War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Például a történelem, például hogy szeretek repülni, például hogy az ég világon nem lesz semmivel sem több ez a játék ha lesz Jet -em. Ha pedig kimondottan Jet -ekkel akarok repülni, arra ott van Tom Clancy's H.A.W.X vagy az Ace Combat: Assault Horizon és akkor tolom azokat.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha vinnyognék nekik biztos azt írnák de én egy tisztességes levelet írtam nekik! ;-)

Ez a megmaradok 8-9 tierû játéknál engem mindig elgondolkoztat egy kicsit........... Miért játszol egy játékkal ha nem az a célod h meglegyen benne a legjobb gép??? Mi hajt, mi motivál hogy játszál vele?
Jacek
hogy ontopic is legyek😊 másnak is sokat gyorsult a töltés idõ? pályák stb.?

Azt fogják írni, hogy örülj inkább, mert 400 aranyért kaptál egy 880 aranyba kerülõt...
Anno az elsõ nerfelés elõtt 1 héttel vettem meg a Type 59-et, mégse vinnyogtam utólag a pénz miatt...
Mondjuk én megragadtam tier 8-9-en (hiába vagyok tier 12 németekkel és amerikaiakkal...), de tök jól elvagyok.
Igaz sose éreztem kényszert a 'grindelésre", én csak egy jót akarok játszani a Me-410-esemmel és a Corsair-rel, ezt pedig továbbra is szállítja a játék, sõt az új FM-mel a 410-es már tényleg vadászként viselkedik, lomha bombázó helyett. Közben meg szép lassan gyûlik az xp/credit, osztán majd elérek egyszer én is a jet-ekhez (bár kizártnak tartom, hogy azokkal valaha is repüljek, hacsak nem 'kényszerítenek' rá).
Rendben, ha kapok választ megírom!
Majd feltétlen tedd közzé, hogy mit léptek, mert vagyunk itt egy páran akiket érint 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Szerencsére nem közelítjük meg a másik fórumot, ahol egy hétvége alatt 10ezer is összejön 😄

Megírtam Gaijin-éknak, hogy legyenek tekintettel rá, hogy egy nappal az 1.29-es patch megjelenése elõtt vettem meg a prém katit, amit most fölraktam 3-as szintre 1-es helyett és csökkentették a reward bonus-t, úgyhoy legyenek szívesek "visszavenni" a gépet és kérem vissza a 400 Golden Eagles-t, mert így már semmi értelme a gépnek. Kíváncsi leszek a válaszra. 😊
Coral Springs
Próbálok én is sok információt begyûjteni, de munka mellett napi kb 300 hozzászólással nem egyszerû tartani a frontot. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ja nem úgy.. értem én, hogy mi micsoda ott csak eddig lusta voltam meg ugye minek csináljam meg.
Amúgy nekem is a rudder érzékenységgel van igazán bajom.
Most kicsit jobban belenézek mert igen ahogy mondják lehet finomítani az alap érzékenységen belül is ha belekattintasz.
Azt értse meg mindenki h nem keres jobban magasabb tierben hanem ugyanannyit mint patch elõtt csak sokkal nehezebb azt az ugyanannyit megkeresnie! Ha még mindig nem látják be az emberek itt bizony nem lesz változás! Legalább ha nem csökken a felére játékosok létszáma nem fogják érzékelni a baromarcúak h nem az arcadot kell tönkrebasszák.........
Jacek
Hahaha mondja ezt nekem egy alreg😄DDDDDDDDD nézd már meg mikor reggeltem ide😊 Megszülettél már akkor?😊

Rákattintasz az Axisra és ott lehet mókolni még!
Coral Springs
Barátom megmondtad a tutit, írj amit akarsz. <#eljen>

Jacek
Ja érdekes módon kb minden második hozzá szólás azóta is sírás! Õket is oktasd ki légy oly kedves hogy mit lehet itt és mit nem....

