War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát skacok, én tegnap mentem két kanyart a Ruhr simulator event-en, P-47-tel. Első alkalommal találkoztam jetekkel a játékban, ez esetben az ellenfél oldalán. Átjött hogy mit is érezhettek anno az amerikai pilóták mikor az első ilyen gépek megjelentek. Engem is betámadott egy, de nekem sikerült mindig kifordulni. Igaz hogy nehéz utolérni, de mivel gyors így nem tud olyan hamar reagálni. Első körben egy G-10-est sikerült lekapnom, másodjára viszont kilőttem egy Me-262-est is. Ügyesnek kell lenni. Mondjuk ez lehet csak a szimulátor módban igaz, mert ott eleve nehéz lőni, realistic-ben lehet szétkapnak mindenkit.
Lejebb Glo belinkelte. Semmi említésre méltó.

csaba90
ezen a dev szerón most mi van? van valami érdekes és új? vagy semmi csak egy két kisebb változtatás nem tudom megéri e annyit töltögetni :S

Csaby

a.carkey

A medve nem játék.

én csinálnák egy olyan rendszert, hogy a jetek nem kerülhetnének össze dugattyús repülővel, így lenne fairplay.. oké hogy jet, 1 lövés kell neki, de utol is kéne érni, meg felmászni 8000 -re.. meg még mit nem! oszt ennyi!

I Airman...

a.carkey
Miért van az, hogy ezzel a mocskos F2Sabreval stock állapotban 100%os helyzetben nem bírok sekit eltalálni? Egyszerűen nem értem. Ez az egyedüli gép, amelynek a gépágyújával nem bírok célozni. Katasztrófa. Ahogy az egész kill system is az. Felgyújtott gép, irányításképtelen, sorban esnek le róla alkatrészek, ég, és ki kapja a killt? Nem én. Ez az ami iszonyat szarul van megcsinálva a progiban.

A medve nem játék.

a.carkey
Pontosan.

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt írom, hogy nem működik. 0.3 BRt levesz és kész, de a +1 még hozzájön, tehát ilyenkor a nagyobbik panthert és pár 262t nem kapsz meg a Taval, de ha veszel mellé egy messert, már igen.

A medve nem játék.

erasmus4
De atlagol, van hozza egy speci keplet. Lenyeg az hoy a legnagyobb 3 br-ű gepet nezi de csak akkor ha az elso es harmadik kozott nincs 0.6-nal nagyobb differencia. Igy akadalyozzak hogy jettel trollkojanak. Eloszor atlagolja a 2. 3. br-u gepet majd ennek az eredmeyet az elsovel. Ha lemegyek nemetekkel trollkodni 2.0-ba a kedvencemmel bf110c vel ami 2.3-as viszek melle 2.0 ast es utana mar csak 1.7-es johet szoba igy vegul 2.0- an maradok.

Itt van hozzá a patchnote:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/170368-14130x-preliminary-patch-notes/

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

De tier szerint is, rakj mondjuk T2-ből 3-as átlagot 3,3-as legnagyobb BR-el, nem fogsz látni soha T3-ast, cseréld ki egy T3-as 3-as BR-ű repcsire, egyből T3-asok vesznek körül, pedig még alacsonyabb is lett a BR.

Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).

Dehogy átlagol, a legnagyobb gép BR értékével számol, mint ahogy azt le is írtam. Ha átlagolna beraknál egy T5-öt meg mellé négy tier1 szart, és aztán mennél tier3-ba szívatni a népet a T5 jettel. Ezt nem lehet engedni, ezért a legnagyobbat nézi.

Lehet tudni bármit, mi lesz az új peccsben, amit ennyire tesztelni kell?

9-ig nyitva van a Dev szeró, akit érdekel.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

a.carkey
Sajnos, arcadeban három géped közül rangsorol. Elvileg átlagol, de még trükközni sem lehet, mert ha beviszed a macicicát és mellé két 1.0 BRű reservet, akkor is minimum 6.0s gépek közé kerülsz, +1 BR.

A medve nem játék.

Ja és ha csapatba mentek, akkor is a legnagyobb BR értákű gépeteket veszi alapul a számításnál. Így a kollégát berántottad a korai jetek közé.

A játék matchmakere nem tier, hanem a gépek Battle Ratingja alapján sorol be játékba, és arcadeban a legnagyobb berakott gép BR-jét veszi alapul. Ez a Ta-152-nél szép magas érték. Ki is írja a képeden, total battle rating 6.3. A szabály az, hogy legfeljebb 1.0 BR különbségű gépekkel tehet össze, tehát 7.3 BRig bűrmilyen gép jöhet szembe. Amiket bekarikáztál azok mind bele esnek ebbe.

ezt magyarázza meg nekem valaki, mi ketten mit kerestünk ilyen gépek között?! UNFAIR!!!

