War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Destroyer ha eltalálod 500 kg-s kiviszi. Vagy egy 1000lb (font-os). Vagy raksi is kiszedi ha bele lövöd mindent. 6-8at
Carrier és BS... tapasztalat alapján 9x500kg-s megöli. ehhez fordultam 2szer közben lehet kapott még fülest így lehet ennél több a minimum.
Coral Springs
Az egy dolog de én az arcade -ról firkáltam, lévén hogy az a legfõbb játékmód. Ott annyi váltogatja egymást amennyit leírtam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Meséljétek már el hogy miért van az, hogy ha vadászgéppel megyek harcolni, akkor úgy kilenc-tíz lelõtt gép után szomorúan kell tapasztalnom hogy elvesztettük a csatát ?! Viszont ha fõként bombázóval megyek, akkor általában nyerjük. Ezzel csak annyi a probléma, hogy az utóbbi esetben ugyan kiiktatok néhány fõbb földi célpontot, háttérbe szorulnak a leszedett gépek. Tehát se így, se úgy nem vagyok eredményes XP gyûjtés szempontjából, a földi célpontok nem sokat érnek, ha meg gépeket szedek le bukik a team. Sûrûn ez a helyzet sajnos ezért nem értem, hátha ti többet tudtok.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Megkérdezhetem mennyi idõbe tellt idáig eljutni?
Hány hét/hónap és vagy hány órát toltál bele mondjuk a német 20as szintbe?
Csak hogy némi viszonyítási alap legyen. köszi
ez jól fizetett!
Rus-al én csökkentem a lõtávot 400-ra. Pontosabb a találat, ha utolérem.
Ez ilyen sajna. Szerintem úgy lehet a legbiztosabban kivégezni az ellent ha látod a teljes szárnyfelületét.

Ez megoldható fentrõl, lentrõl vagy kanyarodás közben támadva ilyenkor ugye jóval nagyobb célpont és a lövedékeid sem "vesznek el" a géptörzsben hanem ledarálják a szárnyait...

Persze minden gép meg helyzetfüggõ de én így szerzem a killjeim 80%-át.

Hát mostanában egyre jobban megy a játék nálam is igaz cska a oroszokkal játszottam de azért könnyen lelõnek sokszor talán túl kevés lövésbõl is.
Mi a trükk? Nekem is túl közel kéne kerülni az ellenhez? Mert sokszor egy tárat beléjük lövök 300-400m rõl de van hoyg túlélik és másé a dicsõség és cska az assist marad.
Ha nem is mindben de... sajna elég sokban. Utolsó 3 azt hiszem 12-19-15 lett...

Hát... amcsikkal sem tolta rosszul. 10 körül ott is ment ha nem is minden meccsen de nem kellett különösebb megerõltetés. Én is tolom a ruszkikat de... igaz scíterül fordul viszont NEKEM kevés a fegyver meg a lõszer. Pontosabban kell célozni...
Ezért mondják a ruszkikra hogy OP <#idiota> Egyébként meg ha minden egyes meccsen 10+ gépet lõ le akkor szerintem simán benne lehet a 100 legjobb játékosban mert az olyan teljesítmény.

... mielõtt leesett volna.
Én végkép nem értem hogy. Lõj a körbe, ha mozog lõj a kör elé...
Vagy az is me. Bea tömebge 10 sec és double strike meg még egy vmi. Elõtte fél szárnynélküli yak-1 vagy 7el még 2 kill...
Ma lett meg neki a 8as yak. De elõtte is a lagg-3 meg a 5-6os yak-al darált. Vagy ma IL-2vel 6ot mire meghalt pl...
Attól függ milyen gépekkel. Mert 3 Jet-el azért simán megcsinálható. Viszont alacsonyabb szintûekkel elég szép teljesítmény.

