War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Ne picsogj már😊

Engem az érdekelne egyébként, hogy event van e vagy mi a fene most.
Mert ha tényleg egymillába kerül majd egy 11-es szintû gép ilyen alacsony bevételek mellett, akkor az nagyon komoly ütés lesz.

Torzonborz
Na most meg már itt a noobozás... el is érted a WoT-os szintet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Majd alkalomadtán ejtünk érted egy búcsúkönnyet 😉

Adios 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ha nagy lesz a felzúdulás, majd változtatnak. Értjük amit mondasz, és igazad van. De elég lesz a hisztizésbõl már.

Nem kell azt írni, de kussolni is lehet, mert a rinyálás tuti nem viszi elõre a dolgot, max minket idegesít..

Jacek
Na mentem is a szokásos segghülye SG-s színvonalból majd felébredsz mi is történik éppen aztán picsoghatsz magadban szerencsétlen noob....

Torzonborz
Látom a szövegértelmezés nem az erõsséged. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jacek
Te segghülye vagy😊

Kijön egy patch ami tönkre vágja a játékot és ha a kis kedven játékodra negatívat mer írni valaki az picsogás😄DDDDDDDDDDDD
Grat😊)))

Akkor írjuk azt hogy éljen éljen milyen jó lett hogy mindenért a harmadát kapom jobban bünteti a vereséget de ez milyen jó nekünk😄DDD

max repair cost lett és jóval kevesebb, azt látom... ez eddig szimpatikus
Torzonborz
Nincs ebben semmi trollkodás , erre nem nagyon lehet mást reagálni. Az ilyen picsogásra szerintem kb senki sem kíváncsi.
Ugyan ez ment/megy WoT-ban , köszi de bõven elég volt.

Egyébként szerintem célszerûbb lenne az észrevételeket összegyûjteni és valaki aki aktív a hivatalos fórumon posztolhatná oda.
Ezzel szerintem többre mennénk. 😉

Jacek
Jaj valaki negatív kritikával illette a kis kedvencedet? nem baj erõlködj vele😊

Na de HB-t alig játszik valaki.

Jacek
Grat nektek!! értelmezni kellene amit írok és nem trollkodni...

Abban eddig is 2 volt. A Krím félszigeti, meg a másik ahol középen vannak az ágyú állások és a light tankok kolbászolnak össze-vissza.

17k exp 😊

Lehet, hogy manuálisan váltottak hb térképet de most másikon megyek mint eddig ugyanúgy orosz német
vagy ebbe is raktak most forgást 😊
Torzonborz
Akkor hajrá !

Mi akadályoz meg? 😉

Jacek
Engem az uninstall felé😊

"Viszont 16 puha földi célpontért kaptam 6200 lion-t a következõ körben 😄"

És mennyi Xp-t?

Jacek
Reptér foglalás 250 xp 350 lion 😄DDDDDDDD

A géplelövés jól fizet HB-ban
Egy darab 7-8 körüli gépért 16k jött 😊

Viszont 16 puha földi célpontért kaptam 6200 lion-t a következõ körben 😄
Bocs:
T0 tier
Sodorgatják az embereket a HB felé úgy érzem 😊

Ott jóval nagyobbak a rewardok 😊

Defeat:
4 gép
1 ground
1551 lion
4193xp
94% teljesítmény(2 géppel)
Jó, szar eredmény, de amit fizet az is szar.
Jacek
Elején nem volt ennyi😊 de beteg az tény.

Ahogy elnézem Tier 9 fölé nem is érdemes erõlködni.
Addig simán jó lehet a játék e felett horror gép/fejlesztési árak lesznek.
Az átlag játékosoknak akik heti 3-5órát játszanak max azoknak pl felesleges.
Mi a véleményetek?
Fõleg, hogy állítólag már a La5FN nem annyira UFÓ mint eddig volt 😊

OMG. Nekem csak Churchillem van prémium a játékban, meg valami deszantos minimáltank, beteges összeget azért nem költök játékra. 14 rugóért már egészen más jellegû élményt is lehet vásárolni.
Én 10goldot nem adnék a La5fn ért 😄
Nemhogy 5000et 😄 Oroszban megvan de nem nagyon használtam, viccnek tartottam. a Yak9 kenterbe verte és a fenntartása is olcsóbb volt.
Jacek
Azért még nem most 13500 a Löwe😄DDDDDDDDDDD teljesen korrekt pénz nem?😊

