War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ha nálad mûködik akkor jó 😄
Most miért akkora bûn a célzóval magasról dobálni a bombát, hogy negrepet is kapok...?
Kurvajó találati arányom van, még a 250 lb-s kövekkel is. AAA, artillery, med.tank egy hit a kis bombákkal, 500 lbs-bõl 2 viszi a bunkert, és asszem 1 a heavy tankot.
Kurvajó találati arányom van, még a 250 lb-s kövekkel is. AAA, artillery, med.tank egy hit a kis bombákkal, 500 lbs-bõl 2 viszi a bunkert, és asszem 1 a heavy tankot.
Bombázni mint aprók 200 méterrõl kell 😉
Gratulalok!<#taps>#taps>
Rengeteg idõ és megpróbáltatás de végre megvan!😊😊😊
nyomtam a v -t is f7et az U-t is semmi.
"V" betût nyomkodd a célzóberendezés behozása végett!
Amúgy szvsz NEM fail 3000 méterrõl bombázni, én a legjobb köreimet onnan csinálom a kezes Blenheimmel, sokszor kapok "bomber" achievmentet +2000 xp-vel). (Ha kevés a hely, akkor meg rázuhanok, mint a Stuka, háhá)
Más
originál-geniune 14 hengeres Sakae motor hangja a legendásch Zero-ról
A flyby végén hogy zakatol, nem?<#smile>#smile>
Amúgy szvsz NEM fail 3000 méterrõl bombázni, én a legjobb köreimet onnan csinálom a kezes Blenheimmel, sokszor kapok "bomber" achievmentet +2000 xp-vel). (Ha kevés a hely, akkor meg rázuhanok, mint a Stuka, háhá)
Más
originál-geniune 14 hengeres Sakae motor hangja a legendásch Zero-ról
A flyby végén hogy zakatol, nem?<#smile>#smile>
Mást nem tudtam csinálni rávezettem a célra és kb kidobáltam az összes bombát azért volt találat de ez nem megoldás 😄
Pe 3as bombázó érdekes ha nincs.
Hát... szrintem alapból fail 3k méterrõl bombáznia jelen állás szerint.
Jah Glonak igaza van. Lehet Attacker csak annak meg nincs bombanezett. 😄
Menu->Controls? Reset to Defaults vegso esetben.
Típusa?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
SOS valaki segítsen.
Megvettem a bombázót aki annak a rendje módja szerint 3000méter magasan kezd. De hiába nyomtam a kameranézetet ami alapból asszem f7 nem váltott át. A célkeresztje meg nem látszott így hogyan bombázzak vele?
Nagyon nem okés. Mit ronthattam el?
Megvettem a bombázót aki annak a rendje módja szerint 3000méter magasan kezd. De hiába nyomtam a kameranézetet ami alapból asszem f7 nem váltott át. A célkeresztje meg nem látszott így hogyan bombázzak vele?
Nagyon nem okés. Mit ronthattam el?
Lesz még japán gép.És igen érdemes.
Ezért szerettem használni nagyon az IL-t, még nem volt PE, mert föld, esetleg levegõ ellen is jó a raksi. IL 10-en viszont nincs +%, így kihúzom 100-ra az összes PE-t, mert olcsó a javítása. Utána a Yer-t, hogy legyen ütõképes bombázóm HB-ra.
Amúgy nincs kevés gép a Japánoknál?
Vagy még tesznek be oda? Így elsõre nagyon karcsúnak tûnik a választék.
Az oroszok mellé érdemes kipróbálni?
Vagy még tesznek be oda? Így elsõre nagyon karcsúnak tûnik a választék.
Az oroszok mellé érdemes kipróbálni?
Ma húztam õket tovább 2es szintrõl. Most meglett a 4es de ezeka T1 2es zuhanó bombázó meg vadásza is csíter geci. G2e messzert leszedtem vele, elõttemg a zuhanóval 3 YaK-ot sorban 9t-t meg 2 7b-t 😊
Nagyon gecik!
Nagyon gecik!
Hát orosz ide vagy oda azért ha nem találok telibe vele semmit lópikulát se ér 😄
<#hehe>#hehe>
Nincs ebben semmi meglepö.Orosz rakéta.Ha az ég felé lövöd leszedi a Nemzetkōzi Ürállomást is. :-)
Nyilván a rakéták sebzik a hajókat. Egy sértetlen rombolót asszem el is lehet süllyeszteni 6 rakétával. Egyébként ha belerepülsz egy hajó parancsnoki hídjába akkor akár el is süllyedhet (100-1000 kg bombának felel meg géptõl függõen asszem)
Van itt még érdekesség: IL-2-vel megbombáztam az uccsó carriert (halottnak a csók effektus, de más repcsim már nem volt), aztán rámállt egy fighter, jobbszárny fekete, ergo ráfordulás esélytelen.. menekülés közben beleresztettem az összes rokettámat a carrierbe (kifutópályájára sorban), amitõl az megfeküdt és ezzel megnyertük a meccset.