Jaja. Láttam oylan meccset ahol a 3 reserv ruszki vitte a prímet 3-2-2 killel. 5-6-7es gépeket szedték le...
Nem feltétlenül kell nagy szint HB-ra. Ez nam a másik (aminek nem mondjuk ki a nevét) játék.
Kérdezem tõle te mit csinálsz? Bele õ a körbe. De... mikor az ellen össze vissza húzigatja a gépet hát kurvára nem egyzserû bele tartani a körbe a célkeresztet. Vagy lehet én vagyok szar meg a meccseken lõvé emberek 90%a mert nem nagyon látok azért 10+ killes embereket.Legaláûbb is nem midne meccsen.
Szerintem próbálják a fejlesztõk belõni RU-t a béta fázis alatt, mert mindenki OP-nak tartja. Sokat szerepeltetik HB-n és nem lehet népet választani, hogy ne menjen akárki mindig a legjobbal, amivel szeretne. Valszeg a 98%-nak nincs kitolva 18-20-ra 3-4 nemzet. És akkor még ott a jap-eng HB, ahol a brit szinte esélytelen.
Aki kb rendre 10+ gépet lõ le 3 géppel sõt akár 15+ is ha mind az 5öt beviszi mert be kell az pró vagy mit csinál? Cimborámanak megmutatam a gépet már elsõ meccsen vmi 8 kill. Én nem tudom mit hogy csinál de...
Érdemes szerinted a Yak 7B vel megpróbálni a HB-t?
Ugye tripla a javítási költség. De Õ még annyira nem drágán javul.
jó lenne már más HB. Sokat dobna ha kettõ lenne és választani is lehetne oldalt. Valahogy a ruszkik mindig ott vannak.Vagy mert ünnepelnek vagy mert csak.És én még jól állok mert mindenhol van min 7-es gépem.Kivéve amcsik. Akik meg fõleg nem szerepelnek.
"inkább megnézek egy filmet"

Az is elfogy. Ha azt mondom, hogy 2 havonta jön egy film, ami érdekel és annak talán a fele jó is, azzal nem trafálok nagyon mellé. Átlag 2 órás filmmel számolva (a rosszakat is) egy évbõl 12 óra 😊)
Jaja, nekem is ez a bajom...

Mennék a németekkel vagy az oroszokkal, de az oroszoknál Kuban-t utálom, és az utóbbi 5 meccsen 3-szor odatett.

A németekkel se olyan jó, mióta a hülye hajók a nyílt vizen kódorognak lehetetlen kiszedni õket. Egy gyors kör az S79-el, kinyomok 5-6 tankot aztán leszállás, végállomás.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jajj hagyjál már békén elég volt belõled egész nap.

Nincs értelme most HB-zni, amikor nem lehet szabadon választani nemzetet. Én nyomatnám, mert GER és RU van, pont azokat húztam fel legjobban. De a játékosok harmada kilép, mert nincs gépe vagy nem azzal akar menni. Vagy sok a low tieres, így nincs sikerélmény.
Ha én csak trágár szavakkal tudok érvelni, akkor te sehogy. Amikor elõször hozzád szóltam, mondtam egy érvet. Aztán késõbb még hármat. Te ezekbõl gondosan kiválogattad, hogy az "érzésre" érvemre tudsz reagálni, a többit figyelmen kívül hagytad, és osztottad magas lóról.

Bocs, ez nálam egyenértékû azzal, hogy elküldtél a kurva anyámba. Ezek után külön röhej, hogy az én vitakultúrám a téma.

Én ilyenkor szoktam nemzetet váltani az kicsit felpörgeti 😄

Az lhet én csak arcade battléztam és láttam vagy 8 külömbözõt.
Ha van több is az jó de hol és minek és érdemes?
Te meg Conqvistador igazán körbenézhetnétek a játékban mielõtt beszélni kezdtek. Van vagy 70 térkép a játékban per pillanat.

Nem tudom hogy vagytok vele, de én oda jutottam, hogy nap közben csorgatom a nyálam, hogy repülhessek, este meg leülök, megyek 2 kört aztán inkább megnézek egy filmet.

Elég unalmas lett, mondjuk én csak HB-n repülök.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Mennyetek szobara senkit se erdekel. <#hamm>Amugy is okos enged szamar...
Mond már meg légyszíves hogy mi volt az a hatalmas sértés amivel kiváltottam hogy így beszélj velem? Vagy te csak trágár szavakat használva tudsz vitatkozni mert ahhoz csak gratulálni tudok...

Maximus4
Mint moderátor,nem tolerálom ezt fajta megnyilvánulást.Ha tovább folytatod,akkor annak meg lesz a következménye,sajnálom.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Na azt felejtsd el, hogy miután HÁROMSZOR normális hangnemben szólok valakihez, és egyre nagyobb fasz, még negyedszerre is visszafogjam magam. Tudom javasolni az egérgörgõt vagy a pgup/pgdn gombokat, ha nem tetszik.

