War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most még egyszer a biztonság kedvéért megkérdezem ha betelik az Xp csík ugye akkor is jár valamennyi % Xp a megtermeltbõl ugye csak jóval kevesebb?
Sztem frissíts grafikus drivert is.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A grafikai részletességet vedd le nagyon. Minimum környékére talán az segít.
Miért fagy le a War Thunder elindítom elkezdi tölteni az elsõ pályát és lefagy még játszani sem tudtam vele?.
proci:3,00GHz
Ram:2Gb
videókártya:512mb
proci:3,00GHz
Ram:2Gb
videókártya:512mb
Egyedül a páncélzattal nem értek egyet. Papír az egész gép. Tûzerõ is jó, ha talál(!) de sokkal pontatlanabb, mint a yak 9. Nem értek egyet a lent henteléssel 4-5 gépet nem lehet kikerülni. Max ha ott vannak a többiek is de úgy is necces. Mert elsõrendû célpont vagy.
Annyi jót beszéltetek róla most már megveszem. 😄
Azt akkor HB re érdemes tartogatnom?
A Yak-9 essel milyen közelrõl lõttök az ellenfélre?
Azt akkor HB re érdemes tartogatnom?
A Yak-9 essel milyen közelrõl lõttök az ellenfélre?
Jojo akkor tehat. 😄
Olyan eros a motorja mint egy nemet gepnek. Olyan a sebbesege is. Olyan jol fordul mint egy japan. A tuzereje pedig igazi 2db ShVAKhoz melto. Pancelzata a FW,Ta-hoz hasonlitanam.
A yak9 mit nem szed le 3-4 lovesvbol a 37mm-sel?! A nemet gepek valok BnZ keringozni golyafosnak hatha jon bombaza vagy lecsapni. LA-val nyugottan le lehet menni hentelni, de bnz-re is alkalmas. Jet elfogasra is alkalmas.
Ezen tulajdonsagai altal tierjebe es korulotte az eggyik legjobb, ha nem a legjobb legcsavaros gep arcadeban.
Olyan eros a motorja mint egy nemet gepnek. Olyan a sebbesege is. Olyan jol fordul mint egy japan. A tuzereje pedig igazi 2db ShVAKhoz melto. Pancelzata a FW,Ta-hoz hasonlitanam.
A yak9 mit nem szed le 3-4 lovesvbol a 37mm-sel?! A nemet gepek valok BnZ keringozni golyafosnak hatha jon bombaza vagy lecsapni. LA-val nyugottan le lehet menni hentelni, de bnz-re is alkalmas. Jet elfogasra is alkalmas.
Ezen tulajdonsagai altal tierjebe es korulotte az eggyik legjobb, ha nem a legjobb legcsavaros gep arcadeban.
Upsz ezt rudii-nak címeztem.
Akkor szerintem a yak 9 a legjobb, 3-4 lövéssel leszedi(em) az LA5 és LA7-et. Hibába jobbak a LA paraméterei. Annyival nem, hogy a legjobb vadásznak nevezzem. Hamarosan betelik a 9-es xp barja de bent hagyom, hogy nagyobb esélye legen a win-nek.
Hát igen.
Pilóta taktika és szerencse függõ a dolog.
Pilóta taktika és szerencse függõ a dolog.
Nem ismerem azt a szót, hogy legjobb. 😊
Nagyon sok változótól függ éppen mi a jó.
Nagyon sok változótól függ éppen mi a jó.
LA-k legjobb legcsavaros gepek arcadeban.
Igen én most a +50re hajtok.
Catával most a meglévõ 4 bombát olyan 52mp körül tölti ha még ez javulni is fog... Az szuper lesz.
Catával most a meglévõ 4 bombát olyan 52mp körül tölti ha még ez javulni is fog... Az szuper lesz.
Nem nagyon emléxem mennyi pontosan, szépen növekedik minél több a legénység. Arra emléxem az 5. slot már 660-ba kerül 😊 Utána kezdtem húznia a többi skillt. A reload speed úgy lett jóval több, mint a max., hogy elértem mondjuk pe2-nél a 19x-es crew lvl-t és kvalifikálom a legénységet az +30-at hozzá ad a meglevõhöz, így pl. ultra brutál gyorsan után töltenek a levegõben.
Tudnál nekem mondani egy körülbelüli értéket, hogy hány ezer pont kell egy Slot Crew jének a kimaxolásához?
Gondolom 15-20k biztos szükséges hozzá. Nekem az egyik sloton már 244 a crew level de még messze nincs a fele se meg 😄
Gondolom 15-20k biztos szükséges hozzá. Nekem az egyik sloton már 244 a crew level de még messze nincs a fele se meg 😄
"És prémium számlával, természetesen, anélkül nem érdemes nekivágni a jetek grindeléséhez."
