War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de az a fórum még üres. vagy csak nem jól csinálok vmit?

Nem rosszul gondolod! Te nem ültél még másik 13-16-os propelleres vadászban és éppen ezért nem tudod értékelni h mivel is repülhetsz! De sebaj remélem lesz még részed másik nemzet magas szintû gépéhez is és akkor majd megvilágosodsz!
Áron22! Elmesélek vmit. Én a WOT-ot a zárt teszttõl kezdve nyomtam. Élveztem. 6 jegyû összeget áldoztam rá, klán szinten komolyan gondoltan. Kihúztam szinte a 4 nemtetet teljesen, mikor azt éreztem hogy kezd a játék megváltozni. Cinkelt volt az egész játékmenet, 10 lövésembõl jó ha 3 sebzett. Oké mondtam. Már lassan egy éve nem játszottam vele. Miért? Mert amit éreztem, azt úgy is gondoltam, és nem érdekelt az, hogy ki mit mond. Ha nem élvezem, akkor befejeztem. Ha úgy gondolom hogy csalás van benne, akkor az úgy is van részemrõl. Nem kérek megerõsítést, nem érdekel ha lehülyéznek. Miért? Attól változik vmi? Pl. szar a német? Nem kell vele játszani, vagy várni kell a patch-ig.
Más. Be kell látni, hogy aki a monitor elõtt ül, az a saját virtuális világában a csúcsragadozó. Az ász pilóta, a csúcs hadvezér, a legyõzhetetlen varázsló stb. A baj ott kezdõdik, aki ezt el is hiszi. Akinek nem inge, az érti 😊

A hivatalos fórumra gondolsz?

forum.warthunder.com

És azon belül hungarian subforum
Hmm közben megkerestelek kíváncsiságból a játékban( Már ha ott is bgabor vagy), még egyik nemzettel sem vagy 12-es szint felett, vagyis egyik jetnek sem vagy a közelében sem, de azért osztod az észt a jetekrõl XD
Úgy imádom az ilyeneket, tipikus magyar mentalitás, fogalmunk sincs valamirõl, de azért értünk hozzá, véleményünk van róla, sõõõõt még le is oltjuk azt, aki esetleg tényleg kapizsgál valamit hozzá 😄

magyar fórumnak mi a neve?

ez a WC-s dolog lehet beválhat! 😊

Bgabor egyrészt nem vonyítok meg sírok, hanem a tapasztalataimat írom le(HA élõben állnál elõttem, akkor is mernél egyébként ilyen stílusban nyilatkozni?-- Nem hiszem...), a hülyeséged meg határtalan:

"Semmi sem akadályoz meg benne, hogy másik népel játsz, és azzal jetezz."

Csak 10 milla XP akadályoz meg, hogy más jetre váltsak, mivel hiába vagyok az egyik nemzettel 17-es, a többivel 0-ról kell kezdeni, de ezt te is tudod szerintem, csak egyszerûbb írni, mint gondolkozni, és utána írni.

ÁRKÁD mód: Nincs tökéletes gyõztes taktika. Dinamikus, több változós az egyenlet. Milyen géppel repülsz, milyennel a célpont, milyen a csapatod, milyen az ellenfél, voltál-e WC-n 😊 Az alap taktika hogy kerülj az ellen mögé, és találd el. Vagy repülj szembe, és találd el. Hogy ha mögötted vannak hogyan menekülj meg? Imádkozz hogy egy mega balf@sz legyen az illetõ. Egyéb esetben másodpercek kérdése, hogy egy másik gépbe ülj... már ha van még. 10%-ot adok még egy magát pro-nak nevezõ játékosnak is, hogy megmenekül. Részemrõl nem keresek történelmi alapokat, szimplán a játék nyújtotta öröméért repkedek. Amikor egy bombázó 600-al zuhan, onnan felrántja és loop-ol, teljesen felesleges bármirõl is beszélni. Külsõ nézet, egér irányítás, végtelen lõszer, üzemanyag. Ne agyaljatok annyit, élvezzétek amíg van áram 😊

