War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8600 a H6K4 javítása!

Egyébként a legrosszabb abban h nem tudok zuhanóbombázni az az, hogy most vagy megyek egyenes h tudjak bombázni de akkor kurvajó célpont vagyok...vagy csinálom azt mint eddig...amit a Pearl Harbor címû filmbõl tanultunk Dollitle ezredestõl 😄..."ledobják a bombákat aztán úgy repülnek a bombázóval mintha vadászgép lenne" 😄...na én a a bombázásig is úgy repültem és garantáltam odaértem...most megyek egyenesen h abban a pár fokban benne legyek és egy kósza Yak-1es ledarál, csak mert épp lerakta a szendvicsét a gyerek...
Már úgy várom, hogy megint Japán HB legyen. A H6K-nak nincs egy ezres a javítása, mindenki azzal fogja dobálni a hajókat 😄

És akkor jövünk mi, és szétrakétázzuk õket 😊

Amúgy a rakéta grafikája is változott, ha jól láttam, meg a nyomjelzõk is mást kaptak. Végre van piros az amcsiknak is. És az .50-es hangja is nagyon odavág 😊 Szal a grafikai tuning nekem tetszik.

Ez a "Goldért mégegyszer ugyanazt a gépet" meg csak egy lehetõség, oszt jónapot. Akit elsõre lenyomtak azt általában másodikra is le fogják 😊 Nekem tuti nem érne 100 goldokat a dolog.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Igen a Yer-2es valami undorító lett, de a legtöbb bomber sajna vacak lett, mondom ezt úgy, hogy 18000 földi célt vágtam ki eddig...na ha nekem sikerült elvenni a kedvemet a bombázó életmódtól az már elég rossz szerintem.

Egyébként minden nap 2x szorzó van az elsõ meccsen! Ennek örülök, mert pl. a Japán klasszal csak Liont farmolok és nem javítom meg, de így legalább haladok is valahova azzal a napi egy meccsel 😊
Igen, ebben igazad van és sajnos ez is lassan elkezdi hozni az azért játszom, mert farmolok érzést, ami után lassan megunod, még akkor is, ha sokkal addiktívabb, mint a wot. A bombázásról egyelõre annyit, hogy nem sikerült célpontot eltalálni, talán kettõt két meccsbõl és mindezt két 1000kg-s bombával. Tudom, béna vagyok de eddig nem voltam. Így egyre több vadász lesz szerintem és nem lesz ki bomberrel irtana. De majd holnap test flight-ba jól letesztelem, hogyan is kéne dobni azt a bombát. De összegezve sajnos én is úgy érzem, állnak át folyamatosan a sötét oldalra de remélem, hogy ennek megfelelõen sokkal több akció meg contest és gyorsabb frissítés lesz, mint a wot-ban van. Ha már fukarkodnak a lion-nal, akkor legalább dolgozzanak érte, hogy így is nagy maradjon a tábor. Egyelõre még mindig nagyon tetszik de már látom, hogy a haladás sajnos nem lesz olyan "gyors", mint eddig.
Hát próbáljatok kimozdulni az Arcade kellemes burkából a Hb fele. Könnyen lehet egy-egy meccsen 20k-t vagy annál is többet profitálni.
És és persze mi az már hogy egy gépet be tudsz vinni többször??? Ha ez nem az arany vásálásért van akkor nem tudom miért......Biztosan csak a játékélményt szeretnék fokozni! GJ Gaijin végre nagy nehezen átálltál a sötét oldalra.....😊
De én azért csak mondanék egy fontos dolgot ami felett mindenki átsiklik. Drágábbak lettek a gépek, kevesebb xp/ kredit éspersze nehezebb azt a kevesebbet is elérni! Ha valaki nem így látja akkor cáfoljon meg.
Nekem alapjába véve tetszik ez az egész! 6-7 tierben játszok és mindig 13-17000 kapok folyamatosan,pedig nem vagyok "über pro lézer gyilkos vadász".A bombázás tényleg nehezebb de legalább 1 kicsit realisztikusabb lett,és így tovább tart a mecs,és könnyebb megfordítani a menetét.Szerintem a "Bnz" vagy mi sokkal jobb hatásfokkal lehet használni az új löszerekkel.Pl egy rácsapással F4 trop al levittem A beaufightert.Az Attacker Do-217es(T6-os)szerintem meg Qva jó nagyon sok lövést kibírt.Javítás nagyon jó! de viszont a gépekkénti experienced pilot meg baszott drága..... nekem ennyi....
Sok negatívum van sajnos, ezért beszéljünk a másik oldalról. Pozitív, hogy max repair cost lett és ez a Spitfire MkII és Beaufighter esetében nagyon helyes. Az Me410 jobban fordul. Egyelõre ennyi.
8-10k kredetiért kösz de kihagyom.
Me-410 kifejezetten strapabíró lett.