Azért megyek csak hétvégén arcade-ot. Az a baj a LA-val, hogy jól manõverezhetõ, nem rossz gép, de arcdadera nem kiemelkedõen jó. 3-4 lövéssel leszedem yak 9-el. Valamint 4-5-en utána mennek, ha meglátják fõleg a 7-et. Lehetetlen annyit kimanõverezni. Vagy pedig keringek, mint gólyafos a levegõben hátha jön egy bomber, esetleg vki csordából eltévelyedett.
Drága a javítása prém ide vagy oda, ha nincs win. HB-n jól teljesít. De ott nem lehet több gép crew-jét húzni. Ezért inkább hétvége arcade.
Azért megyek csak hétvégén arcade-ot. Az a baj a LA-val, hogy jól manõverezhetõ, nem rossz gép, de arcdadera nem kiemelkedõen jó. 3-4 lövéssel leszedem yak 9-el. Valamint 4-5-en utána mennek, ha meglátják fõleg a 7-et. Lehetetlen annyit kimanõverezni. Vagy pedig keringek, mint gólyafos a levegõben hátha jön egy bomber, esetleg vki csordából eltévelyedett.
Drága a javítása prém ide vagy oda, ha nincs win. HB-n jól teljesít. De ott nem lehet több gép crew-jét húzni. Ezért inkább hétvége arcade.
A két LA-val, a Yak-3al, és a Pe-2 gyorsbombázókkal. És prémium számlával, természetesen, anélkül nem érdemes nekivágni a jetek grindeléséhez.
Nah, fullos kvalifikált legénységgel, kész a következõ pe2 modellem újabb 900.000 xp farmolásra 😊
Kérdztem official fórumon. nemsokára azt mondták.
Faster initial loading of the hangar
Several shut-down issues fixed
Languages added: German, French, Polish, Czech, Turkish, Spanish, Italian
Please note: This is a first iteration of translation. We will constantly improve it
Several shut-down issues fixed
Languages added: German, French, Polish, Czech, Turkish, Spanish, Italian
Please note: This is a first iteration of translation. We will constantly improve it
Peskák nem rosszak. Vagy ott vannak a YER-ek.
Apropó a mai frissítésrõl mit lehet tudni?
Majd jönnek nemsokára új ruszki gépek addig valahogy csak kihúzod 😉
Akkor érdemes elkezdeni
Igen.
Akkor végképp nem tudom hogy fogom kiszintezni magam a yakok tuti betelnek. LA-k nem, de az nem valami termelékeny nekem.
Meg maradnak a repülõim béta után is?
LoL ezt benéztem. 😊
Így van.
Ezért furcsálltam én is. Az elsõ MiG a MiG-9, 18-as szinten.
Hogy mi? 😊
Majdnem exponenciálisan lassul a fejlõdés. Én kb. három hónap alatt csak 14-15 között vagyok RU-val. Bár hétközben németekkel megyek sokat, amikor van HB. Az angolokat is húztam, de azt abbahagytam, mert nem tetszik. Most kivételt tettem a "russian bias" kedvezmények miatt. Azt hozzáteszem még, hogy nem vagyok "no lifer".
Az elsõ MiG 18-ason jön...
Akkor elleszünk vele egy darabig.
9rõl 14ig kb mennyi kellhet?
A Catalina téynleg nagyon állat ma már 30földi célpont megsemmisítéséig jutottam el. Úgy, hogy a saját bázosomon még le is szálltam 😄
9rõl 14ig kb mennyi kellhet?
A Catalina téynleg nagyon állat ma már 30földi célpont megsemmisítéséig jutottam el. Úgy, hogy a saját bázosomon még le is szálltam 😄
14-rõl 15-re a szummát. Akkor jön az elsõ MiG.
Hogy számoltál? 14-es szintrõl 18-as szintre az több mint tízmillió XP.
TS csak repülés közben jó. Nem látod az anyázásokat és beszélgetést, ami a belsõ irc-n megy. Akár hirtelen pickup teamekhez is jó lenne. Chat szöveg ott marad nem kell állandón gép elõtt lenned. Valamiféle channel nélkül sosem lesz magyar community.
Nem nagyon hajt a szintlépés, de az elsõ mig-et legalább el akarom érni gyorsan. (Baromi sok xp kell LA7 után: 2.250.000) Egyébként FRB-ben majd a kvalifikált repülõkkel szeretnék menni.
Lehet csinálni, de egyelõre még csak konzolparancsal, reméljük késõbb lesz jobb megoldás is. Amúgy meg a textchat csak másodlagos, mert mindenki TS3-at használ.