Coral Springs
Inkább túl fiatal azt most éli a lázadókorszakát. Minden esetre a személyemben vitapartnerre nem fog találni. <#smile>

Jacek
Nincs mit puffogni.. mivel mindent elmondtál magadról hogy meg akarod valakinek szabni mit írhat és mit nem a játék fórumán... off topic voltam talán? nem hinnem.. talán ennyit meg rólad...

Na majd rálesek, mikor utoljára néztem még nem találkoztam vele, pedig direkt a full sim funkcióban állítgattam 😊

Itt is van fizikai meg logikai érzékenység!!
Ha hazaértem elküldöm a blk fájlomat, írd meg a címed privben. Amúgy nekem a magassági van levéve kb harmadra, a csûrõ maxon, az oldalkormány is kb maxon, de az sztem kicsit erõs, nem igazán lehet finoman kitéríteni oldalra.

Kéne olyan mint il2-ben, hogy kitéréshez lehessen megadni %-os érzékenységet.

Ne etesd már a házi trollunkat 😊

Coral Springs
Szerintem egy teljesen korrekt hozzászólást írtam neked, de úgy tûnik nem jutott el hozzád. Barátom neked valami nincs rendben a séróddal, aztán most lehet puffogni nekem is jogosan. Majd valaki biztosan elolvassa.

Épp most próbálok egy új esélyt adni annak, hogy beállítsam a joy-t olyanra amivel nem csak fel***om az agyam 😄
A Freetrack már kiváló csak ezzel a joy érzékenységgel vannak még gondjaim.
Azért arra kiváncs lennék, hogy a PE-2-t hogy merték arra kényszeríteni, hogy ne zuhanó bombázó legyen.Épp bombafüggõ, hogy lehet arra használni amire való...mert a 6x100 kg-val nem hajlandó zuhanóbombázásnál célkeresztet adni...
Vagy mégse :/ a link meg nem jó, nem jeleníti meg :/ inkább privi!

Üdv a Klubban 😊

oké megvan köszi

Van ilyen 😄

Én már nem nagyon foglalkozom ezzel, lassan haladok is viszont HB-ben megtaláltam ami nekem tetszik és élvezem a játékot. A térkép lehet, hogy ugyanaz viszont minden csata más és más. Tegnap is T4-en játszottam csomót a német oldalon és jól éreztem magam még akkor is amikor sikerült nekimennem az AI gépnek végül..😄
Ezek szerint akkor van halvány esély a komoylabb pénz szerzésre ha 10-11es Tieren folyamatosan 4fõs csapattal játszunk, hogy növeljük a gyõzelem esélyét. 😄

Mivel csak 20meccset látok arról tudok beszélni.
6 alkalommal voltam gyõztes csapatban és 14szer kikaptunk.
Hát ez mi ez? 😄 Jó lenne egyszer a 14/6os oldalon lenni 😄
Na talán ha többen összeállunk akkor...
Ezt is említettem, hogy sokat számít már, hogy nyerjen a csapatod de le lettem üvöltve kb, hogy ez így szar és csõdbe fog menni a cég 😊

Sajnos ez csapatjáték és nem deathmatch.. nem tudsz mit csinálni a hülyékkel.. a gajin sem tud mit csinálni velük 😊

Amúgy ha rámentek a csataválasztós ablakban a villogó kérdõjelre ott utal rá, hogy az mm számításba veszi a játékos hatékonyságát is azzal a szakasszal amivel akar épp menni és úgy sorol be.
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/189-foreign-language-sub-forums/

Legalsó a magyar.

a Magyar alfórumot nem találtam.... Az ugyan ott lenne?

Ugyan az a szitu.

