War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dev serverrõl tudni valamit? Átlag palyer fel tud menni már rá? Vgay van valami hír patch-rõl?
Nekem oroszoktól eddig az alap gép jött be a legjobban😄
A Su2 meg a BB1 valahogy nem mennek annyira szerintem. Bár még csak 3-as vagyok, lehet magasabban OP-bek lesznek 😄

PSN ID:misi2mezei

Gyere japánnal.Itt kiélheted magad 😊
Pontosan errõl van szó! Fõleg a köcsög ruszki gépekkel van tele a fa....! Német gépekkel tolom ami annyiból áll h bnz,bnz,bnz......... és nem tudok elmenekülni elõlük vicc!
Miért is ne?
A Last man standing achievement mennyi xp?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ME-163 és ME-262 teljesítménye. Végül a 22.-nek lelõtt IL-2 szembõl engem is lelõtt. Õ volt az utolsó enemy a csatában.
Elmegyek velük is a bombázó vonalra még egy kicsit több mint 1 szint kell a yer-hez 😊 Meglátjuk milyen a 17eshez képest azzal már mentem úgy 15-20 kört 😊
Én japánt mennék...bár ki tudja itt melyik a jobb döntés (mondjuk most pont ruszkival vagyok)
ó.. akkor ezért nem akar beengedni usa-val már percek óta..😊
Pedig még mentem volna de akkor ideje nekiülni az orosznak is 😊
9 percet vártam..most jap-rus HB van...jöhetnek a kamikázék
Inkább gyereksírás 😊
Ezt nem fogod olyanoknak megmagyarázni, mint aki az elõbb megkérdezte, mi értelme a HB és FRB-nek.

Arcadeban anyázás menne mikor ~700 felett szétszakad a gép...
Hát... azért árkádban is úgy kéne viselkednie mint HB-n, FRB-n. Vagy a gép alaptulajdonsági legalább is. Ne menjen már vmi 500al ha nem tud annyival menni.
Na igen, a tourney-t is FRB-ben rendezik.

Az ilyenek, amit vki. nemrég belinkelt HB alatt nem igen mûködnek.
Árkádban azért ne akarjunk hiteles repmodelleket, könyörgök 😄

Fulcrum11
az Il-2re ráférne a nerfhammer, az tuti, hayabusával nem bírtam megszökni...
a BnZ arcadeban nehezen kivitelezhetõ, mert ott a kávédarálók is mennek 400 felett, így nehéz gyorsan lelépni... HB-ban már jó.

Valaki jelentkezzen már házigazdának mert az ilyenek mehetnének bannerba.

Ez nagyon jó kösz!

Il 2 4000 méteren 2x fordúlt a Fókámra.....elmennek már a picsába ,hogy ilyen faxom csites gépek vannak!!!!!!

http://www.pumaszallas.hu/elmeleti-anyagok/harcaszat/251-energiaharc-kate.html
Szvsz gépfüggõ a BnZ. Pl messernek lételeme, hogy megtartsa az energia egy részét.
Csak ne úgy csináld mint az elõbb az La5ös felettem 😄 láttam h elkezdett rámzuhanni betéptem alá a bombit és csak puffanást hallottam..szétszakadt ahogy utánam húzta 700al xDD
Hát jó de mi van akkor ha olyan alacsonyan száll vagy olyanok a terepviszonyok hogy nem lehet felhúzni a gépet?

Hát mert nem szabadna elvesztened a sebességed.

Fölé mész, még fönt kb mögé állsz, zuhanórepülés, sebességed csak annyira veszed vissza, hogy a szárnyaid ne szakadjanak le, egy rövid sorozatot rálõsz, és már tûzöl is vissza az égbe max sebességgel, WEPpel, utánégetõvel. Ha nem jött be elsõre, megtámadod megint.