Valamennyi xpt kapsz utána is nem?
Nem lóverseny vagy nagyon lépkednél már szinteket? 😄
Nem lóverseny vagy nagyon lépkednél már szinteket? 😄
Kellene egy csati magyaroknak, ingame.
Remélem a yak 9-hez nem nyúlnak <#eplus2>#eplus2> Bár már mindegy, majdnem betelt az XP barja. Elég gáz, mert akkor mivel húzzam a ruszkikat?? 3 Fighter - 2 bobmer, attacker?
Sajnos a német MG 151 ereje nagyon nem jól van belõve. Elvileg majdnem kétszer olyan hatásosnak kéne lennie mint a ShVak a játékban meg pont fordítva van...
Na majd ha a kövi patch-ben bekerülnek a lõszer típusok hátha végre valós adatoknak megfelelõ lesz a hatékonysága...
Na majd ha a kövi patch-ben bekerülnek a lõszer típusok hátha végre valós adatoknak megfelelõ lesz a hatékonysága...
Lehet róla szó.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt szeretném kérdezni, ki szokott közületek napi rendszereséggel délután vagy este T0 ás viadalokon részt venni?
Van egy 2-3 fõs baráti társaságunk aki ugyan még kezdõ de elég lelkes szívesen beszállnánk akár én egyedül is vagy velük másokhoz harcolni.
Gyakorolni a team munkát és a játékot.
Aki úgy gondolja, hogy beférek a csapatába az írjon rám a játékban: Conqvistador néven vagyok elérhetõ.
Van egy 2-3 fõs baráti társaságunk aki ugyan még kezdõ de elég lelkes szívesen beszállnánk akár én egyedül is vagy velük másokhoz harcolni.
Gyakorolni a team munkát és a játékot.
Aki úgy gondolja, hogy beférek a csapatába az írjon rám a játékban: Conqvistador néven vagyok elérhetõ.
Japánokat szereti nagyon a tail gunner.
Balansz nem lesz tökéletes soha egy multis játékban. Az emberi tényezõt nem lehet módosítani nagyon. A metagamet tudják csak befolyásolni, az egyéneket nem. Beleértve a játéktudás, a team összeállítás, játékosok harmada csak bejön lõni egyet, fáradt stb. Bejátszik az is, hogy kinek mi jön be, valaki gyilkológép egy beauval, más szerint egy lomha dög.
Balansz nem lesz tökéletes soha egy multis játékban. Az emberi tényezõt nem lehet módosítani nagyon. A metagamet tudják csak befolyásolni, az egyéneket nem. Beleértve a játéktudás, a team összeállítás, játékosok harmada csak bejön lõni egyet, fáradt stb. Bejátszik az is, hogy kinek mi jön be, valaki gyilkológép egy beauval, más szerint egy lomha dög.
Csak most látom, hogy mekkora különbség van nemzetek között, persze nem kizárt, hogy magasabb szinteken akár fordulhat is a helyzet, de egyelõre nagyon hiányzik a balance...
A németeket felhúztam 10-es szintig, most átültem a 6-os usa csapatomba és eléggé meglepõdtem, hogy az F6F-el egy ráfutásból mennyi tankot ki lehet szedni és némi BF109-ekkel szerzett tapasztalatból mit lehet alkotni a P-39-el, gyakorlatilag minden erõfeszítés nélkül bármit leszed könnyedén...
Arról már nem is beszélve, lehet, hogy véletlen egybeesés, de 2 meccsen 3 gépet leszedtek az amcsi tail gunnereim is mindenféle skillek nélkül, míg a németeknél számtalan meccs alatt sztem egyet se...
A németeket felhúztam 10-es szintig, most átültem a 6-os usa csapatomba és eléggé meglepõdtem, hogy az F6F-el egy ráfutásból mennyi tankot ki lehet szedni és némi BF109-ekkel szerzett tapasztalatból mit lehet alkotni a P-39-el, gyakorlatilag minden erõfeszítés nélkül bármit leszed könnyedén...
Arról már nem is beszélve, lehet, hogy véletlen egybeesés, de 2 meccsen 3 gépet leszedtek az amcsi tail gunnereim is mindenféle skillek nélkül, míg a németeknél számtalan meccs alatt sztem egyet se...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Na most már mûködik. Ez is megvan 😄
Miért nem próbáltál olyan gépen bombacélozni, amiben tutira van bombacélzó készülék? He-111, vagy akármelyik orosz bombázó, SB-2,AR-2, bármelyik.
Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy rossz gépekkel próbáltam?
Hiszen amivel próbáltam kiderült egyik se tudja eddig 😄
Hiszen amivel próbáltam kiderült egyik se tudja eddig 😄