Maximus4
Zero 7th
Legyél szíves egy kicsit moderáld magad és a továbbiakban próbálj meg kultúráltabban fórumozni!
Köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ez szerintem szimpla latency-bõl eredõ hiba, esetleg szerver kapacitásbeli probléma. Leírtam nemrég, hogy bizonyos idõszakokban, tapasztalatom szerint játszhatatlan yak9 és LAx-el a game. Tökéletes bemutató video. Csak neki mázlija volt.
Nem elõször az érzéseidrõl írtál <#wow3>

bardocz
Oroszoknál melyik szintnél érdemes a T2-T7 közé lépni? Most hármas szinten vannak nálam.
"Amiben van igazság csak kár hogy egy trágár paraszt írta 😉"

Gondolom most, mikor ezt leírtad, egy cseppet nem zavart, hogy EZ VOLT AZ ELSÕ KIBASZOTT DOLOG, amit hozzád szóltam. Normális stílusban, még kissé óvatosan is fogalmazva. De úgy nem értetted meg, csak így, hogy közben kétszer elküldelek az anyádba.

Azt azért tisztázzuk, hogy kettõnk közül ez nem engem minõsít. Én alkalmazkodtam hozzád, és lám, meg is lett az eredménye: tahó stílusban megfogalmazva végül felfogtad, amit mondani akartam.

Én inkább nem idézgetnék mert elég volt egyszer bemocskolnod a topikot de akárhányszor olvasom el nem érzem úgy hogy amit mondtam ilyen heves reakciót váltana ki egy épeszû emberbõl bár vannak ugye az elmegyógyintézeti esetek is...

Azért, mert háromszor megpróbáltam veled normális hangnemben beszélni a dologról, háromszor voltál lekezelõ bunkó paraszt úgy, hogy még igazad sincs. Innentõl meg elmúlt minden jóindulatom, olyan hangnemet kapsz, amit érdemelsz.
Ha meg már anyukám is szóba került, akkor említem, hogy arra is megtanított, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, meg el is lehet játszani. Na meg arra is, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Ezekhez tartom magam.

Ha rajtam múlna, akkor már #5209, #5211 óta verekednénk, nem csak most, hogy abban a stílusban válaszoltam, amit meg is értesz...

Ezt egyébként én másképp látom.

Elõször is válaszoltam Conquistadornak hogy a HB-k mások mint az árkád pályák amit lehet hogy rosszul fogalmaztam meg de részben igaz. Hiszen hol van Bastogne, Kuban vagy Korea árkádban? Jó persze van 1-2 árkád amit meg lehet találni (Sztálingrád, Two towns) de van olyan árkád pálya ami meg HB-ban nincs.

Aztán elgurult a gyógyszer és végül jött az #5231. Amiben van igazság csak kár hogy egy trágár paraszt írta 😉

Be vannak a fejlesztõk szarva mi? 😄
Cheaterek a pályán nem jó reklám 😄
És ezt miért nem lehet normálisan leírni? Vagy anyádék így tanítottak mert én a helyükben lekevernék egy nagy pofont amikor így beszélsz.

Torzonborz
Érv csak az 5231ben volt és még egyszer : higgadj .
A személyeskedést meg jó lenne ha a fórumon kívül tartanád.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Érdekes. Amikor közzétettem ezt a sztorit a hivatalos fórumon rögtön törölték a topicot amit indítottam, erre felraktam még egyszer és több helyre is belinkeltem a videót. Most meg leállították a hivatalos fórumot.
Te is melegebb éghajlatra vágysz, látom. Egy órája történt, itt van fél oldallal lejjebb, ne akard már elhazudni, apicsábamár!

1. Volt itt egy állítás, nulla érvvel alátámasztva #5199.
2. Válaszoltam erre, #5201, egy érvvel, hogy miért is nem úgy van az.
3. Erre jött, hogy bizonyítsam. Igaz, hogy már így is pontosan egy érvvel elõbbre jártam, de persze én bizonyítsam. (mert én vagyok az eretnek, tudom)
4. Bizonyítani épp nem tudom, mert nem otthon vagyok, nincs elõttem a játék. Úgyhogy írtam még három érvet.
5. Bunkózás
6. Válasz hasonló stílusban
7. Csoportos letámadás, nekem a kurvaanyámat

Az elöbb valami gyík volt vele, most megint mûködik.
Ilyenkor updatelnek vagy csak szimplán pár percre behal a dolog magától?
Nektek se megy a szerver?