Amúgy, had idézzek valamit:

,,The general idea of the economy is to straighten the average profitability and avoid situations, when players were farming on low-tier crafts. Low-tier income (pure profit) was reduced, 8-12 levels remain mostly the same (with lowered repair costs). The most efficient way for lions farming now is not massacres newbies in the sandbox, no more, Now you may get the stable income from 8-12 levels even if you're not ace at all."

Így talán érthetõ, hogy akik eddig low-tierbe trollkodtak azok szívnak, ami jó is. A másik dolog, hogy találnunk számos bugot aa rewardokkal kapcsolatban. LEhetõleg minél hamarabb javítva lesznek.

Szóval tessék 8-10 tierbe játszani!

Miért nem a HB-t baszták szét? Tudtommal arcadot sokkal többen játszák és ezálltal több arany is fogy. Akkor meg miért áll érdekükben embereket veszíteni? De majd szerintem idõvel rádöbbennek õk is.😊
Ez a sérülékenység azért elég relatív, van is rá valami bizonyíték?
Én ma szinte csak a németekkel játszottam és semmi ilyen jellegû változást nem vettem észre, legalább annyit bírtak a gépek, mint korábban, még a messerek is, pedig azok eddig is viszonylag sérülékenyek voltak..
Az amcsikat is kipróbáltam, a P-39-el kaptam lövéseket a szárnyba és könnyedén vadásztam vele tovább, szóval nem teljesen értem, hogy mi változott volna..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Na jó de mint mondottam Arcade ba nem kell realisztikusat csinálni.
Gondolom játszottál forma1 es játékkal vagy NFS esetleg más autóssal.
Azoknak sincs semmi közük a valósághoz.
Senki nem fizetne érte 10000et ha már az elsõ kanyarba telibeverné a kocsit akármi.
Tavaly volt Michelisz Norbert-nek DTM túraautó bajnokságán az a baleset amikor egy madár nekicsapódott a motorháztetõnek és kvázi irányíthatatlanná vált a kocsi.

Nyilván nem kell god módot csinálni a gépeknek
hanem valahol a kettõ között.
És némi toleranciát a bombázókkal is elviselnék. legalább egy nyamvadt 5-6 fokot már bírjanak ki vízszintbe és 8-10fokot függõlegesben a bombakioldáskor.
Látom, majd a fórum moderátor remélem leszedi 😊

Feladom, mindenki lesse meg itt 😄

http://forums.ubi.com/showthread.php/588465-Damage-From-50cal-20mm-30mm-The-French-or-Hogs-Forums

Ezek után mindenki döntse el, hogy hány találatot kéne kibírnia az ellenség, illetve a saját gépének <#nyes>

Így se jó
Bocs, szóval az .50-esek a meszán:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Néhány .50-es találat egy messzer szárnyán:

Egy spitfire találkozása egy 20mm HE lövedékkel

Végül egy Blenheim és egy Mk108 30mm-es afférja

Szóval értitek miért halnak meg a gépek néhány találattól? <#ravasz1>

30mm-es eltalálta a Spitet 😊

Szerény véleményem inkább az, hogy eddig bírtak túl sokat a gépek 😊

Ezért vannak momentán baromi nagy elõnyben a BnZ gépek, pillanatokat töltenek csak veszélyben. Ki hitte volna pár napja, ugye.
Van egy sanda gyanum, hogy nem véletlen lettek ennyire relatíve könynen sérûlékenyek ezek a gépcsodák.
Vajon mivel lehet rávezetni az embereket a goldok használatára?
7-8 Slotot beaktiválsz a játékba ugyebár ez a Back up cucc ha majd mûködik is leehtõvé teszi hogy az adott gépet újra felhazsnáld mégegyszer akkor akár 14-16 gépet is bevihetsz egy csatába ha úgy alakul.
Na akkor tényleg ki lehet tölteni a 30-60percet is egy egy nagyobb pályán 😄
PL: Omni-purpose mit takar??
Tud valaki valami táblázatot hogy melyik lõszer micsoda??
Na de 3-5fok vízszintnél ki se tudod oldani?
Egy nagyobb szél megbillentheti vazze 😄
Nemtom, nekem tetszik az új peccs. Az, hogy nem lehet zuhanóbombázni a level bomberekkel végülis az életben is így volt. Nem tett jót a törzsnek mikor zuhanásban találkozott a bombákkal útközben 😊

A Reward tényleg szar lett, de még tudom hozni a 10K-s köröket a kicsi bomberekkel (4-6) is.

Ja, HB-ban, árkádot nem nyomok 😊

Jó de te ki is tudsz lõni 7gépet T3 felett is 😄
Neked nyilván nem vágta keresztbe a játékod a patch.
Én mondjuk nehezményezem pl a t3as 6 gép lelövésnél a baromi kevés 2500-3000pénzt.
Ahogy megfigyeltem, még annyi hogy picit optimalizáltabb a futás, de a mi a legjobb az új peccsben:
Új hangja van az amerikai .50-es géppuskának (is, többek között), és durván jó hangja lett.

ja 1 pozitívum változtatható lõszer de ez csak egy + a tengernyi --al szemben

nekem is a legsûrûbben gépfarkát lõtték el. ez mondjuk a kisebbik gond de nekem nem tetszenek ezek az új hangok és lövés effektek, és szörnyen szarul fizet, egyet játszottam visszanéztem az eredményeket és azért eddig kb 15-20k fizetett volna most kaptam érte 3,5k. bombázásról annyit hogy zavartalan környezetben egyenesen repülve catalinával egy pillboxot szórtam meg 6-7 bombával de nem volt találatom illetve hogy arcade-ban zuhanóbombázásról elvették a célkeresztet szerintem nagy baromság volt.
Összességében eddig egy nagy kalap sz... fele olyan hangulata sincs így a csatáknak és gyakorlatilag a semmiért játszol mert nem fizet.

Saját reptéren javít csak, domination reptéren nem.
Amúgy az a félbetört Izsák még tegnapról van, csak gondoltam felteszem a "Soft Landing" sorozatba. 😊

Lõszerbõl az AP-API-API-HEI-HEI van F4U-n és P-39N-0SU-n (tracermentes, "stealth"), 20mm-re HE, 37mm-re APT, 50mm-re HE. Ökölszabály szerintem hogy a drágább jobb, nyilván azért drágább.
bardocz
Én hiába szálltam le a repterünkön, nem javított semmit. Viszont ma a gép farkát folyamatosan ellövik, és akkor össze vissza repülök, irányíthatatlan.
Ja és a legelsõ S79-nél már nincs WEP.
"Csak egy kis karcolás, 7 másodpercen belül felszállhat!"

Ez már 1.29-es csata végeredménye, Japán tier6-7, Corsair-rel 7 és Emil-lel 1 frag:

Hasonlóan nyolc kill, csak itt most a két Friedrichhel, tropival 7, vaníliással 1:

Hab a tortán, nem 10k a javítás hanem 2000 összesen:

Jó ez a patch. Repüljetek okosan, óvatosan, bátran és nem ész nélkül.
Amúgy E-3-al 1 kill HB-n és pár hit, erre adott 9700 XP-t és 10,5k pénzt. Javítás: 11 pénz, több, mint 10k haszon, prém nélkül. 😄
A mai nap el is ment a kedvem a játéktól 😄
Tönkrevágták a teljes bombázó szekciót.
Nekem ne meséljék, hogy akár arcade ba akár HB ben ne lehessen rendesen bombázni 10fokos függõleges és 4-5 fokos vízszintes eltérés esetén. Még a végén elhiszem.
A lõszerek rövidítését mát sikerült megfejtenem.
Mit érdemes tárazni? AP mellé valami gyújtót vagy 4-es kombó vagy...?
Próbálnak néhány csepp mézet csepegtetni abba a nagy bögre keserû lébe, ami ma elénk tettek. 😞

Szép bug volt FRB-n. Utolsó gép is kilõve. Egy p40es darabja meg ott pörgött a levegõben hihetetlen manõvereket bemutatva.A gép úgy érzékelte hogy él még. Szegény srác aki megmaradt meg nem tudott mit tenni az oldalunkon. Leszáll kilép mint írta. A gyõzelem meg az ellené úgy hogy már rég elfogytak. Hiába ölt 4 ellent.
Mindjárt meglesem a He111-es mit tud 😊

Hát ez a bombázás egy kalap szar. Nem tudom szebben leírni.
HB ban a Yer2 vel még a bombát se tudtam kioldani mikor a célon voltam mert kb 3-4 fokos szögebn eltért a gép a vízszintestõl.
Ezt uyge nem gondolják komolyan? Vicc kategória.
Biztos fájt nekik, hogy össze lehetett prém nélkül tarhálni 2,5 milliót 3 nap alatt. 😄
Sõt van egy olyan sanda gyanum, hogy az African Canyon beli 52földi célpont rekordom sosem fogom már megdönteni. De hogy szinte semmitõl széthulljanak a gépek az megér egy külön fejezetet 😄

Igazából egyik ágat se érdemes kihúzni. Eddig még azt mondtam cö cö cö 40k a javítása egy Jetnek na és? 30-50perc 😄 Most ugyan ez akár 1-3-5 óra az már nagyon nem mindegy. Ilyen feltételek mellett ki se merném hozni. le tudok zuhanni ellenség nélkül is nem kelelne ahhoz másik Jet 😄 És megvenni összesen kb 9Mért cska azért, hogy utána nézzem milyen szép a hangárban...
A legtöbb RETARDÁLT KULÁK KÖCSÖG SZÓVAL MINDEGY H FREE TO PLAY VAGY SEM!
Amíg nem robban darabjaira vagy nem zuhan le addig ellenség.
Jah, úgy fest mostantól mindenki meggondolja melyik ágra gyûjtsön 😊

Ja és az elõtte lévõ 2 Miget is meg kell venni 2* 2200000ért 😄
Hát nem kell az a béna gép 😄
Gyönyörû 3. voltam 4 lelõtt géppel 3kill assistal gyõztes csatában és 1450lion.
Ha ezen múlna 2016ban se jönne össze a Mig 15re az a kb 4,5-5 Millió (Gép 3M , Fejesztés kb 700k Crew elvileg 1M körül tuti várható és még a qualification Expertre is lesz vagy 600-900k ahogy kinéznek az árak.)

Hát Wtf?
Fõleg most kell addig lõni míg rózsaszín nem lesz, mert már könnyen kialszik az égõ gépben a tûz, aztán repked vígan tovább míg valaki más agyon nem lövi.

Én úgy elsõ szándékból amikor kiderült, hogy melyik kapta meg a kill-t nevelõ jelleggel elküldtem egy hármas sorozatot a 37es ágyúból a srácra úgy 700 méteren olyan ha talál ha nem gondolattal 😄
Szerencsére nem találtam el 😊