War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"ha bemegyek HB-ba teljesen más pályán játszok mint árkádban"

Tehát most ezzel azt állítod, hogy azért nem igaz az, hogy a például a Stalingrad pálya egy nagy Stalingrad map része, mert Stalingrad épp nem megy HB-n? Most komolyan, ez _az_ érv?

"árkádban ugyanúgy történelmi helyszínek vannak (Sztálingrád, Norvégia, Észak-Afrika) és ha ránézel a térképre láthatod hogy ezek több ezer kilométerre vannak a HB-ban lévõ helyszínektõl"

Ó, istenem, te tényleg ENNYIRE hülye vagy? Bazdmeg, nem azt mondtam, hogy az egész Föld le van modellezve, és azon repülünk mindig, a jóisten áldjon meg! NYILVÁN vannak pályák, amik -ha jól tudom- 100x100km-esek.
De Stalingrad EGY map, Fjords EGY map, Alpok EGY map, aztán ezeken a mapokon különbözõ területek az árkád pályák. Stalingradon kettõ, Alpokon kettõ, Fjordokon egy, stb...
És ehhez azért nem kell sok ész, csak ki kéne nyitni a szemed. Például nem ártana észrevenni, hogy az árkád map négyzethálója pl N-tõl kezdõdik.

Csak mondom, hogy szingliben repültem a Stalingrad mapon, valami Catalinás küldetés volt, és azon a folyón kellett végigúszni, ami a három repteres domination pályát keretezi északról. Csak épp kellett repülni vagy 30 kilométert, meg az egész pálya látszott a térképen, nem csak az a kis szelete.

Vagy mondjuk vehetjük azt is, hogy pl 10 éve a BF2-ben is már eljátszották ezt, egy mapnak voltak 16-os, 32-es meg 64-es pályái, csak más része volt bejárható terület, maga a map ugyanaz volt. Teljesen bevett szokás ez, tökéletesen nyilvánvaló, hogy így csinálják itt is.

De basszus a fasznak vitatkozok hülyékkel, párszor már megfogadtam, hogy felesleges.

Csak nálam nálam nem megy a hivatalos fórum?

Írom a részletes választ, ne aggódj...

Látom nagyon megsértõdtél ezen 😄

Egyébként olvasd el szerintem még egyszer amit írtam 😉

Tehát...hadd foglaljam össze: Érzésre?

Én személy szerint azért gondolom mert ha bemegyek HB-ba teljesen más pályán játszok mint árkádban de lehet hogy vak vagyok vagy a gépemmel van a hiba <#fejvakaras>

Komolyra fordítva a szót árkádban ugyanúgy történelmi helyszínek vannak (Sztálingrád, Norvégia, Észak-Afrika) és ha ránézel a térképre láthatod hogy ezek több ezer kilométerre vannak a HB-ban lévõ helyszínektõl <#wave>

Ki nem szarja le.........😊 Amúgy meg jó lenne ha a fejlesztõk melóznának már mert eddig munkájukat nem méltatnám jelzõkkel.😊
Itt a videó belinkelve mert érdekes módon a lenti topicot azonnal törölték.
Torzonborz
Te kezdted el bizonygatni akkor miért másoktól várod el ennek az alátámasztását ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Oké. Akkor megkérdezem még egyszer, és szeretnék a felsorolt szempontoknak megfelelõ választ.

Miért gondoljátok, hogy a kis árkád mapok nem a nagy mapok kis szeletei, holott ez tökéletesen kézenfekvõ minden elképzelhetõ gyakorlati szempontból?

Torzonborz
"érzésre" "arra utal" "van vagy.."

ezek nem tényeken alapuló érvek.

egyébként meg nyugodtan higgadhatsz nem vagy eretnek ne próbáld meg magad úgy beállítani és sajnáltatni.
egyszerûen ha megkérdezik hogy miért mondod azt amit akkor normálisan érvelve válaszolj és reagálj.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nézzétek meg a videót a fórumban. Ma történt HB-ban az eset. LA-7 tisztán lelõtte az aradómat és a mögötte repülõ FuFuFu_Go2sleep belopta a killt úgy hogy nem is tüzelt a fegyverével. Most már érthetõ, hogy miért van ennyi killje a csávónak. Simán be tudja lopni bárki killjét a játékban bizonyos távolságon bellül független attól, hogy lõ e rá vagy sem. Az hogy cheat vagy bug nem tudom de rohadt nagy elõnyhöz juttatja.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/19267-fufufu-cheat-in-game/
Mondjuk én kapásból felsoroltam négy érvet, amibõl egy volt az "érzésre".

Szemben áll ezzel egy érv, amibõl egy az "érzésre".

De mivel én vagyok az eretnek, nekem nincs igazam. Értem én...

Igen, mert mirõl vannak itt vitáink?

Arról, hogy van itt egy vallás, ami azt írja le, hogy hogyan mûködik a játék. A vallásba vetett hit nagyon erõs itt a topikban.

Ha véletlenül ellent merek mondani a dogmáknak, akkor nekem ugrotok öten, hogy az nem is úgy van, mert ti másképp hiszitek, és bizonyítsam be, hogy amit mondok, az tényleg úgy van. Hiába ésszerûbb, logikusabb, és úgy egészében, értelmesebb amit mondok, én bizonyítsam tételesen is.

Ha meg én visszakérdezek, hogy mi a dogma alapja, akkor "ja, hát ez így van, nem kérdõjelezzük meg".

Kicsit fárasztó, és néha elfogy a türelmem.

Torzonborz
Az érzésre nem érv.

Egyébként meg higgadjatok. Még csak hétfõ van. 😄

Csak reagáltam a kicsit sem sértõ, vitát egyértelmûen eldöntõ érvre egy hasonlóval...

De egyébként most min húztad fel annyira magad? Te voltál az aki elkezdett kötözködni a semmire alapozva aztán meg elkezdesz itt szidni hát értelmiségi szint megvan kérem szépen.

Coral Springs
Elvileg egy rombolóhoz elég egy ezres bomba, de velem még olyan nem fordult elõ hogy egy ezressel kinyírtam volna. Általában rádobok kettõt mert a PBY -mnek jelenleg 4db ezres a beállított kapacitása, de maradjunk annyiban hogy 3db ötszázas már elég neki. A csatahajóval és az anyahajóval kapcsolatban nem vagyok informált, általában biztosra megyek és rájuk dobok 4db ezrest, ami fejenként már elég nekik.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Aztán még csak hétfõ van <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Na elmész te a faszomba.

Menj be HB-ba és nézz szét. Be van bizonyítva.

Mert, te mi alapján mondod, hogy nem? Ja, hogy te úgy gondolod?

Mi lenne, ha úgy kivételesen most te bizonyítanád a seggbõl elõrántott ellentmondó állításaidat?

Aha "érzésre" így már minden világos <#wow3>

Az igen ott levágtál egy fordulót xD.
Destroyerhez carrierhez battleshiphez mennyi bombát kell rádobni hogy megmurdáljon?
Tapasztalatok? Eddíg annyit tudok 500-as szétvisz a carrieren battleshipen kívül mindent.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ehrm? WAT? O.o
Ez valami új fejlesztésû járõrnaszéd hogy hegyet is tud mászni? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Úgy érzésre, meg mert ismerem a játékfejlesztõk mentalitását, ha kész contentet fel lehet használni több helyen is, akkor fel lesz használva több helyen. Plusz amit már elõbb írtam, hogy az árkád mapok nem ritkán kezdõdnek valami map közepi gridnél, mondjuk N6-nál, ami elég erõsen arra utal, hogy van elõtte még a mapból.
Meg mondjuk hogy a sztálingrádi mapon is van vagy három árkád pálya...

És ezt mi alapján mondod mert nekem nem tûnt fel semmi hasonlóság pl a mostani Kuban meg bármelyik Arcadeban lévõ pálya között...

Hogy mit csinál a tiéddel..?

Nem, nem. Nem errõl volt szó, nem a mostani hétvégérõl. Hanem általában.
Meg egyébként a hétvégi akció amúgy is az XP-re vonatkozik, én meg az ezüstrõl beszélek.

Itt van pl ez a screenshot (nemtom kié, elloptam az elsõ ilyet a topikból, amit találtam):

Total: 20080 ezüst
With a premium account, you would have recieved: 30120 ezüst.

Ez tényleg csak másfélszeres szorzó.
Ha megnézed a játékban a Store gomb alatt, ott is 1.5x szorzóról beszél.

De nem annyi, hanem háromszoros. Tehát a fenti kör nem 30120 ezüstöt ér valójában prémiummal, hanem 60240-et.

szép landolás 😄 az enyémet is felnyomulja XD
Ez mondjuk nem teljesen fedi a valóságot. A pálya ugyanaz, csak az árkád meccs a nagy pálya egy kis részén játszódik. HB-n látod a térkép szélén a beosztást A-tól ~T-ig kb, árkádban sokkal jobban be van zúmolva a térkép, és kb egy 5x5-ös területet látni csak.

Coral Springs
Nem hiszem hogy itt bármi is már meglenne, kb öt-hat pálya váltja egymást jelenleg, nem túl inspiráló. <#miaz>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nagyon nem. A HB pályák teljesen mások és sokkal nagyobbak. A single mission pályákban van 1-2 hasonló de a legtöbb ott is más.

Coral Springs
Általában a zárt béták adatait szokták törölni a legtöbb online játéknál, a nyitott bétákét nem. Varrnának is több pert a fejlesztõk nyakába néhányan ha törölnék a nyitottét is, lévén hogy vannak akik már egy kisebb vagyont beleöltek a játékba.

Dehát azok is ugyan azokon repülnek nem?
Gondolom az összes HB meg single mission pályát is beleértik úgy már lehet megvan...

