War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ma 5-10 perc közt volt 1 meccs, de a meteor gyengének tûnik, fõleg sebességben, a többi jethez képest, meg fordulásban is...

Vagy meteorokkal h kéne tolni más jetek ellen?
Az MM-et kijavították. Most már nem kell 20+ percet várni jetekkel 1 csatára. Régebben kurva idegesítõ volt sokat várni. Többet ültünk várószobába mint repültünk. A sok eventnek köszönhetõen már rengeteg jet van. Nincs már az a régi motoros farmolás ami volt. Ez nem gond nekem, én szeretek jetek ellen harcolni
Egy aprócska kérdés: miért is van jeted? 😄
Mert jelenleg semmire nem jók azon kívül hogy motoros repcsiket szedegessünk le velük játszi könnyedséggel meg menõzzünk vele hogy jajj van ilyen is. Ha meg saját tierben teljesen UP akkor vársz vele majd buffolják. Ha meg béna vele az ember és nem tud teljesíteni azonos feltételek mellett az meg nem a játék hibája.
Ez meg egy free to play játék, endgame tartalom általában úgy néz ki hogy ne lehessen csak úgy fentartani. Nem véletlenül.
De megjegyezném még béta. De a sugaras gépeknek semmi keresnivalójuk a lvl 12 gépek között.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem értem mi a problémátok?

T0-T1 ben prémiummal van hogy 60-70K pénz is beesik de azért 40eléggé kivitelezhetõ. Sõt T6on is össze leeht 40-50K t szedni egy jó bombázó és figher stratégiával. 2-3 meccset eltol az ember és mehet is vissza majd Jetezni 😄
Ülj be egybe, és menj 8v8 csak jet meccset javarészt migek ellen, aztán számolj be a fenntartásról, akinek lövése nincs a témáról miért magyaráz bele????....
Majd módosítják a javítási költségeiket úgy, hogy prémiummal még fenntarthatóak legyenek. Persze nyilván kérdéses, mi értelme lesz jetet fejleszteni, azért hogy jetekkel harcolhass.

De ez olyasmi mint a World of Tankban Maust szerezni, hogy más Mausokkal csatázhass. Sok értelme ott sincs, ott is a tier6 környéke a legélvezhetõbb. Persze abban ott wan a Clan War, mint mû-motíváló erõ a tier10-hez, itt nem tudom lesz e hasonló.

Majd jó hogy nem a kicsiket farmolod akiknek esélyük nincs. Dolgozz meg a fentartásáért 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha a jetek egymás ellen mennek, akkor prémiummal is minuszos lesz mindenki... Egy 30 fõs tier 7-20 meccsbe kellene õket berakosgatni 2-2 esével mondjuk, akkor lenne értelme a jeteknek...
Rosszkor szálltál be a jet klubba. Három héttel korábban kellett volna.

Nincs angol HB... Az idegel ki, h én 2 hónapon át kaptam be folyamat a jeteket...
Gondoltad hogy az "igazságosabb matchmaking" nem azt fogja jelenteni, hogy a jetek egymás ellen mennek majd? Nem tudom mire számítottál.

Aki qrvának áll ugye...:-) Menj hb-t hátha ott nem rak be.

http://falanszter.blog.hu/2013/03/09/a_kobanyai_pokol_titkos_repulogepgyar_a_melyben

"A Junkers „Ju 87” és „Ju 52” típusú szállító-repülõgépek"
A Ju 52 valóban szállítórepülõ volt, de azt nem tudtam hogy Stukát is gyártottak Kõbányán. És Me 210-et. o.O
Mik vannak.
Pedig egyre több és több ember fog jet-et szerezni csak idõ kérdése ugye.
Úgyhogy gondolom sok jet vs jet csatába fogsz majd belecsöppenni. Készülj rá lelkiekben 😄
A jeteket a nem jetek tartják el, 2 hónapon át egy rossz szavam nem volt h, 30 játékosból egy meccsen 2-3 jet volt, most h lett jetem, összerak 10 másik jettel, szóval várok 10 percet, majd repülök 1-et max és kilõ a 10 jet valamelyike....
Eddig az volt mindig a gond, hogy sok a jet.
Most, hogy van jeted mennél a kicsikhez mi? 😛 Így jártál 😄
A másik gond, 5-10 percet kell várni egy árkád meccsre....
Ezt nagyon elk*rták...
A matchmakinggel nagyon csináltak valamit, napok óta nem találkoztam jettel, elértem a 17-es szintet, vettem egy meteort, erre bekúrt egy csatába ahol 8v8 volt csak jetek....

Ez így nagyon nem lesz jó....
lefújta a szél a homokot róla 😄

Azért ez durva.

Nem, a prémiumra az a B1 azt hiszem.
nem he 112 b0-ra gondolsz?

Hi!

Valakinek van tapasztalata a He 112-B1-gyel, érdemes megvenni vajon?

Úgy érzem hetes szinttõl már elég durva partykat produkál a game...
Sorban a legelsõ. A 11es. Ennek a javítása a legkisebb.Az M-105 vagy mi a típusa.
miket lehet találni!😛

nekem logitech extreme 3d pro-m van de war thunderhez abszolút nem használom mert legtöbbet arcade-ozok és ott szerintem nagyon nehéz joyyal érvényesülni.

Nekem teljesen ok ez a joy, bár az is igaz, hogy utoljára még c64-en játszottam ilyesmivel<#crazya>, a pedál megoldással sincs gond, nekem bejön hogy csak 1-2 dologért kell a billentyûzethez nyúlnom.
Elég khm... érdekes megoldás 😊
Minden valamirevaló joysticken legalább négy tengely van. X, Y, gázkar és rudder, ez utóbbit a joystick jobbra-balra elcsavargatásával szokták megoldani.

Általában el lehet csavarni az egész botot jobbra balra az egy plusz tengely ami az oldalkormányra van. Komolyabb rendszereknél meg pedál 😊
Még egy joy-os kérdés, hogyan kezelitek külön-külön az oldal és csûrõkormányokat egyetlen stickel??
A legdrágább yer-rõl beszélsz most?
3000k vagy mennyi a javítása a legeslõnek. Azt könnyen vissza hozza ha eljutsz a célig.
Az 1. megvettem, hogy megnézzem mit is tud. Egyet értek, hogy fordulni azt kurvára nem képes, lelõni se oly nehéz. Könnyen szétesik jah. De... viszont max bombaterhe azonnali halál carrier vagy BS számára. Végére tartogatva bele szólhat a gyõzelembe. Porton vagy Two Townson pl.

Nekem kicisivel nagyobb bajom volt vele hogy rajtam kívül min 2 vagy 3 Yer volt a csapatban 10bõl 8szor. Vagy ha nem az akkor B-17. Csodálatos módon beelõznek még akkor is ha utánam jellenek meg a pályán és nem is rögtön zuhanóznak és nem különösebben marad nekem így semmi.
Viszont ha talál és kimegy az összes bombaterhe akkor az árát már vissza hozza.
Na nekem is olyan van de nem igazán vagyok vele megelégedve.
A középre húzó megoldása miatt mert ha teljesen bent van közép állásban akkor ott megakad egy picit és nagyobb erõt kell kifejteni, hogy kimozdítsd ez pont arra elég, hogy rángasd a gépet vele 😄
Szilikon spray segít rajta valamit de engem még így is zavar. Lehet szét kéne szedni és puhítani a rugón, hogy ne nyomja annyira le azt a tárcsát.
Ajánlom a Genius Metalstrike Pro-t, 12-13000 körül lehet hozzájutni. Én a héten vettem, kell a gyakorlás, de nekem nagyon bejön. Mondjuk itt azt mondták, hogy a férfiak arcade-ot is azzal nyomják, de azt én inkább hanyagolnám, ott nekem maradt az egér. Viszont FRB-n..., nagyon penge.
Jah, én is ezt írtam kb. 2 hete, hogy úgy érzem a "russian bias" az LA-knál törik. Vagy nem fekszik a stílusa nekem.
Az a legnagyobb bajom az orosz ággal h a yak9t nagyon jó de hamarosan betelik. La5 eddig nem azt hozza amit ellenem mûvel a sok köcsög orosz player. La7-et nem tartom jónak mert csak felviszi a tieremet ami ahhoz vezet h nem tudok bombázni. Jah és nem az a player vok aki meccsenként lelõ 10-nél több gépet amibõl meglenne az xp/meccsem.
Most úgy vagyok h egy gyors peshka egy yer-el és maradt a végére egy lassú peshka meg egy gyors peshka😊 és utána már csak egy "olcsó" yer marad azt meg nem tom már h mivel fogom pároztatni.😊
Ritka köcsög pályatervezõ amelyik egy hangárt belógatott a pálya közepére. A pilóták 60%-a nekimegy. Még ha kihajolok sem látszik.
Mind az 5??
Nekem hamarosan betellenek a Peshkák muszáj lesz valami zuhanó bombázást kierõszakolni ezekbõl a yerekbõl mert muszáj😊
1.7 jobb kosz 😊

Már csak egy joy-t kéne szereznem.
Mondasz valamit.

Tényleg nagyon lomhának tûnnek szóval akkor nem javaslod kihuzatni a nagy bombákig? Pláne, hogy a Peschkák már maxosra vannak tunningolva.
És tény, hogy sokkal gyorsabbak zuhanórepülésnél értem már el velük 750km/h t is de elég csábítóan hat elsõre a Yer ek nagy bombacipelése.
És ha eléri a célt egyszer már megtérült vagy nem?
Elvileg ha mükszik 1.6 csak frissìted gyári honlapròl 1.7 re.WT fòrumon bövebben irnak ròla.
Én is mexívtam vele. Utána inkább addig maxoltam a Pe2-t, hogy a legénységet kvalifikálhassam, így nem baj, hogy csak 2db 500-at visz mert pillanatok alatt újratöltõdik. (RU-val nagyon ritkán megyek HB-n) Ha lelövik olcsó a javítás.
1.6-ot töltöttem le a WT fórum miatt. 1.7-et kell okosítani dll-ekkel?
Botrány hogy ez a Yer-2 mennyire életképtelen, meg ne vegye senki.
Be ne dõljön senki a nagy bombateher csábításának, semmit se ér az egész. Lassú mint a tetû, úgyhogy a Pe-2esek szedik ki a zsíros célpontokat, neki már csak a maradék marad. Sérülékeny mint a fene, és ugye 120.000 XP összegyûjtéséig a nevetséges 100 kilós "bombákkal" dobálózik.

Természetesen nagy, lomha bombázóként elsõdleges célpontja az összes ellenséges bombázórombolónak és jetnek, rögtön feléd veszik az irányt ahogy meglátnak, mert tudják hogy ingyenfrag vagy, hisz a Yer-2 alig tud manõverezni és még csak minimális szinten se állja a sérüléseket. Konkrétan egy találatot bekapsz és véged van. Ráadásul jóval drágább is javítani mint a Pe-2õket.

Felejtõs gépcsalád.

Ha jól müködik nem érdemes ekecselni. 1.7 már nagyon jò.
HB- n én irányba rakom a gépet és kilépek olvasgatni nézelödni . Néha ránézek hogy korrigáljak.