War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Éjjel aludni kell, nem játszani 😊

Én azzal is kiegyeznék, hogy amikor nincs a tier-emnek megfelelõ ellenség akkor rakjon be a tier-emnek megfelelõ ai-kat. Ne a kis 2-es szintûeket, hanem ha én 6-os szintû vagyok akkor azokat. Le lehet programozni, hogy úgy harcoljanak mint a humán gépek, vagy akár még jobban is (most is eléggé toljék a kis dögök, csak bénák a gépeik).

Persze HB-ról van szó.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ez már milliószor ki lett tárgyalva WoT-ba is és a válasz mindig igen volt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Annak jobban örülnél ha várnál 15percet a saját tieredre???😊
Trabant93
A tökéletes azért nem kicsit túlzás,tegnap mentem pár kört a sárgákkal,a legnagyobb gépem egy h6k4 és volt olyan kedves ez az mm,hogy kometek,focke wulfok,la-k közé kúrt be.Tudom,béta még a játék,de azért ha már azt írják,hogy 7-es szintnél kezd a nagyokhoz bevágni,akkor minek csinálnak segget a szájukból?Nem voltam pipa,mikor 20 másodperccel indulás után engem kaszált le elsõnek a komet...<#gun>

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Az ami benne van bõven elég a BnZ-hez. Max 1-2 másodperces tüzelére van idõ arra meg elég a 120 lõszer. Mire oda elér valaki, hogy megveszi a kometet lesz maxos reloading time ami azt jeleni hogy 15-sec alatt ujra tölti a fegyvert. Annyi idõ alatt meg sem tudsz fordulni ha 900-al mész szóval rácsapsz és ha meghal ha nem reload és mire újra célon leszel betölti az új tárat. HB-ra meg senki ne vigyen kometet.
bardocz
Fõleg, hogy ahogy nézem, alig van bennük lõszer. Én a sokszorosát ellövöm valakire, mire lehullik végre.
Jet-el nem ölni könnyû, sõt az nagyon nehéz. 900-1000 körül mész rá valakire célzásra tüzelésre van 1-2 másodperced és ha a célpont kicsit is elkezd kanyarodni baszhatod. A jet-el elmenekülni nagyon jó támadás után. Ebben op. Nehéz lelõni mert támadás után már ott sincs. Viszont rohadt drága javítani. A kometemet ha lelõvik az -40k és tutira minuszos lesz a kör hacsak nem lövök 10 gép felett ami azért ritka és még meg is kéne nyerni a kört. Ráadásul ha enemyben is van jet akkor mindig azzal kezdõdik a móka, hogy kölcsönösen kiírtjuk egymást és csak utánna vadászunk motorosra ha már minden enemy jet leesett. Szóval van jó és rossz oldala is a jeteknek.
Ülj be talán elõször egy Jetbe és utána mond h könnyû ölni velük! Nem tudom h 900-1000-nél te hová is céloznál nulla tapasztalattal.
"Hát bocsi, de a gépek alaptulajdonásgai bizony olyanok mint a HB-ban."

Nem teljesen. Lehetne sorolni. Pl. ruszkiknál nincs WEP, a PE-2 reptulajdonsága érezhetõen sokkal másabb, yak nagy sebességen forduláskor eléggé be tud ékelõdni, negatív g-nél köpköd a motor stb.
Tökéletesen mûködik, T7 az már a "nagy" kategória perpill.

Megint remekül Mûködik a Match Maker.2 csata mind a kettõben bevágott 3-3 Jet-et úgy hogy nekem a Wellington a t7-el a legmagasabb gépem.Épp az elõbb egy Me 262 2 perc alatt leszedett 6 gépet.Csodás
Félelmetes köröket megyek japókkal, majdnem olyan jó Ko Reisen-nel szétlõni a Lavocskinokat, mint gépágyús Corsair-rel 😊
Coral Springs
Tegnap lelõttem egy Me 262 -t a propelleres gépemmel, utána kicsit elment az ipse sérója. Kiírta a chaten angolul hogy "te most meghalsz" én meg visszaírtam neki hogy "fail, szerintem te már most halott vagy". Aztán behozott egy Me 163 -at, és amíg volt gépem kizárólag rám vadászott. Majd erre azért odafûztem neki hogy "most keményebb vagy mint az egy hetes szar" és hogy "respect, de egy Jet -el ölni még a kishúgom is tud", erre az volt a válasz hogy "noob vagyok". Értitek, én vagyok a noob ?! Csak az nem tiszta számomra, hogy az ilyenek miért játszanak ? lol

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jaaa, hogy sima fék+oldalkormány az gyakorlatilag a jobbfék meg a balfék?

Viszont alap fék sincs beállítva nálam, 0% motornál nyomva tartom a "tolóerõ le" gombot, úgy fékezek. Ezzel a módszerrel nem megy a lentebb említett 30-50% tolóerõ+fék...

