War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is csak játszadoztam vele néhány custom battle-ben, botokkal 😊 Aztán szépen elcsomagoltam a joy-t és elpakoltam a webcamot 😄
Nekem 2 napja "commercial user " felirat jelenik meg a videókép helyén. Eddig müködött...
Nekem most nem ment az 1.6, csak a béta.
De nem igazán jött be nekem. Majd ha bemerészkedek FRB-be akkor talán lesz létjogosultsága, de ahhoz egy jó joy is kell majd. 😊
Arcade-ban és HB-n bõven elég az egeres irányítás, nem bonyolítom a dolgot.
Ez alapján nézegettem én is múltkor, 1.6-al ment rendesen
a tirviews.dll-hez meg a TrackIR programját fel kell telepíteni és onnan át lehet másolni
Innen lestem. http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/10031-wiki-using-trackir-or-freetrack-with-warthunder/page-1
vannak kipróbált beállítások is fennt. Egy gyorsgomb a középre nézéshez és mehet.Kamera beállításain kell esetleg állítani hogy jobban reagáljon.
FaceTrackNoIR (Link)
1.) Just install the most up to date Software. (1.60 (as of 04.09.2012))
2.) Due to a bug in the 1.60 NPClient.dll you need to overwrite NPClient.dll with this file. (Make a backup of the old one! Thx to ThePrussianPrince)
3.) Copy "tirviews.dll" to your Facetrack-folder
4.) Restart Facetrack
5.) Choose "Faketrack" as game-protocoll. Click "Settings" -> Check "Use tirviews.dll"
6.) Make sure, tracking is working for you by watching the video feed with the yellow marker
7.) Run the Control-Setup-Wizard. You may need to use "simplified" or "full". Answer "yes" when asked for using a headtracker.
8.) You may not be able to setup an axis for the headtracking device. Just start a testflight and try it. It will work fine.
9.) Here are some working settings (Credits go to Trojan)
10.) You may need to set 'smoothing' to 10, 15 or higher according to your needs. Also increase your neutral zones substantially.

Én ezt 1.7 bétával játszottam el és ment.
Az 1.7 béta simán üzemel. 😛
1.6 nekem sem ment.
Nekem a yak 9-em akarják mindig megbosszulni. Hatalmas fun, mikor rám jön dühödten a gyorsabb géppel, beelõz, gondolkodni nem tud a méregtõl és két-három pöttyentéssel ismét kilõve 😊 Kár hogy már betelt az XP bar a gépen.
Én hiába próbálkoztam, nem akart mûködni. Csak simán elindítod a progit plusz a játékot? A játékon belül mit kell állítani? Köszi elõre is ha tudsz segíteni!
Coral Springs
Én többnyire azt a gépet támadom meg, amit jó eséllyel megtudok úgy támadni, hogy közben nem tódul másik húsz ellenséges gép a picsámba. Tehát elsõsorban a radart nézem, és akit az alapján biztonságosan megtámadhatónak vélek ítélni azt megtámadom. Az hogy milyen géprõl van szó általában nem érdekel, felõlem lehet akár a legerõsebb sugárhajtású is, lõttem én már le például Me 163 -t egy 6 -os szintû propelleressel. Talán a bombázók képeznek kivételt abban az esetben ha nagy magasságban repülnek, nincs kedvem mindig felmászni értük, kivéve ha egy védõ szerepet próbálok betölteni. A helyzeteket tekintve a kedvenceim pedig a tömegbõl kiszakadó gépek, vagy a hordában egymáshoz közel vonuló gépek, utóbbi esetben ha ügyes vagy egyszerre több kill -t is lehet szerezni. Abban a helyzetben ha engem támadnak meg általában teljes sebességre kapcsolok, lemegyek kúszni a földre, és kihasználom a domborzat adta menedékeket, tereptárgyakat (ez kb 80% -ban hatásos). Nagyjából ez az én taktikám.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Facetracknoir.Ingyenes és csak egy webcam kell hozzá.WT fòrumon van hozzá segìtség beállìtás ..stb.Nekem tök jòl müködött ...mondjuk 2 napja besz*rt és nem jövök rá miért :-)
Illetve az is szép halál volt, mikor jobb kéz a joyon, ballal keresztbe átnyúltam az egérhez, aztán a nézet nem állt vissza elõre, én meg olyan kilenc óra, középmagas irányba bambulva beleálltam a földbe.

