War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs t8as bomberem vagy feletti de... elnézve a dolgokat az a baj velük, hogy lassúak a vadászokhoz képest. t8as vadász megy 600+. Bombázó... orosz zuhanóban bír annyit. Plusz a mostani MM mellett 7+ felett már simán berak Jet ellen is. Szerencsére ritkán látni - gondolom nem nagyon hozzák ki õket - az meg easy megkajál.
Hm.... megpróbálom. A forgolódás, hurkozás, split-S-ezés, zuhanás és úgy fordulás ballra jobbra nem vált be. Simán a picsámban maradt meg szokott is maradni.
Trabant93
Hát azért azt is megteheted,hogy ha rádmászik, leveszed gyors a sebességet nullára,szépen elédkerül,aztán vissza csõgáz és már lõheted is.Nem egyszer jött már be,amikor minden más próbálkozásom hiábavaló volt.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Hát én bombázót 8. szint fölött már csak akkor viszek be ha minden más gépemet lelõtték vagy már csak 1-2 földi célpont maradt. Kivétel a Sztálingrádi pályák mert ott mindig elsõnek viszem hogy kidobjak pár célpontot meg esetleg foglaljak.

Miért? Életképtelenek?
f24sg
Rossz érzés ilyen láma dolgokat kérdezni, de muszáj:

miért életképtelenek tier 8 fölött a bomberek?
Túl sok a gyors, erõs fighter?
Ki mit csinál ha egy törpe faszú kis japcsi ***************************** mászik a seggébe? Nekem az imádkozás marad, hogy lezsedje rólam vki.
Remélem azért a jövõben nemcsak az Orosz Anyaföldrõl és a Szovjet katonák "hõsiességérõl" fogunk megemlékezni eventek formájában...

Ezen az ugorj ki a gépból ha baja van dolgon finomíthatnának. Pl kényzserítse rá az embert a kiugrásra ha a gépe lángol. Ma is tegnap is nem egy ember kigyújtok, lõzser elfogy lefordul stb tovább megy vki megöli én meg max assistot kapok. Égõ gépbõl ki kéne ugratnia rögtön sztem és írni is a killt.
Bizony bizony, imádom azt a játékot, nagy mérföldkõ volt nálam régen. Elsõ PCmen nem indult be, akkor az 1. résszel játszottam sokat és mikor lett jobb gépem RA2 volt az elsõ amit ráraktam.

WoT: Nishizumi77

Hát... tényleg egyet kell értesek azzal, hogy a megadott fordulási adatok csak dízsnek jók. F4U-d. 38 secet ír rá. Féltem tõle, de miután kipróbáltam hát... egész kellemesen fordul. De legalább is nem 38 sec alatt az tuti 😊
Trabant93
Az örök kedvenc Red Alert 2 zenéje,jó választás! 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Elkezdtem játszani az orosz gépekkel is, elég jók. Kicsit kikerekedett a szemem mikor láttam hogy a kis 2es szintû vadászgépre már fel lehet pakolni 6 rakétát. Jelenleg 5ös szinten vagyok, majdnem megvan a 6.

Volt ma egy jó kis köröm LaGG-3al 😄

WoT: Nishizumi77

Én is lecseréltem egy jó ideje az S79-et, most már a két 410-est használom, mindkettõ a "bombázó" változat. Mondanom sem kell a first strike szinte mindig az enyém és a 2db bomba simán kiszed 8-10 célpontot, köztük a nagyokat is. Nagyon ritkán lõnnek le, ameddig odaérek a célponthoz, talán csak az AA vagy hajók lõttek le eddig, ahogy közeledtem.
Tényleg jó választás 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

"Only during the event days: Soviet modification of Airacobra P-39N is available in the Store."

Ez gondolom azt jelenti hogy aranyért lehet majd megvenni, ugyanott mint a Dora/peshka stb csomagokat.

Event a hétvégére:

http://warthunder.com/en/news/86/current/

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ha ledobtad a bombákat, bal fölül látod mikor tölt újra.

bardocz
Árkádban betölt az is újra.
f24sg
Olyan kérdésem lenne, hogy most hogyan töltenek újra a bombázók (bombát)?
Azt tudom, hogy sima géppuska/cannon a levegõben is tárazódik.

De bombázók/attackerek nehéz terhe csak leszálláskor töltõdik, vagy levegõben is, csak lassabban?

Bocs.
http://warthunder.com/en/news/87/current/

Nem kéne ide egy magyar is? Lehetséges?
Ja hogy HB. Hát az bizony nem érdekel amíg nem lesz ott is rendes matchmaking. Az ember lejátszik két csatát HB-ben úgy hogy bõ tizenöt szintel nagyobb gépek jönnek szembe vele, és néhány hónapra elege lesz a HB "élménybõl". Mondom mindezt nagy repszim rajongóként.

HB ra én is ME410-et vittem, csak betelt a csíkja.
Van, csak kicsit több mint 50 másodperc, ha a hazautat is figyelembe vesszük 😄

Ki írja meg hogy HB-ben nincs reload? 😊
Khm, 2-vel ezelõtti hozzászólásom: "Én is sokáig S79-eztem német HB-n, de összességében Me-410-est (különösen a B1-et) jobbnak találtam."

Sok sikert az 50 másodperces újratöltéshez Historical-ban (én Arcade-ot csak a már leírt creditfarmoló csapattal játszok). Inkább ott maradok a célpontok fölött és addig gépágyúzom õket amíg vagy a lõszer vagy a célpont el nem fogy.
Linkelt képen is látni, hogy a két S79 6 és 7 célpontot szedett ki míg én 27-et.
Én is mindig beviszem a Me-410B1-et, de tegyük azért hozzá a teljes kép kedvéért, hogy az egy attacker és nem egy bombázó gép. Ugye a kettõ között a különbség plusz négy perc az újratöltésnél. Tehát a Me-410B1 az egyetlen rácsapásra képes csak. Azért egy igazi bombázó jó pilótával 50 másodpercenként bombázni szokott. Más kérdés hogy az igazi bombázók életképtelenek nyolcas tier fölött, és hogy a zsíros célokat mindig a gyorsbombázók(Me-410,Pe-2 stb) kapják.