Eh, tudom, hogy néha hátrány a Nostromo, kevés az a 15 gomb, de ollyan kényelmes... 😛

ha megállsz és nyomva tartod a féket + oldalkormány akkor gyakorlatilag egyhelyben megfordul a gépezet 😊
Próbáltam, de kevés néha. Szoktam összeszedni sátrat, bokrot...

Visszadobás meg akkor tök jó, ha javítani állok meg, de tegnap pl egy foglalásom alakult ilyen szerencsétlenül, leszállás során túl sok sebességet vesztettem és túlfutottam kissé, meg kellett állnom megfordulni. Hát elég necces volt, hogy elférek-e, pedig tökig nyomtam az oldalkormányt...

Nem sûrûn kell, de amikor hiányzik, akkor nagyon. 😊

Lõszerkijelzõ csak a német gépeken van belsõnézetben(hõmérõ szerû cuccok).

Bár a HUD figyelmeztet amikor már kevés a lõszered, de egy idõ után úgyis "érzed" hogy mikor érdemes újratárazni.

Ha fogyóban van akkor a sebesség alatt kiírja pirossal, igaz csak akkor ha lõsz.

Remek lenne ha látnám mennyi lõszerem maradt még lövés után, így inkább újratöltök emelkedés után. Nincs kijelzõ lõszerre? Cockpiten belül esetleg?
Ez érdekes én simán fordulgattam a b + oldalkormány + 30-50% tolóerõvel

amíg még nem pakolgatott vissza magától a pálya végére, most már nem kell ez sem legalábbis hb-ben tuti
A ruddert kitéríteni próbáltad Q/E billentyûkkel a kifutó végén? Azzal azért elég szépen lehet már fodulni.

Nekem meg a külön jobb- és balféket (mehehe) kéne beállítanom, néha vért vizelek, hogy megforduljak a kifutó végén...

Aaaa fékkel 😊
B-betû alap beállíáson vagy ha tovább tenyerelsz a ctrl-on (ha nem joy-ozol) akkor is benyomja a féket ezt látod is fent a piros BRK felirat lesz a tolóerõ helyett
Akkor itt az ideje, hogy meglátogasd a controls menüt.

Sziazstok!

Most kezdtem a játékot, áruljatok el egy dolgot, leszálláskor mi az istennel tudom a sebességem csökkenteni a motor leállításán kívül, nem találom a fékszárnyak kapcsolóját.
Az a baj, hogy lehetne az akár 30mm-s is, mert elég balfékek a lövészek a jelen állás szerint, még kimaxolva is..

Aha, köszi. Még ezzel együtt is vonzó a dolog.

Nincs az rossz helyen, alacsonyan kell repülni bombaoldásig, és akkor pont ideális helyen lesz az 20 milis ahhoz, hogy lelõje a támadókat 😊
XP-38 jelen állapotában hulladék kategória, a Ko Reisen viszont Japán HB-ben az aduász gép (+50 gépágyú lõszer a sima A6M5-höz képest).
XP-38-ról és a prém Ko Reisenrõl van valami tapasztalat? Nagyon szemezgetek a pacific war csomaggal... Ahogy számolgatom, olyan 7000 aranyat ér, 4000 áráért...

Lehet én vagyok balfazs a repüléshez vagy nem tudom de amíg nem egyertelmûen csíter OP vs nem csíter OP HB lesz addig nem HBzok.
PEEEERSZE! Õket mind a 2 easy ownolja. 😊
Pluskast
Õõõõ most az amikkal is tudsz HB-ra menni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hát... én azt hiszem HB-s karrierem befejezem vagy legalább is felfüggesztem amíg nem végzek el egy TOP GUN képzõ iskolát. VAGY! Amíg nem lesz orosz vs bármi más de nem japcsi felállás.
Sajnos annál a gépnél, a Donryunál nem számít a védõfegyverzet, mert borzasztó rossz helyen van a 20mm-es rajta (a gép hátán). Érdemes emiat a legalapabb verziót használni belõle, mert azt javítják a legolcsóbban. (legnagyobb változatot több mint a duplájáért javítják)
De legalább az 1000 kg-os hatásos.

Ha már japo bomber.Tegnap teszteltem a 7 es szintü kérmotorost. Hasznos kis gép.Elöbb ledobtam a bombákat minthogy az ellen odaért volna.Mikor támadni akartak, rájuk hívtam az erösìtést ( meglepö módon jöttek is, söt elég jò csapatmunka alakult ki majd minden japán oldali bulin.persze lehet csak szerencsém volt). Olyan 9-1 re nyertük a HB- t japán oldalon. Lehet hogy papir gépek, csak ha nem tud az ellen mögéd menni akkor mindegy.( hozták a kis pörgös gépeket is) A 20 as ágyukat pedig nagyon jònak érzem.
Király a H6K4. Szárnyak nélkül még 2 percig repült. Ha békén hagytak volna, visszamentem volna a bázisra de leaplikálták az egyik motort.
Hát pedig... Van rá két másik gomb a controlsban, a négy állása meg raised, combat, takeoff, landing. Ha csak a butított gombot használod, akkor a futómûtõl függ, melyiket állítja automatikusan, ha kinn van akkor landing, ha benn akkor combat.

