War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mekkora a szemtelen ember vagy te 😄 Ez nagyon tetszik.
Ugyan ez a neved a játékban is? 😄
Felvennélek. Bár nekem még nincsenek ilyen jó bombázóim.
A Peschkákkal tolom de elég jónak tûnnek.
A elöbb a port pályán mégcsak nem is zuhanórepülésben hanem kb -10%os lejtéssel 650el száguldottam be a központba. A Yer erre nem képes :S
Ugyan ez a neved a játékban is? 😄
Felvennélek. Bár nekem még nincsenek ilyen jó bombázóim.
A Peschkákkal tolom de elég jónak tûnnek.
A elöbb a port pályán mégcsak nem is zuhanórepülésben hanem kb -10%os lejtéssel 650el száguldottam be a központba. A Yer erre nem képes :S
<#law>#law>
Igen ad, ha eltalálod. Én csak B17-tel szoktam repülõteret támadni: 8X1000-es bombákkal 4 rárepülés 7000m-es magasságból. A hatás nem marad el: gyõzelem. Ilyenkor az ellenfél piros csíkja villogva nagy sebességgel csökken. Mulatságos, amikor még van nekik 2-3 célpontjuk, és innen veszítenek. A többségük azt sem tudja miért 😊 A taktikám az, hogy bemegyek egy A20-al alacsonyan, így mindenki rám startol... hát persze, aranyos célpont. Ilyenkor a többségük földközelben van. Le is lõhetik, a lényeg az hogy a majdani B17-esem útvonalától jó messze kapjanak el és alacsonyan 😊 Utána jön a B17, és ellentétes kerülõ úton írány az ellenséges repülõtér. Egy WEP fokozattal 400m emelkedés egészen 7000-ig. A többit meg már leírtam. Hatásos. Aki feljön utánnam motoros géppel, annak odaköszönök 0.50-esekkel, oszt' mehet fogat mosni 😊
Bombázáshoz viszont nekem a ruszkikkal a 3as SB-k és az AR-2 csíkja betelt. A 4esek is közel vannak a végéhez. Értem ez alatt hogy kibombáztam magamból a vágyat 😊 Vadászni akarok. Arra meg még az IL-2 is nagyon fasza a csíter jó ***** annyát 😄
ÖÖÖÖ Nem értem hogy jön össze az amcsi meg a ruszki. 😊
Azt nem tudja Valaki,hogy miért van az,hogy a Friend List-nél eddig Piros vagy Zöld "Sityak" jelezte,ha valaki aktív,de nekem most 7-8 ismerõsnél nincs semmi..
Én ha amcsi 9ig tolok valamit is akkor 2 peska mindneképp kell a jó bombázáshoz 😄 Mellé esetleg az IL2M vagy Yak7B és a Yak9T Yak 3.
Ez megfelelõ? 😄
Ez megfelelõ? 😄
Hát... azért a 9es yak "picit" jobban fordul mind az amcsi.
Azokra is ad pontot?
Én pl ezért nem amcsizom mostanság. Sok a javítási költség. De pl némettel, orosszal kijövök pluszba. Szépen lassan de a pénz is gyûlik. Mind a 2 tier 9 gépek max.
Reptér amortizálás alatt, a reptér HP szintjének csökkentését, jobb esetben a totális megsemmisítését értem. Ehhez a reptér melletti épületeket, hangárokat szoktam veretni.
Én pl oroszoknál bvagyok úgy lassan megvan a 13as szint de a sorban a 5-6-8-9es YAK meg az IL-2M van benn. Ezekkel fun játszani. LA-5 ami beférne még de... lehet nem számít hogy 9 vagy 11 a max tieres gépem az MM szempontjából de nem annyira ász az a LA-5 - nekem - hogy berakjam.
Amcsiknál is addig nem vettem nagyobb gépet mind tier 6 amíg meg nem lett a 9.
Amcsiknál is addig nem vettem nagyobb gépet mind tier 6 amíg meg nem lett a 9.
Én meg még 3 nappal ezelõttig joystick-kel nyomtam. Ha már 2-3 repülõt lelõttem vele arcad-ban az maga volt a Mennyország. Ezzel szemben vettem az erõt magamon, és kipróbáltam az egeret: átlagban 6-8 kill körönként. Joystick után megváltás, de azt tartottam eddig, hogy repülõs játékokat egérrel játszani, az felér egy szentségtöréssel. Mindent lehet vele, csak pontosan célozni nem... gondolok itt a szemtõl-szembe ütközetekre. Oké, tudom itt mega pro játékosok is vannak dögivel, de nekem a WT-ben nem ment vele. Átlag képességû vagyok, még 25 év szimulátor tapasztalattal is a hátam mögött. Viszont a jó kis szakaszban repkedésekre lenne ingerenciám. Angol 13, USA 15, Ruszki 10. TS szerver megoldott. HTO_Holmatro
Eredményes és szórakoztató repkedést mindenkinek!
Eredményes és szórakoztató repkedést mindenkinek!
reptér leamortizálás alatt a légvédelmi ágyúkat értitek a reptér körül?
Egy Szóval sem mondtam,hogy pro vagyok,csak neki 100 csatából volt kb 30 ledarált gépe..Nem az egomról vagyok híres<#hawaii>#hawaii>.Zero Ebben mondjuk Teljesen Igazad van..Sajna ilyen vagyok😊De próbálok gyorsan gépelni.<#vigyor5>#vigyor5>
Susarc nem kamuzik.
Nekem prémiummal +talizmánnal a B17: 138k lion és 178k exp. pont egy körrel. Kimaxolt legénységgel... Ehhez kellet 6 tank, 2 repülõ és egy repülõtér leamortizálása. Bomba tárazás 8X1000 font: 34 sec.
Ha van valakinek B17-ese, és lenne kedve egy B17 szakaszhoz, az vegyen fel barátnak 😊 HTO_Holmatro
Nekem prémiummal +talizmánnal a B17: 138k lion és 178k exp. pont egy körrel. Kimaxolt legénységgel... Ehhez kellet 6 tank, 2 repülõ és egy repülõtér leamortizálása. Bomba tárazás 8X1000 font: 34 sec.
Ha van valakinek B17-ese, és lenne kedve egy B17 szakaszhoz, az vegyen fel barátnak 😊 HTO_Holmatro
Nem tudom, mit foglalkozol a játék közben írogató idiótákkal... Amíg neki válaszolsz, addig sem játszol, és ezzel a célját el is érte, rabolta az idõdet.
Pro vagy...<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ezt tényleg nem értem..Eddig mindenki azért sírt a játékban,hogy Beau-val csak a Noob-ok mennek...cöcöcö..Most meg végre meg van a YAK-9t,erre azt írogatják,hogy az is Noob gép.De nem értem,hogy akkor az AirCobrára,meg a KingCobrára miért nem írják?Azon is 37 MM-es Szotyi köpködõ van.Bár rá írtam a Srácra,hogy mielõtt elhord mindennek lesse már meg,hogy 437 csatában leszedtem 1185 gépet meg 3199 Földi Célpontot ,és mivel a YAK csak 7 csatája van meg Battyogjon oda ahová gondolom...Hirtelen kilépett<#vigyor5>#vigyor5>
Van ilyen a másik oldalon is ne félj 😊 A jobbak a magas tier-û gépeikkel próbálnak fent harcolni, miközben a nagy többség meghal odalent. Az a baj, hogy ha oldalt váltok mert bénákhoz sorsol és az enemy a szervezett, akkor a felállás semmit nem változik mert akkor is a sajátok lesznek bénák és az enemy a szervezett 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Azt is észrevettem, hogy valamilyen módon sikerül mindig olyan bandába sorsolódni, ahol a társak szanaszét szóródva kószálnak, az ellenfélnél pedig szépen egy gócban gomolyognak a fighterek, és mindenkit azonnal leszednek, a magányosakat méginkább.
Ilyenkor próbálok beírogatni, hogy gyûljünk össze, de semmi értelme...
Ilyenkor próbálok beírogatni, hogy gyûljünk össze, de semmi értelme...
