War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen van 😄

Ha Fraps al felveszed a játékot. Visszajátszásnál nagyon jól látsz mindent 😄
Én nem találtam ilyenre beállítást. Elég kezdetlegesek még a replayek sajna...

Jóreggelt! Van arra valami módszer hogy az elmentett replayben lássam a sebességet-magasságot, szóval azt az interfészt amit ingame?
Így kell túlélni a csatát ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajánlom mindenkinek aki szereti az Airacobrákat: http://www.youtube.com/watch?v=JwksKXoDALI
Ez elég érdekes számítási mód:

A csata elõtt volt:
Orosz 9es szint 468421Xp
Totál 9es szint 717183xp

Kaptam 15114et T2-T6 os meccsen
Az orosz lett 483585 a külömbsége 15164 (+50xp eltérés)
Totál lett 734507 a kölömbsége 17324 (+2190 eltérés)
Én csak örülök, de miként számol?
Lagzol. Én is lagzok. Ráadásul ma négyszer dobott ki a szerver HB-bõl, persze minden alkalommal buktam a vasat. Most meg arcade-ból hajított ki, öröm. Ma már elég is az öldöklésbõl, jöhet a pia. 😊
Na srácok hogy is van ezzel a betelt Xp csíkkal?
Csutkára Xp re pontosan beszámította a szerzett pontot.
Már második alkalommal írom fel. Érdekes.
Lehet T0-ánál nem számít? 😄 Az nem volna egy utolsó dolog...
Vak esetleg diszlexiás vagy miszerint nem tudod értelmezni mi az hogy irányszögbõl támadni?
"Errõl ugatok. Ha motort lõsz kigyullad a motor, ha eltrafálod a szárnyban a tartályt lerobban a szárny."

Kár hogy nem tudom videora venni, ahogy pont ezt csinálom és el is találom. 3!!! teljes tár ment a gépre. Leírtam, hogy a bombázót mindig felületen próbálom lõni. Bár ha bele gondolok szinte mindent. (109-ektõl beidegzõdött "rossz" szokás). És semmi baja nem lett. IAS-t azért vettem vissza hogy fent ugyanazon sebességgel menjek, majd rá tudjak zuhanni totálplánba.

De olyan is volt, hogy kilõttem egyet azt yak 3-al, szintén bombert. Semmi baja gépemnek, majd egy perc múlva kiírja, hogy meglõtt és felrobbanok a levegõben. Nem, nem a hulló roncsai lõttek még tovább, ha valaki azt feltételezné. 😊

Szerintem megint az a probléma, mint dragunov rejtélyes videoján, hogy túlterhelt a szerver hétvégén, ami idegölõ hibákat eredményez. 2 hónap alatt majd 3x annyi konkurens user növekedés.
Indicated Air Speed légsebesség magyarul. Nem is tudtam hogy vannak olyan gépek amelyeken a levegõt magát lehet szabályozni <#idiota>

Szerintem nagyon gáz, hogy a szájukba kell rágni, hogy ne a törzsét lõjék egy bombázónak, hanem a motorját. Minek játszik az ilyen repülõs játékkal?

Idejönnek, káromkodnak, szidják a játékot, és az elsõ mondatukból kiderül hogy lövésük nincs az egészrõl...

Errõl ugatok. Ha motort lõsz kigyullad a motor, ha eltrafálod a szárnyban a tartályt lerobban a szárny. Majd idõvel publikálva lesznek a sérülékeny területek, pont mint abban a bizonyos harckocsisban. Addig lehet agyalni hogy hol érdemes lõni a gépeket.

