War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltételezem erõsebb gép megfektetéséért több Xp és pénz is jár ugye?
Ha nálam nagyobb szintû rammol le szándékosan, akkor vállat vonok, aztán spawnolok be újra. Nekem megérte meló nélkül egy alacsonyabb gép árán kiszedni egy magasabbat. Fõleg ha jet. Eldönthetné egymaga a meccset, de inkább hülye? Egészségére.

Pluskast
Egyszer te is lehetsz enemy ne feledd és gondolom nem fogsz neki nagyon örülni ha hátulról beléd rammol egy jet.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

De hát ez az enemy hurka gépeket rammolja csak. Ha tényleg ennyire hülye akkor csinálja csak engem nem zavar.
Pluskast
Jogukban áll csak miért az én káromra? Mindegy. Remélem ez nem fog elterjedni.

Hát ez tényleg idióta.
De mit lehet tenni?
Az embereknek jogukban áll hülyének lenni de sokan visszaélnek a lehetõséggel 😄
Pluskast
Neki nem lõtték meg a gépét hanem fullos jettel belemegy a másikba (tessék itt meg lehet tekinteni akinek van hozzá kedve). Komolyan ha unatkozik játszon valami mással esetleg a saját kis micsodájával de ne mások szórakozását tegye tönkre.

Hát tegye elfogy a pénze azt a többieknek lesz fun.
Bár gondolom durván prémes ha neki ez a játék.
Bár ha kellõen meglõtték a gépemet akkor én is gondolkodás nélkül rárepülõk akár a földi akár a légi célpontra is. De csak akkor.
Pluskast
Az biztos, hogy soká. Bár az igazat megvallva elõbb hullik ki a hajam a sok hülye gyerektõl a játékban mint, hogy meglegyenek a hajók. Most pl a fórumon egy idióta nyitott egy topicot, hogy hû milyen fun dolog jettel rammolni a többi gépet. Csinált is egy videót róla. A sok kis barom meg tapsol hozzá. Amikor meg megkérdeztem, hogy ebben most mi a jó? A válasz rá, hogy fun. Na meg a jó kurva anyukáját az ilyen kis idiótának (már bocsánat).

Mert megöregszenek és végelgyengülésben meghalnak a fejlesztõk, mire odáig jutnának. A gépek, amik már benne jó felének még nincs kész vagy hiányos a repülési modellje, és rohadt lassan készül. És akkor még kb a mostani fele mennyiségû új gép is kerül bele. Aminek megint kell repülési modell.

Szerinted mikor jutnak el a hajókig..?

Pluskast
Egyszer biztos, hogy lesz de hogy mikor... 😊

Mert?
Nabazze... Soha nem lesz ennek hajós meg tankos része... 😛

Pluskast
Ja bocs itt "csak" a tervezett gépek vannak

Pluskast

lehet buta kérdés de hol lehet megnézni a játékba tervezett gépeket amik még nem aktívak?
Pluskast
Igen. Bár ami engem most foglalkoztat az A He-219 UHU. 8 gépágyú! 6 20mm-es és 2 30mm-es és 620kmh-s sebesség. Ha ezt tényleg így rakják be (amit azért kétlek) akkor az egy nagyon ütõs 2 motoros német vadász lesz.

Ahogy nézegettem lesznek a németeknek érdekes gépeik Go. 229, BV. 215 stb. A többi nemzetnek közel sincs ilyen sok érdekes gépe kíváncsi leszek mi sül ki majd belõle...

Pluskast
Igen azért. Bár hozzátenném, hogy az Me-262 gyorsulása a való életben sem volt túl jó a hajtómû nem megfelelõ mûködése miatt. Én igazából majd a HG II illetve III-as változataira leszek kíváncsi (amik a tech tree szerint benne lesznek) mert azok elvileg már elég komoly sebességre lesznek képesek.

Nemtom, nem rajtam múlik. Tegnap zsinórban vagy négy-öt meccs ground attack volt, tíz percig egyik sem tartott.

Japánokkal toltam az éjjel, T9, T8, T7 vadász, meg két bombázó.
Volt, ahol bombázóval mentem be, elszórtam a bombáimat, lelõttek, bejöttem a másik ugyanolyannal, ledobáltam azzal is a cuccot, lelõttek, vége lett.
De olyan is, hogy bementem T7-es zeroval, hogy azt lõjék le elõször, ne a T9-est...aztán úgy lett vége a meccsnek öt percnél, hogy egyet tudtam addig megölni, és még ugyanabban a gépben ültem.

Sziasztok én a hétvégén kezdtem el, délutánonként aktív vagyok ha van kedve valakinek squadhoz annak örülnék 😊 játék beli nevem a mhyron

De gondolom azért lassúak mert nincs kész az FM-jük nem?

