War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem ha pénz és XP kell akkor is bombázz. 1000 lion egy repülõ még vmi 5-600 egy med tank. Egy bombázó egy konvojból egy salvóval is ki tud szedni 10et ami valjuk be egyzserûbb mint leszedni 6 gépet.
Coral Springs
Utólag visszanézve a megoldásaim nem mindig voltak perfektek, de kis szerencsével csak leszedtem a fordulóbajnokot.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Para1 (#6912) > Szerintem teljesen rendben van az, hogy több pont jár egy nyert csatáért. Az lenne hülyeség ha nem így lenne. Eleinte 90% -ban a vesztes csapatban voltam benne, de soha nem éreztem azt hogy okom lenne panaszkodni. A probléma az, ha egy csapat balfasz és szervezetlen.

bardocz (#6913) > Errõl már tettek említést a #6277 -ben, szerintem egyértelmû a helyzet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21362-kezd%C5%91knek/?p=225852

Itt felteheted a kérdeseidet, illetve találhatsz egy folyamatosan bõvülõ kezdõknek szóló témát. Próbálom majd minél hamarabb megválaszolni a kérdéseket,de tudni kell tudom mire vagyok kíváncsiak.
Hali! Szeretném kérdezni hogy hol tudok játék leírást olvasni a WT-rõl magyarul.(tanácsok,mire figyeljen az ember,melyik pilot skill mire jó ,mivan ha fullos a gép xp-je stb...) köszi
Én az imént mentem két kört Catával és mindkétszer max bent volt 1db 2-es szintû gép szóval mikor h ezek szerint.
Hát fun vagy sem 1órája Alpen Meadowsban t1es harcon Catával 34földi célpont 3 gép már fekete volt a szárnyam de még az utolsó célpontot is le tudtam lõni, prém nélkül 58k liont dobott. Nagyon izgalmas meccs volt fõleg mert imádok bombázni. 😄
Az igaz jó páran tudják az ellenszert és tier 2-3as gépek már megoldják pl az I18as ishak a 6 rakétájával bizony le tud szakítani és sérült szárnyat könnyedén. De szerintem ha valaki legalább 10-15 célpontot kivisz onnantól már nem katasztrófa ha lelövik. Stalingrad winternél egy sorozat 10 tank, a ground zero pályákon 12-18célpont kivihetõ a 4db 1000lb bombával ha pont a pillboxokra dobod viszi a másik 3 aaa-t és a tankoszlopnál is 4-6ot ki lehet vinni ha pont jó helyen találod el.
Egyébként is a Cata pénzfarmoló szerkezet azért OP és a sok hülye belerammolós teszi még nagyobb OP -á hiszen 2-3-5 gépet is tönkre lehet vágni vele ha beleszállnak. A profibb pilóták már próbálnak úgy álni, hogy a gunnerek dead zónájába legyenek na ott picit rángatni kell a gépet föl le. És ha még kísérné is a Catát 2 vadász amit csezsnek megtenni még erõsebb lenne a Cata ereje, hiszen leköt 3-5gépet is és a vadászok sec perc alatt leszedhetnék a támadó gépeket csak hát ezt fel kéne fogniuk agyilag, hogy egy Catalina ellenfél mágnes és a zavarosban könnyebb lenne halászni...
hál'isten a nagy átlag még mindig elég korlátozott képességekkel rendelkezik (ami nem is csoda, hiszen ez a belépõ szint), így a katalinkát is lehet még éppenséggel használni, de tény, hogy már nem olyan pofátlan csalás, mint régen volt 😄

Jah jah, pont ezt ecseteljük 😊

Kár, hogy nincs, most vetekedni kell a földi célokért a Su2-esekkel is. A PBY-k gyengéit meg kitanulták a játékosok, már nem annyira fun mint régebben.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

nekem olyan nem volt, de most már szerintem nincsen 0-1 tier-es csata, mert hurrican-ek buffalo-k hátán (most képzeld el) jönnek folyamatosan, mondjuk jó móka le lõni õket 😄

Nem azért de azokat a tier 3 se tudja leszedni, mert azoknak is meggymag köpködõik vannak. Viszont a Tier3 vadászokra/bomberekre az összes kicsi rácuppan, mert mekkora alázás lenyomni egy olyat a reserve géppel 😊

Múlt heti beszélgetés során is az ott levõknek elmondták:
ÕK odafigyelnek az ÖSSZES játékos véleményére, ha az EU fórumon sokan sírnak valami OP miatt akkor a community-s emberke felveti a következõ beszélgetésen, és jól megbeszélik mi legyen.
Táp a Tier-1-es Catalina? Rakjunk be ellene tier 3/4-es vadászokat, majd a Cicasólymok megoldják.
404
Túl sok a pedó katalynázó! http://m.sg.hu/kep/faces/nyes.gif
Mi történt az MM-el? 700 körüli játékosból a 0-1-es csatákban már kb az 5. amiben van 3-4-es tierû gép is.

Like😊
Úgy úgy 😄
JAja, ha Xp kell bombázz, ha Lion akkor meg vadássz 😊

Ha mindkettõ akkor vedd meg a prém Catalynát az oroszoknál és tedd be mellé az összes Reserve gépet <#nyes>

A bombázás unalmasabb, de egyrészt több a reward, másrészt a bombázós pályákon a nyeréshez is muszáj, ami további xp és pénz. Ha nem érné meg anyagilag bombázni, nem sokan mennének célpontnak öltözve unatkozni😊
bardocz
Nade a 9 kilõtt repülõért ez az xp lófasz, holott ha lebombázok pár szart, ami szimpla gombnyomogatás árkádban, már többet kapok.
Nem nyertétek meg a meccset tehát nem! Ez is olyan részben mint a wot csak sokan nem akarják tudomásul venni mert a WT szent és sérthetetlen!😊
bardocz

Ezért csak szerintem kéne picivel több xp-nek járnia?
Köszönöm.
Nem azt mondom, hogy minden esetben éled túl. Lerázni igazából nem is nagyon lehet senkit ha mögéd került és jobban fordul nálad. Amit megtehetsz az az , hogy elindulsz haza felé vagy a legközelebbi barát felé ami arcade-ban ugye nem jelent túl nagy távolságot és spamolod a "t-4"-et hátha felfigyelnek rád.
A legtöbb esélyed ugye squadban van mert azok általában figyelnek egymásra és jó eséllyel hamar leszedik rólad a mumust.
Mi rendszeresen szedegetjük le egymás mögül az enemy gépeket és azt mondom az esetek 50%-ban túléljük a dolgot.

A legrosszabb amit megtehetsz, hogy elkezdesz fordulózni és felkínálod a teljes szárnyfelületet célpontnak ráadásul elveszted a maradék sebességedet is.
A legjobb amit tehetsz, hogy egyenes vonalban repülsz a haverod felé és apró kitérõ mozdulatokat teszel fel, le, jobbra, balra. Így nyújtod a legkisebb célpontot és a mögötted repülõt is könnyebben lövik le a haverjaid ha egyenes vonalban repül mögötted.
Angol: Boomerang (tegnap 5 kill-em volt vele Historical-ban, anno Arcade-ban volt vele 16 is).
Japán: A6M5, messze a legerõsebb prémium gép.
Orosz-nál is jobb a gépágyús Rata, ha fun-ra mész, Catalina csak addig vicces míg nem rak be tier 3-4 közé.

P-40 pedig messze a legerõsebb Tier 4-es vadász, csak meg kell venni az upgrade-jeit, mert addig elég lomha.
ÁÁÁÁ Pedig a P-40 isten repülõ. Az F4F és az F6F kurva jó gépek. Az a 6 .50es nagyon durván leradírozza az ellent az égrõl és bõvan van is benne lsõzer.
Méghogy árkádban nem lehet BnZ-zni 😊

Az a ciki, hogy még így is kevesebbet kap az ember ezért mintha HB-ben 1 repülõt leszed.. de hát ez van az élmény jó volt 😊
Hát nem tudom te mivel játszol de nálam katasztrófa az amerikai vonal.
Se az F4f se az F6f se a Hello Kitty nem irányítható rendesen gagyi feygverzet de még az aircobrákkal sem tudok megközelítõen se olyat, mint a Yak 1B / 7B vel. Mintha valami kõdarabot vagy féltéglát vezetnék.
p40-esnek egy baja van hogy farokkal sután mozog jobbra-balra

Tudom, láttam többször üzem közben (általában ellenfélnél).
T0-ban igazi pedotank, izéé pedoplane. 😄
az amerikás ág brutálisan jó p40e fantasztikus az a 6 db 12.7 mint a fûrész na meg az sbd3 nem csúcskategória de lehet vele szedni a földi gépeket és még vadásznak is elmegy klasszisokat ver a stukára

