War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rev Hard
Engem még leköt a játék, de amíg szar a gépem ritkábban tudok játszani. Viszont az év vége felé jön a The Crew és a GTA V amikkel külön külön is sokáig ellehet lenni, utána nem tudom hogy mennyit fogok játszani egyáltalán a WT -el. Szeretek repülni, de stílusban hozzám közelebb áll a gengszter műsor és az autók.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

ha pedig nyerünk akkor így...
gyakorlatilag ellenséges gép közelébe se kerültem nemhogy lőtávolságra..😄 az utóbbi három napban amikor játszottam ezek mennek jó ha 10ből 1 csatában kiegyenlítettek az erőviszonyok, elég fura h valamelyik oldal gyakorlatilag mindig durván elveri a másikat rb-ben
szövögessetek összeesküvést 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xD
a tankosoknak mindent szabad és mindent megkapnak.. most ők a prioritás xD
a.carkey
T4-T3-T2 10 win e percben kivégezve a ruszkikkal, ééééééés semmi. Az utolsónál még manit se adott ... (Csak mert valaki a ground topikban sima 10re kapott tankot ...)

A medve nem játék.

Áh csak letolom most az amcsi prém hiennel ezt a 10es tombolát aztán ha bejön akkor örülök 😊
a németekkel nem jött össze 😊
én a borderlands 2-nek álltam neki pár hete meg supraball-al szoktam elütni az időt úgyhogy a wt eléggé háttérbe szorult nálam 😊
Rev Hard
Most éppen nincs telepítve a játék, meg jobban leköt az ArmA 2, de szerintem a hétvégén visszarakom azt tolhatjuk squad -ban ha gondolod.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

persze próbálkozok én nem nagyon érdekel ha lelőnek de hát akkor is elég demoralizáló egy idő után 😊
Rev Hard
Ilyenkor kell Rambó módra felhúzni a kendőt, vagy éppen a nyúlcipőt, kinek melyik tetszik. Én az előbbit választom általában, nincs annál nagyobb élmény amikor egyedül levered a túlerőt. Persze nem mindig jöhet össze, de aki mer az nyer.

a.carkey
Az a baj, hogy ezek azok a csaták, amelyeket bukunk, ahol POS1 vagyok, és jól jött volna a 40hez, és az ilyenekbe mindent beleadok, de hát hülyeteam. Aztán a következőt leszarom, alibizek, csak úgy, közben fejlesztem a még nem elit gépeket, erre simán második hely, de az ugye semmire sem jó. Ez van!

A medve nem játék.

nyugi rb-ben én is hasonló szitukkal találkozom 😄
5 perc aztán körbenézek és már csak pirosakat látok magam körül 😄
a.carkey
És ismét ...

A medve nem játék.

a.carkey
Éééééééésssss elvesztettük ...

(TK én voltam az egy személyes csapat. Egy bombert kértem, hogy kapjanak le, egy kurva HE111et - miután én leszedtem hármat, de nem. Már majdnem megvolt mindenki, 50-50% volt a meccs, de a rohadék He111 kilőtte az AFet, a mi Blenheimünk pedig mintha ott se lett volna ...)

A medve nem játék.

Akkor vegyék ki ott, SB-re legyen belső nézet, ettől függetlenül ez így ahogy van eléggé gyenge. Ennyi erővel akkor chat-et is ki kéne nyomniuk.
Változtattak a spectator módon, mert nagy cheatelés ment, mikor valaki kiesett és a társának lekommunikálta, hogy merre figyeljen. Főleg SB-n ahol sok a squad és eleve nem látsz mindenfelé, pláne hátrafelé, nagyon inkorrekt dolog volt a régi spectator rendszer.
erre:

I Airman...

Eagle16
Ezt akartam kérdezni én is, azt hittem csak elnyomtam valamit...de sehogy se lehet nézetet változtatni, így meg nem lehet követni mi történik.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mai patch változtatott a spectator módon, lehet valahol állítani, hogy mozgassa a kamerát?
Mert ez a nagyon közeli lapos szögű hátsó nézet nem nagyon jön be.
Eagle16
Ez a legelső Spitfire F. valami mocskos jó, tök alap és ilyen 20 fokos szögben kilő az égbe mint egy rakéta 😄 Ez valami brutális cucc lesz fullosan.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

a.carkey
VIszont most, omg, 2.7 volt a MAX BRem és kivel futok össze? Egy P63al ... Szopjanak le!