Még mindig inkább legyen öngyilkos minthogy nyírjon ki 20+ gépet egy géppel...

Meg amúgy hol van a 100000km2 repülhetõ pálya?
Eddig olyan 10pálya ismétlõdik kb.
És egy pálya azért nincs 100*100Km2 az tuti.
Hát nem tudom én ha robognék Fury-val és belém jönne egy ellenséges Jet egy jót röhögnék rajta hogy mekkora balfasz aztán ülnék át másik gépbe. Szerintem azért arra odafigyel hogy ne több ezres javítású gépekbe repüljön bele mert az tényleg <#kocsog>ség lenne...

Az biztos.
Mert jönni fog a tizedes meg a többiek és az oroszok a spájzban lesznek.
Na meg azt se tudni meddig lesz a béta, nem?
Ja, persze, mer' õk oroszok, és náluk a matematika is másképp mûködik, nem csak a betûik furák, ugye? 😛

A faszom már egyébként a sok félrevezetõ, vagy csak szimplán fals információba, amivel tele van ez a játék. Remélem, hogy amit ígértek, hogy nem lesz account wipe, az nem ez a kategória. Pl: "Jaa, hát mi úgy értelmetük a kérdést, hogy az accountok megszûnnek-e. Hát az account nem, csak a rajta lévõ eredmények, megszerzett XP és megvásárolt gépek fognak törlõdni a béta végén..."
Mondjuk ebben az esetben szerintem elkezdhetnének aggódni a testi épségükért... 😄

Tegnap játszottam egy kicsit és 1.5* szorzót kaptam minden kör végén nem prémuimmal.Szóval lehet van valami bónusz dolog ami most aktív csak.Lehet ezért kapsz 3*-ost.

Vagy csak rosszul van értelmezve.
1,5es alapból amire a prém rápakol duplán és az már 3szoros.
Erre még visszatérnék. Arról volt szó, hogy a prémium mennyi pénzt ad.

A FASZT néztem be!

Tényleg HÁROMSZOROS a prémium lion szorzója, akármit is hazudik az összes leírás, meg a nemprémium játékosok eredményjelzõ képernyõje! Nekem prémium accounttal azt írja, hogy háromszoros, és annyit is kapok.

Csak hogy ne éljetek tévhitben, hogy csak másfélszeres a szorzó...

Coral Springs
Én még mindig azon az elven vagyok, hogy a kamikaze játékstílus hozzá tartozik a játékhoz. Ha nagy kaliberû fegyverrel lõnek le két lövésbõl az se sokkal jobb az áldozat szempontjából, márpedig a linkelt csávó is megtehette volna hogy inkább lõ. Akkor kizárólag õ jön ki jól a dologból, így viszont bemutatta nekünk videón a szegénységi bizonyítványát.

Ez a kamikaze mûsor akkor lenne felháborító, ha a rammer sértetlenül továbbmegy. De ha jól megnézed a videót, a kedves kamikaze barátunk gépe minden esetben szétesett, és már a gép értékébõl kiindulva is több kárt csinált magának mint az áldozatainak együttvéve, akik ráadásul nem mindig sérültek súlyosan. És mint írtam ez hozzátartozik a játékhoz, az ilyen esetekre fel kell készülni, nem csak menni bambán ahogyan a videó végén elcsapott játékos is tette.

Máskülönben ha már súlyosan sérült a gépem, nincs esélyem elmenekülni, de van esélyem ütközni az ellenfél egyik gépével akkor én megteszem. Lehet hogy ezzel megmentem néhány társam a lelövéstõl, vagy éppen hozzájárulok vele ahhoz hogy nyerjen a team. Akinek pedig az a játék hogy a másikat telibe veri az úgy is magával baszik ki, még akkor is ha premium account -ot használ.

Akkor erre majd figyelni fogok.
Nem, a ram nem ér pontot. Akkor sem, ha elõtte meglõdözted. Ugyanígy assistot sem kapsz, ha meglõdözöl valakit, más meg lerammolja. Sõt, ha AI viszi be a kegyelemdöfést, akkor sem ad assistot.

Akkor kérdezem máshogy. Ha rálövök és eltalálom de még nem felrobbant állapotba repül belém és erõsebb gép elvielg megkapom érte a + dolgokat?
Egyébként nem mindig számolja el az asszisztot se nem szép dolog.
Amúgy mennyi ideig lezs szerintetek béta állapot 1 hónap 6hónap 1 év?
Remélem azért ezeket az elszámolósdi dolgokat hamar javítják majd.
Ha lövöd akkor igen, rammért nem jár semmi. Csak a csapatnak jó, meg a pályagyõzelmet segítheti elõ.

Egyébként meg ez ilyen utolsó vergõdés, nagyon unja már a játékot, már nem szórakoztatja, csak erõlteti. "Ha már ennyi idõt raktam bele,...", "Végre kihúztam a csíkot ebben a játékban is,..." satöbbi satöbbi.

Kb még két hete van a játékkal, aztán többet nem látjuk.