És hogyan láttok ki a gépekbõl? Én azért vetettem el a joyt a francba, mert nincs hozzá trackIR-em. Aztán amikor ötbõl négyszer elvesztettem a célpontom, mert manõver közben a szemem a gép orrához vannak ragasztva, gyorsan át is tértem egérre.

Gondolom aki tényleg TUD repülni annak fun.
Vettem! Eszembe se jut az egér, még ha szopás is<#nevetes1>!!!
Meg napokat várni míg összekalapálják a vasat / ötvenezreket kipengetni egyetlen elbukott gép után.
És enm unalmas a HB?
Van hogy percekig csak repülsz dörrentesz 1et vagy kilõsz valakit vagy Õ téged ha te Õt mehetsz vissza újabb percekre a bázisra és vissza. 😄
HB-ben éjszakai pályán hogyan lehet eltalálni az ellenséges vadászokat? Nappal még csak-csak megyeget, de éjjel max egy áthúzó árnyékot látok.
Egy igazi férfi arcadot is joyjal játszik! :-) Mondjuk szopás de ez a kihivás...Igaz már nem is járok arcadba..
Hát már azért sem hagynám az az egeret ha van joy mert jó ha minél többet gyakorolsz vele. Pl a rammolás ellen lehet jobban fel tudsz készülni arcade ba. (már ha látod honnan jön az áldás 😄)
Na sikerült beruháznom egy Genius metalstrike pro-ra. Háááát, egész más élmény így, a trimmelést is mindjárt jobban becsüli az ember. Mondjuk csatában eddig nem próbáltam, csak teszteket repültem vele, de a célra tartás álló földi cél esetén nekem sokkal könnyebnek tûnik, remélem nem fog csalódást okozni. Arcade-ban szerintetek maradjak az egérnél? Mert a joy-t igazából FRB-re vettem.
Pedig tuti arra gondolt a kedves fejlesztõ lehet hogy a késõbbiekben majd az is belekerül.

Abban nincs benne az okozott sérülés, csak az h hány földi meg légi célt nyomtam le. Mondjuk Xp-ben a földi célok jobban megérik az tuti.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hát... én kb annyit látok hogyha ráviszema TP-re akkor kiírja hogy hány percet és másodpercet repültem 1-1 géppel amit bevittem de... sok infóval nem szolgál, hogy mégis miért kapott annyi tp-t mint amannyit.
Az amit a csata után kapsz összegzést a meccsrõl.

"detailed damage-experience info in the debriefing menu"

Ez mi?

Pontosan erre a manõverre semmi nem képes a korabeli gépek közül de az elv mûködik. A lényeg ha mögüled támad egy gép aminek lényegesen nagyobb a sebessége a tiednél, akkor nem kifordulni kell hanem ha 7-800m-en belül van hirtelen levenni a gázt és kirakni mindent ami fékezi a gépet(futómû, flaps, légfék ha van) és apro jobbra balra mozdulatokkal próbálni elkerülni a lelövést. Majd mikor átrepült rajtad máris lehet támadni.
Itt a példa. Bocs ha szaggat kicsit.
kérdezz- fekelek 2.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/16986-war-thunder-team-answers-your-questions/#entry211704
Kellene az a Szu-27 a játékba, meg azt is elnézném ahogy a B-2-es (tier40) bombázómat rammolják reserve-gépekkel pistikéék. A-10 vs. Pillbox is szép lenne, afgán pálya, ritkaföldfémek a hegyekben... Meg ugye a Gripenek magyar festéssel.
Ez a manõver nagy tolóerõ/tömeg arányú, modern vadászgépekhez van, én sem értem hogy kerül ide. Nem véletlenül Szu-27el csinálták meg elõször, na.

Úgy természetesen mûködhet,de igen nekem is az-az érzésem van,hogy ezeknek a gépeknek nincs meg ehhez a "trükkhöz" a kellõ adottságuk.

f24sg
Hát olyan sose lesz, mint a videón, valóban kevés hozzá a dugattyús motor meg a korabeli aerodinamika, ám ha közel van az ellenség, mégis amolyan kvázi-jelleggel mûködik.
Kösz.
Szerintem ezt egy motoros (300-500km/h) géppel nem igen lehet elsütni.Inkább jetekkel.De ne legyen igazam.Lehet kipróbálom. <#vigyor2>

