War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így is nehéz fenntartani a kometet, ha el kéne dobni minden meccsen mert kifogyott az üzemanyag az vicces lenne. Mivel a komet csak magasan jó, még ha lenne is reptér ahova le lehet szállni akkor is bukta mert ha lemész a migek közé nem élsz tovább 5-10 secnél. Fõleg ha tolóerõ hiányában szépen vitorlázgatsz lefelé. Ennyi erõvel akár a földbe is állíthatnád.
Biztos lesz valami köztes megoldás. Pl felemelik 20 percre a rakétahajtómû üzemidejét.
Pluskast
Jó kérdés. Tudja a fene. Számomra mondjuk az ebben az érdekes, hogy gyakorlatilag majd mindig ki kellene fizetned a 40 rugó javítási költséget mert azért valljuk be, hogy elég nehézkes lesz leszállni vele azokon a pályákon ahol van reptér. Persze ez is lehet, hogy leviszik ennek is a javítási költségét jó alacsonyra 😊 Bár ezt nem hiszem. Majd meglátjuk, hogy valóban be lesz vezetve vagy sem.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

mijki
A Fritz X egy bevetett irányított bomba vagy rakéta. Nem csak az X4 volt a németeknél.<#vigyor0>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ne aggódj, biztos lesz majd prémium üzemanyag amivel tovább lehet a levegõben maradni.... 😊

Láttunk már oroszokat f2p játékot fejleszteni 😄

legszebb mikor német oldalròl indulva még a partot se éri el a fél csapat.Fel se kell szállni
Vagy kérdezik hogy indul a g3p. Press i. Hálálkodás majd kiírás hogy összetört
Pluskast
Akit érdekel. Itt egy angol nyelvû összefoglaló, hogy mi lesz az 1.29-ben

Na végre bevezetik azt is, hogy HB-t meg FRB-t ne játszhasson olyan aki nem tud fel meg leszállni. Meg kell csinálniuk a Tutorialt.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Megbaszatom az összes orosz kis köcsög fejlesztõt a saját anyúkája hátán ha ez igaz!!!!!!!!!!!!!!
Rendszeres Komet használóként feltenném a kérdést, hogy pl Porton hova szállsz le Komettel tankolni? Anyahajóra? Vicces. Vagy pl Lonely szigeten.
Azért vannak dolgok amiket nem kell komolyan venni.
Ha bevezetnék Kometnek a 6 perces fuel limitet mehetne a kukába
LoL.

Cargo ships lost 127 mm guns that were given to them by mistake""

Azannya 😄

De, ha eljutsz a bázisig 40%-on vitorlázgatva. De jellemzõen vad légiharc közben, 0 méteren, 40km-re a bázistól (a 3 közül csak 1 lehet opcionális) szokott elfogyni..

bardocz
Leszállás és tankolás nem opció vele?
FRB-ben könnyedén kifogy.Járörözés közben repül az idõ.Aztán már csak az látszik,hogy 2 perc van hátra.( persze mikor legmesszebb van a bázis) Igaz mostanában az ellen aaa megoldja ezt a gondom.
Hát azért van ahol problémás, japánoknak például nincs más jete a Shushui-on kívül. Tehát arcadeban is hat perc repülés vele, aztán mehetsz a propelleresekkel.

Nekem FRB-n egyszer elkezdett fogyni a benya, majd levettem a gázt és vitorlázás közben nem jelezte a fogyást, úgyhogy ott már megoldották ezt, nem hinném hogy arcade-ban viszont nagy jelentõsége lenne, nem sokan repkednek egy géppel, ha csak nem noob halmaz az ellenfél.
A Szuhoj T50 et kifelejtetted 😄
Na az picit OP lenne 😄
A németeknél lesz Hermann Göring kitüntetés?
Szerintem menj vissza a World of Tanks topikba, ha trollkodni akarsz, annak a játéknak a szintje meg a siemkák jobban illenek hozzád.

Pluskast
Jaj Ambrus menj már innen!

Léghajók mikor jönnek?
Pluskast
Amikor F-22-es vadászgépek.......

Helikopterek mikor lesznek?
Hát én gyakran használom. 😄
Amit viszont még el tudnék képzelni, pl az üzemanyag kijelzés mellett, hogy lenne egy kis kijelzõ ami az aktuális G gyorsulást mutatná.
Mint pl forma 1 ben. Vagy csak simán az értéket vagy ha van rá affinitásuk akkor körkörösen hogy pl elrántod a kormányt akkor pl északnyugati irányban mondjuk 8G a gyorsulás.
Pluskast
Igen bár én elképzelhetõnek tartok egy olyat, hogy egy esetleges WEP elnyomásnál jobban fog fogyni a benzin, így lehet meglepetésként éri majd a kedves játékost a dolog, ha egész meccs alatt nyomja a WEP gombot mint süket a csengõt 😊

Pluskast
Ez a 163-ra vonatkozik😊

Sorry.