Sérült Typhoon-nal leszálltam de mire megállt volna a gép a stripen leszárnyaztak és megjelent a visszaszámlálás.. ehhez képest, mivel folyamatosan rajta tenyereltem a befékezésen, a visszaszámlálás megszünt, helyette kijavították a gépemet és újra felszállhattam vele. A stat-táblán vesztett repülõként lett elkönyvelve, gondolom a lelövésemért be is zsebelték a lion+xp-t. Fura dolgok ezek.
NEm bug, annak annyi a költsége. Mondjuk 3-as tier-ben eléggé lelõhetetlen, és 2x1tonna bombát visz, azzal bármit kiszedsz.
Én ha lelövik az egyik drága gépemet akkor megyek egyet a 0-1 tierû oroszokkal, azokkal jön a 15-20K-s kör árkádban, azzal bármit megjavítok amit tönkreteszek 😊 Mondjuk B17-esem nicns 😄
Én ha lelövik az egyik drága gépemet akkor megyek egyet a 0-1 tierû oroszokkal, azokkal jön a 15-20K-s kör árkádban, azzal bármit megjavítok amit tönkreteszek 😊 Mondjuk B17-esem nicns 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mi értelme lenne nekem megvenni a SU-2 TSS-1-et ha a SU-2 MV-5-ön 2-ve több a gépfegyver és nem 4 50-es bombát visz mint a TSS-1 hanem 4 100-ast?
Semmi értelmét nem látom...
Semmi értelmét nem látom...
PSN ID:misi2mezei
A javítási költségek eléggé összevissza vannak azt ígérték hogy majd normálisan megcsinálják lehet hogy már a következõ patch-ben.
Egyetértek gyakorlott kézben a japán nemzet OP.
Apropó a japán H6k! nél (tier3) az nem hiba bug vag yakármi hogy 12610az átlagos ezerelési költsége? a 4. legdrágább a japán gépek közül. Még a 10fölötti gépek se esznek ennyit.
Akkor oldják meg a matchmakinget és nem lesz ezzel gond.
Ha a nagyobb szintû gépeket is közel azonos szintûek ellen dobná be(+-1 szint) akkor nem lenne probléma azzal, hogy az emberek az alap gépekkel mennek....
Ha a nagyobb szintû gépeket is közel azonos szintûek ellen dobná be(+-1 szint) akkor nem lenne probléma azzal, hogy az emberek az alap gépekkel mennek....
Lehet a németkkel is haladni.He112 B0 MC202 Ju-88. Én ùgy vagyok vele, hogy mehetsz fullra kifejlesztett Op-nak mondott géppel akkor is leszedhet valaki egy kis géppel ha érzi a játékot. HB ban ez látszik is szépen.De ha a sötét oldalon akarsz maradni akkor japán. Azoknak a ruszkik is elöre kõszönnek. Ha meg kinézték egy gépet akkor menj végig az úton mégha más nemzetnél könnyebb is volna.
Ott vannak a magas gépek már azon a szinten amikbe pedig annyi xp fér, hogy egyedül lehet velük szintet lépni 😊 Persze ennek pénzbe kerül a javítása ha nem prém számlával mész 😊
A prém repülõkkel meg pénzt farmolni kell nem xp-t, teljesen logikus.
A rendszer akkor lenne gáz ha a pénzt is korlátoznák de úgy nem is mûködne ugyebár 😄 Teljesen vállalható kompromisszumok vannak itt eddig.
Hogy késõbb mi lesz az meg majd kiderül lehet majd beindul a lehúzógépezet itt is de eddig ez teljesen vállalható.
A prém repülõkkel meg pénzt farmolni kell nem xp-t, teljesen logikus.
A rendszer akkor lenne gáz ha a pénzt is korlátoznák de úgy nem is mûködne ugyebár 😄 Teljesen vállalható kompromisszumok vannak itt eddig.
Hogy késõbb mi lesz az meg majd kiderül lehet majd beindul a lehúzógépezet itt is de eddig ez teljesen vállalható.
Én meg azt hittem hogy ha majd betelik az XP csík egy gépnél, akkor majd milyen jó lesz nekem. Bár én nem akartam talizmánt venni, a #5075 -ben pont neked írtam le hogy mit értettem "talizmán esélyes" alatt.