I Airman...

a.carkey
Szerintem most a japó jetek jönnek. Ők a leggyengébb láncszem egyelőre T5ben.

A medve nem játék.

Izé, most nézem hogy ez egy olyan sorozat ahol végigveszi nemzetenként a tervezett tech treeben lévő gépeket, ami majd EGYSZER bent lesznek. Már épp kezdtem örülni hogy ezek a következő peccsben jönnek, de nem.

A 40mm-es híres tankvadász gép, épp itt az ideje hogy bekerüljön.

a.carkey
Istenem! Mennyire más a JETkedés, ha nincs bent 2-3 squad 1000+ flyos géppel!

Szerk. Meglátom, hogy pl. 4444I bent van, és nem nálunk, akkor 10/9x bukó, bárhogy is próbálsz repülni. 😞
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.22. 09:34:11

A medve nem játék.

a.carkey
A 40 milisnek szerintem nem fogsz örülni. Tempest Vickers low tierben. (Undorító!) 😄

A medve nem játék.

Sherman0070
Na végre! Ezt várom már régóta! Hamarosan jönnek a 20-40mm-es Hurricanok!

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

a.carkey
Ruszki op. 😊

A medve nem játék.

napfénytető, feláras extra 😄
miért van ott az a kis ablak? könnyebben hozzáférhető így? nemértem..

I Airman...

Valamiért úgy tudok segédkezni, ha már a brigád nem foglalkozik semmivel-a bombázókat leszámítva-csak a killekkel. Nem 1-szer kapok támogató kitüntetést.
És még én röppenek oda, mikor az ellenfél már a hátsójában van és megajándékozom az üldözőt némi szeretetcsomaggal. Igaz, hogy nem divat megköszönniük-bár volt már példa-, de a rendszer legalább díjazza, hogy csapattárs valagát mentettem meg a korai kilövéstől. <#vigyor3>
a.carkey
Rengeteg ilyen barom van. Komolyan mondom, de T5ben is van ilyen, amit egyszerűen nem értek. Mert aki oda eljut, az már letett valamit a játékban, de miért kockáztatja az accját?

A medve nem játék.

p63 -al megyek rb -be, kilövöm a bot mosquitot, A BOTOT!! erre a csapattárs p63 (prém az ővé meg az enyém is) tüzet nyit rám, feketére lő, csak azért mert kilőttem a bot mosquitot.. ilyenkor nemtudom felfogni mi járhat a csöppnyi agyába.. tahó.. ja, és persze ki is lőtt a pics*ba..
Utoljára szerkesztette: rubber785, 2014.08.21. 15:16:41

I Airman...

a.carkey
Pár stukánál meglepődtem, hogy végre van sziréna. Ugyan bugos, mint állat, magasság/sebességtől függően kapcsol be, de meglepő fícsör volt számomra, mert eddig nem volt, vagy csak sosem kapcsolt be. 😊

Tegnap a nagy 4k fontos bombával sikerült egyben 11 járművet kinyírni, ami nálam egy bombával személyes rekord. 😊

A medve nem játék.

ha letöltöm a magyarítást, akkor a gépek ismertetője (némelyiknek van, angolul: informations), akkor az is magyar lesz?

I Airman...

a.carkey
Itt elkezdtem írni egy rövid összefoglalót a sötétben, de elszállt ... Viszont ma az utolsó nem jetem is elit lett, és azért ennek legalább örülök.

A medve nem játék.

a.carkey
Ok. Felfogtam miről van szó. Ezen van csak pipa.

A medve nem játék.

a.carkey
OMG. Van olyan, hogy ONLY EU beállítás? Na, szép. December óta erre nem jöttem rá. 😊

A medve nem játék.

Próbálj másik szerveren játszani, only EU szervert beállítva a pingnek jónak kell lennie. És szerintem próbáj meg RB-re átszokni szép lassan, mondjuk azt ne pont jettel kezd el tanulni.

a.carkey
Stock jet. Arcade. Előtte poppoltam. Laggfest van. Ide-oda dobál ingame. Alap esetben simán megdöglik, de most nem. Mondjuk senki sem nyírta ki.

Szerk. De ez egy ilyen szopós nap.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.20. 11:10:49

A medve nem játék.

Nem is értem. Hogy került F-86al szembe a meccsben P-63? Arcade volt vagy hogy? RBben ilyen nincs. Aztán hogyan tudott tüzelési pozícióba kerülni hogyha te egy Sabre-el voltál? Alap dolog hogy ha egy propos közeledbe jön úgy hogy nemsokára lőni tud, te lenyomod az orrát a gépnek és nagy sebességre gyorsulva állva hagyod egy pillanat alatt, mielőtt egy kilómétermél közelebb érne hozzád.
"Szemből" Mond légyszi, hogy nem head-onoztál, mint egy amatőr, aki két hete játssza ezt a játékot.

a.carkey
A farokszopó mocskos büdös élet, azt! jelenleg laggparasztok gyülekezete nyomja. P63al egy lövéssel oneshotolta az F86omat ... Pici szünet. Még az első duplán se vagyok túl ... (9-10 között mind az ötöt le szoktam nyomni, ma meg még az első sem ment le ...)

Szerk. Mindezt a Spain mapen, szemből (az ukrán parasztja) ... (Megj. 9k méter felett IS felhő volt. Tovább nem emelkedtem, mert minden gyökér a felhők alatt bohóckodott.)
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.20. 10:43:56

A medve nem játék.

a.carkey
ÉÉÉÉÉÉSSSSS vesztettünk ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Utálom ezt a mapet! Időelqurás.)

A medve nem játék.

a.carkey
Mivel túl vagyok a MosqXVIII és a Vickers kimaxolásán, igen sokat tanultam. Végre a Fjord pályán is látom miért nem talál be egy-egy bomba LPBX kapcsán. 😊 De mivel tankokat öltem főleg (persze iszonyat sok LPBXet és szintén ennyi repcsi assistom volt velük), iszonyat lassan kell velük repülni, és közvetlen közelről rálőni a tankra hátulról ferdén. A Ki45ök nem feltétlen erre valók, ahogy írod is (meg én is), mivel nem lehet lőszer választani hozzájuk, de bugos a lőszerük (vagy volt? mert március óta én nem nagyon nyomtam velük). Szerintem tankok ellen egy viszonylag lassú gép a jó, vagy pontosabban amelyik remekül (biztonságosan) tud igen lassan repülni. Ki45 és a többi pedig főleg bomberek ellen tökéletes.

A medve nem játék.

Cobra.
Nekem a Ki45 meg 102-vel sose sikerült med tankot kilőni. Mivel nem cserélhető a lőszer, így gondolom HEI vagy FI van benne, az meg semmit nem ér páncélozott célpont ellen. tankok ellen igazából csak a HVAP ér valamit.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

a.carkey
Az amcsiknak a P63 T3ban, a németeknek Me410 A1/B2-U4 T4ben, Hs129 B2/B3 nagyágyúval T3ban, Ju87 G1/G2 T3ban, a ruszkiknál a Jak9ek T3/T4ben, a briteknél a T4es MosqXVIII és a Vickers T4ben, a japóknál a Ki102 és Ki96 T3ban, és Ki45 otsutól felfelé, bár utóbbinál a lőszer nem megfelelő, de HVt seggből szedtem ki velük. A Mosq és a Hs129 (főleg a G3), meg a G3 Stuka amivel viszont KI LEHET SZEDNI pillbox kivételével mindent.

A medve nem játék.

a.carkey
Az a baj, hogy a pillbox kivételével minden pályán minden mást egy 20mm körülivel már ki tudsz kapni (még a HV tankot is, ha leszállsz mögötte és kilövöd gurulás közben hátulról, de ilyen eset elenyésző). A pillboxot még a Mosqxviii 57 milisével SEM. A G3éval szintén nem. (Legalábbis amikor nyomtam vele, akkor a pillboxot csak bomba és rakéta vitte ki.) Player ground ellen meg fogalmam sincs mi jön be, mert sosem nyomtam (EDDIG) ellenük repcsivel. Viszont első blikkre a briteknek és a németeknek VAN HV tankok ellen is tökéletesen használható repcsijük, mondjuk nem vadász.

A medve nem játék.

Yak-9ből mondjuk pont a 37mm-es jó ilyen célra, ahhoz van páncéltörő lőszer. A 45mm-eshez nincs.

Ah köszi az még sincs de még T4-ben sem szeretek menni mert csak jetekkel tesz össze, úgyhogy marad az ijesztgetés, nekem is élvezetes mikor elhúz felettem egy vadász ha tankban ülök 😄
a.carkey
Amúgy követő nézetben az egér jobb gombjának nyomvatartásával tudjátok a kamerát forgatni.

A medve nem játék.

ez a kobra.. ájjájjj.. nagyon táccik!! 😊 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...

a.carkey
Milyen patchet szed megint le a progi? Nem találok róla semmi infót. Mellesleg, vasárnap nyerni alig tudtam, tegnap meg alig kaptam ki. Remekül ki van egyensúlyozva a játék. 😄

A medve nem játék.