War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is szerezz egy másik egeret, azzal lehet a gond.
A te érvelésed is válozatlan színvonalú. Remek magyar történész lesz belõled, nem fogsz kilógni az átlagból. Reméljük valakinek valamiért szüksége lesz majd belõlük egy 10000+1.-re is.
Nincs ennek a srácnak youtuben videója akirõl beszéltél?
Szívesen megnézném, miben is tér el az átlagtól.
Mind az Õ, mind az FRB stílusa.
Szívesen megnézném, miben is tér el az átlagtól.
Mind az Õ, mind az FRB stílusa.
Mármint a windows beli asztalon a valóságban természetesen nem mozgott magától 😄
Kár hogy már vagy 2 hete nem streamelt wolf. Eszméletlen jól tolta FRB-n. Élvezet volt nézni a játékát.
Hát nekem az egeremet hasonló dolog miatt kellett lecserélni. Néha életre kelt és összevissza ugrált. Bár mondjuk nem csak játékokban hanem az asztalon is észrevehetõ volt...
Mire gondolsz?
Nem lehet hogy az egereddel van baj?
mod 22-vel azért sikerült HB-ben leszárnyaznom egyet, igaz buktam a gépet cserébe 😞
Akkor valamit nem jól csinálsz. A Control opció, full realism (ha jól emlékszem) és ott mindent lehet szépen kalibrálni. Én az egér érzékenységet vettem le, meg az invert Y-t yes-re állítom és lõn. Szerintem irányítható gond nélkül. De azért kiváncsi lennék a joy-os tapasztalatokra.
Most konkrétan 8 bomber volt bennt. +2 attacker.Bár csak egy b17 élte túl...Az elég is volt... nyertek..
Azt hogy csinálod, én már kísérleteztem vele, de úgy tûnt, mintha FRB-t nem engedne irányítani egérrel, legalábbis a beállításokban mintha átállítani. Gyanús volt hogy sosem tudtam felszállni, aztán kipróbáltam bombázóval hogy levegõbõl indulok és az rögtön leesett, egyszerûen nem tudtam irányítani egérrel..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Apropó.
FRB re is érvényes a nemhivatalos T0-T1 , T2-T6 szabályszint?
Vagy ott azért 1es repülõvel nem illõ menni?
FRB re is érvényes a nemhivatalos T0-T1 , T2-T6 szabályszint?
Vagy ott azért 1es repülõvel nem illõ menni?
Egyébként valaki leírhatná, hogy mi a különbség az egér és joy között FRB-n. Értem ez alatt irányíthatóság játékélmény stb. Kiváncsi vagyok, hogy be kell-e ruháznom egyre. Ha ki volt már tárgyalva akkor bocs, de új vagyok.
Az nem baj😊 .De ott már nincs az mint arcadban,hogy mintha zsinóron húznák...ugye????<#confused>#confused>
Én az FRB-t is egérrel nyomom, de ne kövezzél meg érte.<#hamm>#hamm>
Amcsi-japán eddig olyan 50/50. Nem nagyon tudnak a b-17 esekkel mit kezdeni. És egyre többen hoznak. Én japán bomberekkel megyek,az viszont szépen hoz. Fõleg igyér javitásban. Néha vadász is esik le mögülem.(én kezelem a lövészeket).HB-ban a csapatmunka jó buli(lehet) mert még nem próbáltam.De egy jól szervezett team hozni tudja a meccset.Egyedül meg vagy segítenek vagy nem.Én arkadba nem járok mert itt jol lehet keresni és kevesebb a mouse user. De már itt is egyre több. Ezért kezdtem mellette FRB-t. Ott már a csapat fele reptéren meghal 😊.
(de jó lenne egy ju88 erre a HB.ra 32 bombával...)
(de jó lenne egy ju88 erre a HB.ra 32 bombával...)
