War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az volt az elsõ ilyen realizmusú gép. Gyakorlatilag minden úgy mûködik benne mint az igaziban, csak a besugárzás jelzõ nem, mert azt még használják az oroszok és nem adták ki róla a technikai infókat. De tény, hogy élethûségre adó fanoknak készült, nem vérpistiknek 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Valamikor meg tudtam csinálni, ma már nem biztos hogy menne.
Például így néz ki a hajtómû beindítása a Black Sharkban, a DCS sorozat egy korábbi részében. Rövidke négy perces mûvelet, ha gyakorlott vagy, 3 alatt is megvan. <#smile>#smile>
Keress rá a youtube-on a DCS- Black Shark Startup kifejezésre, aztán 15 perc után szedd össze az állad 😊
Multija van, lehet repülni Coop-ban is plédául, de nemrég jött ki a Combined Arms, amiben vannak tankok és egyéb szárazföldi egységek.
Sorozatban fejlesztik hozzá a különbözõ gépeket.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Beléptem 1-2 HB-ba, de nem jöttem rá mi a jó benne... én csak és kizárólag Arcade-ozok, a Full Real-t meg még nem próbáltam, az milyen?
Lenne egy olyan kérdésem hogy mire jó ha kiugrok a gépbõl?
Védõként van reptér, de támadóként csak a hajók vannak.
PSN ID:misi2mezei
Jetekkel nxm is volna baj csak sajnos átlépték a 2.vh idöhatárait.Gondolom az oroszok komplexusa vezetett ide. Mi lett volna a ruszkikkal ha magas szinten szembe találkoznak egy 15 fös Me-He-Arado kötelékkel. Sajnos nem merték felvállalni;
Koreàval se volna baj ha minden akkori gép bekerûlne és külön vennék a többiektöl. (bár lehet arra nem volna igény)
Azt már nem is mondom hogy hol vannak a német rakéták.
Azt se értem miért nem adnak a Pe-3 hoz egy deka bombát se kezdésre,mìg az Il2 re ép csak atomot nem adnak.
Bocsi szòfosásom van.
Csak én belecsúsztam a vízbe...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Milyen kampót?😄
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_18_5azchclxss.jpg
Bocsi, de valamiért nem tudom beszúrni a képet.
Le vertem az újoncokat elég becsületesen! <#eplus2>#eplus2>
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill