War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor viszont boldogság van, ha minden igaz olcsó lesz a javítás!
Egyszemélyes gépeknél nem számít.
Egyébként jobb és bal oldalt valamint hátul alul és az orrban van rajta gunner.
egy kis segítség kéne bombázáshoz. arcade-ban ha nagy bombázóval megyek és nem zuhanok rá tehát az f7-es megoldást választom akkor mit nézzek? hova esik majd a bomba?
1et a pilóta vagyis te irányítasz egyet a faroklövész és van egy jobb és egy baloldali lövészed.
Akik a gépfegyvert vayg mit kezelik a bombázókon.
már én is akartam kérdezni ezt a number of experienced gunners az mi?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha 4 fõs legénységet kér a minimum 4 fõt vagy +ba legyen? Ergo 5fõs crewnél már jobb? Vagy elég ha megvan a kért legénység szám?
beléptem csak azért is, nem kellett sokat próbálkozzak, hogy bedobja a pályát, gondolom ez elég bizonyíték, hogy nincs pillbox ezen a pályán kis szinten, mindegyik ilyen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Emancipate yourself from mental slavement!
3at szedtem ki csak a jobb oldalon.
Segítségre lenne szükségem, mégpedig abban, hogy valamiért a játékban nem tudok kapcsolódni a chathez, ezáltal squadot sem tudok létrehozni, sem meghívni nem tudnak. Ennek mi lehet az oka? Látom, hogy cimbora online, de mégsem tudom meghívni, vagy írni neki. Valami beállítási, vagy egyéb hiba lehet?
A lényeg hogy hozza az árát, bár nem összehasonlítható a katás trollkodással/farmolással a bevétel, de büszke vagyok rá hogy németekkel sincs mínuszos köröm, pedig nem vagyok pro, sõt, leginkább árkádhuszárkodom. Mert pörgõs és szórakoztató, azért.
Most az elõbb sokkal bosszantóbb eset történt, német La-5-el repültem, valami Fw-t üldöztem és beúszott elém jobbvállról idióta teammate egy Spit Vc-vel, kilõttem mint kacsa a szart (véletlenül), fizethettem a 8800 liont érte büntibõl. Na de sebaj, elõfordul, szerencsére nem túl gyakran.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Meg ugye alapból a német pilóták képzettebbek voltak a háború elején, és ez bõven elég is volt.
Ezek voltak kb a technikai elõnyei a német vadászoknak, de ezekbõl itt semmit se tapasztalunk.
szerintem ez a föl-le szánkózás elég sok idõ és nem valami jövedelmezõ hacsak nem tudsz leszedni minden támadással egy gépet és az szerintem lehetetlen 1db 20-al és 2db 7.92-el.
Én nem akarom fikázni ezt a gépet de valahogy mindig összejön mert nekem ez egy csalódás ami a játékban van. én elõtte nem nagyon merültem bele a repülõkbe mert a tankok jobban érdekeltek mindössze annyit tudtam a messerrõl hogy egy nagyon jó gép volt és korszerûbb társaival is fölvette a versenyt sõt jó pilóta kezében gyõztesen is jött ki. meg haditechnikailag elsõsorban német párti vagyok és mikor elkezdtem a wt evidens volt hogy németekkel megyek de még egyszer mondom hogy csalódás volt a gép. utána olvastam jobban belemerültem a messerbe és most is azt olvastam róla csak bõvebb infókkal hogy remek gép volt de ez a játékban sehogy sem az a gép amirõl olvastam.
És prém nélkül is 25-45k t simán össze lehet tarhálni ha nem lõnek le a rammolós balfékek.
Amúgy a fegyverzetük sem "gyér" (nyilván nem egy 4xHispano, de egy gyors sorozat elég hozzá hogy szétszaggass vele kb. BÁRMIT ha nem 800-ról spricceled hanem okosan lõsz), jó a tûzgyorsaságuk és - nemsokára - változtatható lõszert is vehetünk bele. A jelenlegi páncéltörõ lõszer helyett/és gyújtó/robbanó lõszerrel tartogat majd még meglepiket.
Ami nagy elõnye a Bf 109-eknek csapatszinten: szét lehet húzni velük a tömörült ellenfeleket, mert tuti hogy lesz aki megpróbál üldözni, aztán 2-2.5 km távban észreveszi hogy nem ér utol és visszafordul. Az ilyen leválasztott gépeket remekül le lehet gankolni.
és hogy valami WT-et is írjak 4-es tierû amcsikkal 2 géppel 7 ellenfelet és 5-6 földi egységet szedtem 8-as tierû németekkel 4 géppel 1 ellenfelet és semmi többet. Azt vettem észre hogy a bf109-esek közkedvelt célpontok lettek.
Ilyen célpontokon nem lehet úgy keresni, ha megfeszítem magam akkor se...
Mondanom sem kell, hogy többet nem voltam hajlandó játszani ezen a pályán, addig lépkedtem ki a csatákból, mire valami normálisat is adott (4 ilyen csata után sztem már elfogadható, amúgy nem szokásom..)
De akkor ér tényleg valamit a cata ha a crew is jól ki van húzva.
Olyan 450-500 as szint kell, hogy a qualificationnál az 50-50 pontokat feltehesd. A cata Ace szintje még +10gold és olyan 30+50 re érdemes a reloadot felvinni. Ott 37-38mp alatt újratölti a 4db 1000lb bombát ami nem kell mondani mekkora pusztító erõ 😄
Szombaton a srácokkal repteret bombáztunk 3 Catával na az nagyon vicces volt. Sõt van fent video egy csávóról aki leszállt a reptérre és onnan lõdözte a reserv gépeket. 1 szer sikerült ezt megvalósítani 3-4 gép el is pusztult. De fõelg suadba lehet ezt megcsinálni mert ha nem segítenek akkor a Cata is hamar megpusztul sajnos.
Én biztos kivívtam az ellenoldal haragját, általában 2-5 gép tuti rámszáll és lelõnek hol elöbb hol késõbb de addig leszórom az elõirányzott bombaadagot és néha 1-4gép a gunnerek meg a szárnyam martaléka lesz ha rájuk jön a rammolási hajlam.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill