War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Indítsd újra, nekem is leszedett egy pár kb-os patchet még és utána jó lett!

A p-47 és a hellcat bombozás szörnyû lett van kb 10 fok ahol látszik a kereszt, se elõtte se fölötte...
MM: 6 perce várok egy meccsre....
Miért lenne nehezebb? Csak a gép megvétele lett drágább, a javítási költségek sokszor tizedére estek. Szal ami eddig 10.000 lion repair volt, most meg 1000 lett, az egy 100.000-el drágábban megvett gépnél 10 halál alatt behozza a difit.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jacek
de igy lett neki még XP csíkja😊

Szerintem nem okoz problémát a prémkata feltieresítése (ejj be szép a magyar nyelv), eddig is tier3-ban nyomtam eredményesen.

Hát mivel béta teszt kísérleti nyulak vagyunk.
Egy biztos leeht sokmindenben nehezebb sokmindenben könynebb lesz a játék ugye? 😄
Így elsõ olvasásra az jött le, hogy a lion farmolást eléggé megnehezítették nekem az orosz ágon low tieren 😄 Mivel tuti fix, hogy 10gépeket nem fogok leszedni és az I15össel se fogok 15-20tankokat kiszedni. Magasabb tieren 7+ meg eddigis szar volt a játék számomra kíváncsi leszek mi lesz.
Jacek
csak reserve plusz 1 darab 1-es géppel mentem hurricanok közé...

Jacek
yepp😊

MM az csak bent van de enm úgy megy a meccs😊

Áron: Nem ajándék volt, már leírtam mire kaptuk!
De leírom újra.
Lett pár új achievement, és aki megfelelt azoknak azok meg is kapták a liont és az xpt így utólag!

Jacek: igen üres lesz az a hely!

Conq: Nekem van még PO-2esem 😄...nektek már nincs?
Vége a medencébe hugy*zásnak asszem :/

Így csak 4gép van t0-t1re míg más nemzetnél 5 esetleg 6 hát mit mondjak nem örülök.
Jacek
A "send to holiday" a gépeknél mi akar lenni? nem fordítást kérek😊 ki lehet venni a gépet végre? gondolom valami ilyesmi😊

Most nézegetem a változásokat:

1) Kaptam rengeteg xp-t és liont ajándékba---> kárpótlás a magasabb árakért(amit még be se vezettek...) Szóval ez ajándék tisztán.

2) Az economyt megpiszkálták, 25% helyett 140%-s bónusza van a meteornak.
Jacek
persze😊

Jacek
Jah...

Az elég szopás, most mit teszünk be helyette?

Kivették T1bõl?
Azért el kell ismerned h pofátlan nagy csalás volt tier 1-ben....
A G6 meg a Fókák már félútnál feljebb vannak. A F2P lényege, hogy egy szintnél feljebb nehezen eltartható legyen, a legfelsõ szinteket meg már csak prémmel tudd kihozni. Ezt állítják be épp.

Jacek
Prem Cat..... go to tier 3😞(((((( faszom 😊

Jah és ezt azért mondom, hogy sok mert 28-as szinten vagyok és eddig összesen 12,5 millió liont szedtem össze. 18 ezer földi céllal és pár ezer repcsival...szóval sok lesz az a gépenként min. 1.5 millió...elõbb utóbb lion hiány lesz...majd szedik a pénzt ezért is, gondolom jól jön. Mert eddig ha elfogyott akkor hagytad megjavulni ingyen vagy tier 0-1eztél, de azzal összeszedni ennyi liont egy örökkévalóság 😞
Cserébe nagyon drága lett minden gép. BF-109 G-6 1200.000 lion lesz, a FW is...stb. stb...Azért ez elég húzós, és ugyanennyibe kerül Expertre húzni a crewt.
Elég kellemesek, a javítási költségek sok esetben nagyot csökkentek 😄

Felhúzáskor kevésbé éreztem a különbséget, viszont bedöntve a hegyek között rögtön látni, hogy ez nem olyan mint volt 😞. Majd Bnz-ek egyet én is megnézem.