Hát pedig én bombázásokból szereztem 2milliót a hétvégén nem a géplelõvésrõl voltam híres 😄
Jacek
Kis géppel harmada xp/credit nagyjából, lehet hogy a 0-1 tiert nerfelték szarrá😊

Már így is simán Löwe-árban van a La-5FN. Még jó hogy bevásároltam prémgépekbõl, úgy látszik számítani fog az a kis pluszbevétel-bónusz amit adnak.
Megnézem majd dominationben, de ott amúgy is számít a szint a tapasztalataim szerint, eddig sem volt mindegy, hogy t0-1-es csatában foglalsz, vagy nagy szinten.

Más: nem tudom eldönteni, hogy jobb-e a DO217 az ME410-nél. Papíron nagyon rosszul fordul, de arcadeban nekem nem tûnik rossznak, talán még fordulékonyabb, mint a 410-es és jó nagy tûzereje van. Most nem tudok dönteni, hogy melyik legyen a csapatomban 😊)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Jacek
Na mire nem lesz béta elérjük a WOT-os prem gép árakat😄

A földi célok bombázása eddig is inkább xp-t hozott, a légi célok meg liont.

Jacek
Nézd meg mennyit kapsz egy reptér foglalásért😊

Hírek: Germán La-5FN 5250gold? Na hát ennyiért már nem kéne.
Mg 151 VÉGRE reálisabban mûködik, 20 mm minengeschoss, HE robbanólõszer.

Ó csak töltõdne gyorsabban lefele.
Most 10tank 4 repülõ 14100lion.
Mintha felértékelték volna a repülõk lionjait vagy nem tudom.
Nem sok. 😄 De még elviselhetõ kategória.
Ne túlozzunk már, hogy lenne harmada: 700 xp és credit környékén kaptam egy tankért, gépeknél változó, de olyan 1000 creditet adott viszonylag kis szintû bombázókért is, ez eddig se volt sokkal több.

5 gépet lõttem le és kb 2 tankot szedtem ki: 15390 credit a vége.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Jacek
yep<#hamm>

Hát igen, ez így valóban nagyon nem lesz jó.

Domintaion stalingrad, SB-2vel 15 ground, 1 air kill, victory. 6000 kredit, a gépek kijavítása után 2000 kredit plusz. Tier3-on.

Elsõ köröm:
http://oxxi.atw.hu/2x.jpg
http://users.atw.hu/oxxi/2x_2.jpg
Tapasztalataim:
Nagyon durván számítanak a crittek.
Nehezebb eltalálni 1 targetet viszont pár találat után még ha nem is crit nehezebben tudja irányítani a gépet.
Tetszik hogy minden (egymás utáni) killért +500 xp achivement miatt.
A typhoon nagyon kemény lett, eddig is tetszett csak irányíthatatlannak éreztem most akár még fordulózni is lehet vele ha úgy van 😊
Nem vagyok benne biztos, de az orosz gépek (tier 6-7-8) mintha még erõsebbeket lõnének.
Mindent összevetve eddig tetszik a dolog fõleg a javítási költségek.
azért 22 tank és 2 repülõ 11700 Lion-ért, az nem sok... sajna
El van nézve. <#nyes>

Bocsi, de a 65-70 fokos videókártya már erõsen indokolja, hogy 100%-on menjen a hûtõje. Milyen kártya amúgy? Az utóbbi években komoly gyártástechnológai változások voltak, a mai kártyák fele olyan forróak és negyedannyi áramot igényelnek mint a négy-öt évvel ezelõttiek.

De talán azon is segíthetnének, hogy ne repüljön fel a videókártya a marsre tõle. Az egyetlen játék, amitõl a ventilátor úgy pörög, hogy tényleg kiszakad a kártya lassan és elindul fölfele és ha hideg van, csak oda kell mellé bújni. Everest szerint a GPU csak 65-70 fok max de mégis úgy érzem, hogy szétgyilkolja, antisotropy-t kicsit visszavettem hátha.
Ajjaj, én még csak most szedem le de tegnap vettem meg az 1-es katát, hogy majd jól farmolok vele, erre kiderül, hogy no more lion king? 😄

Remélem legalább a többi módosítás pozitív lett...mindjárt meglátom! 😄