Pluskast
Nem csak egy állású a történet? Mármint be és ki. Tudtommal a szög állásán nem tudsz változtatni.

"Pontosabban lehet célozni ha 1. közelebbrõl látod "
Zoom? Csak tippelem, nekem egérgörgõ.

Viszont én közelrõl nem használom, mert olyankor lerammolom a roncsot. Én kb olyan két kilométerrõl rázúmolok a célra, megnézem merre áll az orra. Ha felém jön direktbe, akkor olyan 1.2-rõl full zoomnál elkezdek kicsit fölé sorozni, majd ahogy közeledik, egyre lejjebb. 0.8-nál kizúmolok, hogy ne menjek neki és könnyebben forduljak.
Ha nem felém jön, akkor kb fél kilométernél zúmolok ki, azon belül már "mozdulatlan" bombázókat is kényelmetlen célozgatni.

Jobban fordulsz, ha ki van engedve, de lassabban repülsz. Minél jobban kiengeded, annál jobban lassít.

Van egyébként két billentyû amivel fel-le lehet kapcsolgatni a flapset mind a négy állásán át.

Miben kéne megnyilvánulnia a flaps: combat-nak?
F a flaps. Mi lenne a Z?
BnZ-nél épp mielõtt ráesek a leendõ áldozatra megnyomom a Z-t és az F-et. Pontosabban lehet célozni ha 1. közelebbrõl látod 2. fordulékonyabb a géped. Aztán gyorsan Z+F, és teker-teker WEP felfelé, a csillagokon túl.

Zuhanóbombázásnál airbrake H-val jó dolog, meg sérült gépnél is jó ha leszállni készülsz.
Hasonlóan remek statjaim voltak amíg bele nem tettem 100 sast a Beau pilótáim képzésébe. Namost onnantól (basic training-el) a két gép úgy viselkedik miként részeg kakadu, bólogat, borul, túlhúz fordulásnál, idióta módon összevissza forog (pluszfelületet, ezzel pluszcélpontot felkínálva), teljesen tragikus, elsiemkakurwult. Örülök ha 2-3 fraget összeszedek velük mielõtt brutálisan meggyalázzák. 😞

Van megoldás, persze, a képzett pilótáimnak Spit-eket adok, ezek meg noob legénységgel repülnek, csak ezúton figyelmeztetnék másokat hogy nagymértékben el van qrva a beauknál a basic training jelenleg.

Sajnos nem nagyon olcsó a javításuk, a tier6-os brit squadom kikalapálása 16k pénz, ami eléggé sok.

No de nem búsulok, reggel megvettem az A6M3-at, ma azzal fogom leginkább veretni. 😊
Pluskast
Meglehet, bár ilyen összefüggésben még nem gondoltam rá, max annyiban, hogy ugye minél fáradtabb a pilótád annál többször ájul el a fószer.

Lehet a Stamina játszott be. Ha sok G terhelés éri a pilótádat akkor csak egy darabig repül jól, aztán ha a Stamina "elfogy" akkor nem repül ugyanúgy. Elfárad 😊

Pluskast
Nem tudom, de a fizika illetve géptulajdonságok szerintem arcade módban is vannak csak nem annyira hatványozott. Tegnap késõ este történt velem egy nagyon érdekes dolog. Úgy kb éjfél lehetett mikor bementem egy csatába. Mondom magamban na akkor most egy kicsit genya leszek behoztam egybõl a Mig-15-t. A csata gyakorlatilag végigment szóval több mint fél óra volt. A gépemet nem szedték le sérülést nem jelzett a játék mégis az utolsó 10-12 percben baromira belassult a gépem alig érte el zuhanásban a 800-at és úgy átlag 5-600 között ment. Olyan érzésem volt mintha "elhasználódott" volna a gépem. Nem tudom mitõl lehetett.

Hát bocsi, de a gépek alaptulajdonásgai bizony olyanok mint a HB-ban. Pl: egy kétfedelû jobban fordul mint egy egyfedelû, de sokkal lassabban gyorsul annál és a végsebessége is jóval kissebb. Arcadeban sem fogsz 700-al repülni a Chaikával példál. Támadó gépek nehézkesebben fordulnak a vadász változatúaknál stb.

Nem is azt mondom, hogy iylen legyen. Igen maradjon ki a fizika de a gép alap tulajdonságai maradjanak olyanok mint HB-ban.