War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF

És azt hogy veszik észre? 😊

Amúgy pár dolcsiért el lehet adni az accot, van erre külön honlap is.

ON

A hajóknál kíváncsi leszek a Crew skill dolgokra. Sose játszottam ilyennel, szal elképzelni sem tudom hogy mûködik máshol, de ugye egy BAttleship a maga párszáz fõs legénységével már nem az a szint, hogy darabonként kelljen crew-t képezni. Lövegenként van? Meg motor, irányítás? Az se kevés ember 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Naa ez nem Quake 3 😄
Beültem a fullos Jagdpantherembe a minap, gondoltam kilövök pár siemkanobot, hátha rínak. Erre ott kempel mellettem a hegytetõn két heavy tank és egy medium, aztán miközben a retardáltakra uszult az ellenséges arti engem is elért a szórás. Nem vágyom rá, durván idegesítõ a WoT.
Én anno írtam a WG-nek, hogy szeretném elajándékozni a WoT account-omat (átíratni más e-mail címre), mivel az elmúlt 1 évben, úgyis csak az egyik ismerõsöm használta.
Erre megfenyegettek, hogy törlik az account-omat ha észreveszik, hogy más használja, mivel tilos elajándékozni/eladni.
Szóval nem lehetetlen azt törölni, csak akarni kell 😊
Nana, majd bevezetik a szárazföldi egységeknél a Railgun-t, aztán lesünk mint a lukinyúl 😄

Addig is repülõzhetnél egy kicsit, az már elég jól ki van dolgozva itt.

Nekem nem kell eladnom mindent hozzá a WoT-ban ahhoz hogy elmenjen tõle a kedvem, elég bemennem egy csatába, és a retardált artysták azonnal rádöbbentenek, hogy ez még mindig egy átgondolatlan, szar játék. 😄

Nem úgy a War Thunder.

Én pont abban reménykedem, hogy csinálnak valami korszakalkotót, és ha azzal le is lépnek az ösvényrõl de nem egybõl a tehénlepénybe, akkor mi játékosok már csak nyerhetünk vele. És valszeg ugyanazt a hibát már nem követik el mint amit az elõttük járó fejlesztõ csapat elkövetett. Remélhetõleg!
1. Valóban nem leveleztem a wargaminggel törlés ütyben, csupán eladtam az összes tankot/modult/lõszert/felszerelést, elbocsájtottam az összes legénységet, elköltöttem az összes pénzt, tehát gondoskodtam róla, hogy ne is legyen kedvem újrakezdeni.

2. Köszönöm a tankos válaszokat. Akkor azt hiszem egy ideig nem ülök harckocsiba.
Amirõl beszélsz, az is tervbe van véve, de tuti, hogy nem az army és a fleet fül, hanem inkább a World War menüpont fenn a menüben.

Már csak azért is valószínûtlen, hogy az army meg a fleet azt jelentené, amit mondasz, mert a játék logójában benne van egy tank meg egy hajó is a repülõ mellett...

A kitaposott ösvény követése meg eléggé kétesélyes kimenetelû. Állt bele játék földbe a történelem folyamán azért is, mert túlságosan letért az ösvényrõl, meg azért is, mert szolgamód másolt.
Viszont ezt az ösvényt a WT elõtt jelenleg egyetlen játék járja, annyira nem nevezném még ösvénynek. Bármerre mehet, nem kell WoTot koppintani.

Ja, hát amikor becsapódtam egy M3 Lee mellé, kitört belõlem a röhögés. Hogy mennyit szoptam én azzal a tankkal a játékban, aminek nem mondjuk ki a nevét... 😊

Az tény, hogy lesz harckocsis és tengeri harc. Ez hivatalos álláspont 😊
A játszható hajókról adtak már ki infókat is. Hogy mikor lesz ezekbõl valami azt csak õk tudják de lesz.
"szárazföld és haditengerészet" Az is meglehet hogy az EvE-mintájára az Army a Corp-nak és a Fleet az Alliance-nak megfelelõ. Magyarán az Army egy játékosokat tömörítõ "klán", a Fleet pedig egy Army-kból álló szövetség.

