War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De mit lehet tenni?
Az embereknek jogukban áll hülyének lenni de sokan visszaélnek a lehetõséggel 😄
Bár gondolom durván prémes ha neki ez a játék.
Bár ha kellõen meglõtték a gépemet akkor én is gondolkodás nélkül rárepülõk akár a földi akár a légi célpontra is. De csak akkor.
Szerinted mikor jutnak el a hajókig..?
Japánokkal toltam az éjjel, T9, T8, T7 vadász, meg két bombázó.
Volt, ahol bombázóval mentem be, elszórtam a bombáimat, lelõttek, bejöttem a másik ugyanolyannal, ledobáltam azzal is a cuccot, lelõttek, vége lett.
De olyan is, hogy bementem T7-es zeroval, hogy azt lõjék le elõször, ne a T9-est...aztán úgy lett vége a meccsnek öt percnél, hogy egyet tudtam addig megölni, és még ugyanabban a gépben ültem.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha a széleken maradok és az 1-1 leszakadót támadom akkor kevésbé is lõnek le de ha agresszívabban bemegyek akkor...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az is igaz, hogy 5 perceket nem kõrözök cél nélkül, bombázás célkeresés harc lezuhanás vetésforgó 😄 Bár talán úgy tûnik javul a hatásfok és a túlélõ idõszak is.
Nálam 5 va és a 6. helyért 200goldot kér. Van még utána is vagy azzal meglenne a maximális létszám? Egyátalán érdemes 6. gépet betenni/aktiválni?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Még szép h nehezen/alig tartja el magát 😊 Azért ne legyen már kolbászból a kerítés kérem 😄
Viszont ami gondolat szintjén felötlött bennem, hogy a meteor még a legolcsóbb javítású jet, de így is 10K körül mozog a 2 17-es szintû. Ahoz, hogy plusszosak legyenek mire megpurcannak ki kell lõniük 5-6 gépet, ami nem gond velük, ha propelleresek ellen kell menni.
De itt a gond: Amikor majd több embernek lesz jetje, és lesz normális MM, akkor óriási bukó lesz, mert a jetek kilövik egymást, a japán gépnek pl 50K a javítása....
Vagyis magába a játékmechanizmusba van beleépítve, hogy a jeteknek kell a sok gyengébb ellenfél, különben nem képeske magukat eltartani....
Egy full jet vs jet csata összesen akár több millió lion minusz lenne a 30 játékosnak aki részt vesz benne....
PSN ID:misi2mezei
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Közben élvezhettem ilyeneket: