War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak az adatait és fegyverzetét elnézve nem OP egy picit?
Megér vajon 3eurót? 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Rakétázni én nem szoktam, mert mire olyan közel kerülök hogy lerakétázzam biztosan addigra tuti lelövöm. Inkább csak tankokra meg hajókra szoktam pazarolni. Egy Destroyer 2 rakéta volt HB-n.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mert így elõzetesen a weapon ba benézve nincs semmi ott.
Bár ha meg tovább várok mint kellene lehet kimozog.
Remélem javul a hatásfok. 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mellesleg nekem jobban bejön az ha nem látni semmit, valahogy engem jó érzékekkel áldott meg Isten, azt az esti pályákon nem egyszer kapott be valami hegycsúcsot az, aki engem megpróbált megtámadni. Az alacsony keringõkön õ már nem látta azt, amit én igen. Továbbá a lesbõl támadós taktikámhoz is jobban odaillik a szar idõ, nekem teljesen bejön.
megfájdul a fejem a csata végére, annyira zavaró, hogy végig így esik az esõ, ráadásul alig lehet látni is...
Egyszer futottam bele Porton, egy alulról reflektorokkal megvilágítós esti csatába, azóta sem találkoztam vele, ott sem lehetett kb semmit látni, fõleg hogy folyamatosan elvakítottak a reflektorok...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Vicc hogy 2013-ban nem alapfunkció a hozzászólás szerkesztése egy fórumban.
Tehát azt akarom kideríteni, hogy most tényleg jóval kevesebben játszanak HB-t, mint kb egy hete, vagy a peccsel mókolták ilyenre?
Egyértelmûen kiderül, hogy egyelõre nem játszanak elegen HB-t, ezért nem lehet mindig oldalt választani és ezért nincs ott válogatás az eltérõ tierû gépek között, ezért mehet szembe ott a Chaika a Sabreval. Reméljük nem lesz ez mindig így.
Szóval inkább GG és FACEPALM az ostobaságodhoz, sokadjára. Nem ártana néha olvasni is, nemcsak írni.
Mert én meg nagyon rábízom magam a karikára. Nem is nagyon használom a nyomjelzõt, rövid sorozatokkal szórom a karikát (korrigálva kicsit, ha látom, hogy merre akar menni a célpont). HBn meg hiányzik nagyon.
És az akkor hol állítható, vagy nálad miért úgy van? Nálam tuti, hogy visszaugrik egy kicsit a karika, amikor kifogy a cannon.
Arra tippelek, hogy nálam egy gombon van a kétféle fegyver, nálad meg külön.
Plusz ha csapatban vagy, ha rányomsz a To Battle! gombra, akkor a squad ablakban is eltûnik a csapattársak neve mellõl a kis zászló.
De nem csak ezzel, más játékokkal is van így.
Ez van, hogy szimplán a fáradtság jele.
De amúgy az a bajom, hogy jó ideje csak bétákkal játszottam igazán WoT elején nagyon sokat, WoWP(na azt mondjuk k*gyorsan meguntam, béna), akkor Path of Exile, most meg EZ.
Valahogy kiábrándító, hogy amiben látok fantáziát, az mind béta, és mire megjelenik, már belefáradok a bugtesztbe.
Remélem jó dolgot csinálnak ebbõl, és nem unom meg, mire kijön a béta státuszból.
Ha egyenesen megy vagy lájtosan fordul még ok. Lehet én vagyok analfabéta hozz.
Sok géppityus amcsinál nincs gond. Annyira 😊
Ez a kacsázás amúgy megszûnik késõbb? Mert én mikor kipróbáltam a Wellingtont rohadtul zavaró volt, egyszerûen annyira imbolygott hogy nem lehetett vele mit kezdeni.
A célzásnál a kis kör a leggyorsabb (ergo legkisebb kaliberû) fegyveredre számolja az elétartást. A nagyobb kaliberû fegyverek lövedéke lomhább, így érdemesebb inkább a kör elé lõni, mint pont bele. Meg amúgy is ha lemaradsz róla még mindig vihetsz be találatot, én legalábbis úgy szoktam henteskedni a kicsiknél 😊
Ezeket a ruszki mesterlövész gépekhez kellene nékem vmi iylesmi trükk mert ha össze vissza megy a gép vagy akár csak élesebben fordul nekem vhogy kurvára nem megy hogy a célkeresztet a körben tartsam vagy a közelében elég ideig, hogy ez a 2 fegyver leszedje.
Peska a tier 7est akartam volna húzni ott de... áááhhhh. Úgy kacsázik mint a wellington, lenyomni az orrát "kicsit" nehézkes az a 150 vagy mennyi lõszer a 12.7esben meg... nevetséges.
Amúgy ahhoz képest mennyit kell vele szórakozni tök kevés xp-t ad Árkádban 😊
HB-n még a cargo ship is 1200xp, mondjuk lõnek is mint a vadállat 😊)
Ismerõs amit írsz, tegnap is emiatt hagytam abba. A mostani mapokon a németek vannak elõnyben. Kubanon S79, a másikon Me410 a nyerõ gép, legalábbis azok közül ami megvan 😊)