Ezt tanúsítom 😊 Mondjuk pont az elõbb darálta le a szárnyamat egy prém japó corsair az érdekes volt 😊 De elõtte lekaptam 2 vadászt a seggembõl 😊
A japók azért rinyálnak ám, mert a B17-essel ha bejön 2-3 ember akkor nekik reszeltek mert az kidobja 1 körbõl az összes hajót, leszedni meg nem tudják õket mert nicns rá elég erõs vadászuk, a lövészek meg pikk-pakk kigyújtják a gépeiket. Általában szokott lenni 2-3 légigyõzelmük a B17 playereknek, és max a hajók tudják lenyomni õket.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Köszönöm a válaszokat!
Hááát FRB-n pont amcsi-japán csata van. Nekem eddig vegyes az eredmény, mert 4 felszállás (amcsi oldal) és 2 légigyõzelem (1 bombázó +1 D😎, de amikor vadászokkal találkoztam az már izzadós volt. Egyszer leszedtek mikor azt hittem leráztam magamról õket, egyszer meg sikerült a saját légvédelem tüzébe csalni a srácot, de a fordulózás nekem is betett, 300 m-en már nem tudtam kivenni a dugóból a vasat.
Sztem HB-ra az menjen aki TÉNYLEG tud is repülni. Kisújból 7-8 manõver, meg ha az ellen a 3as manõvert csinálja akkor neked az 5öst kell, hogy követni tud.
Ha van sok földi cél akkor az 1. 10 free rapírt viszont érdemes ott ellõni mert jól hozza a TP-t és gyorsan meglehet a gépre új motor, pilon stb.
Akkor lehet még sztem fun ha iylen nagyon nagyon nagyon OP vs lófasz HB van mint amcsi vs japán. Japán kurva könnyen kifordulja meg tartja a lépést az amcsi repülõvel és bye bye. De ahol nicns iylen óriása szakadék a manõverezhetõség közt akkor felejtõs ha nem tudsz repülni.
SZERINTEM
Ha van sok földi cél akkor az 1. 10 free rapírt viszont érdemes ott ellõni mert jól hozza a TP-t és gyorsan meglehet a gépre új motor, pilon stb.
Akkor lehet még sztem fun ha iylen nagyon nagyon nagyon OP vs lófasz HB van mint amcsi vs japán. Japán kurva könnyen kifordulja meg tartja a lépést az amcsi repülõvel és bye bye. De ahol nicns iylen óriása szakadék a manõverezhetõség közt akkor felejtõs ha nem tudsz repülni.
SZERINTEM
Akkor neked valszeg az arcade fog feküdni, HB-n már kicsivel komolyabb játéktechnikai és taktikai tudás kell, nem beszélve az FRB-rõl.
Pont ez lényeg, hogy aki nem élvezik megutálja, soha nem játszik utána ott. 😊
a historicalos kérdésemre jó lenne ha válaszolna vki:
Mert számomra élvezhetetlen, felszállok és rögtön lelõnek, és nem tudom mit csinálok rosszul. Ha egyáltalán rosszul csinálok bármit is.
Mert számomra élvezhetetlen, felszállok és rögtön lelõnek, és nem tudom mit csinálok rosszul. Ha egyáltalán rosszul csinálok bármit is.
köszönöm!
1. 200m-en belülrõl ha nem mocorog a pajtás, 100m-en belül ha elé kell lõni. 2. Passz, sosem próbáltam.
milyen távolságról lehet rakétázni, ill. miért olyan jó állítólag a historical? mert eddig csak bosszúságot leltem benne.
Ma nekem is csinàlta mint Glonak(tán ö mondta). Carrier landolás zúzva Ki 49el, majd javitás.Felsxálltam majd üzenet hogy minden gépünk elveszett. Most vagy az bug hogy javìt ilyen törés után.Akkor kéne egy reptér a nem carrier compatibilis gépekhez.Vagy az hogy nem érzékel repülni.