Áron: Nincs rá utalás, hogy változott volna valami a jet rewardal stb.
Itt vannak az új árak Uraim 😊

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/22413-economy-v129/page-0

2 szintenkénti MM?

Ha ez igaz, akkor fogalmam sincs, hogy fogok játszani, tier 10-ig oké, sok a gép, de ha beviszek egy 17-es gépet, várhatok majd 30 percet egy meccsre, mert csak azokkal rak össze, akik 17-18-as géppel mennek?
Vagy magasabb szinten másképp van?

Meg arra lesz kíváncsi, hogy a jet vs jet economyval mit kezdtek.

Kis szintû gépek kilövik egymást, mindenki fizet átlag 1-2K liont, jetek kilövik egymást, mindenki fizet 20-50K liont, szóval vagy jet kill rewardot kellene emelni, vagy a jetkill általi halál javítását csökkenteni, remélem valamelyiket megcsinálták.
Fõleg ha az új MM-ben jet csak jet ellen mehet.
Torzonborz
jaok így már érthetõ , köszi . na ez érdekes lesz fõleg bnz-s gépeknél.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Magassági kormány!! A vízszintes vezérsíkon 😊 Arra gondoltam, ha nem lett volna egyértelmû, tudod húzod-nyomod, felmegy a gép orra, lemegy a gép orra 😛!
Nem tudom, hogy lehet érteni...de megmagyarázom.
Ugyanakkora kitéréssel kevesebbet mozdul a gép, így érthetõ? 😊
Az elsõ meccs biztos most, azt nem írja, hogy naponta újulna.
Torzonborz
Ezt én sem értem , gondolom kihagyott valamit 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A 37 mm-s lövéseknél remeg a képernyõ 😊
A matchmaker egy rakás szar még mindig :S...simán betett 1-2 13 a szintût a 9-10 es meccbe.
Jobban csillognak a gépek..
Ahol találatot ér a gép, ott kap egy lökést is a gép.
Nagy sebességnél az oldalkormánnyal való célzás finomabb lett, jobb!

Bocs, hogy ennyi írogatok csak gondoltam leírom a tapasztalatokat! 😊
Coral Springs
Az irányítás mennyire változott meg arcade -ban ? Szarabb lett vagy jobb ? Vagy megváltozott-e egyáltalán ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jaja, asszem 30 fokos szöget mondtak. Ezzel fognak eltûnni a Stuka szerûen játszó B17-esek, amik zuhanásban leelõzik a saját bombájukat is 😊

Bátyuska biztos eltûnik a bombázó célkereszt? Bombázókkal már csakis vízszinteshez közel engedi a bombavetést.
Hogy érted hogy a magassági kevésbé hatékony?
És az elsõ meccs, azt naponta, vagy hogy nézik?
Ha kigyullad egy gép, már nem biztos h felrobban, van h kialszik a tûz!
A magassági minden gépen kevésbé hatékony, már elég komoly sírás megy miatta!
Nemzetenként az elsõ meccsen 2x xp szorzó van!
Szembõl sokkal könnyebb kilõni valakit!

Én vagy a Air targetre való lõszert tettem be, vagy ahol nincs oda az Omni-purpose-t. Nem láttam eddig különbséget.
Remélem 2-3 napig még lehet "olcsón" venni, fájna, ha pl 3 millát kéne összekaparni, onnantól tényle lényegtelen lesz az xp, és a lion lesz a szûk keresztmetszet magasabb szinten....
Március 12-ei állapot.

A lényeg:

Japanese Bombs – What are the difference between Mod—Marks and Type---Mods Bombs? Well… Currently.... Nothing! These are designations are just that. How to tell what bomb does what… well that’s easy… first… all the bombs are High Explosive… that’s a given… now, special properties? Look at the nose tip, and for the fuse. Armour Piercing Bombs have their fuses on the tail section-tail fins and have a pointy nose. … Lets go through the list…