Ez esetben ezt a csíkot nem experience csíknak kéne hívni, mert félrevezetõ. A játékosok fele abban a tudatban van, hogy ha az XP csík betelik egy gépnél, majd extra jutalmakat kapnak érte. Valaki ezt szóvá tehetné a hivatalos fórumon, mert ez így ebben a formában egy baromság. Nem hiszem hogy pont ez fogja meghatározni egy játékos döntését, fõleg hogy általában mindenki a komolyabb gépekre hajt a fegyverzetük miatt.
Ez esetben ezt a csíkot nem experience csíknak kéne hívni, mert félrevezetõ. A játékosok fele abban a tudatban van, hogy ha az XP csík betelik egy gépnél, majd extra jutalmakat kapnak érte. Valaki ezt szóvá tehetné a hivatalos fórumon, mert ez így ebben a formában egy baromság. Nem hiszem hogy pont ez fogja meghatározni egy játékos döntését, fõleg hogy általában mindenki a komolyabb gépekre hajt a fegyverzetük miatt.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hát igen ezeken még nyilván módosítanak megjelenés elõtt. Fõleg a prémiumos dolgokon mert ugye abból élnek...
Vagy kétszer már volt olyan nekem, hogy kialudt az égõ motor, és letudtam szállni. Az más kérdés, hogy ebbõl egy alkalommal elkapta egy fa a szárnyamat, de nem robbantam fel 😛
Positive Mental Attitude
Ez miért gáz? Mivel itt nem gépekre kapod az XP-t mint a WoT-ban hanem nemzetekre valahogy meg kellett oldaniuk hogy ne mindenki kétfedelûekkel farmoljon MiG-re...
Szerintem ez még jobb rendszer is mivel nem ugyanazzal a tankkal kell farmolnod a végtelenségig hanem ha megunsz egy gépet átváltasz másikra és nem veszik el az XP amit szerzel (persze a WoT-ban sem veszik el ha kinyitod a pénztárcádat).
Szerintem ez még jobb rendszer is mivel nem ugyanazzal a tankkal kell farmolnod a végtelenségig hanem ha megunsz egy gépet átváltasz másikra és nem veszik el az XP amit szerzel (persze a WoT-ban sem veszik el ha kinyitod a pénztárcádat).
Na igen, az elsõ bekezdéssel totál egyetértek, ezért hisztiztem az elõbb.
Mindegy, köszi az infókat, Belkarnak is!
Mindegy, köszi az infókat, Belkarnak is!
Az hogy sikerült a kezdõk számára legnehezebb nemzettel kezdened. De ne aggódj, tízbõl kilenc magyar a németekkel kezdi a játékot. Pedig sajnos az oroszokkal érdemes.
De ne aggódj, tier6-tól kezdve már lesznek elfogadható gépeid.
De ne aggódj, tier6-tól kezdve már lesznek elfogadható gépeid.
Indokoltnak indokolt, de lehetne ennyi eszók, hogy a prémium és a talizmánnal prémiumosított gépeknél ne legyen XP csík, mert az ember nem azért vesz jó pénzért prémiumgépet, hogy az néhány nap/hét játék után megszûnjön XP-t termelni.
Másfelõl a normál gépeknél is gáz az XP csíkok mérete a magasabb tierek XP szükségletéhez viszonyítva. Például az orosz SB-2 bombázóból van hat különbözõ fajta, összesen kétmillió XP-t termelhetsz ki velük, mire mind a hatnak betelik az XP csíkja. Namost kétmillió XP az magas tierben egyetlen szintlépésre elég. Például oroszoknál 13-as szintrõl 14-esre tudsz lépni velük, ha kimaxolod MIND A HATOT. Mert ott már ilyenek a viszonyok. Gázos.
Másfelõl a normál gépeknél is gáz az XP csíkok mérete a magasabb tierek XP szükségletéhez viszonyítva. Például az orosz SB-2 bombázóból van hat különbözõ fajta, összesen kétmillió XP-t termelhetsz ki velük, mire mind a hatnak betelik az XP csíkja. Namost kétmillió XP az magas tierben egyetlen szintlépésre elég. Például oroszoknál 13-as szintrõl 14-esre tudsz lépni velük, ha kimaxolod MIND A HATOT. Mert ott már ilyenek a viszonyok. Gázos.
Hi!
Németekkel kezdtem, még csak 3-as szinten vagyok de nem tûnnek túl erõsnek. Mi a véleményetek?
Németekkel kezdtem, még csak 3-as szinten vagyok de nem tûnnek túl erõsnek. Mi a véleményetek?