A stat nem lényeg. Érezd jòl magad.Szerintem
Valaki használ facetracknoirt? Tegnap besz*rt.A videoképet nem mutatja.( commersial user felirat van) és ha van esetleg jó tipp webcam kezelõ progira szivesen venném.
A stat nem lényeg. Érezd jòl magad.Szerintem
Valaki használ facetracknoirt? Tegnap besz*rt.A videoképet nem mutatja.( commersial user felirat van) és ha van esetleg jó tipp webcam kezelõ progira szivesen venném.
Én megpróbálnám a driver/directx frissítést, de nekem még soha nem volt ilyen.
Szeretném segítségeteket kérni, volna egy problémám játékkal ami már augusztus óta, amióta játszom megvan. A gond az, hogy semmilyen parancs nélkül elkezd rángatni a gépem, mindenféle köröket ír le, mind irányba elmozdul, anélkül, hogy az egérhez hozzáérnék, azt vettem észre, hogy ez akkor van, ha felhõhöz irányítom gépet, víz felé, vagy valami távoli helyre, a viharos idõ pedig egyetlen másodpercig se engedte, hogy egyenesen repüljön, folyamatosan rángatózik. Nem tudok célozni, se bombázni így, nagyon rontja a statisztikámat, ma barátaimmal játszottam és semelyiküknek se tudtam segíteni, mert nem találom el a mögöttük lévõ gépet. Mitõl van ez, és mit tudok tenni ellene? Fontos lenne, hogy segítsetek, mert így élvezhetetlen egy idõ után.
oO ezek a cargo shippek milyenek már..
Eddig végigmentem az egész oszlopon úgy, hogy egyet sem lõttek. Most meg közelítek és mintha a Halálcsillagon mennék.. csak lövedékek cikáznak mindenhonnan.. nem is éltem túl xD
Eddig végigmentem az egész oszlopon úgy, hogy egyet sem lõttek. Most meg közelítek és mintha a Halálcsillagon mennék.. csak lövedékek cikáznak mindenhonnan.. nem is éltem túl xD
Kepkezelo.com Igazabol barhonnan mehet csak kepfeltoltesrol ne. 😄
kepkezelo.com
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem enged betenni képet a képfeltöltés.hu ról.
Ti honnan rakjátok be a 20kb nál nagyobb képeket amit nem enged a géprõl feltölteni?
Ti honnan rakjátok be a 20kb nál nagyobb képeket amit nem enged a géprõl feltölteni?
Amikor veled játszottam volt komolyabb is.
Lescreenelem a videót majd 😄
Orral beleállt a Yak 9 a kifutópályába 😄
Lescreenelem a videót majd 😄
Orral beleállt a Yak 9 a kifutópályába 😄
Fail! <#nevetes1>#nevetes1> Kemeny. 😄
+1
nyehehe 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ugyanolyan szánalmas hülye vagy mint eddig. <#eljen>#eljen>
Hát... ezzel az a probléme, hogy a bombázást - esetemben minde képpen - kurvára nem zavarja. Ellenben vadásszal mikor ballra jobbra ugrál a célkerezst a robbanásoknak hála kurvára.
Nagyon király 😄 Kár, hogy nem tudtál beparkolni javításért 😊
Catalina Rulzz (mocskos japók lelõtték a jobb szárnyamat, majd a nagy száguldástól leszakadt a bal is).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát pedig ez nem lesz opcionális mert direkt azért van hogy nehezebb legyen lebombázni a jól védett területeket.
Felõlem remeghetne a repülõ, de a kép ne. töltõképernyõ is elsõ pár másodpercben villog, kifolyik a szemem tõle, kurva idegesítõ.
Ezzel nekem pl az a bajom, hogy az egész pályán rezeg a gép hiába van 88 kmre a legközelebbi AAA vagy rombló vagy tök midnegy. Ja! és a lövedékek is messze tõlem robbanak.
Ó! akinek esetleg megvan a 12es yer megmondaná nékem az is repülõ tégla mint a 11es? AR-2vel összehasonlítva õket legalább isd azok.