Egyébként meg azért lesz a gépek többségénél indiferens mert arcadeba 30perc többnyire az idõlimit. Eddig nem volt oylan gépem ami 30perc alatt kifogyna benzinbõl. Sokszor én teszem vissza 20percre hátha kevesebb a teher és gyorsabb a gép 😄
Pluskast
Itt. 109-es hozzászólást nézd.

Érdemes lenne figyelmesebben olvasnod, mert nem ezt írta.
Azt írta, hogy a benzin is valósághûen fog fogyni minden gépnél. Egy Me-163nál ez csak hatperces repülést jelent teli tankal, egy bombázónál sok órásat. Használjuk már az eszünket, kérem, mielõtt beszélünk, miért repülhetne csak hat percig egy bombázó?

Link esetleg?

Nekem nincs prémium catalinám. A nem prémium verzió meg Bf109E3-ak ellen is megy, tegnap próbáltam.

milyen 6 perces benzin limit vazze?
Egy rendes bombázóval 6perc kb a célt elérni a térkép másik oldalára 😄
Pluskast
Ja és azt írták, hogy a gépek nagy részének lejjebb vitték a javítási költségeit.

Pluskast
Hm most olvastam az 1.29 változtatásait. Nagyon érdekes dolgok vannak benne. Többek között pl a javítási költség az általános rangod szintjétõl fog függeni (ha jól vettem ki). Rengeteg minden meg fog változni. Me-163 tulajoknak hír. Arcade Battle módba is berakják a 6 perces benya limitet. Egyébként minden gép típusnál is be fogják rakni. Szóval ezentúl a benzinre is oda kell majd figyelni😊

Egyikkel se mennétek sokra, mert mindkettõ fegyvertelen kísérleti gép, ami még felszállni se képes magától. <#smile>
Egyik sem kifutópályáról indult repülni ugyanis.

Ehm, az X-4 volt az egyetlen, és az se látott soha harcot, leginkább kísérleti cucc volt.

Remek erre a célra a Camtasia Recorder, Camtasia Studio-ban.
Coral Springs
Felvettelek barátnak én is. Hétvégén sûrûbben játszok, hétköznap pedig ha van idõm a meló mellett akkor délután.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Valaki Tudna Segíteni,hogy milyen Progival tudnék In-Game Videót csinálni?Mert a Fraps nem akar üzemelni:S.Danke sör<#worship>
igen mondjuk a tied továbbfejlesztett farm! ma megtesztelem😄

Legközelebb ne lépj ki catalinával domination mapról mert ott van a legjobb lóvé.
Igen tudom. Részt vettem benne. Itt nem arról van szó, hogy a PBY op, hanem, hogy domination mapon egyedül megnyered a csatát ha ezt csinálod vele. Repkedhetsz te fent vele miután lebombáztál mindent de attól még elbukhatjátok a csatát. Szállj le vele és rögtön átváltozik géppuskás bunkerré és csak ki kell lövöldözni belõle.
ma egész nap ez volt a téma😛 lekéstél ezzel😊

Legjobb leggyorsabb farmolási technika a játékban. Lényegében nulla javítási költség mellett óriásit lehet kaszálni. Minek lõdözni a gépeket a levegõben? Sokkal jobb ha lent állsz a földön és odajönnek hozzád. Olyan mint az agyaggalamb lövészet csak szórakoztatóbb. A lényeg hogy a bombásokat figyeld és lõdd ki mielõtt odaérnek hozzád a többi meg had lövöldözzön.

Itt a végeredmény!
nem esett szét? a chaika pl 550 felett elkezd rázni és irányithatatlanná válik

Na asszem megvan a felsõ határ.
Úgy tûnik az egymotoros légcsavaros gépek maximális zuhanosebessége 829km/h körül van. A pescka a yak3 és az amerikai F6F3 is 820-829km/h közé gyorsult és onnan nem nõtt tovább a sebesség.
bardocz
Légellenállásuk valószínû hasonló(kicsi), szóval a nehezebb fog gyorsabban zuhanni.
A súlyra célzol? 😄

Érdekes a Yak 3 például elérte a 821km/h t pedig rosszabb paraméterei vannak elvielg a La5fn hez képest. Van róluk videó is 😄
És ezesetben mi a magyarázat? 😄
bardocz
A Peschka nem egy nehéz bombázó, míg a La5Fn egy könnyû vadász?
Vazze ez furcsa.

A Peschkával 5000méterrõl zuhanva 828km/h s sebességet hoztam ki míg a La5Fn 10100méterrõl zuhanva mindössze "csak" 761km/h ra volt képes.
Több mint fura 😄