War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bedobna a csatába majd kb 3mp múlva kiírná,hogy Return to Battlefield és mire pislognál felrobbansz,mert nem tettél eleget a kérésnek😊Kifizetõdõ kis gép lenne.<#nevetes1>
Mit gondolsz a tier 7es peschkával mekkor sebességet értem el zuhanórepülésben? 5000méterrõl indultam (vagyis addig felkínlódtam a gépet test flight ba)
X 43

Na ez még az X-15öt is állva hagyná 😄

Az FRB pálya kevés lenne hozzá mi?
Persze, aztán mekkora pálya kéne ennek egy kanyarhoz 😄

A 40 km-es pályán 20mp alatt végig ér 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

X-15

Na Õ vele szívesen hasítanék egy párat.
Kérdés mit tudna kezdeni a vánszorgó Jetekkel? 😄
A németeknek voltak irányított rakétáik, amik huzalvezéreltek voltak (X-4). Il2-ben sokat szórakoztunk ezzel annak idején 😊

ez Légcsavaros😛

A Fleet részre meg durcás lenne a Yamato Csatahajó.
Bár rájöttek, hogy rendesen lebombázható.
De annak aztán volt tûzereje 😄
meg egy ilyet😛

5 machos vadászgépeket, mi? Mit szívtál te? <#smile>

Irányított rakétának azt nevezik, ami valamilyen mechanizmussal rávezeti magát a célra. Az ötvenes években jelentek meg az elsõ ilyen levegõ-levegõ rakéták. Természetesen ilyesmi nem lesz a War Thunderben.

Ezzel szemben nem-irányított rakéta az ami kilövés után csak repül elõre amíg fel nem robban, ilyenek már most is vannak a játékban.

Egy F 117est például.
A beceneve kukuccs lenne 😄
PErsze, meg az A10-est attackernek, mi? 😄

Nyugi egyenlõre csak 1953ig tervezik a játékot.
D mekkora lenne ha mondjuk 2015 magasságában, már az 5mach os vadászgépeket is betennék 😄 Meghülyülne a meccsmotor és betenné a t6os szintre. Nem is kéne lõni a hangrobbanástól szétesne az ellenfél a levegõben 😄
Ja hogy te arra Gondolsz..Bízom benne,hogy elvetik ezt az ötletet,mert igen tönkre tennék az élményt.De lehet ezzel csak én vagyok így!
Missiles: 4 Vympel K-13 AAMs

Ezek irányított levegõ-levegõ rakéták. Mondjuk csak 1958-tól használták az oroszok.

unguided rockets=Nem irányítható Rakéták...Az kéne még,hogy lehessen irányítani<#vigyor3>Akkor Már akár hõkövetõ rakéta is lehetne😊Messze van még Karácsony😊
Irányítható raketták? Már itt is vannak az Arty-k 😄

Azért csak nem harangoznák be azt annyira😊Inkább arra Tudok Gondolni,hogy Módosítják a Bombák erejét.
Az utolsó mondatodra...
Lehet csak szebben fog robbanni a bomba 😄
Amennyiben tényleg ezek lesznek az új javítási költésgek meg lennék elégedve.mert Igen szépen levitték a H6K javítását,na meg a ThunderBolt-ét is így mind a 2õt sûrûbben vihetném be...Merthogy a Thunder-re sokalltam,vagy inkább sajnáltam a 9500-ast míg a H6K-ra a 13K-t.Majd meglátjuk.Én inkább erre a Lõszer választgatós okosságra vagyok kíváncsi,na meg arra,hogy mit értenek a Realistic Bomb damage alatt...
Specifications (MiG-19S)
3-View drawing of MiG-19

Data from OKB MiG Aircraft and History<11>

General characteristics

Crew: One
Length: 12.54 m (41 ft)
Wingspan: 9.0 m (29 ft 6 in)
Height: 3.9 m (12 ft 10 in)
Wing area: 25.0 m² (270 ft²😉
Empty weight: 5,447 kg (11,983 lb)
Max. takeoff weight: 7,560 kg (16,632 lb)
Powerplant: 2 × Tumansky RD-9B afterburning turbojets, 31.9 kN (7,178 lbf) each

Performance

Maximum speed: 1,455 km/h (909 mph)
Range: 1,390 km (860 mi) 2,200 km with external tanks
Service ceiling: 17,500 m (57,400 ft)
Rate of climb: 180 m/s (35,425 ft/min)
Wing loading: 302.4 kg/m² (61.6 lb/ft²😉
Thrust/weight: 0.86

Armament

Guns: 3x 30 mm NR-30 cannons (75 rounds per gun for wing guns, 55 rounds for the fuselage gun)
Hardpoints: 4 underwing pylons and provisions to carry combinations of:
Rockets: unguided rockets
Missiles: 4 Vympel K-13 AAMs
Bombs: Up to 250 kg (550 lb) of bombs

Ezt viszont ha majd behoznák valamikor hmmm 😄 Az fincsi lenne.
Még pont belefér az 1953as kiadásba ameddig tervezik a játékot.
A MiG–3-at békeidõben is nehéz volt repülni, de sokkal nehezebb volt bevetések alatt. A gépet eredetileg magassági bevetésekre tervezték, de a keleti fronton a harcok legtöbbször kis magasságban zajlottak, ahol nemcsak a német Bf 109, hanem a legtöbb egykori szovjet vadászgép is jobbnak bizonyult nála. Vadászbombázóként is erõltették bevetését 1941 õszén, de erre ugyanúgy nem volt alkalmas.

Na akkor ezzela géppel rohadtul ki leszünk segítve az orosz oldalon 😄
Hû.. hát az ágyús corsair-t jól felnyomták pedig eddig sem volt olcsó a rohadt életbe 😄
arcadeban 9k lett a javítása HB-ben meg 56k!! wow.. 😞

németeknél is azért a nagy vadászoknál vastagon fogott a ceruza 😄

il 2 historical 250 lion xDD

na erre kíváncsi lesze, hogy tényleg ez lesz-e 😄
Azért erõs lenne, ha a briteknél így megcsappanna a javítási költség. A Beau X HB-ban 1000 lion lenne, ahogy majdnem minden Wellington is 😊

Én már annak is örülnék ha nem ugyanazt az hat számot játszaná állandóan a menüben. Ebbõl három ilyen érfelvágós klasszikus zene...

f24sg
Hallod, nekem EZ a kedvenc zeném a játékból, nagyon ott van, magasztos, stb.
A javitási árak...elvileg...vagy nem..

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/19558-nowe-aktualizacje-dyskusja/page-4#entry228507
Annyira nem voltak jók a látási viszonyok 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért egy Beau-t levertem, aztán késõbb egy spittel headon-ban kitértem felfele de a rohadt belémhúzta..

De a controls menüpontban gyorsabban hozzájutsz az ilyen alapvetõ információkhoz, még repülés közben is.
bardocz
G
landolásnál mivel lehet a kerekeket elõvarázsolni azoknál, amelyeknél becsukható?
Ha kiképezteted a legénységet rá pénzért(qualification fül a legénységképzésnél), mindjárt rövidebb lesz egy fél percel.

a p-38tól ne várj olyan nagyon sokat 😊
Szokásos haladni lehet vele fordulni nem igazán típusú gép, el lehet vele bohóckodni de szerintem senkinek se lesz a kedvence.
Majd a 4 hispano-s corsair..na az imádnivaló dög 😊
Engem nem. Igaz a mienk üvegszálas Panelprolis 😄
Conqvistador.Jelölj be a játékban,ha van kedved röpködni.Ugyan ez a nevem.
Sajna Tudom,ezért csak olyan helyekre viszem be,ahol tudom hogy sok Földi célpont van..Azért rávágok egy 1000 kg-os ajándékot a Pillboxra,megy vele a másik három is és az kb 3000 Lion...De nem repkedek vele sûrûn.Meg most az Amcsi P-38G-re Spórolok.😊
Titeket is kidobál a szerver vagy csak ismét a remek mikrós netszolgáltatóm van topon? (Tanyán élek, vállalom, erre nincs üvegkábel, még a telefon is mûholdas)
<#worship> Én azt Hittem az a Földi újratöltést jelenti..
Ez az a marhanagy japcsi bombázó? Azt tudod, hogy 12000 a javítása?
reload speed
Tudom,hogy Hülye kérdés,de a Kis H6K4-esemen Hol tudok a Töltési Idõre Plusszolni?Mert már sokat mentem vele és az 1:20 a 2 1000kg-ra egy kicsit sok...
Azt nem lehet megszerezni, valami vásárolható hardverhez adták egyszer.

Azért az amcsi A26C nem semmi.
Persze gift ben van gondolom egy ilyen 20-30euro legalább de nagyon beteg lehet vazze 😄 571a max speed je ez zuhanóba legalább 800 körüli és 3000a javítása persze a 30 free javítás után.
Eléggé OP Pay to Win rendszer 😄
Hát tényleg nem olcsó a javításuk 25k hmm 😄 De egy pár bulit biztos megér de míg kimaxolod azt a bombázót gondolom jó pár célpontot ki kell lõni vele.

Délután és estefele gyakran fent vagyok, játékban felvettelek.
Abban igazad van hogy ezek lerántanak, de az utóbbi idõben nem találkoztam velük. Mindig várok egy kicsit és megnézem hogy ki-mit hoz. Ha már az elején behozzák, akkor nem repülök B17-el, vagy megvárom míg lelövik...vagy nem lövik le. Szóval helyzetfüggõ. A motoros gépekkel meg felveszem a kesztyût. A védõ géppuskásoknak rengeteg lõszerük van, meg elég erõsek is a védelemhez. Persze le tudnak lõni, de nagyságrendekkel erõsebb a többi bombázónál. A B24-est és a Lancastert nem erõltetem, ott már aránytalanul drágák ahhoz, amennyire használhatatlanok azon a szinten.

És mi a helyzet a jetekkel? Én elég régóta nem látok benn high tierben nehézbombázókat. Szép amit leírtál de egy komet vagy mig-15 kb 1 perc alatt megtalál és megöl ha van benn játékban, már pedig lvl 13-tól álltalában van benn jet. Pont ezért nem hoz be senki b-17 vagy b-24 szériát ill lancastert túl drága ahhoz hogy egy jet pikk pakk leszedje.
A B17E modellen kihúztam a csíkot, most jön a Late modell. Annyira nem dob fel vele az mm rendszer. Én imádom. Persze nem sebezhetetlen, de nagyok az esélyek vele a rombolásra és a túlélésre a többivel szemben. Javaslom a megvételét. Fõleg a kötelékben repülésünk miatt is 😊. Milyen napszakban szoktál gép elõtt ülni(játszani)?

HTO_Holmatro a nevem a játékban. Jelenleg az oroszokat húzom, de nyitott vagyok akármilyen tier-re. A lényeg a szórakozás, és hogy kivitelezzünk egy épkézláb taktikát... persze ha összejön 😊

Most nézem 2db B17es féleség is van az Amcsi oldalon.
Lehet érdemes lenne elszenvedni velük a level 13ig. 😄