Ahhoz hogy az MMO-érzés hiánytalan legyen kidolgozottnak kell lenni a játék szociális területének is, ahol vezetõk alá csoportosulva közös célokat lehet elérni, szervezett háborúkban. Minden MMO-ban ez a prioritás, mert ezzel lehet széles rétegét elérni a különbözõ élményprofilú játékosoknak, lényegesen olcsóbban mintha tankokat meg hajókat kellene implementálni az õ összes interface-ükkel, súlyozásukkal, stb.

Szóval lehet ábrándozni hogy hajóról lõdözzük a repcsiket (mondjuk baromság szerintem, kb. olyan érzés mintha céllövõs játékban valaki a céltábla szerepét kívánná), meg tankokon vonulunk az ösvényen (closerange-texturák/detailmodellek szevasztok), csak felesleges.

Nyilván amit leírtam az is csak fantázia mert nem dolgozom a Gaijinnél, de másfél évtizedet lehúztam játékfejlesztõként, szóval nagyjából vágom mi a pálya, hogyan fut az MMO (ami kockázati befektetés, és borítékolható hogy nem a Gaijin fogja feltalálni a spanyolviaszt, pláne rétegjátékként nem térhet el a kitaposott ösvénytõl, max pár lépésre).
Ez egy "Fan art", magyarul játékosok csinálták, nem a fejlesztõk. Hogy lesznek tankok az nem kérdéses, párnak már megvan a modellje (ezeket gyûjtik is a topicokban, hogy ki milyen tankot látott földi egységként), de hogy ezeket mikor teszik be arról még sejtésünk sincs. Elõbb tuti a hajók lesznek, a tankokra szvsz még minimum egy évet várni kell.

Nem jönnek ki olyannal, ami a WoT-hoz képest nagy grafikai/játékélménybeli visszaesés lenne.

Nincs rá bizonyítékom és elképzelésem se az ellenkezõjére, de nem értem miért lenne fake, fõleg tudva, hogy a játékban ott vannak a fülek a szárazföld és haditengerészet részére. Szerintem inkább az idõtényezõ lesz az ami befolyásolni fogja ezt, magyarul várnunk kell türelmesen és majd csak lesz belõle valami.
Most olvasom hivatalos fórumon hogy megkapta a játék a steam-en a zöld lámpát! Innen a határ már csak a csillagos ég <#eljen>

Nem átverés, inkább álmodozás 😊

Fõleg, hogy van benne magyar ág 😄

Nem látom, hogy ha nem átverés a célja, akkor miért csinálna valaki ilyet. Úgyhogy részemrõl maradok a "hamisítvány" megnevezésnél.

Inkább mondjuk úgy, hogy fan made rajongói elképzelés volt a tankos tech tree. A Wot kapcsán is csinálnak ilyeneket a népek.

A tankos lista fake volt, ezt a legelsõ pillanattól lehetett róla tudni.

Ok, nem egzakt az információ, mert a másik játékbeli egyik klán társam mondta, de tudod a remény hal meg utoljára...<#whatever>! Egyébként én is látom még a hiányosságait a jelenlegi verziónak is, és sejtem, hogy nem lesz ez még zökkenõmentes, de bízom a fejlesztõkben, ha már csak fele akkora esz a különbség a tankos részek között mint a két repülõs verzió között, akkor nem lesz kétséges a döntésem.
Sushi-t vertem le az este: néztem hogy mi a bél repül ilyen gyorsan, "Ki-200" nem hangzott túl ismerõsen (tudom, noobfaktor), erre rámjön arcra, La-5-el meg szétcincáltam. Mire kifogyok a free repekbõl épp elkezdem majd érezni.
Egyáltalán nem tartom valószínûnek. Mindjárt március van, a május 1 az két hónap múlva lesz. És még a repülõs rész sincs kész félig sem.
Emellett nagyon valószínû, hogy a repülõk után a hajók jönnek, mivel azon a téren már elõrehaladott a munka a screenshotok alapján. A tankokról meg csak annyit tudunk hogy egyszer majd lesznek. Én már annak is örülnék, ha idén a hajós rész elsõ elemei bekerülnének, tankok szerintem tutira nem lesznek idén. Egy "picit" túlvállalták magukat a fejlesztõk.

