War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
miért életképtelenek tier 8 fölött a bomberek?
Túl sok a gyors, erõs fighter?
WoT: Nishizumi77
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Volt ma egy jó kis köröm LaGG-3al 😄
WoT: Nishizumi77
Tényleg jó választás 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ez gondolom azt jelenti hogy aranyért lehet majd megvenni, ugyanott mint a Dora/peshka stb csomagokat.
http://warthunder.com/en/news/86/current/
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Azt tudom, hogy sima géppuska/cannon a levegõben is tárazódik.
De bombázók/attackerek nehéz terhe csak leszálláskor töltõdik, vagy levegõben is, csak lassabban?
Bocs.
Nem kéne ide egy magyar is? Lehetséges?
Sok sikert az 50 másodperces újratöltéshez Historical-ban (én Arcade-ot csak a már leírt creditfarmoló csapattal játszok). Inkább ott maradok a célpontok fölött és addig gépágyúzom õket amíg vagy a lõszer vagy a célpont el nem fogy.
Linkelt képen is látni, hogy a két S79 6 és 7 célpontot szedett ki míg én 27-et.
A másik meg t0 gépekkel repülni kell és lõni stb. Itt meg be bomba ki és jöhet a halál. Gyorsabb.

Tegnap haver csinált egy 90ezer ezüstös kört, ha jól emlékszem 34 földi és 10 repülõért kapta ezt. A többi meccsen átlagban 20-30 földi célpontja és 3-5 légi killje volt, az ért olyan 40-50ezreket neki. Én mellette japán T0kkal zúztam, körönként 9-12 killel, körönként olyan 25-35ezerért.
Nem elfelejtve azt a tényt, hogy még ha ki is lõnek minden gépet, akkor is csak kb 1000 ezüst a javítás...
Ha vannak komoly célpontok (Pillbox, Medium/Heavy tank) akkor 2 500 kilós bomba betáraz, egyébként a 2 20 milisbõl és 2 13 milisbõl bõven elég egy rövid sorozat bármilyen földi cucc ellen (tegnap volt olyan, hogy 20 célpontot szedtem ki mielõtt visszaindultam volna újratárazni). Ha az ellenségnél van nehézbombázó akkor arra is rá lehet mozdulni, ha menekülni kell akkor pedig tengerszinten az S79-hez képest az a +150km/h életet menthet. Ráadásul a javítási költségükben is minimális különbség van.
+a védõfegyverzete is hatékonyabbnak tûnik mint az olasz prüttyögõk.
"I am level 51, Have piddled away $1,378.75 Australian dollars.
(Don't judge me)
People who claim the game is pay to win, I would be the best damn winner ever."
Azért vannak itt komoly források. És ez csak egy Béta.. mi mehet WoT-ban <#nevetes1>#nevetes1>
És az S79 gyors is, simán odaérsz, ledobod az 5x250-et, aztán ha hazafele lelõnek akkor is pluszos a kör. A javítása se drága, és mivel van kb 5 ugyanolyan folyton tudod cserélgetni õket.
A kedvenc gépemmel egy F2A-3 -al mentem egy Yak 3 -al szembe, fél másodperces sorozat majd gyorsan húztam is félre, a monitor sarkában meg már csak egy lángcsóva látszott. Nem írta a chaten, de lehet hogy csalónak könyvelt el.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Logikusabb is, hogy hajnalban csinálják, ne akkor mikor már csomóan hazaértek és tolnák ezerrel 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”