Az Orosz Catalina nagyon veszélyes.
gerincsérvet kaphatsz ha sok lion hazacipelésétõl. 😄
Csak receptre ajánlott.
Én akkor szoktam ha lövök vkit erre látom hogy egy társ bemászik közém és közé. Olyankor egy kis korrekció bele a seggébe a piszam gecinek 😊
Gondolkodtam valami olcsó prémium gépen (xp szerzés nem érdekel, legyen fun és hozzon egy kevés pénzt is 😊 ). Nemzetenként valakinek véleménye róluk?
USA: Ki-61-Ib
Német: La-5FN (bár nem olcsó)
Orosz: PBY-5a
Angol: Ötletem sincs
Japán: Ötletem sincs

Ebbõl az USA és Orosz jön be (ezek vannak is már a megfelelõ nemzeteknél). A német már határeset, relatív "drága".

Valakinek véleménye, esetleg javaslat másra?
"Már néha az idegesít, hogy az egész egy nagy verseny a killekért."

Na én az olyat kilövöm a bánatba (arcade), látszik a mozgásán ki megy a farmra és kill steal-re.

Ma majdnem lerammolta nagy igyekezetében a gépem egy tímtag el is küldtem gépet cserélni ártatlanul, hogy bocs.

Hát... sztem egyedüli bombázó amitõl félni kell az a blenheim vagy mi az angol tier gagyi. A hátsó 7.7 wickers géppuskája egy kurva ion ágyú vagy mi a tököm. B-17 alegnagyobb bombázó amivel találkoztam eddig 2szer. Nem lõtt le. Én igen. Egyzseer. Másik assist volt.
Szia! Nem jösz majd egy kicsit T1ezni? 😄
4-5 gép ellen? Relatíve azonos tierben? Árkád módban? Na én ebben nem hiszek, ugyanis elõlem még senki sem menekült meg, akárhogyan is rángatja a gépét. Mondjuk nekem sem szokot sikerülni a kocc... Sõt a haverokkal is ugyan ez a helyzet. Mondom ezt átlagos játékosként. Joystick-kel kicsit hosszabb ideig tartott az ellenség lelövése, de egérrel gyerekjáték. Arra kell vigyázni, hogy a nagy hév miatt nehogy mögém kerüljön vki. Egy bombázó lelövése komolyabb kihívás a védõgéppuskások miatt.
Már néha az idegesít, hogy az egész egy nagy verseny a killekért. Én még azt szoktam csinálni, hogy megnézem ki vezet az ellenségnél, és személyre szabottan, csak õ rá vadászok. Imádom gyilkolászni a sok virtuális Hartmann-t, meg Rudel-t 😊 Sokkal hatékonyabb ha tudod kire koncentrálj, mint ha csak ahogy esik, úgy puffan alapon játszol.
Mi négyen ilyenek vagyunk.

El lehet menekülni 4-5 géppel a seggedben is csak tudni kell hogyan.
Nekem a G-2ig vannak meg egyelõre csak a BF-ek de szeretek velük menni.
Igaz arcade-ba nem sokszor mentem velük.

Oda jó az orosz izomkodás is..😄
10-es szint alatt csak az Emil az ami jó a többi maximum közepes.

Annyit szídtátok itt a német vasakat, hogy kedvet kaptam 😛 Egy herkules becsusszant Emillel 😊 A végén hozzá a Balancer award is jár ugye 😊

Aki teheti németeknél is az UFO-kkal megy (La-5) 😄
Az a baj sokan nem bírják kifarmolni azt a szintet ami már jó németen mert nem tudják h miben van az XP!😊
úgy helyesbítek hogy 8-as tierig egyre kevesebb

Szerintem ez pont fordítva van magasabb szinteken több a német mert minél magasabb szinten vagy annál jobbak a német gépek. Egyébként meg azt is kell nézni melyik szerveren vagy mert ruszki szerveren a gépek 80% orosz.

észrevettétek hogy alacsony szinten minden 4. gép német és ez magasabb szinten kb minden 10.re kopik

Van ott már pár topic tény hogy még nem indult be.Pár hsz. már volt.Idõ kell mîg az emberek rátalálnak- átszoknak. én nézegetem hasznos infòk lehetnek mìg itt a WOT-os szint kezd betörni.
Na ezzel tökéletesen egyetértek! A grafika és a történelmi vonal magávalragad, de a többi már üzleti alapokon nyugszik... ez érvényes az online játékok 120%-ára.

Ne haragudj de ez a csalás dolog inkább itt észrevehetõ embereknél is! Az meg h a rendszer nem nyúl bele??? Hát hogy a picsába ne nyúlna bele különben a sok kis csirimán abbahagyná a játékot 10perc után!