War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet, az azért van mert a lökéshullám megdobja a gépedet.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

És van valami TS3 szerver ahol lehet csinálni szobát ismerõsökkel?

PSN ID:misi2mezei

Szerintem ez nem a wot fórum, de hogy odaillõt is írjak: ma nekem eddig 14:4 az arányom és nem vagyok prémium játékos, és az eltelt hét ilyen volt, eddig. De simán tudom tartani az 54%-os arányomat, és nem venném észre hogy elõre lezsírozott csaták lennének, fõleg hogy használok xvm-et. De inkább maradjunk a WT-nél.
bardocz
A képernyõ rángatózását amikor lõ az AAA ki lehet valahogy kapcsolni?
Nem, mert 95%-uk TS3-on War Thunderezik az ismerõseivel.

Kezdõdik a mai idegbaj több, mint 31k online... 😊
Tyû, négy hónap után az event okán mentem ma öt kört a World of Tanksal. Hát nem kellett volna, az a cucc még mindig ugyanakkora szar mint akkor volt.

Ötbõl öt vereség, a szokásos WoT-os cinkelt játékmenet megint érvényesült. Bemegyek öt különbözõ csatába, és a gyenge/közepes/erõs teljesítményû játékosok aránya, és a bevitt lövésekbõl a sebzõk száma hogy-hogynem változatlan. És megmutatta tudását a jó szar rewardrendszer is, miszerint ha nem nyertek, gyakorlatilag nem kapsz semmit a részvételért. Öt csatáért adott kemény 1000 XP-t. Az meg hogy melyik csapat nyer és melyik veszít, elõre le van zsírozva, mint látható.
A régi, többéves hibák máig nincsenek kijavítva.

Elavult, szánalmas játék, ami felett eljárt az idõ. Sajnálom azokat, akik még mindig rá pazarolják az idejüket.

Illetve channel.
Nincs valami szoba csinálva hunoknak?
100 magyar player. De majd akk szortirozok letorlom akinek nagyon keves csata szama van vagy remlik, hogy ritkan latom fenn mar nem jatszik vele csak kiprobalta. :/
Túl sok barátod van 😊)
Barat lista egy nagy sz*r mar elnezest a kifejezesert. 100baratnal tobbet nem enged felvenni. -.-" Ez mekkora trogersag mar. Remelem ezen azert hamar javitani fognak. Pfff
Más. Mi van ma az emberekkel? Vagy itt is hétvége a hétvége? 2 meccsel ezelõtt 2 team kill mert lövök ezek meg elém másznak. elõzõ meccsen dettó bár ott csak 1 halott lett...
Hm... jól látom, hogy a földi cél esetén legalább is a géptõl is függ az xp menyisége? Alp xp és nema bónusz végett. Azért mondom/kérdezem hogy így van e, mert éppen most megvettem yer-2õt. 1 light tankért kaptam 1270 xp-t. És 35% a reward bónusz rá. 70% az sb-2kre de egy pillbox ad ennyi xp-t a 70%al.
Nohab
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A komoly repülõk között elég népszerû. Most vasárnaponként szoktunk csinálni egy dinamikus anyagháborút. Elég élvezetes tud lenni.
Van sima dogfight pályák (itt az ai-k mellett 15-30-an szoktak játszani), Csatorna feletti dogfight pályák (bombázó ai-k mellett 60 ember se ritka), illetve ezek a komolyabb kampányok (~80 ember felszáll és védekeznek, támadnak a hét közben meghatározott terv alapján).

Élet van benne, és 2014 tavaszáig biztos lesz. A játékra rájárt a rúd. A fejlesztés közben ki kellett dobni a motorját és újat kellett csinálni. A megjelenéskor tele volt hibával, de mára az igazán idegesítõket sikerült kijavítani. Most egy nem hivatalos banda dolgozik rajta.

Ez egy relatíve jó összegzés. Csak annyit teszek hozzá, hogy a hangokat, akadásokat javították. Ez a legolcsóbb hely, amit találtam. 576-ban is volt egy ideig, de a rossz indulásnak hála nem rendeltek utána túl sok példányt.

Ha van még kérdésed, akkor az #5757-ben adott SG-s topikba írjál, mert ott sokkal többen tudunk válaszolni. Nem mellesleg sokkal jártasabbak a repülésben, mint én.
*szerver
"A kérdésem arra irányul, hogy az Orosz gépek level vagy tier 9 fölött sokat veszítenek az elõnyükbõl?"

Nem veszít sokat. A játékoson és ellenfélen múlik ott már, hogy ki mit hoz ki a gépekbõl. Meg azon, hogy a szerven ne lag-oljon épp. Arra szuper érzékenyek a ruszki fighterek. Nem lehet folyamatos tûzzel rátartani, kompenzálni mint más gépekkel.

MiG-et majd 3 hónap után sem szereztem meg. De nem vagyok "No Lifer" és egy idõben húzom a németet is, az angolt is feltornásztam középszintig.
A kérdésem arra irányul, hogy az Orosz gépek level vagy tier 9 fölött sokat veszítenek az elõnyükbõl? Szeretném az Orosz ágat végig tolni.
Nagyon kíváncsi vagyok a MIG ekre 😄
Lehet, csak nem voltam képes megállni, összetörni meg nem akartam.
Nekem már csinált olyat, hogy ha nagyon kis sebességnél landolsz az anyahajón és nem töröd darabokra a gépet ugyan úgy fél-1 perc alatt Crew függõen megjavítja és a levegõbõl folytatod a játékot.
HB-n P-40-el levegõben kezdtem. Lõszer kifogyott, anyahajóra gép letesz, de nincs horog nem állt meg. Tovább repül és nézelõdés volt a program.
Ezek szerint össze kell törni a gépet az anyahajón aztán a levegõben kezdek?
Horoghoz kell gomb vagy automatikus?
Az mennyire népszerû online? Van e benne többfajta pvp map, küldetés. Korszerû-e még a gém? Van róla valami részletes bemutató?
Mi az a HB?
Majd lesz valamikor de mondjuk túl sok szöveg nincs benne..

Nohab
Cliffs of Dover. Ott gépészkedhetsz kedvedre. Itt szívesen segítünk bármilyen kérdésben.
Majd lesz magyar nyelv is? mert így nem sokat értek belõle
Lehetetlen megmondani mindenkinek más jön be, nekem az orosz mellett a német.
Csak az elsõ missziókért, utána venni kell, nincs ingyen ebéd 😊
És utána?...
Orosz, amíg megtanulod a játékot. Mindegyik nemzetnek megvan az erõssége, de RUS a legkönnyebb level 9-ig.
Itt kapunk ingyen goldot is?
Szia!

Én is csak 1 hete játszom, nekem nagyon bejöttek az Orosz repülõk.
Nekem is Õket javasolták amikor kezdtem. Olcsók, jók...
Sziasztok új vagyok még tudnátok tanácsot adni hogy melyik repülõvel kezdjek?
Vazze ez a Crew fejlesztés nagyon drága 😄
Elment több, mint 400.000 pénz csak arra, hogy a 4db Yak ot Basic rõl Expert re emeljem. Többe kerül a kiképzés meg a fejlesztés, mint maga a gép 😄
De mi lesz ha olyan könnyen kilõnek, mint HB-n? 😊
Ráadásul ott ember lesz a löveg/gépágyú mögött, nem AI.

Nagyfater mesélte anno a tetõrõl végig nézte, ahogy egy a város felett felderítõ stukát kilõnek gépágyúval.
Ez mindenhol így volt eddig is 😄 Ezért van a statisztika képernyõn a neve mellett, hogy elvesztett 1 gépet közben vígan játszik a javítottal 😊
Nem volt az, én tuti arra gyûjteném a Lion hegyeket, hogy csak XP-t kelljen grindelni a hajókra/tankokra ha jönnek 😊

Mekkora bugos ez a Guadalcanal map 😊

Megyek az A20-asommal, kidobom a bombaterhet, mondom egy Crash landingre jó vagyok az anyahajón. Oké, betöröm magam, kiírja h Press J to leave plane, de megjavítanak egy perc alatt, restart a levegõbõl, minden fasza. Kidobtam még 3 hajót, vergõdök haza egy motorral, erre kiírja, hogy "Our team has lost all planes". WTF?? És vesztettünk..

Pénzük már lenne fejlesztésre. Rengetegen nem 3€-ért vesznek prémet a hétvégék miatt, hanem minden napra.
Engem egyébként marhára zavar a peccsek ütemezése. Rengeteg repülõgép és új funkció van beígérve, aztán eközben meg azt látjuk, hogy kéthavonta jelennek meg a peccsek, és alig hoznak látható újítást. Következõ peccsre van ígérve vagy három új gép, és másfél hónapja várunk rá. Aztán a végleges verzióban ígérnek több mint félezer gépet.

Szerintem felesleges volt belengetni ennyire korán a flottát és a szárazföldi harcot.

bocs HB 😊
Néha 2 váltakozik, de az tényleg kevés. Összességében pedig már elég sok térképrészlet van scriptelve. 1000%, hogy FRB-n balanszolás folyik (FM és EM model), talán azért tematikus milyen az aktuális map.
*választana.

Nem ártana ha egy kicsit jobban honorálnák a HB-beli tettekért a jutalmakat, hogy egyáltalán megérje bemenni HB-ba. Emellett ugyanúgy több mapnak kéne egyszerre futnia HB-ban, ahogy arcadeban is, aztán a gép véletlenszerûen változatna. Így hogy csak egy map van, nagyon monoton.

Most hogy kivették az Oroszokat a HB ból és FRB be se látom Õket így nekem kiesik ez a lehetõség hsizen én az Õ xp jüket akarom tolni nem a Németet meg az Angolt.
Nincs valami ígéret rá, hogy mind az 5 nemzettel eléreht lesz legalább a HB?
Megy majd 101 is csak legyenek jó magasak a crew skillek és álljon össze a cuccom. 😊

Joy-al hogy lehet vezérelni külön-külön az oldalkormányt és a flaps-ot, ez nem tiszta.
Játszana vele vagy kb 10 ember a mostani 100 helyett..😊
Kár hogy nem ilyen részletes az FRB.
f24sg
(leszállás után) "Bring your flaps up. .. BUT REMEBER the flaps, not your landing gear!<#nevetes1> 34:22
Akit érdekel 28.902.000 Xp kell 0ról kijátszani egy nemzetet XP ben 😄