Szerencsére nem kötelezõ 1 nemzettel menni, ha nem jön be kipróbálsz másikat 😊
Én az angolokkal nem játszom azokkal meg is álltam 4es szinten a többi 10 körül vagy felett van 😊
németekkel megyek teljesen elmegy a kedvem a játéktól, meg ez a bnz ez egy darabig jó de nem lehet vele nagy sikereket elérni legalább is kis tiereken nem meg sok idõ sztem hogy fölmászok lezuhanok és ezt ismételgetni ráadásul azaz egy 20 nagyon kevés ilyenre. erõsen gondolkodok hogy fölfüggesztem a németeket és jobban belemerülök amerikásba vagy elkezdem az angolokat

hát nem nagyon szoktam bemenni diszkózni próbálkozok ezzel a bnz-vel de valljuk be hogy spit-ek és yak-ok ellen 10-bõl 8-szor sztem kevés. ha nem jön be a rárohanás akkor mi marad menekülés? általában a p40 p47 hurricane typhoon meg a spitek úgy vágnak ketté hogy észre se veszem õket. németekkel szerintem a legnehezebb ez a játék. az elõbb zuhantam rá egy yak7-re de kevés volt az egy 20-as 600-al menekülök de semmi diszkó helyzet nem volt és még többségben is voltunk, éppen rakom egyenesbe a gépet chaika egy sorozattal mindkét szárnyamat levágta 😞

BnZ gyakorlás és jó helyzetfelismerés, ennyi kell hozzá 😊
Hát én BnZ szoktam velük de arra meg az egy 20 mm tényleg kevés :\

Általában megvan a 2 kill/gép de néha becsúszik 1-2 rosszabb meccs is ritka amikor alázok velük de elõfordul (bár a killjeim 80% bombázó/attacker velük az tény).

Remélem majd ha jön az új patch a lõszerek bevezetése miatt jobbak lesznek mert így elég nyögvenyelõs néha...

Én pl most vagyok 13 a ruszkikkal de a yak-3nál nagyobb gépet nem teszek be. A vadászaim (5-6-8-9es YAK) még félig sincsenek TP-ben, aztán ott van a 2 IL-2 a Peskák. jól elvagyok nem érzem igényét magasabb tier gép megvételének. Nem unom az a ényeg. Lehet meglesz velük a 18 is úgy hogy nem megyek LA-kra 😊
valakinek valami jól bevált taktika f-4-es messerre?

tegnap óta játszok amcsikkal buffalo-m van de azzal még 6 kilõtt gép alatt nem teljesítettem és az én veszteségem maximum 2. németekkel 8-as szinten vagyok 3 messerem van de egyszerûen képtelen vagyok a 3-al 2-nél többet leszedni. szerintem szintjükhöz képest ha már nem egy fordulóbajnokok és zuhanni kell velük legalább lenne normális fegyverzetük, mert a g-6-ig gyakorlatilag csak az 2 7.9 meg 1db 20-as 150 golyóval és sztem ezzel kitörölhetjük a ...

Én is eléggé unom már a béna sírásodat, mind sokan mások itt.

Semmi sem akadályoz meg benne, hogy másik népel játsz, és azzal jetezz. Sem abban hogy másik játékot játszál, és annak a topikjában vonyítsál tovább.

Para1 látszik, hogy az életben nem ültél még f.3 meteorban....

Szarabb, mint bármelyik 13-16-os propelleres vadász, még így is olcsó?(pláne, hogy mivel hivatalosan jet, így amint meglátnak, igyekeznek soron kívül kilõni...
Kaptál két olcsó jetet 4db 20m-el felszerelve és sírsz???? Nézz már légyszíves körül a többi nemzet háza tájékán is!
Coral Springs
Valaki megtudná nekem szerezni a játékban lévõ rádióbeszédeket ? Konkrétan egy "mayday" hívás kéne a készülõ videómhoz. Persze felvehetnék egy teljes csatát is, mert ez többször elszokott hangzani a rádióban, de most nincs helyem ehhez.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Te figyu. 14-tõl 18-ig nem unalmas egy kicsit szerinted? És ha erre azt válaszolod h nem mert kurva jók a la5-la7 akkor azt mondom h nem játszottál még ruszkival eleget!
Aki szembe mer menni a G-6 messernek az megérdemli a sorsát. Eleve jet-el soha nem szabad szembe menni semmilyen motorossal mert nem csak, hogy lelõ még le is rammol ha teheti. Az hogy elõbb ment fel 4k-ra mint te kötve hiszem, vagy te mondjuk 1 perces késéssel indultál. A G-6 nak erõs a fegyverzete de gyorsnak nem mondanám. Meteornál biztos nem gyorsabb.
De szokott, csak ha a német ellenség szervezett a team all-in-re megy. Vagyis kilõni mindent ami a levegõben van az szopóág a rus-nak, ha nem valami spéci map 😊 LAx ez egyedüli, ami viszonylag nyugodt lehet RU vs GER HB-n, csak ne lenne annyira papírrepülõ. (Erõsített páncélzat, és golyóálló üveg megvétele után is az.) Szerintem a RU bias csorbul az LAk-nál. MiG-ek nem tudom, még nincs, de nem sokra vagyok tõle, ahhoz képest, hogy csak weekend a rus aracde.
oroszoknak nincs HB-juk?
Úgy mûködik mint az irc, bárki tud csinálni aztán amint mindenki kilépett belõle törlõdik is.
Annak nem néztem utána, hogy esetleg lehet regisztrálni örökre valahogy vagy sem 😊
Kellene egy ingame gyûjtõ chat szoba. Vki csináljon egy hivatalosat pls. Polska, Ger, Spa, mindeninek van csak nekünk nincs. Ha már van fórum a WT-n chat is mehetne a játékban.
Német bf G-6-os vadász(arcade):

Kezdés után hamarabb felment 4000-re mint én a meteorral(jobb motor), szemberepültünk, 1,2 km-re volt, amikor már pukkantam(jobb fegyverzet), és olcsóbb javítani(pont az í-re😄), mint a meteoromat XD
Ja és 13-as szinten nyílik😄

Nem kicsit szégyen ez a 2 db 17-es meteor....

Nem vagyok az évszázad játékosa de GuguGabor néven megtaláltok, ha esetleg valahová beférek squadba

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Lépj be a játékba, és nézd meg hány fegyver van rajtuk a többihez képest😄

200 méterrõl 1 másodperc tûz és bármelyik low tier vadást pukkantja, a többi népnél meg lõheted 5-6 másodpercig az ellenfelet a 2 szívószáladdal😊
Mit értesz az orosznál a Reserv gépeik no comment címszó alatt?
Pozitív vagy negatív szerinted?
"BnZ ellen mi a legjobb taktika?"

Ellenem mindig azt csinálják, ha a sas szemévek kiszúrja 😊, hogy amerrõl jövök szögben, Élesen elfodrul alám.
Akkor mehetsz lassan FRB-re 😊
Jelenleg angol tier 2-6-ra jó, ott tudtama legjobb eredményt, legtöbb pénzt keresni, csak betelt a csíkja 3 gépemnek is😊

Magasabb szinten gyengék, mert lassúak, és rosszul tudnak kapaszkodni felfelé, földharcban jól kanyarognak, de 10-es szint felett sok játékosnak van annyi esze, hogy nem áll le kanyarogni egy helyben...
A 2 db 17-es meteor csábító lehet, mert jet és olcsó javítani(többihez képest), de felejtõsek, mert szó szerint rosszabbak, mint a 13-16 szint között levõ vadászai szinte bármely népnek.

