War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár napja repültem 1 egész napot a meteorokkal, 200K minuszom volt, ma megint kipróbáltam, ki200-as kilõtt, 1500 volt a javításom, mig 15 kilõtt 1700 volt a javításom, kilõtt egy német bf k4-es, levonta a 7900-at javításra.
Szóval úgy néz ki a jet vs jet kill javítási költségeivel már most kezdtek valamit. (Ennek örülök, nem si kicsit😊
A gazdaságról tudtok valamit? Azt láttam, hogy a javítási költségeken mókoltak, minden olcsóbb lsz szinte, kivéve a jetek(angoloknál), pedig pont azokkal nem tudok plusszos lenni, nem tudom hogy gondolják, h jetek csak jetek ellen mehetnek, és felnyomják 20K fölé a javítást.... HA egy jet kilövése érni fog 10K-t arcadban, akkor azt mondom oké, de ha marad így, akkor a jetek életképtelen pénznyelõkké válnak...
Nekem ez egyébként egy teljesen bombázó témájú patchnek tûnik, új vadászgépet nem hoz sajna be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
12, nem 13.
Még jó, hogy létezik belõle egy teljesen restaurált példány...
link
Azért elég gáz ha ilyen "alapos" munkát végeznek a kedves készítõk 😄
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Emancipate yourself from mental slavement!
Noobok vagyunk a játékhoz.
Egyébként én messze nem tartom magam jó játékosnak hiszen a légiharcokban van még mit tanulnom de állítom, hogy alacsony tiereken a játékosok többségének a taktikai és stratégiai rálátása a játékra nagy büdös nulla.
Azon már meg sem lepõdök, hogy eszük ágában sincs segíteni a másiknak harc közben. Vagy hogy csezsnek kísérni a bombázókat de amikor tényleg azon az 1-2 nyamvadt tankon múlik a gyõzelem vagy vereség fõleg domination pályán amit a 70%a nem si ért meg 😄 csak repkednek néznek ki a fejükbõl és eszük ágában sincs legalább rárepülni mégha cska egy 7,7es turretjük van akkor is. Ilyenkor tudok felrobbanni 😄
Szó mi szó nem jól használjuk játékosok a gépeket, nem használ a többség taktikát, nem elõre látó a többség de azért szídjuk a játékot vastagon. Pedig összedolgozva fõleg alacsony tiereken már már mûvészet elcseszni a gyõzelmet 😄 Dél körül 4es squadban 3db tier 1es prémium catalinával olyat buliztunk, hogy az már félelmetes. Nyilván döntõ fölény meg tehet az ellen amit akar de azt senki ne mondja már nekem, hogy az alatt a kvázi 6,5 perc alatt míg csontra pucoltuk a földi célokat az ellen oldalról mindössze 2-3 tankot tudnak csak kiszedni?
Eleve nem is érdekli a bombázás a játékosok többségét. Azt sírnak hogy vazze de drága a javítás meghogy jujj drága a gép.
Tegnap reggel óta Prémium nélkül olyan 1,3-1,4 M liont kerestem össze T7es tier alatt. Leszedtem 1050tankot és közel 100gépet pedig nagyon bénán célzok a többiekhez képest 😄 A meccsek közel 90-95% át nyertük.
2defeat volt tegnap este 10h óta. A csapatmunka csodákra képes.
Bocs hogy így elhúzódott a litánia 😄
Ez nem WoT, itt a német gépeket németek készítik, angolokat angolok stb.
Q&A-ban is mesélte a német FM készítõ, hogy a FW 190-D13 komoly fejtörést okozott neki, ugyanis 1 db prototípus készült belõle, ami meg is semmisült, ráadásul olyan propeller volt rajta ami szintén kisszériás volt... Heteket töltött múzeumokban, mire az egyik kis német repülõgyûjteményben talált egy propellert, amit jól körbefotóztak és odahaza a WT-sek által biztosított programokkal végre el tudták készíteni a játékbeli verzióját. Nem csak grafikailag, hanem az FM-hez szükséges változókat is (milyen fordulaton/dõlésszögnél milyen 'húzóerõt' fejt ki stb.).
Mellesleg a német gépek teljesítményét firtató kérdésen is eléggé kiakadt, mivel nem tudja elképzelni, hogy vihet be valaki egy nagy sebességre optimalizált 'energy fighter-t' fordulóharcba. Német vadásszal ha 350km/h alá lassulsz akkor halott vagy. Ennyi.
Volt már egy két jó killes köröm vele.
Az meg hogy szétlövik easy hát... szar de mivel lemenõverezni kb úgy sem lehet vele senkit így vmilyen szinten mindegy, hogy 2 sec vagy 12 sec alatt lövik szét.
Meg azért a P-40 a 6 .50esel mint a fûrész 😊
A sokgépágyús vadász verzió pedig hasonló mozgékonyságú mint a tier6os Beaufigter. Én a 10-es tierû Me-410el megyek sokat, nagyon durva bombázóvadász gép, de a kissebb, négy huszassal felszereltek is ugyanazt tudják, csak kevésbé látványosabban. Lényeg hogy a bombázókra kell rárepülni kizárólag, felmenve a magasságukra, és ha egymotoros vadász jön rád, mélyrepülésben távozni 800-al, az mûködni szokott. 😊
Nincs olyan bombázó amit ne robbantana darabokra egyetlen rövid sorozattal a 30mm-es gépágyúk miatt.
És az 50mm-es verzió is elég egyedi, bár én azt találtam a legkevésbé használhatónak.
Én is mintha (hangsúlyozom: mintha) gyengébbnek érezném a német vonalat, de, úgy hogy én mind az 5 nemzetet egyszerre húzom, a némettel tartok legelõrébb. Ez most csak azért van mert FRB-n leggyakrabban szereplõ nemzet? Nem hinném. Azt is lehet használni, csak rá kell érezni, hogy hogyan.
Addig szidom játék közben a Gaijin-t, míg a végén úgyis lock-olják az accountomat... 😊
Glo:
Nem gond, sõt nagyon jó, hogy nem Tier függõ annyira, mint a Wot de amikor egy Tier 4-es kittyhawk, rám lõ, hansulyozom egy irtó rövid sorozatot és a Tier 8-as Me410 darabjaira hullik, az valóban zavaró pláne amikor van két találatom vele és az ellen gépe vígan repül tovább... szóval azért na. Szóval örülnék ha igazad lenne de sajnos nem csak akkor nyomnak le, ha bénán játszol, hanem akkor is, ha a készítõknek köszönhetõen méltánytalanul szarabb vasban ülsz, mint a másik. Az FM\DM rövidítést meg sajnos nem értem.
Itt simán lenyom egy 6-8-10 szinttel kisebb is, ha bénán játszol. Mert csak akkor nyom le, ha bénán játszol és bekerülsz elé.
Ez a játék sokkal inkább szól a taktikáról, helyezkedésrõl, mint a tankos osonás.
Ja, és árkádban továbbra is hülyeség az FM/DM-et a valósággal egy mondatban említeni <#smile>#smile>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zero 7th (#6660) > Tényleg számít az arcade -ban is a súly. Több vadászomon például azért nincs bomba, mert bombával szarabbul manõverezik.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Sebaj.
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/238-magyar-f%C3%B3rum/
Szeretném bejelenteni, hogy elindult a War Thunder hivatalos magyar fóruma!
Várunk szeretettel mindenkit!
Még nem éreztem rá hiszen jóval lassabb a sebessége mint a 12eseknek de ha 200méter körülre tudok kerülni ott már alakul. Jó annak aki 400-500ról le is tud szedni 1 lövésbõl valakit 37mm essel. Bár az is igaz jobban megy a dolog, mint két hete 😄
Amúgy ha Joy-t Simplified controls-ra teszed, akkor nem engedi túlhúzni.
Most szórakozok Beau-val, van hogy az ellen bombere 20-30 db 20mm-st is kibír, mégse siránkozok, hanem beletolok még egy sorozatot, aztán elõbb utóbb leesik 😊
Ha szerencséd van jó ha peched nem.
Tök mindegy mivel van az ember.
Az orosz gépeimet is szét tudják küldeni 1 lövésbõl.
Sõt van hogy orosz vadásszal 2 teljes tárat is belelövök valakibe és túléli.