láttam. Másik dolog - bár ez egy játék - az nem csak alapból is anyahajóról felszálló gépre tettek?
Nem kell oda kampó se. Egyszer úgy száltam le (a 2 "sikeresbõl") hogy a felépítmény - de lehet a leszállás maga - letépte a szárnyamat, kiszakadt a kerék de hajlandó volt javítani így vmi 55 seccel késõbb már a levegõben kezdtem. 😊

Tegnap repkedtem HB-n, az orosz Jet pilótája annyit válaszolt az õt fikázó megjegyzésekre, hogy "Ez Korea, az meg a Jet éra. Légy üdvözölve!" Milyen igaza volt 😄

Pluskast
Egyébként várható volt, hogy ez lesz. Ugye az idõ telik egyre többen játszanak a játékkal és így egyre több lesz a jet. De magasabb szinten ez még durvább. Ok nekem is van jetem de sosem azzal kezdek és általában ha nagyon felmegy a pumpa bennem akkor hozom be, de az én szintemen már az megy ritkaság számba ha oldalanként 2 jet van bent. 4-5 az az átlagos. Ami nekem azért fura mert az me-163-ak nyüzsögnek és ugye annak a javítási költsége elég vaskos. Bár igazság szerint mindenki tudta, hogy ez lesz, szóval ez van 😊

Azt vágom, úgy gondoltam, hogy mivel kell azt kinyitni, mert nem is tudtam, hogy van ilyen a játékban😄

V43 1105
Azt a kampót, amivel a kifeszített drótkötelet kell hogy elkapja és ezáltal a hordozóra mikor leszáll nem esik bele a vízbe, éérteem?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kampót?
Milyen kampót?😄

Elképesztõen nehéz..nagyon lassan kell repülnöd,jó szögben.És a kampót sem árt kiengedni😊Mire rájöttem....
Anyahajóra lehetséges leszállni?

Mai Elsõ Csatám,a másik profilommal,úgy hogy kiváltottam a prémiumot kíváncsiságból😊

http://kepkezelo.com/images/sp44lyueg4us9mf26dfg.jpg[/spolier]
Trabant93
Szép eredmény!

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_18_l1yu4jyd63.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_18_5azchclxss.jpg

Bocsi, de valamiért nem tudom beszúrni a képet.
="http://www.kephost.com/thumb/2013/2/18/a1_2013_2_18_5azchclxss_tn.jpg"[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/2/18/a1_2013_2_18_l1yu4jyd63_tn.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

="http://www.kephost.com/thumb/2013/2/18/a1_2013_2_18_l1yu4jyd63_tn.jpg"[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/2/18/a1_2013_2_18_5azchclxss_tn.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Le vertem az újoncokat elég becsületesen! <#eplus2>
Trabant93
Én utoljára jetet még kezdetkor láttam kb 3.-4.meccsemen.A kétfedelûmmel lazán vadászgatok,erre elhúz keresztben elõttem egy valami, mondom " Mia krva Isten?" ,követném de elhúz a brantba mint a szél.Utána esett le hogy egy Kometet üldözök reménytelenül 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Szerintem ilyenkor lehet "lábbal szavazni", az meglátszik a befejezett meccsek statisztikáján. És kb. 5x ölettem le magam jetekkel, azóta inkább kilépek, drága az idõm és ha játszom akkor nem préda akarok lenni esélytelenül. 😊
Coral Springs
Egy ideig nem foglalkoztam ezzel a problémával, de sorban egymás után már vagy az ötödik ilyen elõre eldöntött csatát kellett letolnom, szerintem egyértelmû volt a reakcióm. De legalább a két majom értett a szóból, a csata végéig köröztek a magasban és nem szóltak bele az állásba.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Különösebben ne nyugtalankodj miatta, bármelyik nap érkezhet a következõ peccs, amiben javítanak a matchmakingen, vélhetõen pont a jetek miatt.

Coral Springs
Csúnyán összebalhéztam két csávóval tegnap. Megvettem a Hellcat -et, és végre bekerültem vele egy olyan csatába ahol az egyik legdurvább bombázó keringõzött az égen, név szerint nem ugrik be de amerikai volt. Már volt egy társam rajta de nem éppen bírt vele, gondoltam felnézek neki segíteni, és kipróbálom a rakétáimat. Aha, egy Jet, majd még egy hirtelen elszáguldott, fél másodperc alatt leszedték a társam majd visszanéztek hozzám is. Mire feleszméltem már darabokban estem lefele. Na itt aztán felment a pumpa, az egyik majdnem kilépett nagy sértõdésében, nem értette hogy mi is a problémám azzal hogy a tier 6-7 -es gépek között ott van egy Jet, sõt kettõ is.

Az alap hogy "C", de úgy is megakad mikor a farok részt elérem.
Hacsak nem a WASD-vel, mert azzal lehet közben is.
bardocz
Ha a C-t nyomva tartod, akkor körbe tudsz forogni, de olyankor nem irányítod a gépet.
Mouse view-al meglehet csinálni azt, hogy ne akadjon be a hátsó vezérsíknál a forgás, hanem addig forgatom körbe ameddig akarom?