A medve nem játék.

a.carkey
Grat! Mire adta? 10 win/kategória, vagy 40 900 pont feletti POS1?
Mert éppen Pos1 vagy.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.15. 14:31:48

A medve nem játék.

az egyik cég ilyen cuccán van egy kamera amit gondolom gombnyomásra lehet kapcsolni és az előre néz szóval ha bekapcsolod látod mit matatsz magad előtt 😊
ne kérdezzétek melyik még talán ebbe topicba linkelte valaki régebben

szerk.
meg is találtam a rift topicba, úgyhogy ez nem olyan nagy probléma amit nem lehet leküzdeni 😊
vrvana
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.08.15. 14:25:57
Lesznek rá megoldások nem hülyék a mérnökök sem. Szerencsére már 3-4 cég verseng a VR megvalósításával. Nem lesz gond szerintem, mondjuk én tudok vakon gépelni. Programozható Saitek joy-ra pedig szinte minden beállítható még komolyabb repszim esetén is, annál végképp nem kell oda nézni.
nah, ez is megvan végre..

I Airman...

Uhh...nagyon jó!

trailer készítésben megint felvették a versenyt 😄

IL-2 Sturmovik, nemrossz.. 😊

I Airman...

f24sg
Fogalmam sincs, tele vannak ellentmondásokkal. Például, rombolják a SB-t, ahol az ilyen VR cuccokra EGYÁLTALÁN szükség van, közben meg reklámozzák ezeket a ketyeréket. EZ a Morpheus, ha jól látom PS4-re lesz. Szerinted mennyi az esély, hogy a konzol playerekből kerülnek majd ki az "új gen." hardcore SB katonák? Amúgy minden más módban csak hátrány a belső nézet, vagy nem? - Én pl. mostanában is, napokig próbálgattam RB-t szim kontrollal, és hiába tudok sokkal jobban manőverezni, "ohne instruktor", egyszerűen sehol a nincs a "situ. awareness"-em a külső nézetes mouse aimhez képest.
Szal nemtudom, valami egyéb pénzes mutyi lehet ott a háttérben. Hol logikus, hogy az ő állításuk szerinti 10% alatti player-hányadosra (S😎 pumpálják a legdrágább fejlesztéseket? Nemértem.<#wilting>

Másik: még senki sem vetette fel, de:
ha rajtad van egy ilyen IZÉ, akkor hogy a bánatba tudsz bármilyen kezelőszervet ellenőrizni? Hisz' nem látsz rá a billentyűre, joyra, semmire. Néha az ember lepillant, nem? Szóval nektek ez nem furcsa?
"Lófasz jön itt repülős téren, csikánó, nem hullócsillag!"

De akkor minek támogatják a project Morpheust-t? Azzal egy konzervdoboz huszár nem sokat kezd 😊
Belton
Nagyon szépen köszi. Csak mostanság kezdtem el a bomberekkel játszani. Köszi mégegyszer

BF:2-3-4(oORedstarOo)

nem bizony 😊 az a repülőgéped azért van két szárnya meg "farka" 😄
Belton
Igen arra a körre gondoltam amibol a 3 om vonás áll ki , de akkor nem aszerint kell dobni.

Mi is lesz ez golden battles?

Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).

a kereszt szerint kell dobni
az a kerek dolog ha arra gondolsz az a repülőgéped repülési irányát mutatja ugyanúgy mint ahogy a HUD nézetben is

ha nullán középre áll be akkor az azt mutatja, hogy tökéletesen vízszintesen repül a géped épp

a vízszintes vonalak és szögek mellettük értelem szerűen azt mutatják, hogy emelkedsz vagy süllyedsz 😊
így mindig látod bomber nézetben is, hogy mit csinál a géped pontosan

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.08.14. 20:42:27
Belton
Köszi.

Igen,az alapján kell.

Belton
Hali lenne egy newbie kérdésem , nehez bombazonal bombazo nezetbe van egy kerek celkereszt szeru ami mozog ha mozgok a geppel , namarmost bombazasnal aszerint kell dobni a bombakat vagy mi szerint ? azt vettem eszre ha pl 4500 meteren vagyok a b25 el akkor az a celzoka vagy mi be all kozepre.

Sherman0070
Ez engem is zavar. Realisticban 5 killem lett volna Tempest mk. 5-el de 4-et beloptak.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

azert nyomjak annyira a gf-et, mert keves a jatekos. a napi 40k/szerverrel gyakorlatilag csőd.
a.carkey
Van arról hír, hogy esetleg a kill rendszert átalakítják? Idegtépő, amikor kicsinálod az ellen gépét, nem tud emelkedni, fordulni, tk. pár sec és lezuhan, erre nem te kapod érte a killt, hanem az a csákó, aki még egy utolsó critet belelőtt, mielőtt a tag leesett. Meg felgyújtod, kiég, feka motor, szárny, minden, erre megtörténik a fent leírt eset.

A medve nem játék.

f24sg
Néztem a Gamescom 2014 hír-részlegüket, hát nekem ordít, hogy a TANKOK A MINDEN, azt nyomaTTYák orrba-szájba, és úgy bájdövéj van némi repülős lábvízjegyzet is.