A 18-as meteor állítólag már fel tudja venni a versenyt pl a mig 9, ki200 ellen(remélem ma meglesz, és tudok nyilatkozni róla), de azok 17-es szinten nyílnak, az a a meteor meg 18-on, és elõtte ki kell fizetni az elõzõ 2-õt is 1,5 milla lionért....

Szóval ránézésre nagyon csábító az angol, de a gyakorlatban ne erõltesse, aki nem angol fan, ha a mostani tudásommal kezdenék játszani, egyértelmûen orosz lennék, nem azért mert OP-ok lennének a gépeik, hanem mert minden tierre tudnak jó alternatívát adni. (reserve gépeik no comment, középjátékra yakok, végjátékra migek, mind mind jók, IL2-õk is fincsik)

DE! Most fog jönni egy patch, ami lehet a teljes írásomat tárgytalanná teszi😊
Ugyanis látszik, hogy jelentõsen bele fognak nyúlni a gazdasági rendszerbe, és a fõ cél végsõsoron minden génél, hogy mennyi profitot tud hozni, ráadásul állítólag a gépek tulajdonságaiba is belenyúlnak.

Ha ezek a feltételezések igazak, akkor a patch gyk. újraírja a játékot, és bármi megeshet😊
A meteor becsapódásnak jó 😄
Lásd yucatan félsziget 😄
A viccet félretéve jók az angolok? Drágálltam az elején Õket és hanyagoltam is. De illõ lesz kihúzni legalább 6-7ig az összes nemzetet ha van értelme.
Nagyon kell taktikázni a bnz ellen. Most német angol HB van. És szerintem a németeknek elõnyösebb a pálya, ha jól látom a pálya rendszerét, vagy kilõjük az összes német gépet, vagy a földi egységeik befoglalják a 2 pontot és veszítünk.

Ráadásul a meccs úgy indul, hogy a németek bnz-ben ráesnek az angol gépekre, és 3-4 et elég hamar kilõnek, mert sokan nem is nézik a környezetüket. Lent meg fordulóharcban jobbak az angolok, de HB-n már kijön a sebességelõny, szóval a jól játszó német bnz gépeket iszonyat nehéz angolokkal megfogni...
Pl a leggyorsabb gépen a meteor 650-el tud menni vízszintben, egy +2000 méterrõl rámesõ német kényelmesen kilõ, én meg még a meteorral se tudok 4-5000 re felmenni úgy, mint õk a propelleres gépekkel, sõt a meteor még gyatrán is kanyarodik.