Tegnap este pont német-angol HB volt. Ott lehet a Beau-val henteskedni, bár a 3:1 K/D arányt illik tartani a 0-s egyenleghez 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Teljesen jó 😄
T6on is szoktam menni meg néha a Yak9T és a La5Fn is bevetésre kerül de ahogy mások is írták elég drága mulatság lelövetni a gépeket.
Oda már csapat kéne. Egyedül nem nyerõ ha 3-4en rádszállnak...
T6on is szoktam menni meg néha a Yak9T és a La5Fn is bevetésre kerül de ahogy mások is írták elég drága mulatság lelövetni a gépeket.
Oda már csapat kéne. Egyedül nem nyerõ ha 3-4en rádszállnak...
Hát nem tudom, én mióta elértem tier 7-8-ra, állandóan durva veszteségekkel zárok. Ásznak kell lenni, hogy nyereség legyen, de nekem nem megy:
Ott már egyszerûen tapasztalt arcok vannak, és van, hogy a legdrágább gépeimet (spit mkII, spit mkVb, BÓfájter mkx) kilövik a francba, nem egyszer percek (tegnap-tegnapelõtt ilyen szériáim voltak) Az rögtön -15000 lion a javításra.
EZÉRT szoktam visszamenni 0-ás szintre, mert ott jön a pénz, a kis pörgõs kétfedelûekkel.
Kipróbáltam HB-t, de mivel angolokat gyúrom, azokat nem tudtam bevinni.
Bementem német reserve gépekkel, erre lelõtt egy A-20, úgy, hogy nem is láttam, honnan jött!!
Ide-oda repkedni a reptér meg a harcmezõ között (reload) pedig unalmas.
Ott már egyszerûen tapasztalt arcok vannak, és van, hogy a legdrágább gépeimet (spit mkII, spit mkVb, BÓfájter mkx) kilövik a francba, nem egyszer percek (tegnap-tegnapelõtt ilyen szériáim voltak) Az rögtön -15000 lion a javításra.
EZÉRT szoktam visszamenni 0-ás szintre, mert ott jön a pénz, a kis pörgõs kétfedelûekkel.
Kipróbáltam HB-t, de mivel angolokat gyúrom, azokat nem tudtam bevinni.
Bementem német reserve gépekkel, erre lelõtt egy A-20, úgy, hogy nem is láttam, honnan jött!!
Ide-oda repkedni a reptér meg a harcmezõ között (reload) pedig unalmas.
Én T0-t és T6-ot is játszom, árkádot, felváltva, az összes néppel. Elég változatos az. Általában egy nap vagy T0-t vagy T6-ot játszunk, azon belül meg cserélgetem a népeket. Ezüstben mindig pluszban vagyok, az XP is elég, jó ez így.
Közben néha egy-egy HB a legmagasabb szintû géppel, amit vinni tudok.
Közben néha egy-egy HB a legmagasabb szintû géppel, amit vinni tudok.
HB-n a repair cost is emelkedik? Beufighter MK X 13900 lion!!??
Ez mind igaz, de nekem speciel ad egy biztonságérzetet ha mindig van egy-két milka a kasszában, sose lehet tudni mikor jönnek ki pl. a változtatható lõszertípusokkal vagy egyéb upgrade-ekkel, amire prompt szeretnék költeni.
Ezen tier 0 án nagyom elvagytok. Nem unalmas baktatni? Én minden szinten addig mentem amig tovább nem léptem.Mindig volt elég pénz mire elértem.( prém nélkûl arcadban is joyal) Ha már van egy gép nehogymár ne használjam. Persze nem minig a legnagyobbat használom HE112 A0 pl az egyik kedvenc. Igaz Hb-Frb sokáig tart ìgy nem használok el sokat.4 szintöl már jò gépek vannak.Nem érdemes átugrani öket .Persze ez magánvélemény mielött sértödés lenne.
Igen, most próbáltam ki kétszer is. 0:39 az elsõ szám amit látok.
Így is 37-38mp körüli neked?
Valahová le van írva magyarul vagy angolul h mik várhatóak a patchben?
Nem baj az, az orosz vadászok is jók. Nem kell kényszeresen a Katát vinni...
