War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Anno az elsõ nerfelés elõtt 1 héttel vettem meg a Type 59-et, mégse vinnyogtam utólag a pénz miatt...
Igaz sose éreztem kényszert a 'grindelésre", én csak egy jót akarok játszani a Me-410-esemmel és a Corsair-rel, ezt pedig továbbra is szállítja a játék, sõt az új FM-mel a 410-es már tényleg vadászként viselkedik, lomha bombázó helyett. Közben meg szép lassan gyûlik az xp/credit, osztán majd elérek egyszer én is a jet-ekhez (bár kizártnak tartom, hogy azokkal valaha is repüljek, hacsak nem 'kényszerítenek' rá).
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Amúgy nekem is a rudder érzékenységgel van igazán bajom.
Most kicsit jobban belenézek mert igen ahogy mondják lehet finomítani az alap érzékenységen belül is ha belekattintasz.
Kéne olyan mint il2-ben, hogy kitéréshez lehessen megadni %-os érzékenységet.
A Freetrack már kiváló csak ezzel a joy érzékenységgel vannak még gondjaim.
Én már nem nagyon foglalkozom ezzel, lassan haladok is viszont HB-ben megtaláltam ami nekem tetszik és élvezem a játékot. A térkép lehet, hogy ugyanaz viszont minden csata más és más. Tegnap is T4-en játszottam csomót a német oldalon és jól éreztem magam még akkor is amikor sikerült nekimennem az AI gépnek végül..😄
Mivel csak 20meccset látok arról tudok beszélni.
6 alkalommal voltam gyõztes csapatban és 14szer kikaptunk.
Hát ez mi ez? 😄 Jó lenne egyszer a 14/6os oldalon lenni 😄
Na talán ha többen összeállunk akkor...
Sajnos ez csapatjáték és nem deathmatch.. nem tudsz mit csinálni a hülyékkel.. a gajin sem tud mit csinálni velük 😊
Amúgy ha rámentek a csataválasztós ablakban a villogó kérdõjelre ott utal rá, hogy az mm számításba veszi a játékos hatékonyságát is azzal a szakasszal amivel akar épp menni és úgy sorol be.
Legalsó a magyar.
Tier 11. Most 15földi célpont és 2 repülõ a Port nevû pályán.
Gyõztünk kivételesen és prém nélül 23019Liont és 25058Xpt szorozva 2 vel adott (elsõ orosz gyõztes meccs a legjobbkor 5. orosz kõr ma)
Lényeges eltérés a 7k és a 23k lion között. Tegyük fel az elsõ is 15tankos lett volna akkor járna érte mondjuk 8k.
Vesztes oldal 8K gyõztes oldal 23K ugyan azon a szinten. cirka 3X os 😄
Regelni kell.
T11 ami már minden de nem low tier.
Mondom beviszem a La5fn t hogy megnézzük mire jó ez a magasság.
9Tank 2Repülõ és 2 critical hit. természetesen vesztes csata mert miért is ne?
6998 lion. A javítás 3680 a refil ammo 1240 az 5120
Ergo 1878lion volt a kereset? Tier 11 en?
És valljuk be nem mindenki lõ le 6-8gépet ott már.
Vagyis 1el kevesebbet lövök le máris jó ha nullás a kör.
Esetleg az oldal címét leírod?
Valaki segítsen már, mert nem tudok így játszani! <#falbav>#falbav>
Bug fixed: friends' statuses may be shown incorrectly in the contact list
Several client shutdowns fixed
Nem véletlenül nem használt a kutya se nehézbombázót magas tierben már a peccs elõtt se. A tegnapi patch meg olyan 70%-al vágta vissza a nehézbombázók pénzhozamát a bombacélzóval való trükközés meg a bombák erejének jelentõs gyengítése által. Jelen állás szerint 3000 kreditet se fogsz összebombázni, nemhogy 25.000-et, amivel nullszaldós lennél.
lehet 8 Heavy tanknál kaszálsz vele de ha csak 4 AAA t tudsz kilõni vele mert kibillentél máris készülhetsz arra, hogy veszteséges volt a köröd.
Közben a nyakadon lóg 1-2 vadász és máris értelmetlen bevinni a gépeket.
Még az IL2M és az IL2 csak csak zuhanóbombázóként BnZ be vagy hogy hívjátok lecsap dob menekül fordul ráfordul gépre és rakétáz cannonoz.
So so mûködik. De a jó kis berepülõ peskákat agyonvágták. A Yer2 rõl vagy a B-25 Mitchell rõl nem beszélve. Gondolom a Gn51 meg a G8n1 se könnyebb.
Tehát váltani kell felfelé. Ami engem érdekelne, hogy megvettem a lancastert, 16-os szintû gép, arcadeban 25K, HB-van 63K a javítása, ezt, h lehet kitermelni? Elvileg pont az lenne a feladata a magas szintû bombázónak, hogy 16-ról 20-ig segítsen eljutni.
Arcadeban sztem tuti minuszos lesz a gép, HB-n válhat be, bár 2 db 4000-res bombája van, kíváncsi vagyok, hogy jól ledobva mennyi rewardot ad majd....