És még ilyenek után van képük egyeseknek sírni, hogy sz@r az FM meg a DM árkádban <#hehe>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hm... azt hogy oldod meg? Legtöbb esetben tök mindegy mlyen pálya 4 vagy akár mind az 5 gépemet beviszem.
Ha a széleken maradok és az 1-1 leszakadót támadom akkor kevésbé is lõnek le de ha agresszívabban bemegyek akkor...
Coral Springs
Jöttem pár kilométert földön kúszva, kb ketten voltak rajtam de nem bírtak leszedni. Végül érkezett a segítség is, majd túlvállaltam magam. <#smile>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ma kinyírtam egy Mig 9 -et az újonnan vásárolt P-47D -mmel. Pár percig a nyomát fürkésztem, közbe pedig a chaten ingereltem hátha hamarabb kap kedvet a contact -hoz. Végül szembekerültünk egymással, azt a 8db 12.7 -es szétszedte.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Domination pályákon lehet szükség sok slotra, de a ground attack pályáknak magasabb szinteken öt perc alatt végük van. Idõnként második gépet sem tudok bevinni, nemhogy ötödiket...

Akkor talán meg is válaszoltad magadnak a kérdésed. Nem lesz olyan sosem, hogy full jet csata, mert nem tudsz mindig jettel menni, kell vinni propellerest is pénzt farmolni.

Lassúak nem tudják felvenni a versenyt a jet társaikkal. Meg a He 162-nek a 2db 20milise semmit sem ér ilyen szinten már sajna.😞
Nézzél rá egy kicsit a német tech tree-re utána mond h mi éri meg meg mi nem. Am meg aki magas szinten akar ûzni egy játékot az bizony perkázik a havi prémért!😊
Hát én sajna el soktam használni mind az 5öt 😄
Az is igaz, hogy 5 perceket nem kõrözök cél nélkül, bombázás célkeresés harc lezuhanás vetésforgó 😄 Bár talán úgy tûnik javul a hatásfok és a túlélõ idõszak is.
Nem. Persze válogathatsz,de ha már 6 gép kell egy csatába az már bukó. És ugye szeretnéd a skilleket is húzni.ahoz meg minddel repülni kell,még ha váltogatod is sok idõ. Vagy veszel xp-t.
Eddig én úgy vettem észre, hogy az egyes gépek a saját teljesítményük alapján fejlõdnek. Így 4 gépet is hosszú idõ húzni viszont 6nál meg talán nagyobb az eséyl a több pontra és pénzre igaz akkor gondolom a fenntartási költség szerelés is több. De ennek ellenére inkább indul az ember 5-6géppel csatába, mint 3al nem? 😄
Asszem úgy 10 körül van de lehet hogy 1-2-vel kevesebb.

Arcade-ban érdemes lehet amiatt, hogy be lehessen vinni mondjuk egy 2. attackert vagy bombert, ha a helyzet megkívánja. De 6 gépet húzni az sok idõ.
Amúgy mennyi a maximális gé szám amit egy csatába lehet vinni?
Nálam 5 va és a 6. helyért 200goldot kér. Van még utána is vagy azzal meglenne a maximális létszám? Egyátalán érdemes 6. gépet betenni/aktiválni?
Nálam az amcsi 13as a legmagasabb úgyhogy nem tudom a 16hoz mennyi kell. De sok..😄
16os szinthez mennyi xpt kell gyûjteni?
A Jetekrõl jut eszembe miért olyan ritka az ME 262 meg a másik 17-es szintû német rakéta gép (aminek nem tudom a nevét)? Mi a baj velük?

ÓÓÓÓ Én úgy vagyok vele ah egy salvó kiment már oké 😊
Kösz szépen, így már megy. <#wave>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jó az had farmoljanak a jetek a kicsik közt, csak legyen olyan az MM, ha berak egyet, akkor a másik teamhez is tegyen.
bardocz
Ha a jetek eltartanák magukat, akkor semmi sem kényszerítene a prémvásárlásra.
20 a legmagasabb szint perpill a 16 már elég erõsen magas 😄
Még szép h nehezen/alig tartja el magát 😊 Azért ne legyen már kolbászból a kerítés kérem 😄
NAh megvan a 16-os szint, még 1 szint kell, és végre megvehetem a 2 meteort az angolokkal, de jó lesz végre jetekkel repülni😄

Viszont ami gondolat szintjén felötlött bennem, hogy a meteor még a legolcsóbb javítású jet, de így is 10K körül mozog a 2 17-es szintû. Ahoz, hogy plusszosak legyenek mire megpurcannak ki kell lõniük 5-6 gépet, ami nem gond velük, ha propelleresek ellen kell menni.

De itt a gond: Amikor majd több embernek lesz jetje, és lesz normális MM, akkor óriási bukó lesz, mert a jetek kilövik egymást, a japán gépnek pl 50K a javítása....
Vagyis magába a játékmechanizmusba van beleépítve, hogy a jeteknek kell a sok gyengébb ellenfél, különben nem képeske magukat eltartani....
Egy full jet vs jet csata összesen akár több millió lion minusz lenne a 30 játékosnak aki részt vesz benne....
Az lehet, de 66szor gyorsabban le is lõnek😊

PSN ID:misi2mezei

Hasonlo hibával küzködtem én is...erre a megoldás,hogy menj be a játék mappájába s keresd meg ezt "launcher_upd"könyvtárat s inditsd el a benne lévõ exe-t,az helyre pofozza a launchert...

1 hét után el akartam indítani a játékot, és ez a hiba fogadott:
HIBA
Valaki megoldást erre?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

200 méterrõl 66szor egyszerûbb eltalálni. Nekem 😊
Valami balszerencse üldöz ma, nyert a csapatom eddig olyan 3 meccset 20-ból. Totál nyert állás volt, hogy elúszott.

Közben élvezhettem ilyeneket: