War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát most ezzel azt állítod, hogy azért nem igaz az, hogy a például a
"árkádban ugyanúgy történelmi helyszínek vannak (Sztálingrád, Norvégia, Észak-Afrika) és ha ránézel a térképre láthatod hogy ezek több ezer kilométerre vannak a HB-ban lévõ helyszínektõl"
Ó, istenem, te tényleg ENNYIRE hülye vagy? Bazdmeg, nem azt mondtam, hogy az egész Föld le van modellezve, és azon repülünk mindig, a jóisten áldjon meg! NYILVÁN vannak pályák, amik -ha jól tudom- 100x100km-esek.
De Stalingrad EGY map, Fjords EGY map, Alpok EGY map, aztán ezeken a mapokon különbözõ területek az árkád pályák. Stalingradon kettõ, Alpokon kettõ, Fjordokon egy, stb...
És ehhez azért nem kell sok ész, csak ki kéne nyitni a szemed. Például nem ártana észrevenni, hogy az árkád map négyzethálója pl N-tõl kezdõdik.
Csak mondom, hogy szingliben repültem a Stalingrad mapon, valami Catalinás küldetés volt, és azon a folyón kellett végigúszni, ami a három repteres domination pályát keretezi északról. Csak épp kellett repülni vagy 30 kilométert, meg az egész pálya látszott a térképen, nem csak az a kis szelete.
Vagy mondjuk vehetjük azt is, hogy pl 10 éve a BF2-ben is már eljátszották ezt, egy mapnak voltak 16-os, 32-es meg 64-es pályái, csak más része volt bejárható terület, maga a map ugyanaz volt. Teljesen bevett szokás ez, tökéletesen nyilvánvaló, hogy így csinálják itt is.
De basszus a fasznak vitatkozok hülyékkel, párszor már megfogadtam, hogy felesleges.
Egyébként olvasd el szerintem még egyszer amit írtam 😉
Komolyra fordítva a szót árkádban ugyanúgy történelmi helyszínek vannak (Sztálingrád, Norvégia, Észak-Afrika) és ha ránézel a térképre láthatod hogy ezek több ezer kilométerre vannak a HB-ban lévõ helyszínektõl <#wave>#wave>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Miért gondoljátok, hogy a kis árkád mapok nem a nagy mapok kis szeletei, holott ez tökéletesen kézenfekvõ minden elképzelhetõ gyakorlati szempontból?
ezek nem tényeken alapuló érvek.
egyébként meg nyugodtan higgadhatsz nem vagy eretnek ne próbáld meg magad úgy beállítani és sajnáltatni.
egyszerûen ha megkérdezik hogy miért mondod azt amit akkor normálisan érvelve válaszolj és reagálj.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/19267-fufufu-cheat-in-game/
Szemben áll ezzel egy érv, amibõl egy az "érzésre".
De mivel én vagyok az eretnek, nekem nincs igazam. Értem én...
Arról, hogy van itt egy vallás, ami azt írja le, hogy hogyan mûködik a játék. A vallásba vetett hit nagyon erõs itt a topikban.
Ha véletlenül ellent merek mondani a dogmáknak, akkor nekem ugrotok öten, hogy az nem is úgy van, mert ti másképp hiszitek, és bizonyítsam be, hogy amit mondok, az tényleg úgy van. Hiába ésszerûbb, logikusabb, és úgy egészében, értelmesebb amit mondok, én bizonyítsam tételesen is.
Ha meg én visszakérdezek, hogy mi a dogma alapja, akkor "ja, hát ez így van, nem kérdõjelezzük meg".
Kicsit fárasztó, és néha elfogy a türelmem.
Egyébként meg higgadjatok. Még csak hétfõ van. 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mi lenne, ha úgy kivételesen most te bizonyítanád a seggbõl elõrántott ellentmondó állításaidat?
Destroyerhez carrierhez battleshiphez mennyi bombát kell rádobni hogy megmurdáljon?
Tapasztalatok? Eddíg annyit tudok 500-as szétvisz a carrieren battleshipen kívül mindent.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ehrm? WAT? O.o
Ez valami új fejlesztésû járõrnaszéd hogy hegyet is tud mászni? 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Meg mondjuk hogy a sztálingrádi mapon is van vagy három árkád pálya...
Meg egyébként a hétvégi akció amúgy is az XP-re vonatkozik, én meg az ezüstrõl beszélek.
Itt van pl ez a screenshot (nemtom kié, elloptam az elsõ ilyet a topikból, amit találtam):
Total: 20080 ezüst
With a premium account, you would have recieved: 30120 ezüst.
Ez tényleg csak másfélszeres szorzó.
Ha megnézed a játékban a Store gomb alatt, ott is 1.5x szorzóról beszél.
De nem annyi, hanem háromszoros. Tehát a fenti kör nem 30120 ezüstöt ér valójában prémiummal, hanem 60240-et.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Eddig olyan 10pálya ismétlõdik kb.
És egy pálya azért nincs 100*100Km2 az tuti.
Mert jönni fog a tizedes meg a többiek és az oroszok a spájzban lesznek.
Na meg azt se tudni meddig lesz a béta, nem?
A faszom már egyébként a sok félrevezetõ, vagy csak szimplán fals információba, amivel tele van ez a játék. Remélem, hogy amit ígértek, hogy nem lesz account wipe, az nem ez a kategória. Pl: "Jaa, hát mi úgy értelmetük a kérdést, hogy az accountok megszûnnek-e. Hát az account nem, csak a rajta lévõ eredmények, megszerzett XP és megvásárolt gépek fognak törlõdni a béta végén..."
Mondjuk ebben az esetben szerintem elkezdhetnének aggódni a testi épségükért... 😄
1,5es alapból amire a prém rápakol duplán és az már 3szoros.
A FASZT néztem be!
Tényleg HÁROMSZOROS a prémium lion szorzója, akármit is hazudik az összes leírás, meg a nemprémium játékosok eredményjelzõ képernyõje! Nekem prémium accounttal azt írja, hogy háromszoros, és annyit is kapok.
Csak hogy ne éljetek tévhitben, hogy csak másfélszeres a szorzó...
Ez a kamikaze mûsor akkor lenne felháborító, ha a rammer sértetlenül továbbmegy. De ha jól megnézed a videót, a kedves kamikaze barátunk gépe minden esetben szétesett, és már a gép értékébõl kiindulva is több kárt csinált magának mint az áldozatainak együttvéve, akik ráadásul nem mindig sérültek súlyosan. És mint írtam ez hozzátartozik a játékhoz, az ilyen esetekre fel kell készülni, nem csak menni bambán ahogyan a videó végén elcsapott játékos is tette.
Máskülönben ha már súlyosan sérült a gépem, nincs esélyem elmenekülni, de van esélyem ütközni az ellenfél egyik gépével akkor én megteszem. Lehet hogy ezzel megmentem néhány társam a lelövéstõl, vagy éppen hozzájárulok vele ahhoz hogy nyerjen a team. Akinek pedig az a játék hogy a másikat telibe veri az úgy is magával baszik ki, még akkor is ha premium account -ot használ.
Egyébként nem mindig számolja el az asszisztot se nem szép dolog.
Amúgy mennyi ideig lezs szerintetek béta állapot 1 hónap 6hónap 1 év?
Remélem azért ezeket az elszámolósdi dolgokat hamar javítják majd.
Kb még két hete van a játékkal, aztán többet nem látjuk.