War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a gép nem egy fordulókirály ezért energiafightot akartam próbálni, de hiába mert egyszerûen nem tudok rajta maradni az ellenfélen elég ideig.
PSN ID:misi2mezei
Az orosz gépeknél még az is ócó kici ócó. Eddig nagyon tetszik.
a kérdésemre nem tudod a választ?
(egyébként az alábbi hozzászólásokat olvasva sztem is rohadtul erõsek az orosz gépek, fõleg a yak-ok)
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Bár a jövõben valószínûleg gyengítenek majd rajtuk mert nagyon sok a sírás tényleg túl erõsek meg aztán az FM-jük (repülési modell) sincs még kész.
A elõbbi battle-ban 6 földi célpont és 4 repülõ lett lelõve.
Az már elfogadható? 😄 5ös orosz szintrõl beszélünk. És tegnap este 9 körül kezdtem a játékot. Akkortájt még találatom se nagyon volt.
Ha én lettem volna a Zéróval 100% elsõ találatnál elszállt volna vagy a motor vagy az üzemanyag vagy az olaj....
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Van már itt "RU bias OP" visszatérõ altopik?<#szomoru2>#szomoru2>
HB-ban ha repülsz egy negyedórát és leszednek, akkor kidobtál 15 percet és egy rakás pénzt az ablakon.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Me-163 Kometet 150 ezerért. Van még kérdésed? <#smile>#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
HB, ott kifizeted a többszörös 5 számjegyût egy gépért.
Persze így is többször vagyok plusszban mint minuszban de magasabb szinten nem tudom mi lesz a 11-es meg 12-es FW-k javítása 8200 13-as Gusztáv javítása 9k durva lesz így...
A többire nem kell annyira vigyázni 😊
a 47est nem szeretem viszont a hispanos corsair egy álom gép 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Legénységgel ez is ilyen 10 nap körüli mint a b-17 😊
+Úgy látom megint változott valami a gépek DM-jében, mert a német gépágyúkkal ismét kínszenvedés lelõni bármit is.
Ugye játékon belüli 45napról bezsélsz és nem valós 45 napig nem használatról? 😄
A 13-as b-17emen 9 napot kalapálnak, szerintem ezt max felezni lehet fullos legénységgel 😊
De hogy valami vicceset is írjak, a p-47et kiszedtem a rostából mert nem szeretek vele menni és természetesen nem javítottam meg, most 21%-on tart és 45 napot ír rá javításra a hangárban 😊
Eddig nagyon tetszik de késõb bis jók lesznek a gépek?
Mint látom a P39N felejtõs 😄
De elvileg tényleg csak az adott gép rankjával megegyezõ repair rank esetén kalapálják ki a gépet maguktól, szóval akkor ez így bug szerintem.
Pedig az lenne a jó, ha ki lenne maxolva a teljes repair rész, akkor elvileg a magas tierû gépek is gyorsan javulnának (persze auto javítás kikapcsolva esetben), és úgy kurvasok Liont lehetne spórolni...
(a múltkori videoban a srác errõl pofázott)
Azt nem tudom, olcsóbb-e az auto javítás költsége, ha van valamennyi skill rá...
Más.
Az orosz P39N fos...
Én hobbiból videót vágok, volt már néhány projektem, és projektenként a még kiválogatatlan anyag úgy 200 GB szokott lenni amit felhalmozok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy elkezdtem dolgozni egy War Thunder videón is, egyelõre még az anyaggyûjtésnél tartok de a koncepció már fejben megvan.
Mert a legénység csak akkor fog gyorsan dolgozni a gépeden ha elég képzett hozzá, ha nem akkor nincs gyors munka 😊
Máskülönben az alap érték alatt javul "magától".
Szerintem így mûködik 😊