War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RU szerver meg csak így vagy 2 órátz volt szar. Cimborámnak is 400+ volt a ping ott.
Itt nincs ilyen gond mert a ledet mindig "látja"
Egyszerûre csináltam mert nekem nem kell, hogy döntögessem a fejem meg kihajoljak bõven elég a körülnézés is amihez elegendõ 1 led is.
Ja és semmi infra led stb, mezei fehér led 2 AAA elemmel ami még beindítja de nagyon minimál fényt csinál plusz az ellenállás persze.
A többit FreeTrack-ben tökéletesen be lehet állítani, hogy semmi mást ne lásson csak a ledet a szobában.
Én egy régi logitech c250-es kamerával játszogattam ez tud 30fps-t stabilan és tökéletesen teszi a dolgát.
Úgyhogy akit érdekel és ki akarja próbálni milyen élmény lehet az nyugodtan vágjon bele nem egy nagy dolog.
Japánt tapasztaltam a bõrömön. Kevés gép van még a tree-n, de jól elosztva. Eddig nem raktak be 20-as japánt elég lutri, az igaz.
"Japánok annyira papírok"
Kíváncsi leszek, LAx után mennyire papír.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A Japánok annyira papírok és még épkézláb bombázót se tudtam találni köztük. A németek eleve nem is tetszenek a brittek valahogy hát enm tudom. És az Amerikaiakkal is elég a 8-9es szint bár jelenleg 6os vagyok az is megfelelõ bár a Corsairekre kíváncsi vagyok. Aztán ennyi...
(EU gyenge játékosai miatt meg sem próbálom húzni tovább a ruszki ágam.)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Tudjuk mi tezst szerverén is 56szor élvezetesebb csatákat lehet tolni mint élesben. Lehet azért mert túlnyomó többség buta orosz ott is.
És ahogy az orosz t1es Catalinánál megfigyeltem bár leeht ez csak a t1es prémium gépek sajátja a teljes Xpt megadja, úgy hogy már 1 hete be van telve a csíkja. Ha ez a cobra is tudná nem volna utolsó darab 😄
A Yak 1-b helyére beférne simán még T6on is a Cata IL4 IL2 és a Yak 7B mellé 😄
Jetek se okoznának ekkora problémát, ha lennének megfelelõ kis teljesítményû jetek a játékban, amik még nem igazi jetek, de a propellereseknél már jobbak. Pl: Yak-15, La-15, Mig-9 stb. Ehelyett Mig-9et is feltolják 18-as tierbe, ahol pedig már használhatatlanul gyenge, He-162 dettó. Egyszerûen momentán a játékban nincs semmi a legjob propelleresek és a legjobb jetek között, és a jetek komoly része egyszerûen használhatatlan (Me-262, 17-es Meteorok).
Szerintem ez a legnagyobb hibája a játlknak, hogy órásiakat a vállalások (több mint ezer gép) már a repülõgépes részben is, és ehhez képest csigalassú a tartalombõvítés. Most is több mint két hónapja várunk a következõ patchre, ami behoz majd talán három új gépet. És mint fent látható, a már bentlévõ gépek komoly része is javításra, átdolgozásra szorul. Túl lassú ez az egész.
Úgyhogy jól mondja aki azt mondja, hogy egyelõre teljesen felejleges prémium elõfizetést vásárolni, mert közel sincs elég gép magas tierekben, amiért megérné felvállalni a szörnyen monoton grindelést. Komoly tartalombõvítés és hibajavítás kell ide, hogy megérje 12-es tier felé menni, meg grindelni. Addig meg marad a kis tierû funolás meg a közepes tier. Meg a játék pihentetése.
17-es vagyok angolokkal, ami jó a meterorokban, hogy a többi jethez képest olcsó õket javítani, viszont ez látszik a menettulajdonságaikon is.
A 2 db 17-es jet van meg, szerintem még ma meglesz a 2-2 fejlesztés hozzájuk, úgyis -30% akció van rájuk😊
A kérdés: Mivel járnék jobban?
A) Lent földközelben kergetõzni(sztem ehez gyengén kanyarodik)
😎 Felkúszni magasra, és bnz(fent viszont nyílt célpont vagyok a többi jetnek)
Illetve jettel gondolom nem kéne szemberepülni semminek, ahoz túl drága.
Ami nagyon tetszik rajtuk az az új tipusú hispano, tûzerõben nagyon jó.
Szóval összefoglalva: A 2db 17-es meteorral, h lenne érdemes repülni, hogy a gyengeségeit minél jobban lehessen megúszni😊
Jelenleg felesleges megújítani.
szorozd meg 10-el, akkor kb. a _minimum_ javítási költséget megkapod. Simán kijöhet. ha bevisz valaki többet, 40k-nál izmosabb bill.
Jet lehetne szerettem õket látni gémben, lõttem is le low géppel, de csak mert a pilóta bénázott volt és én szerencsés. Szóval lehetne jet, ha lenne köztes kisebb gép úgy 14-15 szint-tõl, aminek van esélye felvenni a harcot, de addig legyen csak elszeparálva. Pl. RU-nál 15-16-17 kitöltetlen, ott nincs még gép. Légcsavaros gépeknél is közepes tierrel ki lehet szedni egy lvl13-14-et. lvl15-17-es is szedje le a jetet és akkor no prob.
T0ban szinte dõzsölni lehet a célpontokkal az orosz Catával.
T6on már azért a 2 amerikai Catának vannak kihívói ott már jobban meg kell kûzdeni a célpontért de nem vészes.
Viszont a Peschka Yer2 magasságban már komolyan veszik a Yerrel könnyû lemardni a falatkákról 😄
Ha nem tudod máshogy fentartani nem játszol vele. Ez játékemechanikiai hiba, ennyi. Elhiszem hogy neked könnyebb pár napos kiskutyákat agyonvágni egy ásóval de ennek a játéknak nem errõl kell szólnia.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De itt 11esen. Jön 2 YER kiüti két tankoszlopot 2-3 F4F-6 és máris ott vagy hogy a "hulladékból" válogathatsz.
A tudjuk miben sem élvezné az a 14 ember aki t6-7ben ül miközben a 15. meg mausban aprítja õket.
Viszont a 23k javítás nem éri meg. A 4db 30mm felesleges. A komet 2db 30mm-e is leszed mindent egy csapással. Felesleges 4 oda. A TA-152 és k-4 messer kategóriákkal jobb mint a me-262.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h