War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Carrier és BS... tapasztalat alapján 9x500kg-s megöli. ehhez fordultam 2szer közben lehet kapott még fülest így lehet ennél több a minimum.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hány hét/hónap és vagy hány órát toltál bele mondjuk a német 20as szintbe?
Csak hogy némi viszonyítási alap legyen. köszi
Ez megoldható fentrõl, lentrõl vagy kanyarodás közben támadva ilyenkor ugye jóval nagyobb célpont és a lövedékeid sem "vesznek el" a géptörzsben hanem ledarálják a szárnyait...
Persze minden gép meg helyzetfüggõ de én így szerzem a killjeim 80%-át.
Mi a trükk? Nekem is túl közel kéne kerülni az ellenhez? Mert sokszor egy tárat beléjük lövök 300-400m rõl de van hoyg túlélik és másé a dicsõség és cska az assist marad.
Hát... amcsikkal sem tolta rosszul. 10 körül ott is ment ha nem is minden meccsen de nem kellett különösebb megerõltetés. Én is tolom a ruszkikat de... igaz scíterül fordul viszont NEKEM kevés a fegyver meg a lõszer. Pontosabban kell célozni...
Én végkép nem értem hogy. Lõj a körbe, ha mozog lõj a kör elé...
Ugye tripla a javítási költség. De Õ még annyira nem drágán javul.
Az is elfogy. Ha azt mondom, hogy 2 havonta jön egy film, ami érdekel és annak talán a fele jó is, azzal nem trafálok nagyon mellé. Átlag 2 órás filmmel számolva (a rosszakat is) egy évbõl 12 óra 😊)
Mennék a németekkel vagy az oroszokkal, de az oroszoknál Kuban-t utálom, és az utóbbi 5 meccsen 3-szor odatett.
A németekkel se olyan jó, mióta a hülye hajók a nyílt vizen kódorognak lehetetlen kiszedni õket. Egy gyors kör az S79-el, kinyomok 5-6 tankot aztán leszállás, végállomás.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Bocs, ez nálam egyenértékû azzal, hogy elküldtél a kurva anyámba. Ezek után külön röhej, hogy az én vitakultúrám a téma.
Ha van több is az jó de hol és minek és érdemes?
Elég unalmas lett, mondjuk én csak HB-n repülök.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Legyél szíves egy kicsit moderáld magad és a továbbiakban próbálj meg kultúráltabban fórumozni!
Köszönöm!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Gondolom most, mikor ezt leírtad, egy cseppet nem zavart, hogy EZ VOLT AZ ELSÕ KIBASZOTT DOLOG, amit hozzád szóltam. Normális stílusban, még kissé óvatosan is fogalmazva. De úgy nem értetted meg, csak így, hogy közben kétszer elküldelek az anyádba.
Azt azért tisztázzuk, hogy kettõnk közül ez nem engem minõsít. Én alkalmazkodtam hozzád, és lám, meg is lett az eredménye: tahó stílusban megfogalmazva végül felfogtad, amit mondani akartam.
Ha meg már anyukám is szóba került, akkor említem, hogy arra is megtanított, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, meg el is lehet játszani. Na meg arra is, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Ezekhez tartom magam.
Ha rajtam múlna, akkor már #5209, #5211 óta verekednénk, nem csak most, hogy abban a stílusban válaszoltam, amit meg is értesz...
Elõször is válaszoltam Conquistadornak hogy a HB-k mások mint az árkád pályák amit lehet hogy rosszul fogalmaztam meg de részben igaz. Hiszen hol van Bastogne, Kuban vagy Korea árkádban? Jó persze van 1-2 árkád amit meg lehet találni (Sztálingrád, Two towns) de van olyan árkád pálya ami meg HB-ban nincs.
Aztán elgurult a gyógyszer és végül jött az #5231. Amiben van igazság csak kár hogy egy trágár paraszt írta 😉
Cheaterek a pályán nem jó reklám 😄
A személyeskedést meg jó lenne ha a fórumon kívül tartanád.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
1. Volt itt egy állítás, nulla érvvel alátámasztva #5199.
2. Válaszoltam erre, #5201, egy érvvel, hogy miért is nem úgy van az.
3. Erre jött, hogy bizonyítsam. Igaz, hogy már így is pontosan egy érvvel elõbbre jártam, de persze én bizonyítsam. (mert én vagyok az eretnek, tudom)
4. Bizonyítani épp nem tudom, mert nem otthon vagyok, nincs elõttem a játék. Úgyhogy írtam még három érvet.
5. Bunkózás
6. Válasz hasonló stílusban
7. Csoportos letámadás, nekem a kurvaanyámat
Ilyenkor updatelnek vagy csak szimplán pár percre behal a dolog magától?