Váááratlan, meglepetés: motor, szárnytõ, legénység.
Talán mert a legszarabb pozíció ha hátulról lövöd a vízszintesen repülõ gépet. Fentrõl-oldalról vagy fentrõl-követve próbáld, és ha már zoomolsz, motorra lõjj. Mit tudsz szétlõni hátulról? Például az ÉLÉT a szárnynak. Belátható hogy mekkora esély van erre, 3-400 méterrõl, vagy akár 100 méterrõl eltalálni egy - pl. B-sorozatú ameriokai bombázónál - max. fél méter vastag szárnyat. 1/10 minõségû célpont. Eközben a faroklövész mit csinál? Szétlövi a motorodat mert neki meg 10/10 minõségû célpontot nyújtasz. Nem basztatásból meg kioktatásból mondom, pláne nem azért mert pro vagyok (nem vagyok az), de Uraim, gondolkodjunk már mielõtt sírunk ha nem esik le a fránya ellen amiért ránézünk messzirõl. Köszönöm.
ÖÖÖÖ mi lenne az az IAS?
Én ma 3(!) teljes tárat bele eresztettem egy bomberbe LA-val. Láttam hogy hullanak róla a darabok majdnem minden hitnél, de még critet se kapott, végül egy szembe jövõ egy lövéssel kiütötte. Alulról, felülrõl, minden szögbõl próbáltam és nem hullott le. Még az IAS-t is vissza vettem, hogy teljes felületét célozhassam, mikor ráfordulok.
KakiSzaki

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

Ismerõs a helyzet, valahogy engem is nyugisan követnek, gyakran domination-ben, mélyen a mi területünkön is megesik, ha jövök visszafele bombázásból, miközben ott köröznek felettünk a csapattársak...
Sajnos a rutinosabbakat képtelenség lerázni, én folyamatosan kísérletezek mindenféle manõverrel, talán csak a lassítás az, ami néha még eredményre is vezet, nyilván olyan gépekrõl van itt szó, amit nem tudok lefordulni..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

azthiszem leteszem egy idõre ,mert most nagyon felbaszott....Bf 109F-el 12!!!!!!!!!!!! találatom volt egy kibebaszott Orosz bombázóra arcadeban....ott mentem a seggében ZOOMOLVA LÕTTEM kifogyott a 20 milis a 2 12,7-es és még füstölni sem füstölt! közbe meg egy rövid sorozattal hátulról vmi yak kirobbantott....hátmiafaxomez?

Mégmindíg kiborít, hogy én bárkirõl letudom szedni ha rászáll valami genyó, de rólam valahogy senki...

Positive Mental Attitude

Jó ez a KI49. Ha a vadászok is rájönnének hogy kisérni kéne még jobb lenne mindenkinek. Valaki (inkább több) mindig beül mögém. Eddig egyszer jött egy vadász és le is szedte a vadul tüzelõ ellent.
Arcade hétvége utána a német 109-eseknek szoktam letépni a szárnyát, még újra átszokok 😊
Orosz reserve-t is sikerült így berázatni, egyébként reális a nagy sebességnél fellépõ rezonancia. Zero-mról meg leszaggattam a futómûvet az imént HB-ban amikor véletlenül kioldottam.
Fulcrum11
A csajka nagysebességû tégla hibáját kb elõtted 5 oldallal vitattuk meg. 550 körül lesz iranyithatatlan. A He 112-esek is így viselkednek.
A süvítõ szél effekt segít észben tartani, ha már nagyon fütyül, lassíts.

Azt a mindenit 😄
A német technika csodája <#idiota>

Az összes tankot nem sikerült még ott sem 30 tanknál járok eddig de ott 36 tank volt. És igen érdemes lenne 3k felett maradnom de valahogy lejjebb jövök mindig aztán idõvel ki is lõnek 😄
türelmesebbnek kéne lenni nameg jobb szeretek zuhanó bombázni.

Apropó felfedeztem egy bugot a játékban legalábbis nekem annak tûnik.
A orosz t1es chaika irányíthatatlan. Amint eléri a 400km-t és sûlyledõben van képtelenség irányítani, rázkódik a szárny és belefóródika földbe bármit csinálnék vele.
Stalingrad winter szerintem nagyon jó, a Cataval gyakorlatilag lebombázhatod az összes tankot (ha nincs még egy a csapatban) és utána lehet menni vadászni is 😊
A nagy kedvencem Alpine Meadows, habár nem adja be olyan gyakran. Ott ha jól tudom 6 pillbox van, amit maximum a cataval lehet kiszedni, úgyhogy ott érdemes körözgetni 3500-4000 méteren, hogy ne zavarjanak közben.