Biztos vagyok benne amúgy hogy nem a fejlesztõktõl vagy a hivatalos oldaról szedted ezt a május 1-et.

Remélem inkább késnek vele és bugmentesen adják ki, mert ezt már lesz mihez hasonlítani 😊 És lesz olyan flémwar mint az állat 😄

Én hallottam valami május 1. körüli tankos megjelenést, vagy az már a múlté? Nagyon kiváncsian várom, hogy milyen szinten szimulálják le a harckocsik közötti harcot. Remélem kicsit komolyabb lesz mint a WOT, és nem fognak elõfordulni az iolyan lehetetlen szituációk 10 m-rõl lövöldözünk egymásra stb. stb.
Coral Springs
Na akkor ma egy Me 163 is megvolt egy 6 -os szintû propelleres géppel. Miután végzett az egyik társammal én naiv módon üldözõbe vettem, mire õ jól elhúzott / lehagyott azt gondolta majd fentrõl meglátogat. Miközben jött visszafele a sebességet levettem 0 -ra, kb 700 méternél elkezdtem tüzelni, szinte nem is láttam hogy mit lövök úgy közeledett, azt egyszer csak jött az üzenet hogy megsemmisítve. Majd nem sokkal késõbb ugyan ez az ipse visszajött egy Me 262 -vel, abba is sikerült néhány találatot eresztenem de egy társa leszedett.

(az már gond, hogy valakinek a sugárhajtású gép mellé egy társ is kell, hogy védje a picsáját egy 6 -os szintû gép ellen)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Leszálláskor miért nem törte be a propellert??? Az +2000XP lett volna! 😊
1. kétlem hogy tudnád törölni magad WoT-ból mivel az accountod a Wargaming tulajdona.
2. majd idõvel igen lesznek, minimum 1 év még biztosan

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok!
Sokáig World of Tanks-os voltam, de nemrégiben töröltem a felhasználómat mindenestül a játék jó néhány hibája miatt. Olvastam valahol, hogy betesznek a warthunderbe tankokat, még valami tech-tree-t is láttam, az idõpontot viszont nem. Tudja valaki, hogy igaz-e a hír, illetve, hogy a közeljövõben, idén vagy majd pár év múlva lesz ez?
Oh, kösz. Nna, akkor most két hét szopás következik, míg teljesen megszokom a dolgot.

Na de várjááá', a Vörös Báró egy világháborúval korábban harcolt, két(három)fedelesekkel persze közel tud menni az ember a célponthoz, 300-700km/h közt viszont már kicsit másképp mennek a dolgok...

Igen, ezt észrevettük mi is még il2-ben is, hogy elég volt kiskaliberrel megszúrni és égett is mint a zsír. Hálás ellenfél volt <#nyes>

@vajakos: Jónak ígérkezik ez az 1.29.

f24sg
Jah, közben megvan, hogyan kell:
Game options--> Interface--> Show leading - No.
Az eredmény: 11 kill(repülõk) az elsõ 20mm-es Spitfire-el...nem is lõttek le, egyszer leszálltam javítani a csûrõt.