Nem.
Az elhasznált pontok alapján számolja. Ezt külön jelzi is neked, hogy milyen szinten van a legénység.
Szóval nem von le semmit hanem ha eléred a szintet a legénységgel (ráköltötted) akkor képezheted a legénységet tovább.
A legénység fejlesztésénél hogyan mûködik a qualification fül?
Meg kell tartani 100-120-xx pontot és elnyomni az adott gép spec képzésére?
Tegnap volt egy érdekes partim Asia pályán.
Rámjöttek hárman és gyorsabb erõsebb gépük volt én meg nem szerettem volna meghagyni a maradék 2-3 tankot bombám se maradt. Lementem cirka 10-15 láb magasságra súrolva a fákat és csak a fordulóknál mentem 40 láb fölé. folyamatosan lõttek de nem érte meg nekik hoyg lerammoljanak így csak lövöldöztek majdnem vízszintes helyzetbõl. 2,5 percig bírtam aztán vége lett a harcnak. Valószínû a földközelbe lévõ célpontra nem mernek rázuhanni, hiszen nagy sebességgel esélyük sincs felkapni a gép orrát és kampec.
Igen, ez a kifordulás tiszta.
Viszont cseten valamelyik orosz ecsetelte, hogy ilyenkor miért jó földközelben maradni. Sajnos az õ tört angolja és az én gyenge tudásom nem volt jó párosítás arra, hogy megértsem miért is jó dolog. 😄
Hát lehet törvényszerû is a dolog.
Ugyebár idõarányosan kevesebb az esélyed ha T1en játszol 2-3 Catalinás társaságában 😄 Gondold végig, gagyi harcokban elvesztegetsz mondjuk 18-24 percet míg itt 6-9perc alatt ledaráltuk a pályát 😄
Ezt is nézd, ahhoz képest nem is voltál rossz.
Hát... ne menj egyenesen. 😊 Német zuhan rád 5-600+al hát nem nagyon fog tudni közben olyan pontosan fordulni hogy el is találjon.
Ha látod hogy jön élesen kihúzod vmelyik oldalra így egy a géped oldalát mutatod neki ami kisebb célfelület mint a teteje, kettõ neki nagyon utánad kell húznia ami nem könnyíti meg a célzást.
Coral Springs
Slewy (#6806) > Szerintem itt sokan tévedésben vannak, köztük te is. A magasabb tier nem egyenlõ a halhatatlansággal, avagy immunitással az alacsony tier -ü gépek ellen. Elég egy-két kósza lövedék is ami pont szerencsétlen helyen talál el, azt lehetsz te akár csillaghajóval, eldurransz mint ha lufiból lennél. Arról nem is beszélve hogy van egynéhány alacsony tier -ü gép, aminek nem éppen bóvli a fegyverzete. Ki kéne nõni az átlagos gamer gondolkodásmódból, ez a játék valamivel komolyabb tõle.

bgabor (#6810) > Ezzel én is pont így vagyok, a P-40 az egyik legjobb gép az amerikaiaknál. Persze beletelt egy idõbe míg rájöttem, mert csak az utóbbi hetekben kezdtem el használni. A másik legjobb az F2A-3 amit sajnos kimaxoltam, egy hete félretettem mondván hogy nyugdíjazom, de aztán ismét elkezdtem használni a kevesebb XP ellenére is, mert hiányérzetem volt. Ez a két gép az ászom, ha ezekkel vagyok akkor lelõhetetlen vagyok, és a legtöbb légigyõzelmem is velük szedtem össze alacsony és magas tier -ben egyaránt.

Conqvistador (#6813) > Squad -ban alaposan lecsökken a teljesítményem hallod-e. Míg amit veletek produkáltam az nem igazán volt valami fényes, az utána való csaták már teljesen másképp végzõdtek. A képen annak a csatának a végeredménye van, amit közvetlenül azután vívtam ahogy mind leléptetek. A többi is hasonlóra szokott sikerülni általában.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

robi3 (#6818) > Így igaz, meg a nagy tier -ü gépek szintjén is. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Most volt egy meccs HB-n ahol Hurricanok mentek Fwk ellen. 😊 Igen csak figyelni kellett, mikor forduljon ki az ember és merre. Persze aztán leszedtek mindenkit szépen lassan.

BnZ ellen mi a legjobb taktika?
Rátapadni a földre és ott kitérni ha rád esnek?
Azért ne vegyél mindent kézpénznek legyszíves! Az energia harcot meg egy 20-al de még 2 20-al sem könnyû jól kivitelezni! Fõként mivel le vannak butítva és ez nem csak szerény személyem gondolja így hanem nálam sokkal többet tudó-látó emberek is ezt tapasztalják!
Teszt szerós gyorsított fejlõdés csak.

Azok a leárazások lesznek akkor is amikor kijön a patch vagy csak teszt szerón könnyítik meg a dolgot?
Ebben a kategóriában a Hayabusa öti az összeset én szerintem!
Gratulálok szép eredmény.
Én most dontöttem meg a saját rekordomat. 34tank mellé sikerült 8 gépet eliminálni. Az eddigi rekord 7 gép volt. Még 1-2 hét és a 10is meglehet egyszer 😄
Historical Battle Boomerang-gal 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)