War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A p-47 és a hellcat bombozás szörnyû lett van kb 10 fok ahol látszik a kereszt, se elõtte se fölötte...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egy biztos leeht sokmindenben nehezebb sokmindenben könynebb lesz a játék ugye? 😄
Így elsõ olvasásra az jött le, hogy a lion farmolást eléggé megnehezítették nekem az orosz ágon low tieren 😄 Mivel tuti fix, hogy 10gépeket nem fogok leszedni és az I15össel se fogok 15-20tankokat kiszedni. Magasabb tieren 7+ meg eddigis szar volt a játék számomra kíváncsi leszek mi lesz.
De leírom újra.
Lett pár új achievement, és aki megfelelt azoknak azok meg is kapták a liont és az xpt így utólag!
Jacek: igen üres lesz az a hely!
Conq: Nekem van még PO-2esem 😄...nektek már nincs?
1) Kaptam rengeteg xp-t és liont ajándékba---> kárpótlás a magasabb árakért(amit még be se vezettek...) Szóval ez ajándék tisztán.
2) Az economyt megpiszkálták, 25% helyett 140%-s bónusza van a meteornak.
Áron: Nincs rá utalás, hogy változott volna valami a jet rewardal stb.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/22413-economy-v129/page-0
Ha ez igaz, akkor fogalmam sincs, hogy fogok játszani, tier 10-ig oké, sok a gép, de ha beviszek egy 17-es gépet, várhatok majd 30 percet egy meccsre, mert csak azokkal rak össze, akik 17-18-as géppel mennek?
Vagy magasabb szinten másképp van?
Meg arra lesz kíváncsi, hogy a jet vs jet economyval mit kezdtek.
Kis szintû gépek kilövik egymást, mindenki fizet átlag 1-2K liont, jetek kilövik egymást, mindenki fizet 20-50K liont, szóval vagy jet kill rewardot kellene emelni, vagy a jetkill általi halál javítását csökkenteni, remélem valamelyiket megcsinálták.
Fõleg ha az új MM-ben jet csak jet ellen mehet.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ugyanakkora kitéréssel kevesebbet mozdul a gép, így érthetõ? 😊
Az elsõ meccs biztos most, azt nem írja, hogy naponta újulna.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A matchmaker egy rakás szar még mindig :S...simán betett 1-2 13 a szintût a 9-10 es meccbe.
Jobban csillognak a gépek..
Ahol találatot ér a gép, ott kap egy lökést is a gép.
Nagy sebességnél az oldalkormánnyal való célzás finomabb lett, jobb!
Bocs, hogy ennyi írogatok csak gondoltam leírom a tapasztalatokat! 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
És az elsõ meccs, azt naponta, vagy hogy nézik?
A magassági minden gépen kevésbé hatékony, már elég komoly sírás megy miatta!
Nemzetenként az elsõ meccsen 2x xp szorzó van!
Szembõl sokkal könnyebb kilõni valakit!
Én vagy a Air targetre való lõszert tettem be, vagy ahol nincs oda az Omni-purpose-t. Nem láttam eddig különbséget.
A lényeg:
Japanese Bombs – What are the difference between Mod—Marks and Type---Mods Bombs? Well… Currently.... Nothing! These are designations are just that. How to tell what bomb does what… well that’s easy… first… all the bombs are High Explosive… that’s a given… now, special properties? Look at the nose tip, and for the fuse. Armour Piercing Bombs have their fuses on the tail section-tail fins and have a pointy nose. … Lets go through the list…
Type 97 Mod 6 (50kg) Naval Bomb – Land Targets – Armour Piercing *No effect ingame* ***Proper name: Type 97 Number 6
Mod 25 Mark 2 (250kg) Naval Bomb – Ordinary ***Proper name: Number 25 Model 2
Type 98 Mod 25 (250kg) Naval Bomb – Land Targets ***Proper name: Type 98 Number 25
Mod 50 Mark 2 (500kg) Naval Bomb – Ordinary ***Proper name: Number 50 Model 2
Type 92 Mod 50 (500kg) - Army Bomb ***Proper name: Type 92 Number 50
Mod 80 Mark 1 (1000kg) - Naval Bomb – Ordinary ***Proper Name: Number 80 Model 1
Type 99 Mod 80 (1000kg) - Naval Bomb - Ordinary - Use for capital ships. Armour Piercing/Ships *current has no effect in game ***Proper name: Type 99 Number 80
A lion annyi mint eddig kp, csak variáltak picit azon is!
Mert 1 milla XP re vagyok a 18-tól, és így is drága 770K-t összekaparni , vagy megemelték a szerezhetõ lion-t is/meccs?
Random eltûnik a bombázó célkereszt,
P39-es cannon hamarabb tölt vissza mint mielõtt 0:00 lenne
Yer-2 es ha már kellõen szét van lõve akkor nem dobja el a bombáit
Egyéb:
A gépek hamarabb hullanak szét, változó Liont kapsz érte...
A double strike és a ground winning streakek is változtak, gyakorlatilag minden szarra kapsz + xpt.
Figyeljetek majd a földközeli manõvereknél...Mintha megint az lenne mint fél éve, hogy föld közelben olyan mintha mágnes húzna le
"Mod" bombák: HE (high-explosive), robbanószer, könnyû célpontok ellen, légnyomás
remélem sok finomság lesz benne <#finom>#finom>
Ugye van a pár új gép
Olcsó javítás.
Drága gépek, (ezzel a crew training fejlesztése is drágult!)
A matchmaker elvileg 2 szintenként van.
Sokféle lõszert lehet használni...épp olvasom a chatet...hát eltérõ vélemények vannak, hogy mi mire lesz jó. Ezt majd idõvel kitapasztaljuk.
Sok Lion és XP-t kapitt mindenki, ezeket olyan achievementekért kaptuk amiket most vezettek be, de mi tudtunkon kívûl 😄 már megcsináltuk. Az üzeneteknél meg tudjátok nézni.
Ha van Golden Eagle-d, akkor megvehetsz egy BackUP planet, így a csatában 2x használhatod majd.
Mindjárt megyek egy két kört és írok még.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ahogy én néztem viszont nem nagyon kell variálni. Mark minden ellen. Talán a H6Knál a 2 1 tonnás bomba ha hajó ellenei lehet kiszed egy csatahajót vagy carriert. De pl a 250es hajó eleni nem szedi ki a rombolót - 500as kell neki - így nem variálok mert földi cél ellen meg egészen fos a hajó elleni.
Lestem is mikor a 4esen az 1000es bomba Stalingrádon kivitt vagy 3 light tankot az összes közül. Aztán vettem észre ez hajós. 😊