BnZ-t hogy kéne szabályosan végrehajtani? Én úgy csinálom hogy mikor a célpont fölé érek kinyitom a combat flapsot meg leveszem a gázt 0-ra és elkezdek zuhanni. Majd szépen beesek mögé és lövöm mint állat. Nekem eddig ez bejött csak ugye elveszik sok energia így nehezen megy a vissza emelkedés.

szegénykém kapott most az elõbb a ruszkiktól.. 😄
ez egy 10ezres lakatolásba kerül 😊
shot 2013.02.19 18.19.21

azért szerencsére ezt a költséget még fedezte 😛
shot 2013.02.19 18.19.44
Remélem lesz spectator és streamelik majd.
Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Onnantól 20%-nyi XP-t termel csak a korábbiakhoz képest. Ezüsttermelést nem befolyásolja.

Mi van ha egy repcsinél betelik az xp csík?

ez azért nem rossz kis stat😊Eddig Gyûlöltem a Beaufighter-t,de amióta alattam van imádom.Egy szörnyeteg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://imagerz.com/QFdDWVkMCgU
Coral Springs
Õ kilõtt egy Me 262 -t a propelleres gépével. <#smile>

http://index.hu/tudomany/tortenelem/2013/02/13/kilencveneves_a_vilag_legmenobb_nyugdijasa/

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hordozóra nem olyan nehéz leszállni azért.. még csak a pontosan sem kell annyira 😊
HUD nézetbõl kell nekimenni mert ott látszik a visszajelzõn, hogy hova is tart a gép pontosan a gép dõlésétõl függetlenül. A titok meg annyi, hogy amikor finoman rászállsz a fedélzetre akkor általában kampó nem akad be mivel nem ér le ezért fel kell húzni, hogy odacsapja a seggét és beakad simán. Persze aki profi az leteheti olyan szögben, hogy egybõl elkapja de nem szükséges, elég ha gurulsz a fedélzeten 😊
Ahogy néztem még a fedélzet 2/3-nál is vannak kötelek úgyhogy nem kell nagyon pontosan csinálni van hely rá 😊
Ez az. A fórumon is megmutatták, hogy igazi oroszok. Rákérdezek minden féle trágátr kifejezés nélkül lesz e vmi balance majd az oroszok terén mikor a játék végleg kijön. Volt 6 kommant egyet még én is írtam aztán rá 10 percre hopp volt nincs topic.
Sírás ide Sírás oda basszódjon meg az összes geci orosz fasszopó csíter op gép. P-63at HB a buzi geci IL-2 simán kifordulja és mögém mászik és lerázni nem lehet. Su-2 dettó. bár az csak kifordult.
Tudom nicns kész az FM. De akkor legyen mint hasonlóan csíter ne csak a geci oroszok. Fõleg ezek a kurva csatarepülõk amik nem forduló harcra vanak kitalálva.
Sisak elsõdleges célja a fül megvédése volt a robbanások által keltett légnyomástól, ebben messze a német volt a legjobb, ráadásul az a szemet is árnyékolta a naptól.
"de a kinetikus energia max az átütésnél vehetõ figyelembe, a sebzésnél nem igazán."

Azért azt ne mondd már, hogy _teljesen_ mindegy, hogy a motort telibe trafáló krumpli 2000km/h-val csapódik be, vagy 3000-rel... (900m/s csõtorkolati sebességgel számoltam, 1/3-os veszteséggel a célig)

De más. Van vmi infó, táblázat vagy akármi arról, hogy a repair speed mennyivel dobja meg az idõt? Azt hiszem az AR-2õn vmi 5-6 pont van rajta és ott vmi 47 percrõl lett 30.
P-40 cirkáló sebessége volt 440 és 530 vagy menyi amax. Az I-15 max sebessége volt 350. ilõ lenne gyorsan otthagyni apicsába.
Kimanõverezni nem tudtam azt a OP ruszki szart.
Nem írtam oda de azon hogy jobban fordul nem lepõdöm meg. Tisztában is vagyok vele. De azért a speed beli külömbség igazán meglehetne. Mégha forduló harcoznio akarok is nekem a jobb gépnek kéni tudni mondjuk elmenekülni mert nagyobba teljesítmény, gyorsabb vagyok és magam mögött hagyom vagy leemelkedem akis nyomorékot stb.
HB volt és nem is néztem direkt nem is írtam hogy mennyi turn time van kiírva oda. Közben mondjuk utána néztem a valós történelmi adatoknak.
18-23 közt fordultak amcsi, német, orosz, angol spitik gyorsabban vmivel.
Kicsit morbid, de valamelyik filmben mondták azt, hogy a sisak azért van a fejeden hogyha az orvlövész fejbe lõ ne fröccsenjen rá az agyad a többiekre..

