War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szovjet elvtársakat mióta érdekelné a nép hangja?
Jacek
Nem fognak változtatni a fórum miatt😊

Pfffff....

Hétvégén akartam kipróbálni a játékot, de most, hogy visszaolvastam pár oldalt itt a fórumot, már azt is bánom, hogy az eszembe jutott!

A készítõk hozzáállása ua., sõt még undorítóbb, mint a wot-ban: oroszos, rövidtávú pénzhajhászás. Átutalsz egy rakás pénzt, aztán szépen nerfelik a gépeidet, de újabb összegekért kapsz egy másik király gépet. Amit aztán persze megint nerfelnek. Egy darabig mindig akad 1-2 új hülye beszálló, de aztán szépen elfogynak. <#taps>
Val.szeg a pl. a Ferrari is sokáig húzta volna, ha pl megvennél 25 millióért egyet, de 2 hónap múlva berendelnének a szervizbe, s raknának bele egy lada motort.
Vagy vennél gey házat 30 m.-ért, aztán fél év múlva átraknának a fáskamrába, mondván :"Végül is ez is egy ház b+. De ha jobbat akarsz, a szomszédban árulunk egyet 50 m-ért."
(tudom, kicsit hülye példák, de ez van)

Mindegy. Szerintem undorító! <#levele>

És ahogy elnézem az itteni "közösséget", borzalmasabb, mint a wot-nál!
Építõ hozzászólások helyett, ha egybõl b...tatják, aki szóvá teszi, hogy a szent programozók megint belenyúltak a játékba. Aztán pár hónap múlva, a korábbi imádók is elkezdik szidni az egészet, mert épp1 akkor került sok az õ kis kedvencükre! (Nem 1 ilyet láttam wot-nál!!!)<#nevetes1>

Röhej.

Tényleg hálás vagyok, hogy megkíméltetek ettõl az undormánytól! <#pias>
És ez most jó nekünk vagy sem? 😄

Egy biztos a pénzszerzésnek annyi. De legalább a hétvégén egy jót játszottam 😄 jelenleg nincs túl sok kedvem hozzá.
HB ban röpködök 1 gép 1 halál üzemmódban.
Megnézem picivel magasabb tier-en is hogy ott hogy reagál a játék.
Ugyan úgy a 3szorosa. De most ugye a könnyített verzió 3 szorosa.
Magas tierû gépeknél szerintem ugyan úgy drága.
Teszem azt ha 20000akkor HB n 60000 szóval. Kinek mi olcsó.
Szeretném kérdezni hogy HB ban is olcsóbb lett a javítás??mert eddig horror volt! A légvédelemtõl meg nem félek eddig is kiszedet 1 lövésbõl fõleg a havocot meg a Me-410et(engem legalább is).Zuhanó repülésben destroyer szembõl 1 lövés csak azt vettem észre hogy eltûntem mint szürke szamár a ködben.
ennyi volt, elvették az olcsó gépvásárlást, 770.000 helyett 1,9 millió a meteor, de szuper....

Más: Végigrepültem a szinteket, tapasztalat:

Kis szint: 0 javítási költség, de alacsony reward
Közepes szint: Van javítási költség, de magasabb a jutalom(xp és lion is)
Jet: Hááát XP-t adja szépen, lionba nekem nullszaldós, de ez sztem az én hibám, arcade nehezebb lett, jobban kell figyelni.

Szóval végre vége a kis szintû farmolásnak, aki kockáztat és magasabb szinten játszik, ha ügyes több pénzhez, xp-hez jut.

Jacek
A economy topic a hivatalos fórumon végig sírás egyébként és a wargaming emlegetése....

Japó gépekkel kapcsolatban eléggé csalódott vagyok így elsõ benyomásra, nagyon kicsi az a sebességtartomány ahol kijön a fordulékonyságuk, úgy lebéenzéztek mintha épp szusit csipegetett volna a pilótám manga-képregényeket lapozgatva.
Na most hogy elmentek a veszekedõk repülõzni, beszéljünk a hüvelygombáról 😄

Szóval az elsõ észrevételem az a mai update-el kapcsolatban, hogy a javítás olcsó lett az oké viszont a lõszert ugyan olyan drágán tölti újra mint régen. A bombázást mint olyat jelentõsen megnehezítették. Ez se lenne tragédia. Hamarabb szétesnek a gépek, a földi légvédelem most kb olyan pontosan céloz, mint Vassilij Zaitsev ami felettébb gázos arcade módnál. Bármikor egyetlen kósza lövedék a még nem sérült gépedet kicsinálhatja. Mintha kisebbet sebeznének a bombák is illetve bizonyos helyekre több kell, ez így együtt az amúgyis a taktikai repertoárt nélkülözõ népességnek a játékosok 80%a komoly problémája lesz a játékkal. Garantáltan kevesebb emebr fog hosszabb távon játszani ezáltal az MM se fog tudni boldogulni a helyzettel.
Remélem ráébrednek idõben a problémára mert komoly hanyatlást tudnak ezzel magukra zúdítani mint játékos szám, mind gold oldalról.
Bocs de a legelsõ válaszodat csúnyán félreértelmeztem. Nekem még korán van az ilyenekhez!😊
Jacek
<#nyes>

Sorry az imént benéztem. Majd legközelebb jobban odafigyelek. upsz
Elgurult a gyógyszer?
Mellesleg mellé nyomtad a választ.
Pluskast
Valaki esetleg kipróbálta az Me-262-et? Állítólag a patch-be bele került végre a gép repülési modellje. Kíváncsi lennék rá, hogy mennyiben változott. Jobb vagy rosszabb?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jacek
Sérült a szemed világa?😊)) nézd már kinek a postjára írtad..... alacsony a kerítés....