Ennyi bakker, a GF-hez nem kell annyi ügyesség, mindenki oda csorgatja a nyálát.
Lófasz jön itt repülős téren, csikánó, nem hullócsillag!
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.08.14. 18:34:24
a.carkey
Csak ezt a sok barmot tudnám feledni aki délutánonként ezzel a fossal játszik! Idióták mind, olyan hülye csapattársaim vannak kb. 5 meccs óta.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.14. 17:31:48

A medve nem játék.

mondjuk egy La-11.. 😄

I Airman...

a.carkey
Bocs, de T4 10x 1-3ért milyen gép járNA a szovjeteknél?
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.14. 13:27:29

A medve nem játék.

Fú, beszállok én is kicsit az észosztásba, vagy vitába.

Igen, a mai modern utasszállítók tudnak maguktól landolni, feltéve ha ezt az adott pálya ILS rendszere is engedi. Ezeket ilyen CAT jelzésű kategóriákba sorolják, aszerint, hogy milyen (leginkább látási) körülmények között képesek operálni. Ebben nem vagyok biztos de asszem a CAT IIIb esetén már KÖTELEZŐ a pilótáknak a robotot hagyni leszállni, mert ott már kb csak a landoláskor látod meg a kifutót. (CAT IIIb LHBP-nek egyedül a 31R pályája) A következő kategória a CAT IIIc ami ma sehol sincs, ez ugyanis a 0 méteres látás, és ilyenkor már a taxizást is valamilyen automatika kellene hogy végezze ami még ma nincs.

Ha lehetséges akkor általában kézzel teszik le a gépet, csak azért is hogy néha vezessék egy kicsit. Ijesztő hogy a pilóták inkább csak gombokat nyomogatnak és elszoknak a manuális vezetéstől.

Ami a pilóták eltávolítását illeti, valós repülési tapasztalatból mondom, hogy nem tudod megállapítani a földről mi a helyes döntés. Ma a kötött pályás leginkább metró szerelvények közlekedhetnek automata üzemmódban, de már a nagy forgalmú vasúti közlekedésben is kell vezető. Az automata gépjárművek fejlesztése is megy már évek óta, de még nagyon nagyon messze állunk attól hogy egy ilyen forgalomba állhasson. A repülés pedig a legkonzervatívabb iparág. Tudtátok hogy a mai modern gépekben (787, A380 stb) 20 éves 486-os processzorok mennek? Azért mert arról már kiderült a 20 év alatt hogy nem hibázik...Mikor 3 független fedélzeti rendszer van, 3 gyártótól, 3 külön fizikai helyen, 100 vagy 1000km-re egymástól fejlesztik 3 külön nyelven hogy még véletlenül se kerüljön át a hiba egyik csapatról a másikra, és a végén bitre pontosan ugyan azt a megoldást kell kiadniuk.

Egy szó mint száz, én nem hiszek abban hogy még az én életemben lesz pilóta nélküli polgári repülés. (de én ennek örülök, ne szüntessék már meg az állom melót 😄 )
Nem tudtam hogy te is FSX-eztél, honnan is tudtam volna. Másrészt a robotpilótás landolást bizonyos berendezésekkel felszerelt repülőtereken lehet csak elkövetni, bizonyos időjárási feltételek megléte mellett. Nem ez jellemző a leszállások zömére.

Akik meg olyat mondanak, hogy egy pilóta elég egy nagy utasszállító gépre azoknek fingjuk sincs a repülésről.

na nem jött be a sorsjegyem.. erről ennyit jó éjszakát xD
a.carkey
Ma! 14 ruszki T4 meccsből amit nyertünk 12ben voltam 4. ... Az első három ált. vagy yer vagy g8n1, vagy a kettő keveréke volt, egy-egy 10+ killes fragger vadász között ...

A medve nem játék.

elég frusztráló így 10-et is összeszedni valahogy...😄
imádom az ilyen kiegyenlített csapatokat.. pf 😊
ráadásként ugye odaát a-20, corsair, hellcat, spitfire kombók jönnek szembe... ha valahogy mégis összejön az a 10 akkor megérdemelném h kisorsoljon xD
Csak el ne kezdjenek majd kárálni a pilóták, hogy az automatizáció elveszi tőlük a munkalehetőséget.<#idiota>
Rev Hard
Te is tudod hogy korábban toltam az FSX -et, most meg akarod mondani hogy mi az a robotpilóta ? <#idiota> Tisztában vagyok vele hogy mi az, sőt még kezelni is tudom, valóban nem egy gombnyomás beállítani. A videó amit beszúrtam inkább egy irónia akart lenni, az ArmA sorozat egy harci szimulátor ami leginkább a földi dolgokra van kihegyezve, nyilván az opcionális dolgok mint a repülés már nem lesz szimulátor szintű, ez van. Minden esetre a technika valós, robotpilóta ma már landolni is tud, nem véletlenül fitogtatják a polgári repülés automatizálását, és a szolgálatot teljesítő pilóták egy főre csökkentését.