War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez magyarul azt jelenti hogy az a szint amit a szerelõ még meg tud javítani. Azaz ha 10-es a skill akkor (elvileg) 10-es szintû repülõt még megtud javítani de 11-est már nem.
Szóval vagy hibás a leírás vagy bugos a skill...
A tûzere durva, kilõ bármit ha be tudja fogni, de lassú és lassan fordul.
A javításhoz még. Az expert ugye 30 pontot rak a javításra az kb felezi a javítási idõt.
Viszont ez azt jelenti hogy elbasztam több száz pontot csodás <#falbav>#falbav>
WoT: Nishizumi77
Vagy kiléphetek? Akkor is megkapom a pontokat?
Na srácok, mit szóltok az event miatt 1001 aranyért beszerezhetõ orosz P-39hez? Must have kategória, mi? <#smile>#smile>
Vagy minden megy tovább?
PSN ID:misi2mezei
A bombázóikról meg ne beszéljünk, én a Blenheimet és a Beaufortot nem nevezném bombázónak a két darab 250kg-os bombájukkal, a Wellington meg egy szép nagy, lassú céltárgy, semmi más. Ezek a britek. És érdemes megnézni a gépek javítási költségeit az oroszokéhoz képest. Nem kezdõknek való nép, az biztos. Szerintem teljesen érdektelenek.
Itt egy slothoz tartozik egy legénység amelyiket bármelyik géppel lehet húzni. Csak ha másik gépet akarsz tenni a slotba akkro ki kell fizetni a crew traininget feltéve ha még nem tetted meg.
Igen, megéri sztem. Javítási költség nem sok és szépen lehet velük gyilkolni mert csíterül fordulnak.
Fejlõdési ütem... iylen nagyon nincs benne. mármint amint megvan a tp a köv szinthez megvehetsz mindet ami mondjuk 2es szintû az adott nemzetnél. TP-t nem fogy el mint pl a WoTban. Gépnél lehet fejhleszteni motort, pilonokot hogy rámenjen rakéta, bombázóra jobb bomba de az sem nagy pénz és az xp ott sem fogy el.
De próbáld ki T0 géppel mert a javítási költség is 3x-es.
Elég jónak tûnik de a Crew training cost ja 2500 pénz.
Ezt Harconként értik, hogy annyit legombolnak rólam?
Mert még nem vagyok túl jó, hogy vissza is termeljek annyi pénzt.
Bár túlvagyok az elsõ géplelövésen és 5 földi célpont legyaluláson 😄
És level 2es lettem az Oroszokkal.
Egy másik hasonló eset:

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Egy perces javítást követõen ismét szolgálatba állt a gép és további 4 célt semmisítettem meg vele..<#idiota>#idiota>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egész tûrhetõ minõséget lehet vele elérni.
Egyátalán van külömbség fejlõdésileg? A Historical többet ad?
Gondolom nehezebb is és láthatóan jóval kevesebben vannak ott, mint Arcade ban.
Kezdj az oroszokkal, nagyon jó gépek mind a vadászok, mind a bombázók és a gyorsbombûzók is, és fillérekért javítják õket, tök ideális kezdõknek. Majd ha már lesz egy kis rutinod(pl:orosz hatos szint) és felhalmozott pénzed, akkor állj neki más ágaknak.
Level 1 es tök kezdõ gép/infrastruktúránál?
Illetve mire ne költse el az ember a pénzét?
Más.
(biztos már sokan megállapítottátok), de úgy látom eddig, hogy a legénység fejlõdése goldos training nélkül kb. nulla, iszonyat lassú. Most tier4 vagyok britekkel, mást eddig nem húztam.
Az is látszik, hogy 20mm ágyú nélkül csak légpuska minden, a 8 db 7.7mm sem ér sokat..
Viszont látom könnyen lehet pénzt is veszíteni.
Sikerült kilõnöm egy frendly földi célpontot amiért pénzlevonás járt 😄
Amúgy már azért is jár + pénz ha 1 géppel az elsõ pár percben nem löveted le magad?
Megvolt az elsõ harc kaptam is pici pontot rá és 10000ért kiváltottam a 4. helyet az orosz oldalon, hogy 4 gépem lehessen.
De nem enged oda semmit betenni. Még korai?
- ha gépágyúval(20mm és fölötte) lõnek rá, pillanatok alatt elpatkol
- nem õ ér elõször a földi célpontokhoz, hanem a gyorsbombázók, neki csak a maradék marad
- a védõfegyverzet kalibertõl függetlenül semmit se ér
- az ellenségeik ott már brutálisak, bizonyos típusok (romboló repülõgépek, rakétahajtásúak, jetek) kifejezetten rájuk vadásznak
Én például a Me-410/R3 bombázó-romboló gépemmel kifejezetten rájuk megyek minden kör elején, van hogy öt is összejön ilyenkor belõlük. Elmenekülni nem tudnak, és a brutális fegyverzettel(2x20mm+2x30mm) elég egyszer eltalálni õket és végük.
De az összeset tudod fejleszteni
Szóval érdemes esetleg az amerikai/angol gépeket bepróbálnod azokon van bõven fegyver nem kell annyira jól célozni valamit úgyis eltalálsz velük.
Kb 2 órája kaptam ismerõsöktõl egy tippet, hogy próbáljam ki a játékot.
Feltelepült ép a tutoriálokat csinálom.
Az volna a kérdésem, hogy miként érdemes a játékot játszani?
Melyik nemzet milyen gép ileltve mit érdemes majd fejleszteni?
Nekem többen is az Oroszokat tanácsolták az tényleg jó?
Legtöbb esetben iylenkor vége is a bombázónak mert nem nehéz onnan már elkapni.
Ha meg fenn vagy vki(k) úgy is rád mennek, mert: "Hé ez mi a szart keres oda fenn? Azt hiszed megúszod köcsög! 😛"