f24sg
A cobra az lenne, hogy hirtelen direkt átesésbe kényszeríted magad (nyilván csak kellõ magasságban érdemes):
sebesség levesz, (esteleg flaps ereszt), és hirtelen mozdulattal emelkedésbe rántod a gépet, ill. azon túl. (ehhez itt deafult módnál a CTRL-t kell nyomni, nem elég egérrel fölfele kaparászni)
Ekkor az üldözõ elvileg gyorsan túlrepül.
Mondjuk arcadeban az aktív instructor beleszól, FRB-ben nem.
Ha közel vannak jah. De pl egy hvy tank konvoj esetén már a táv akkora hogy 2õt nem visz ki 1 500as. Mednél se nagyon talán ha a2 közé esne pontosan de ált 1 bomba 1 haélt jelent. 1000es mi kivisz 2 hvy-t is.
pillbox ellen meg csak az 500as mert nem egyzser nem volt elég a 2x 250es.
A tank konvojban is többet intézel el egyszerre 500-assal mint 250-essel, ahogy a négyes légvédelmi településekbõl is. Tényleg megéri mindig a nagyobbat felrakni.

Eddig eléggé ódzkodtam a Japán gépektõl,de ma elkezdtem azért azt az ágat is.Mára a reserve gépek is igen-igen jók,plusz a Hayabusa és az A5M4 is.Eddig 5 csatát mentem velük,de nem volt olyan ahol 5-nél kevesebb gépet kaszáltam volna le.És nem mellesleg Farmolásra is igen jók😊
Attól függ. Tank konvoj ellen a 250es. pillbox vagy hajó az 500as.
Természetesen a két 500-ast, ebben bombából mindig a minél nagyobb a jobb. De próbáld ki ezt is azt is, és dönts magad.

Ez az overshoot manõver hogyan is mûködne vagy minek kéne azt elképzelni?
Egyet értek. A japcsi 20as nagyon beteg a német ruszkihoz képest.
4 db 250-es is elég nagyot szól 😊

Ti mit vinnétek magatokkal a Peskákhoz?
4db 250kilós bombát vagy 2db 500ast?
f24sg
j...ah, akartam írni, hogy én a fegyver-összetartást 300 m-re állítottam, ígyekszem csak ekkora közelségbõl lõni. (mondjuk ez olyan vasaknál szamít, ahol a fegyverek többsége a szárnyban van.

A német ághoz képest természetesen igen.De egyébként annyira jól el vannak találva a japó gépek,hogy az a kevés bõven elég nekem.Ritkán van hogy 2-nél több gépet "használok" el egy csatában.Szóval a tier 8-as mellett ott a tier 7-es zero és a k61 is egy rohadt jó gép.Végszükség esetére ott van a tier 4-es zero,ami szintén eléggé jó.És mivel lvl 8-as vagyok,már megvan az összes ki49 bombázó.Szóval azért van gép,amit lehet használni.És majd még úgyis kapnak gépeket....

f24sg
Whehh, a reserve plane-es nevelési hatáson besírtam. NCH

wall of text:
Flapsot szoktam használni, ha látom, hogy elhúzódó fordulózás jön. Amúgy szeretek inkább magasból lecsapni, és menni vissza sebességbõl. Általában próbálok nem a "furball" közepébe zuhanni, hanem a dogfight-os góc széli részeire, vagy magányos gépekre, hogy kisebb eséllyel ugorjon rám az egész ellen. (persze a harctér gyorsan változik). Az elsõ Typhoon-nal és az Mk X Beaufighterrel meg szoktam kísérelni 1-1 bombázó támadását, utóbbi két gépemnek van hozzájuk tûzereje és energiája. Ha van földi cél, a typhoonnal elõbb ledobom rájuk a 2x500lbs-t, ha nincs, akkor üresben dobom õket az elején, hogy ne fogjanak vissza. Mióta ez a gép megvan, ritkábban megyek klasszikus bomberrel.

A támadó overshot-ba kényszerítésére jó taktika, de ilyenkor rammol le 1-2 trigger-happy játékos. Néha amolyan "cobra" manõverrel próbálkozom, csak az meg felkínálja a gép teljes felületét. Utóbb rátértem a durva fordulóra turn gépekkel, a másik fajtával meg emelkedésre, ha tudom, hogy a támadó gépnél jobb a climb speedem. Nehéz jól védekezni.

De nem úgy tûnik neked, hogy borzasztó kevés gép közül tudsz a japán vonalon választani?
Hihetetlenûl ütõs a tier 8-as zero.Imádom,eddig a legjobb gép amivel mentem.Iszonyat tûzereje van.A német 20 millis (mg151) a béka se**e alatt van hozzá képest.Tényleg jól éreztem,hogy gyengén van lemodellezve a német 20-as ereje.

Játszanak a War Thunderba klán szinten?