Tier 11. Most 15földi célpont és 2 repülõ a Port nevû pályán.
Gyõztünk kivételesen és prém nélül 23019Liont és 25058Xpt szorozva 2 vel adott (elsõ orosz gyõztes meccs a legjobbkor 5. orosz kõr ma)

Lényeges eltérés a 7k és a 23k lion között. Tegyük fel az elsõ is 15tankos lett volna akkor járna érte mondjuk 8k.

Vesztes oldal 8K gyõztes oldal 23K ugyan azon a szinten. cirka 3X os 😄
Köszi még 1x!!

forum.warthunder.com

Regelni kell.

Na tovább cifrula helyzet.

T11 ami már minden de nem low tier.
Mondom beviszem a La5fn t hogy megnézzük mire jó ez a magasság.
9Tank 2Repülõ és 2 critical hit. természetesen vesztes csata mert miért is ne?

6998 lion. A javítás 3680 a refil ammo 1240 az 5120
Ergo 1878lion volt a kereset? Tier 11 en?
És valljuk be nem mindenki lõ le 6-8gépet ott már.
Vagyis 1el kevesebbet lövök le máris jó ha nullás a kör.
Köszi!<#vigyor2>
Esetleg az oldal címét leírod?

Van magyar alfórum is 😊 Ha ott megkérdezed biztos utánanéz a moderátor kolléga.

Oké, csak az angol annyira perfektül nem megy :/

Nekünk lejött gond nélkül. Olvass utána a hivatalos fórumon.

Remélem akkor nem fagy ki ezentúl ha FW-ot választok, eddig mindig kifagyott :S
Nekem meg valamiért mindig egy pontban megáll az 1.29-es patch letöltés és a letöltési sebesség is 0..
Valaki segítsen már, mert nem tudok így játszani! <#falbav>

Update without restarting servers

Bug fixed: friends' statuses may be shown incorrectly in the contact list
Several client shutdowns fixed

Tudja valaki mit hozott ez a pár megás kis patch most?
Sehogy.
Nem véletlenül nem használt a kutya se nehézbombázót magas tierben már a peccs elõtt se. A tegnapi patch meg olyan 70%-al vágta vissza a nehézbombázók pénzhozamát a bombacélzóval való trükközés meg a bombák erejének jelentõs gyengítése által. Jelen állás szerint 3000 kreditet se fogsz összebombázni, nemhogy 25.000-et, amivel nullszaldós lennél.

Attól függ merre dobod 😄
lehet 8 Heavy tanknál kaszálsz vele de ha csak 4 AAA t tudsz kilõni vele mert kibillentél máris készülhetsz arra, hogy veszteséges volt a köröd.
Tõlem meg is 10szerezhetik ha nem tudom ledobni rendesen azt a nyamvadt bombát. Alacsonyan nem meehtek magasan meg ha bebillen a gép egy picit is még bombanézetben is nehéz korrigálni fõleg a kis bombákkal.
Közben a nyakadon lóg 1-2 vadász és máris értelmetlen bevinni a gépeket.
Még az IL2M és az IL2 csak csak zuhanóbombázóként BnZ be vagy hogy hívjátok lecsap dob menekül fordul ráfordul gépre és rakétáz cannonoz.
So so mûködik. De a jó kis berepülõ peskákat agyonvágták. A Yer2 rõl vagy a B-25 Mitchell rõl nem beszélve. Gondolom a Gn51 meg a G8n1 se könnyebb.
Ami látszik, végre nem überel mindent a kis szintû gépekkel való farmolás...
Tehát váltani kell felfelé. Ami engem érdekelne, hogy megvettem a lancastert, 16-os szintû gép, arcadeban 25K, HB-van 63K a javítása, ezt, h lehet kitermelni? Elvileg pont az lenne a feladata a magas szintû bombázónak, hogy 16-ról 20-ig segítsen eljutni.

Arcadeban sztem tuti minuszos lesz a gép, HB-n válhat be, bár 2 db 4000-res bombája van, kíváncsi vagyok, hogy jól ledobva mennyi rewardot ad majd....