Type 97 Mod 6 (50kg) Naval Bomb – Land Targets – Armour Piercing *No effect ingame* ***Proper name: Type 97 Number 6
Mod 25 Mark 2 (250kg) Naval Bomb – Ordinary ***Proper name: Number 25 Model 2
Type 98 Mod 25 (250kg) Naval Bomb – Land Targets ***Proper name: Type 98 Number 25
Mod 50 Mark 2 (500kg) Naval Bomb – Ordinary ***Proper name: Number 50 Model 2
Type 92 Mod 50 (500kg) - Army Bomb ***Proper name: Type 92 Number 50
Mod 80 Mark 1 (1000kg) - Naval Bomb – Ordinary ***Proper Name: Number 80 Model 1
Type 99 Mod 80 (1000kg) - Naval Bomb - Ordinary - Use for capital ships. Armour Piercing/Ships *current has no effect in game ***Proper name: Type 99 Number 80
Még olcsó mert kedvezmény van rá, de nem tudom meddig...de 3-4x-ese lesz majd!
A lion annyi mint eddig kp, csak variáltak picit azon is!
Nekem még tölt a patch, a vásárlási költségeket megbabrálták végül?

Mert 1 milla XP re vagyok a 18-tól, és így is drága 770K-t összekaparni , vagy megemelték a szerezhetõ lion-t is/meccs?
Egy hatalmas bughalmazt sikerült patchelniük egyenlõre az biztos!
Random eltûnik a bombázó célkereszt,
P39-es cannon hamarabb tölt vissza mint mielõtt 0:00 lenne
Yer-2 es ha már kellõen szét van lõve akkor nem dobja el a bombáit
Egyéb:
A gépek hamarabb hullanak szét, változó Liont kapsz érte...
A double strike és a ground winning streakek is változtak, gyakorlatilag minden szarra kapsz + xpt.
Figyeljetek majd a földközeli manõvereknél...Mintha megint az lenne mint fél éve, hogy föld közelben olyan mintha mágnes húzna le
Nekem pont fordítva mondták a chaten mikor kérdeztem és markot is szoktam vinni ami kiüti majdnem az egész pillbox komplexumot. Csak HEnek kell lennie akkor 😊
Még kedvezményes a gépvásárlás, kb annyi mint eddig!
Francba, jöhetett volna egy-két nappal késõbb ez a patch, uccsó Me410-et még nem vettem meg 😞
"Mark" típusú bombák: AP (armor-piercing), páncélozott célpontok elleni, repeszek
"Mod" bombák: HE (high-explosive), robbanószer, könnyû célpontok ellen, légnyomás
Torzonborz
3.3 Gb-os patch ??? <#wow1>

remélem sok finomság lesz benne <#finom>

Röviden:

Ugye van a pár új gép
Olcsó javítás.
Drága gépek, (ezzel a crew training fejlesztése is drágult!)
A matchmaker elvileg 2 szintenként van.
Sokféle lõszert lehet használni...épp olvasom a chatet...hát eltérõ vélemények vannak, hogy mi mire lesz jó. Ezt majd idõvel kitapasztaljuk.
Sok Lion és XP-t kapitt mindenki, ezeket olyan achievementekért kaptuk amiket most vezettek be, de mi tudtunkon kívûl 😄 már megcsináltuk. Az üzeneteknél meg tudjátok nézni.
Ha van Golden Eagle-d, akkor megvehetsz egy BackUP planet, így a csatában 2x használhatod majd.

Mindjárt megyek egy két kört és írok még.
Coral Springs
Délután frissítem a játékom én is, bár nem sok idõm lesz játszani. Nagyjából látni fogom mi változott, de azért részleteket osszatok majd meg.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mod a hajók ellen a mark a földi célok ellen való.
Ahogy én néztem viszont nem nagyon kell variálni. Mark minden ellen. Talán a H6Knál a 2 1 tonnás bomba ha hajó ellenei lehet kiszed egy csatahajót vagy carriert. De pl a 250es hajó eleni nem szedi ki a rombolót - 500as kell neki - így nem variálok mert földi cél ellen meg egészen fos a hajó elleni.
Lestem is mikor a 4esen az 1000es bomba Stalingrádon kivitt vagy 3 light tankot az összes közül. Aztán vettem észre ez hajós. 😊
Igen ez az 1.29, patcheltem, de sajna még nem indultak el a szerverek! :S