Na, visszavettem kicsit az squadjaim arcából amíg összeáll a kép, minden nemzetben 6-7-es gépekkel nyomom, kivétel az orosz ahol 8-9. Tier11-esek pihenõre vannak fogva egyelõre amíg kiderül a hányadán állás.

Egyébként nem érzem tragikusnak a helyzetet, elsõ próbaköröm az orosz gépeimmel ugyan csak nyolcezer liont hozott és négyezer volt a javítás, németekkel volt kb. ugyanez magasabb tierben patch elõtt.
Te figyu nem téged kérdezetlek hanem az illetõt aki írta azt a bizonyos adatot. De ha te szereted azt hinni h körülötted forog a világ ám legyen!
Így van ezt jól látod! Csak ezek a balfaszok miért akarnak azokon a dolgokon változtatni ami már egyszer bevállt??? Változtassanak azokon amik nem annyira és persze figyeljék az emberek véleményeit! De ne azokat h jajj van két jetem aminek fejenként 10k a javítása!! Hát ki nem szarja telibe?????? Annál csak drágábbak vannak! És nem a javítási kölcségekkel volt baj csak több kreditek kapjon már a jet vs jet harcban gyõztesen kijövõ!!!!! De ezeknek a faszopó buziknak lehet aztán beszélni............Ha elmennek a wot irányába az miért fogja megérni nekik????? Nem értem.
Jacek
1: Kisfiam anyukáddal beszéljél így ha nem érted az iróniát...

2: sérült a rövid távú memóriád? #7157 ezt nem te írtad? "WTF?" vagy csak dísznek szoktad az írásjeleket használni? próbáld meg hogy a google mit hoz erre "?" az írásjelre?

Te meg fogd be a pofád téged nem kérdezetelek...... A WT-hez meg lesz egy-két keresetlen szavam ha kibannolnak csinálok újat és így tovább!!!!
Én nem wot-oztam és nem is fogok. Nem vonzanak a tankos játékok.
A Pocket Tankot kivéve 😄 Az egy király kis pc s játék volt anno 😄
De ha szétbaltázzák a bombázást akkor a goldok egy részét is elfelejthetik, mert jópáran akik nem voltunk túl jók digfightban vagy nem is érdekelt annyira, nem fogunk goldot venni a semmiért.
Jacek
Ne picsogj! megmondták itt az okosok hogy ez frankó és a te érdekeidet szolgálja ha nem tetszik ne gyere a fórumra a játékot uninstalláld.. a gépedet emg ásd el a kertben mert ez tök jó!

Tökre mint a WOTban😊😊😊😊
Ha wotban gázok az artyk, akkor itt meg az ai-kal basznak ki a néppel? Grat WT csak így tovább!😉
WTF?
Mert itt nem a saját csapat a balfék és nem csinálnak semmit hanem az AI lett túlerõs és akkor minden pályán elég 1 lövés.
Akkor minek bombázni? És mivel csak azt szeretem így még az is oda.
Így hogy menjek nyugodt szívvel bombázni ha leeht az elsõ bomb aledobása elõtt tropára megy a gépem és nem is attól, hogy 4 en rámjönnek?
Hát... a 88as az 88as. Eddig is ha eltalált az AAA végem volt.Ha tényleg eltalált és nem csak mellettem robbantak a lövedékei. A legkevesebb amit tett az az volt, hoyg szétvitte a maggasági kormányt. Szinte csak AR-2nek aminek hála az orra az égbe és le nem könyörögted onnan.
Miért nem ezt csinálod???
De basszus ne egyetlen lövésbõl.
Legalább legyen piros az a nyamvadt szárny vagy törzs.
Hogy fognak majd örülni a Jet esek ha lemennek földközeli harcba és egy kósza AAA letépi a szárnyukat egybõl 😄
Azért ez Arcade mód vazze FRB ben tényleg nem lehetne egy szava sem az embernek.
Érdekes <#nemtudom>,lelõhetõ gépek?Mi történt....

Hát most éreztem nagyon elõször, hogy tönkrevágták a játékot.
Ez msot nagyon betalált ahogy mondani szokás.

22 földi célpont kilõve vesztes állás 3480lion. Ez még hagyján.
T3as tier. Catalina légvédelem 1 lövssel szétvitte a szárnyát.
Su3as 1 lövéssel kettészedte az AAA mikro rárepültem. Su2es 2 lövésbõl leesett. A Lagg3ast is a légvédelem szedte le. Vicc kategória.