Átlyukasztani hogyne lyukasztanák át. Fémnek fém, de nem mindegy milyen fém és milyen vastag. Pl: egy vékony alúminiumlemezt nem nagy cucc átlyukasztani. De vedd például a második világháborús német gyalogsági acélsisakot, a szovjetek Moszin-Nagant puskájának 7.62×54mmR golyója simán átlyukasztja akár 500 méterrõl is, és a Chaika géppuskái ugyanezt a lõszert tüzelik. Az akkori sisakok a pisztolygolyón és a robbanások repeszein túl nem sok mindentõl védtek.

A az egyes lõszerek pontos szimulálása tudtommal egyenlõre nincsen benne a játékban, majd késõbb építik be.

Arra gondolt, hogy tartja vele a fordulót.

A P47 egy repülõ tehén, nem lepõdnék meg ezen akkor se ha rendes FM-je lenne mindkettõnek 😊

Hajj anno il2-ben mennyit szopattuk Stukával a Spiteket. Flaps + Airbrake ki, alacsony sebességû fordulózás megkezd. Amelyik nem esett át a forduló tartásánál azt lefordultuk és lelõttük. Néztek is bután 😄

A repülõgépek nem tankok, simán átütik a géptörzset egy meggymaggal is, ha elég gyorsan repül a lövedék. a repcsik "bõre" nem volt páncélozott, csak a fontos részek: motor, pilótafülke (ez is fõleg hátulról).

Hogy a relatív sebességet figyelembe veszi-e azt nem tudom, de a kinetikus energia max az átütésnél vehetõ figyelembe, a sebzésnél nem igazán.

Annyi nekem is fura, hogy azok a nagyon kis kaliberû géppuskák átlyukasztják egyáltalán a fémbõl készült gépek bõrét?

Ezzel kapcsolatos másik dolog, hogy figyelembe veszi a játék a relatív sebességet a lõszer és a gép találkozásakor? Pl ha üldözök valakit közel szinkron sebességgel és úgy lövök rá, akkor kisebbet pusztít a találat, mint amikor megyünk egymás felé egymáshoz relatív 1000km/h-val?

Igen, csak szerinted nem valós. A laikusokon kívül mindenki tudja, hogy a kétfedelû repülõgépek jobban fordulnak az egyfedelûeknél, tehát ha az egyfedelû pilótája van olyan ostoba, hogy fordulóharcba bocsátkozzon a kétfedelûvel, akkor hamar halott lesz.

Pl: Egy P-47D 26 másodperc alatt fordul teljesen körbe vízszintesen, egy kétfedelû kis Chaika mindössze 13 másodperc alatt. Szerinted melyik lesz a hatékonyabb forduóharcban?

Tu-2 témához: Ugyan nem tudom, mit jelenthet nálad az, hogy "simán tartja a P-47esem mögött az irányt", mert értelme nincsen, de ha sebességre céloztál, akkor jobb ha tudod hogy a Tu-2/Pe-2 sorozat gyorsbombázó, simán mennek 550-el vízszintes repülésben is. Szóval egyáltalán nem irreális.

Pluskast
Mihez képest? Ha szar a pilóta akkor ülhet akármilyen gépben. Amúgy meg ahogy Zero itt már elordibálta 23-szor torkaszakadtából😊 A játékban a repülési értékek nem véglegesek. Ergo ne nézd, hogy mi van kiírva mert nem jó. Ja és még valami ha arcade módban játszol ne várj "történelmi" hûséget.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”