Néha megvan a lehetõség 40 feletti ground killt szerezni vele, olyan magasságban már hero bombert ad, ami elég szép xp 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A valóságban is 7,92-esek meg egy 20mm-s volt rajta 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ez a fufu klán se semmi, nemrég még mid lvl gépeiket lõttem HB-n, most pedig majdnem 3db 20-as nemzete van.
Tegnap volt egy nagyon szerencsétlen partink.
3an voltunk haverok (végre ráértek) én gyorsabb géppel kezdtem véletlen mint akartam mondom a srác mögé megyek fedezem 😄 Egy pillanatra elmambultam és letörtem a szárnyát rögtön elzuhant én még vergõdtem fél percet irányíthatalan géppel. 5perc múlva meg a másik két haver ütközött egymásnak amint egy ellenfelet próbáltak satuba fogni 😄 A meccs végén meg az egyikük összement mégegyszer egy szövetséges géppel. Már kínunkba röhögtünk.
Olyan nem. Csak mikor poénból rápöttyintett egyet unalomból a szélsõ motoromra és kilõtte. 😊)
bardocz
Miután kiszedtem egy ellenséget, beállt mögém egy fasz, és addig lõtt, amíg le nem szedett...Az azutáni meccsen meg egy csapattársam kapásból a kezdés után rammolt le, nyílegyenesen repültem elõre, bejött mögém, és letörte a gép farkát. Persze a kérdésre, hogy ez mi a kurva isten volt, egyik sem válaszol.
És volt már veled olyan, hogy egyértelmûen szándékosan a saját csapattársad lõtt ki? De nem 1 lövés hanem egy olyan 1000töltényes sorozatot 😄
Áh, sokszor meglenne a többségnek a <10, de mindig berobban a semmibõl egy egy kis lószar gép és kikapja a killt. Egyszer beszóltam neki, mert mellém kanyarodott és belibegett 1 m-re tõlem, majdnem lerammolt. "Ember nem látsz a szemedtõl? Minek jössz ide amikor 2-en lõjük oda menjél ahol szükség van rád."
T0 -án 18-25 tank 2-5 gép az minek számít?
Mert mondjuk rohadt jól fizet még ha nem is csúcs.
Az elöbb 68 és 73 ezer liont dobott az elég jó a Yak 9T ára Crew felszereléssel megvolt.

Apropó mért van az hogy ma cska a Rice terraces meg a Stalingrad és a winter verzióján kívül más páylát nem ad be T0 battléban?
Ezt a 3at váltakoztatja már unalmas picit.
Akkor már inkább az MG 151-et csinálnák meg normálisan.

Vagyis MG 131-el, nna..
Azért a Bf-109 G-2-nek igazán jót tenne a leírásában is szereplõ 13mm-es MG 131-bõl egy pár, ehhez képest a foskupak 7.92 MG 17 van rajta. Mondjuk bejövõs hogy érezhetõen erõsebb a motorja a Friedrichnél, de szerintem sokat lökne az egész német választékon tier 10 közelében ha valóban fel lenne szerelve tisztességesen MG 17-el.
bardocz
Oh, sorry, ez az 1kill/flyout-ra igaz. Túlszájentifikáltam.
bardocz
Az 1kill/death csak akkor lehetne átlagos, ha minden meccs úgy érne véget, hogy mindkét csapat tagjait lelövik. Az meg nem lehetséges. Szájensz bicsíz.
Logika szerint gy kéne. Gondolom van egy alap xp meg reward egy tankért, pillboxért stb. Erre rájön a reward bónusz agéprõl. Majd az *5 és annyit kapsz. így lenne a logikus.
thx.
5 halál/5 kill az szerintem átlagos 5/10 az már jó 5/20 az meg már pro

Na majd kiderül hamarosan 😊
Ha a reward bónuszra gondolsz kell neki. Sztem.
Egyéb iránt mi számít jónak a csatában ha mondjuk lelõsz emnnyit és menynivel? Mármint gondolom 5 kill sé 5 halál az nem éppen "jó" teljesítmény
És mi történik a +%X-al? A "normálisat" is szorozza?
Akkor jár a "normális" mennyiség, elõtte ötször annyit kapsz.
Sõt ha már grafikus driver nem árt a legfrissebb DirectX 9 driver is neked, ki tudja miért szórakázik a géped a játékkal lehet azért.