Vagy a gépeket nerfelték rohadtul avyg a légvédelem lett expert.
Így élvezhetetlen a játék.
Kipróbáltam ezt a pici He 112-õt historical-ban így hogy nem pakol össze nagy dögökkel.
Jó kis gép ez de úgy megrudizott a saját légvédelem miközben kergettem a su-2est, hogy az nem igaz 😞 Egymás után háromszor telibevert a harmadikra szét is robbantam 😊
Úgyhogy így üldözzetek légvédelem mellett gépeket.. nem válogatnak 😄
Kivétel az A20G, ami Attacker de van bomber nézet is.
Peshkával igen, mert bomber besorolású, az ugyanolyan funkciójú bombás 410-el nem, mert az attacker...

Nem mellékesen szerintem a joyt is jobban kezeli mnt elõtte.
Dehogynem lehet. Bombázónézetbõl pl tökéletesen 😊
Egyébként ha nem szándékozik az ember T10 felett játszani akkor elég a jelenlegi lion is a fentartása vásárlásra és az Xp is másodlagos ha nem akartok jeteket mindneáron 😄
Bár egy picit jobban díjazhatnák a dolgokat de ez sem tragédia még.
Peskával nem lehet vízszintbõl bombázni?
Ha ez tényleg így van,akkor már megérte ez a patch! Köszönöm a válaszod.

Jóval erõsebb😊

Azt is említsük meg hogy a gyorsbombázóknál (410, Pe2) most már csak zuhanóbombázásnál jelenik meg a célkereszt. Sokkal nehézkesebb bombázás, sokkal kissebb rewardok, elszaladt árak, és alig jön a pénz. Igen, mondhatjuk hogy átestek a ló túlsó oldaára. 😄

háááát, ha ez így fog menni. Mielõtt valaki beszólna, hogy sírok, nem. Megállapítok. D520 (prém) kilövök egy gépet, fasza, kírja, hogy 2250 lion. A meccs végén megnézem, hogy mennyit kaptam érte. 1510. Prémium accounttal. Elsõ meccs, rossz benyomás. Majd meglátjuk de tartok tõle, hogy pénzéhes brigád lesz nagyon ez is :S
Engem egy dolog érdekelne.Arra az 1-2 órára amire néha felkúszok,nem igazán érdekel a rengeteg reward xp és lion.Viszont valaki említette hogy jobb lett az mg 151.Ezt más is tapasztalta?

Nos, ha ez a lion rendszer tévedés akkor, o.k, majd javítják.
Viszont ha marad, akkor lehet venni, valódi píízéé. Ebben az esetben rosszabbak a WG-nél!
Én is úgy látom, hogy 10 szintben maximálták a nem fizetõs játékosoknak, az átlagnak, hihetetlen utána mekkora ugrás van.

3 db 500kg-os bomba kell már egy Destroyernek és kb fele annyit ad érte, mint korábban. Tény, hogy utóbbi idõben nagyon gyorsak lettek a ground attack csaták, de így meg soha nem lesz végük, az elõbbi csata elhúzódott, míg a mi csapatunk el nem fogyott és mégcsak közel sem volt egyik csapat sem ahhoz, hogy elfogyjanak a földi célok... Kicsit átestek a ló túloldalára, egy idõ után már nem sokan fognak bombázni, már nem sok értelmét látom ilyen rewardok mellett, fõleg hogy nehezebb is lett.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Jah, oroszéknál beosztással kell lövöldözni HB-n az tuti 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Éppen ezért kérdeztem tõletek T9-T10 fölött van e értelme a játéknak?
Jó max 1 nemzettel aminek úgyis nõ az xpje ha sokáig játszol 😄
De e fölött már a gép is drága a javítás is a crew is vagyon és tuti az ellenfél is erõsebb ergo jóval kevesebb lesz sikerélmény is ha egy pro orosz vagy eu-s max crewre kihúzott prémes joystickes szuperkocka kilõ az elsõ 3 percbe 😄

A HB tényleg mókás viszont 😄 Bementem Yak9T vel tíz fõs squad, nálunk 2 yak9t 2 yak3 a többi t1es játékos. Az ellenfélnél is volt pár alacsony egyet ki is lõttem hihi de nagyon ahmar elfogytak a töltények 😄
Eddig meg azért ment a sírás hogy jajj milyen nehéz fentartani a magas szintû gépeket mert nem lehet farmolni a piciket <#fogmosas>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sosem lesz olyan játék ami mindenkinek megfelel, és tökéletes lesz, arra hogy az ember kicsit levezesse a napi fáradalmakat és játsszon egy kicsit.Szerintem ez tökéletes(ezzel a patchel) hogy ne kelljen javításra várni hogy ne minuszolj, és lehet hogy kevés a reward, de 100x élvezhetõbb mint a wot. Nincs is értelme összehasonlítani a kettõt.