És amúgy prémium catalinával hányszor juttok be ground strikera, és hányszor kell dominationban szívni? Csak azért kérdem, mert ugye kis tierben sokkal kevesebb térkép közül választ a gép, és amikor én tier 3-4-5 bombázóval akarok farmolni, akkor van olyan hogy az a tetves stalingrad domination van ötször egymás után. Persze onnan már rögtök kilépek, de akkor is idegeítõ.
Nekem is, és nekem 50/50 + 50. Ezek szerint kár volt beleölni a zsetont... 😞
Így van, azért a fontot ne keverjük már össze a kilogrammal. A fontban megadott súlyú bombákat(amcsi és angol bombázók) felezd meg, annyi kilósak.
1000LB bomba az nem 1000kg kb 500
4x1000 kg-os Bomba amit mire megfordulok már vissza is tölt...ez kegyetlen😄
nem csoda hogy felbassza az ellenfelet! nem szeretem ha leramolnak,de ezt a gyereket már én sajnáltam,hogy erre vetemedett és bazdmeg MEGY TOVÁBB A BÁLNA meg se éreztem,hogy csóri ilyen trükkösen belémjött! Már én is azt gondoltam,hogy az én kurva anyámat😄😄
RAM try
nem csoda hogy felbassza az ellenfelet! nem szeretem ha leramolnak,de ezt a gyereket már én sajnáltam,hogy erre vetemedett és bazdmeg MEGY TOVÁBB A BÁLNA meg se éreztem,hogy csóri ilyen trükkösen belémjött! Már én is azt gondoltam,hogy az én kurva anyámat😄😄
RAM try
Nekem a Catalinámon 0:39 a reload time, és 34/50 +50 a reload skill.
Amíg FM/DM modell nincs kész addig nem idegesítem magam a ruszkik miatt 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
na nekem 33/50 nagyon remélem még javulni fog 😄
A 30mp király lenne.
A 30mp király lenne.
sry csak 31/50 + az Ace
Nem emlékeztem rá most így fejbõl, de köszi az infót! 😊
De ha már itt tartunk szerintem nem csak a bombázók hanem a repcsik is sebezhetõbbek lettek a nem tuodm melyik patch óta(kivétel az orosz)! 😊 Gyanítom hogy idõvel itt is az lesz mint a tudjuk miben. Minnél hamarabb essen le a gép h hozhasd a következõt.
Légyszíves nézd meg, hogy a reload speeded mennyi nálad?
Maxos vagy van még pont amit tehetsz rá?
Maxos vagy van még pont amit tehetsz rá?
Most perpill tuti, hogy 0-1, és nem 0-4 az elsõ kategória. Lehet, hogy a végleges másképp lesz, de az is, hogy a most még inaktív jelölõnégyzet mellett írják át a szöveget.
Nekem 50földi a csúcsom 3 repülõvel 😄
hát konkrétan olyan zárótûz alá kerültem az elõbb az Alpine Meadows pályán hogy nem tettem volna fel rá pénzt hogy az átrepülést túlélem.
Van egy völgy ahol összesen 4db 4es csoportba lévõ középen pillboxos állás. 2en mögöttem lõttek és míg a 4. csoporthoz eljutottam szitává lõtték a szárnyaimat 😄 de sikerült eltüntetni az összes célpontot a völgyben. Igaz utána már nem volt nehéz kilõniük 😄
Van egy völgy ahol összesen 4db 4es csoportba lévõ középen pillboxos állás. 2en mögöttem lõttek és míg a 4. csoporthoz eljutottam szitává lõtték a szárnyaimat 😄 de sikerült eltüntetni az összes célpontot a völgyben. Igaz utána már nem volt nehéz kilõniük 😄
51 földi célpont 2 légi kill 45000 gold 0 halál😊)
Nos lehetne, de mivel a tier kiválasztásának lehetõsége még nem létezik, így nem tudjuk, hogy mi alapján fog majd véglegesen mûködni. Illetve ugye az indítóképernyõn ott van a lehetõség csak nem tudod kipipálni. Bár ha az emlékezetem nem csal akkor ott az elsõ az lvl 0-4-ig van. Szóval jó a kérdés 😊