"A talizmán esélyes alatt pedig szögezzük le azt, hogy betelik az XP csíkja a gépnek. Legalábbis mintha a "Zero 7th" kolléga emlegette volna azt itt régebben, "ha betelik az XP csíkja egy gépnek, akkor lesz egy talizmános géped" én pedig ezt értelmeztem úgy hogy ha betelik akkor majd kapok a gépre egy talizmánt, és onnantól ez a gép több pénzt és pontot hoz a házhoz. Ez az #5064 -es hozzászólásra is íródott. "
Ha betelik az XP csíkja a gépnek, akkor onnantól gyakorlatilag eldobhatod, mert onnantól 80%-al kevesebb XP-t kapsz vele. Minél kissebb tierû a gép, annál hamarabb történik ez meg.
A Talizmán egy cucc, amit jó sok aranyért vásárolhatsz egy nem-prémium gépre, cserébe +100% pénz és XP bónuszt kapsz rá. Ami remek dolog, de az XP csík ettõl még ugyanúgy betelik a gépen, és onnantól már csak a pénztermelõ képessége marad meg, XP-t alig fog hozni.
Én például fájú szívvel nyugdíjaztam a napokban a gépágyús prémium Chaikámat, mert betelt az XP csíkja.
Ha betelik az XP csíkja a gépnek, akkor onnantól gyakorlatilag eldobhatod, mert onnantól 80%-al kevesebb XP-t kapsz vele. Minél kissebb tierû a gép, annál hamarabb történik ez meg.
A Talizmán egy cucc, amit jó sok aranyért vásárolhatsz egy nem-prémium gépre, cserébe +100% pénz és XP bónuszt kapsz rá. Ami remek dolog, de az XP csík ettõl még ugyanúgy betelik a gépen, és onnantól már csak a pénztermelõ képessége marad meg, XP-t alig fog hozni.
Én például fájú szívvel nyugdíjaztam a napokban a gépágyús prémium Chaikámat, mert betelt az XP csíkja.
Szerintem ez nem gáz dolog, ha fejlõdni akarsz akkor igenis haladj a létrán ne az új tapasztalatlan játékosokon farmod ki magad 😊 Az õ részükrõl meg nyilvánvaló, hogy rá kell kényszeríteni valahogy az embereket, hogy nagy gépekkel menjenek. Van annyi gép, hogy nem olyan nagy probléma azért ez és azért még várható jó pár gépmadár 😊
Azért hétvégén iszonyatos rosszak a teamek. Amíg 12k játékos volt nem volt ekkora káosz a gémben.
Pont emiatt mondjuk mindenkinek hogy NE vegyen kis tierû prémium gépet vagy kis tierû gépre talizmánt, mert minél kissebb tierû a gép, annál hamarabb betellik az XP csíkja, és onnantól kezdve -80% XP jön vele.
Ez talán a leggázosabb dolog a War Thunderban. Jóslásokba meg ne bocsátkozzunk hogy mekkora tábora lesz, még béta állapotban van a játék, és ez erõsen érzõdik rajta, de ez nem lesz mindig így.
Az emlegetett szamár World of Tanks ennél sokkal gyérebb állapotban volt béta korában.
Ez talán a leggázosabb dolog a War Thunderban. Jóslásokba meg ne bocsátkozzunk hogy mekkora tábora lesz, még béta állapotban van a játék, és ez erõsen érzõdik rajta, de ez nem lesz mindig így.
Az emlegetett szamár World of Tanks ennél sokkal gyérebb állapotban volt béta korában.
Na ennyire OP az a 37mm-is ágyú a Yak-9-en..Ezt csak vele csináltam<#hehe>#hehe>
Mikor betelik az Xp csíkja a gépeknek akkor 5x kevesebb xp-t kapsz értük mint elõtte a pénz az ugyanannyi marad.
Ez azért van hogy valaki ne csak a legalacsonyabb gépekkel játsszon állandóan és úgy jusson el Jetekig...
Ez azért van hogy valaki ne csak a legalacsonyabb gépekkel játsszon állandóan és úgy jusson el Jetekig...
Közben tovább olvastam, és írták, hogy a lion income megmarad (még szép).
Jó ez a játék, meg minden, csak nem lehet tudni semmi hivatalosat a mechanikájáról, stb.
Sose lesz nagy tábora, de talán nem is baj, WoTban ugye dráma a hétvégi noob a téma folyton.
Jó ez a játék, meg minden, csak nem lehet tudni semmi hivatalosat a mechanikájáról, stb.
Sose lesz nagy tábora, de talán nem is baj, WoTban ugye dráma a hétvégi noob a téma folyton.
Nem értem, hogy miért nem engedett tovább repülni, pedig le tudtam volna szállni😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem utána kapsz ötöd annyit hanem elõtte kapsz ötször annyit. Egyébként itt s volt már téma. 😊 Mondjuk 5k hozzászólásból nehéz kihámozni.
Újabban még azt is tapasztalom, hogy rámegyek az ellenfélre, ahogy közel érek kékké változik, vagy fordítva.