Katinka sztem kurva lassú egy geci ezért nem éppen "fun" vele bombázni.
A másik meg t0 gépekkel repülni kell és lõni stb. Itt meg be bomba ki és jöhet a halál. Gyorsabb.
Eh. Egy idõben 3x-os volt. Benéztem, szorri.

Credit-et farmolni én az angol noobcrusher kompániát használom (Wirraway, Spitfire Mk.I, Hurricane Mk. I & II., Boomerang Mk. I & II.) de mostanában inkább xp-re van szükségem, pl. mostani kör Me-410-zel:

Ha farm, akkor T0 orosz+Catalina, vagy bármi más T0.

Tegnap haver csinált egy 90ezer ezüstös kört, ha jól emlékszem 34 földi és 10 repülõért kapta ezt. A többi meccsen átlagban 20-30 földi célpontja és 3-5 légi killje volt, az ért olyan 40-50ezreket neki. Én mellette japán T0kkal zúztam, körönként 9-12 killel, körönként olyan 25-35ezerért.

Nem elfelejtve azt a tényt, hogy még ha ki is lõnek minden gépet, akkor is csak kb 1000 ezüst a javítás...

És mennyit hoz átlag?
Én is sokáig S79-eztem német HB-n, de összességében Me-410-est (különösen a B1-et) jobbnak találtam.
Ha vannak komoly célpontok (Pillbox, Medium/Heavy tank) akkor 2 500 kilós bomba betáraz, egyébként a 2 20 milisbõl és 2 13 milisbõl bõven elég egy rövid sorozat bármilyen földi cucc ellen (tegnap volt olyan, hogy 20 célpontot szedtem ki mielõtt visszaindultam volna újratárazni). Ha az ellenségnél van nehézbombázó akkor arra is rá lehet mozdulni, ha menekülni kell akkor pedig tengerszinten az S79-hez képest az a +150km/h életet menthet. Ráadásul a javítási költségükben is minimális különbség van.
+a védõfegyverzete is hatékonyabbnak tûnik mint az olasz prüttyögõk.
Africa, port, two towns 30-35k haszon átlag ha nem vagyok balfasz és nincs sok bombázónk. De ma pl jött már 50k is africán.
Ha farm akkor 4 orosz SB-2m és az AR-2. Az hozza a lóvét. Free rapírból is megvan oylan 30-35 perc alatt a javítás. Addig meg le tolok eg yugyan iylet cak a némettekel.
Hivatalos WT fórum:

"I am level 51, Have piddled away $1,378.75 Australian dollars.
(Don't judge me)

People who claim the game is pay to win, I would be the best damn winner ever."

Azért vannak itt komoly források. És ez csak egy Béta.. mi mehet WoT-ban <#nevetes1>

+1

És az S79 gyors is, simán odaérsz, ledobod az 5x250-et, aztán ha hazafele lelõnek akkor is pluszos a kör. A javítása se drága, és mivel van kb 5 ugyanolyan folyton tudod cserélgetni õket.

Olcsó bomber (s79pl). Ha csak farmolni akarsz. És már alacsony szinten is sok géped van ìgy lehet free repairra is játszani.Mivel sokáig tart úgyse tudsz sokat elhasználni.
Az ezüst csak 1,5-szörös, az xp dupla.

3*-os javítási költség plusz sok idõ. Hát nem is tudom....
Ha pénz kell menj HB-ra.
Vannak mákos szituk.
Valamivel el kell adni a prémiumot is... Ez 66ezer XP és 80-90ezer ezüst lett volna prémmel.

Azért remélem itt nem fogják lejjebb csavarni az pénz/xp szorzókat. Most mentem egy kört, 39 földi cél és 10 légi kill(ez utóbbi mind a fenomenális P-40esssel). Aztán kapok érte prém nélkül 33 ezer xpt és és huszonvalahányezer pénzt. Kevésnek érzem.

Coral Springs
Valami komoly critical hit -et csináltam pár napja hasonló módon, ráadásul olyan géppel amivel nem is hittem volna hogy sikerülhet.
A kedvenc gépemmel egy F2A-3 -al mentem egy Yak 3 -al szembe, fél másodperces sorozat majd gyorsan húztam is félre, a monitor sarkában meg már csak egy lángcsóva látszott. Nem írta a chaten, de lehet hogy csalónak könyvelt el.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem tudom, ilyen megfigyeléseket még nem tettem. Párszor már átéltem azt a mini szívrohamot, mikor már nem tudtam kitérni, vártam h meghalok, de a gépem tovább repült 😄

Szerintem ha apró darabokra robban(eldobja mindkét szárnyát és a farkát is, roncs földet éréskor már nem robban), akkor át lehet rajta menni, ha meg csak leszakad a szárnya, akkor nem.

3am - 4 am.

Logikusabb is, hogy hajnalban csinálják, ne akkor mikor már csomóan hazaértek és tolnák ezerrel 😊

Nem tudom hogy van ez a roncsos dolog, mert árkádban pl van, hogy kinyír a roncs, meg van hogy simán keresztül repül rajtam sérülés nélkül. Elég bugos.

Pluskast
Én úgy tudtam, hogy délután lesz, de akkor ezek szerint tévedtem 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hát, akkor ma is tanultam újat. 😊 Ki fogom próbálni.