War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
gyakorlatilag ellenséges gép közelébe se kerültem nemhogy lőtávolságra..😄 az utóbbi három napban amikor játszottam ezek mennek jó ha 10ből 1 csatában kiegyenlítettek az erőviszonyok, elég fura h valamelyik oldal gyakorlatilag mindig durván elveri a másikat rb-ben
szövögessetek összeesküvést 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a tankosoknak mindent szabad és mindent megkapnak.. most ők a prioritás xD
A medve nem játék.
a németekkel nem jött össze 😊
én a borderlands 2-nek álltam neki pár hete meg supraball-al szoktam elütni az időt úgyhogy a wt eléggé háttérbe szorult nálam 😊
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
A medve nem játék.
5 perc aztán körbenézek és már csak pirosakat látok magam körül 😄
(TK én voltam az egy személyes csapat. Egy bombert kértem, hogy kapjanak le, egy kurva HE111et - miután én leszedtem hármat, de nem. Már majdnem megvolt mindenki, 50-50% volt a meccs, de a rohadék He111 kilőtte az AFet, a mi Blenheimünk pedig mintha ott se lett volna ...)
A medve nem játék.

I Airman...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mert ez a nagyon közeli lapos szögű hátsó nézet nem nagyon jön be.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A medve nem játék.
Mert éppen Pos1 vagy.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.15. 14:31:48
A medve nem játék.
ne kérdezzétek melyik még talán ebbe topicba linkelte valaki régebben
szerk.
meg is találtam a rift topicba, úgyhogy ez nem olyan nagy probléma amit nem lehet leküzdeni 😊
vrvana
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.08.15. 14:25:57

I Airman...

I Airman...
Szal nemtudom, valami egyéb pénzes mutyi lehet ott a háttérben. Hol logikus, hogy az ő állításuk szerinti 10% alatti player-hányadosra (S😎 pumpálják a legdrágább fejlesztéseket? Nemértem.<#wilting>#wilting>
Másik: még senki sem vetette fel, de:
ha rajtad van egy ilyen IZÉ, akkor hogy a bánatba tudsz bármilyen kezelőszervet ellenőrizni? Hisz' nem látsz rá a billentyűre, joyra, semmire. Néha az ember lepillant, nem? Szóval nektek ez nem furcsa?
De akkor minek támogatják a project Morpheust-t? Azzal egy konzervdoboz huszár nem sokat kezd 😊
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).
az a kerek dolog ha arra gondolsz az a repülőgéped repülési irányát mutatja ugyanúgy mint ahogy a HUD nézetben is
ha nullán középre áll be akkor az azt mutatja, hogy tökéletesen vízszintesen repül a géped épp
a vízszintes vonalak és szögek mellettük értelem szerűen azt mutatják, hogy emelkedsz vagy süllyedsz 😊
így mindig látod bomber nézetben is, hogy mit csinál a géped pontosan

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.08.14. 20:42:27
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A medve nem játék.
Ennyi bakker, a GF-hez nem kell annyi ügyesség, mindenki oda csorgatja a nyálát.
Lófasz jön itt repülős téren, csikánó, nem hullócsillag!
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.08.14. 18:34:24
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.14. 17:31:48
A medve nem játék.
I Airman...
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.14. 13:27:29
A medve nem játék.
Igen, a mai modern utasszállítók tudnak maguktól landolni, feltéve ha ezt az adott pálya ILS rendszere is engedi. Ezeket ilyen CAT jelzésű kategóriákba sorolják, aszerint, hogy milyen (leginkább látási) körülmények között képesek operálni. Ebben nem vagyok biztos de asszem a CAT IIIb esetén már KÖTELEZŐ a pilótáknak a robotot hagyni leszállni, mert ott már kb csak a landoláskor látod meg a kifutót. (CAT IIIb LHBP-nek egyedül a 31R pályája) A következő kategória a CAT IIIc ami ma sehol sincs, ez ugyanis a 0 méteres látás, és ilyenkor már a taxizást is valamilyen automatika kellene hogy végezze ami még ma nincs.
Ha lehetséges akkor általában kézzel teszik le a gépet, csak azért is hogy néha vezessék egy kicsit. Ijesztő hogy a pilóták inkább csak gombokat nyomogatnak és elszoknak a manuális vezetéstől.
Ami a pilóták eltávolítását illeti, valós repülési tapasztalatból mondom, hogy nem tudod megállapítani a földről mi a helyes döntés. Ma a kötött pályás leginkább metró szerelvények közlekedhetnek automata üzemmódban, de már a nagy forgalmú vasúti közlekedésben is kell vezető. Az automata gépjárművek fejlesztése is megy már évek óta, de még nagyon nagyon messze állunk attól hogy egy ilyen forgalomba állhasson. A repülés pedig a legkonzervatívabb iparág. Tudtátok hogy a mai modern gépekben (787, A380 stb) 20 éves 486-os processzorok mennek? Azért mert arról már kiderült a 20 év alatt hogy nem hibázik...Mikor 3 független fedélzeti rendszer van, 3 gyártótól, 3 külön fizikai helyen, 100 vagy 1000km-re egymástól fejlesztik 3 külön nyelven hogy még véletlenül se kerüljön át a hiba egyik csapatról a másikra, és a végén bitre pontosan ugyan azt a megoldást kell kiadniuk.
Egy szó mint száz, én nem hiszek abban hogy még az én életemben lesz pilóta nélküli polgári repülés. (de én ennek örülök, ne szüntessék már meg az állom melót 😄 )
Akik meg olyat mondanak, hogy egy pilóta elég egy nagy utasszállító gépre azoknek fingjuk sincs a repülésről.
A medve nem játék.
imádom az ilyen kiegyenlített csapatokat.. pf 😊
ráadásként ugye odaát a-20, corsair, hellcat, spitfire kombók jönnek szembe... ha valahogy mégis összejön az a 10 akkor megérdemelném h kisorsoljon xD