Nem kell az a karika oda.(mondjuk érdemes 500m-en belülre menni<#hehe>)

De a nagy ász, Manfred von Richthofen is azt mondta állítólag, õ csak akkor lõtt, ha az egész célzót kitöltötte az ellenséges gép...
Az összes Cobra-nak van egy qva nagy hátránya: a 37-es ágyú miatt a pilótafülke mögé került a motor, ráadásul a legutolsó (tier 11-es) King Cobra-n kívül páncélzat se védi.
Asszem Galland megemlékezéseiben olvastam, hogy nem értette miért robbant fel az ismeretlen szovjet gép egyetlen rövid sorozattól. Mikor találtak egy olyat ami egyben volt rájöttek 😊
kérdezz-felelek
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/19447-new-developers-answers-from-the-russian-forum-translated/
Nincs értelme statisztikát nézegetni. Pug teammel gyõztünk már RED, DBD, RAF, fufufu ellen. Bárki legyõzhetõ, ha jó a csillagok állása. Egyébként is nem az fog lelõni, akit kiszemelsz, hanem a társa 😄 ACES-t nem sikerült még lekapni.
"Eddig csak ezerszer mondtuk el, hogy HB-ban nemzetet választani csak akkor lehet, ha elegen vannak fent éppen. "

Hétvégén 28k játékosnál sem engedte választani, sztem direkt van most ez.
Nincs itt valami olyasmi, mint a WOT-ban, hogy kiírja a statisztikánál, hoyg melyik gép milyen rank? Így egyszerûbb "megtanulni" és nem rámenni a rank 7-re a 3-mal. 😊

Pl van valami leírás a neten a nemzetek jellegzetességeirõl. Valaki írta nekem, hogy német a legnehezebb (bár eddig elvagyok vele). Angolt érdemes vajon?
Nekem kifejezetten tetszik a valtozatos idojaras a palyakon. Hiaba ugyan az a map, megis kicsit mas. 😊 Valtoznak a latovalsagok vannak felhok ahova el lehet bujni. A kedvencem az ejszakai palya aztan csak a hajok keresofenye megy illetve a csata vegefele a rengeteg tabortuz lenn a sok lezuhant geptol. 😛
Kibaszott La-5 -bõl folyton kiirtanak, agyrém.
Pluskast
Nekem jobban bejött, ennyi 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mármint az orosz vonalon természetesen 😄
És amint látom a tier 18as Mig ig nincs annyi jó gép, hogy kiszorítaná a legjobb 5 esetleg 6 gép közül.
Nem véletlen King Cobra a neve, az egy szét tápolt állat. Az a nagytesója az összes Kobrának (P-39-nek).

A P63 a5 meg kifejezetten durva gépnek tûnik.
Mondjuk 1600goldot is elkérnek érte 😄
Hát pedig elsõ ránézésre a P39 jobb gyorsabb 37mm es gépágyúja mellé 3000 7,62es van neki mint a Yak9 nek. Mi a baj vele?
Pluskast
Nem rossz gép de szerintem semmi extra. Én megvettem de egy ideje már nem használom. Helyette a prémium I-16-ot raktam be.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hát szembõl a legnagyobb esélye annak van hogy alatta-felette elhúz a raksi, inkább féloldalas föntrõl rácsapásnál van értelme bomberek ellen. Szemtõl-szembe szitukat amikor lehet kerülöm, ha mégis bevállalom akkor az oldalkormánnyal térek ki oldalra közeledés közben is, tízbõl kilencen nem korrigálnak rám mert feltételezik hogy kilóméteren belül én is csak megyek szembe. Közbe meg pont nem.
Eh, hát rakétákkal úgy vagyok, hogy legsûrûbben arra használom, hogy látványossá tegyem vele a zuhanásom, mikor már ki vagyok lõve. Tipikus "túlságosan jó fogyóeszköz", ami annyira jó, hogy _soha_ nem használom el. 😛 Mint FPS-ekben a magaddal vihetõ életcsomag, vagy RPG-kben a maxra töltõ health potion. Tartogatom, hogy majd ha igazán kell, akkor jó lesz, csak mindig hamarabb halok meg, mint eljönne ez a pillanat. 😛

bocs az 6eurónyi gold hoppá 😄