War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Javaslom 4-500m-en belül lõjjél, akkor el is találod, pláne ha kitolod a féxárnyakat a magassági kormány, a csûrõ és a leginkább az oldalkormány finom mozgatásával még konkrétan a motorjait is ki tudod lõni pontosan.
Egyedül a Beau-kkal szoktam már 600-ról spriccelgetni, annál életszerû a spray'n'pray metódus.
Bug fix: when engine is stalled/off, the sound of working engine didn't dissapear
Bug fix: when tail is teared off, tail gunners are still visible
Bug fix: decals dissapear in test flight
Significantly reduced time of hangar loading.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha valaki tudja, mi változott, ossza meg.
mi lehet a gond?
Majd ha egy fejlesztõ vagy a készítõ cég magyaráz a skillekrõl, na azt már tényleg érdemes lesz megnézni.
GER vs RUS HB-n teljesen egál.
Me 410-el kezdtem emelkedek úgy ahogy tudok és várom a bombázókat ekkor meglátom hogy egy Yak-1B vészesen közeledik lentrõl (ez is ugye már érdekes hogy jobban emelkedik mint egy 410 de ezt tudjuk be a rossz FM-nek) és mivel láttam hogy simán utolér letoltam a gép orrát hogy szembe kerüljünk. Bíztam a 4 db 20mm-esben. Hát hiba volt.
Ugye 1 km-en elkezdtem lõni mint állat jelezte is a találatot aztán egyszer csak megérkezett az õ tüze is és kb az elsõ találattól lerobbant mindkét szárnyam és kigyulladtam. Eléggé meglepett az meg még jobban hogy õ simán emelkedett tovább a mi bombázóink felé egy halvány füstcsíkot azért húzott de akkor is...
És ez még nem minden! Ugyanezen a meccsen bevittem a Bf 109 F-et aztán egy kis idõ múlva megint hasonló szituációba kerültem szembe kellett repülnöm egy Yak-al (már nem emlékszem milyen volt pontosan de vagy 7-es vagy 1-es) Lövök párat megint de elõzõ hibámból tanulva felhúztam a gépet mielõtt eltalált volna. Természetesen õt ez nem érdekelte egyenesen belém repült de úgy hogy átrepült a pilótafülkémen (instant halál nekem) és a legdurvább az hogy õ simán túlélte! Eléggé megsérült de akkor is simán továbbrepült.
Ezután wikipédián direkt megnéztem hogy vajon adamantiumból csinálták-e a Yakokat vagy mi a szarból...
Felhívnám a figyelmet a ground service és qualification tabok részre!
Durva, hogy "auto repair bekapcsolva" esetben a ground service skillek semmit nem érnek, csak a reload!
A crew qualification meg plusz pontokat ad a skillekre.
(bár lehet, ez utóbbiak csak nekem újak, 2 hete játszom csak)
Csak példálóztam, nincs bajom.
Mire jó ha kiugrok a gépbõl több xp-t kap a pilóts?
Pont adásánál hogy lesz pontosabb meg precízebb a géppuska? Sztem a manuális célzásnak semmi köze ezekhez az értékekhez.
Mondjuk erre nem tudom miért kell ennyit várni.
Mellesleg könnyen elképzelhetõ ám, hogy az olyan skillek, mint a Fire Accuracy(pontosság) és Fire Precision(szórás nagysága) akkor is érvényesülnek, amikor az ember saját kezûleg lõ a védõfegyverzettel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem totál nem érdekel hogy ki öl meg és hogy mivel, az elõzõ hozzászólásaimban nem is említettem ilyenrõl egy szót se. <#smile>#smile>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Igazából csak a Mig-15, Me-163 kombóval van gond a többi lelõhetõ.
Mi jópár napja max hatos gépekkel repülünk a ruszki szerveren, és nem láttam magas szintû gépeket, jetet meg nopláne.
Következõ peccsben viszont hozzányúlnak, nem érdemes már nagyon hozzászokni.
Ilyenkor kell menni HBra AIt farmolni.
Mégis ki mondja ezt? Ha hivatalos fórumon olvastad ezt akkor linkeld, ha meg itt akkor nem kell elhinni minden baromságot amit itt leírnak.
Más:
"One of the nearest updates will bring Grumman F9F Panther for the US tree."
"DM in Arcade Battle is equal to the DM in Historic Battles."
"Premium planes won't be overpowered just because they cost real money"