War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt akarjátok mondani ha 7es szintig elvergõdök a németekkel akkor könnyebb lesz utána valamellyest?
10-bõl kb 1 csatát veszít el a német oldal, nagyon jól néznek ki az üzeneteim, szinte mindegyik victory 😄
Csodálkoztam is, amikor már nem érzem lent veszélyesnek, volt, hogy belekeveredtem fordulóharcba, YAK-1-es nem tudott sehogy lefordulni rólam, sõt egy I-16-ot is tartottam elég sok kanyaron keresztül, ameddig le nem lõttem, érthetetlen, hogy nem tud lefordulni egy 109-rõl.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Jah, 6-os alatt orosz uralom, felette német uralom van 😊

Aztán ebbõl van az, hogy összerántja az összes kis németet, és mehetünk He51-tõl E3-ig a Yak9T-k ellen 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én érzem csak hogy az Angol gépek mintha szarrabul manõvereznének,lassabban fordul kereszt irányban(csûrés)..
Beelõztél 😄

Na holnapra még marad 100k exp az oroszokba és még meg tudom venni bagóért az la-5öt akármennyire mondjátok is, hogy egy szar gép 😄
A yak-3at is szeretem ha ez egy picivel jobb nála az már bõven elég nekem. Igaz ma simán fordulgattam yak-3ban egy 109 F-el az picit fura volt, hogy nem bírom lefordulni sõt.. gyorsabb is ugye és már ugyanúgy is fordul 😄
HB-ben azért kemény az élet a németek ellen amikor beköszönnek a BF-ek 6os szinttõl. Az alatt nem is nagyon várakoznak csatára csak orosz oldalon, nem csoda 😊

Jó éjszakát 😄
Ja, és a repair költséget is elszámolja a végén 😄 Szal olcsó géppel lehet 2k xp-t csinálni, drágával már nem érdemes annyira 😄

köszi! Eddig nem tûnt fel. <#nyes>
Odacsapod a földhöz a pályán, kijavítják de odaírják a statba hogy meghaltál egyszer már.
Ez a "bug" eddig is megvolt 😊
Nem halnak meg, csak ledobják a csata elején a gépüket hasra, bezsebelik a 2000 xp-t, aztán repülnek a javított géppel. Néha szopóág, mert halottnak veszi õket a gép, szal ha már csak ilyen marad akkor "Tem has lost all of its aircraft", ha él, ha nem 😊

Anno A20-assal a Guadalcanalon lestem én is mint a lukinyúl, mert a hordozóra csak hasraszállva lehetett letenni, azt meg Crash-nek vette. Tipegtem haza lelkesen a második körbõl, mikor kiírta megdöbbenésemre, hogy "Our team has lost all of.." aztán vesztettünk..

Ne nézz a napba. 😄

HB-ban hogyan lehetséges, hogy valaki(k) 2x halnak meg?
A back up planes csak arcade-ban mûködik.
Jah, szépen lehetett volna adagolni. Ha csak felemelték volna a gépek árát azzal senkinek nem lett volna baja, mert úgyis kigrindeli hamar. Aztán pár hónap múlva fokozatosan, több lépcsõben levihették volna a rewardokat.

A hivatalos fórumon is megy ám a sírás rendesen, hát még gondolom az oroszon 😊 Fõleg, hogy a Yak-ok tényleg anyatehenekként fordulnak 😊

Amúgy a Beau-k is bálnák lettek, nem gyorsulnak, nem emelkednek, nem fordulnak. Rosszabbak mint a 410-es. Wehehe >o] Cserébe olcsók mint az állat.

Vajon miért érzem úgy,hogy a játékosok jelentõs részét szépen lassan elveszíti a játék?Véleményem szerint ezzel a Patch-el többet ártottak mint használtak.Túl sokat változtattak egyszerre és ez sokaknál kicsapja a Biztit.Mondjuk engem is irritál,hogy a Yak-ok úgy fordulnak mint 1 Vemhes Kék bálna,de próbálom nem felhúzni magam.Sõt miután 2 nap alatt tudtam lehúzni az új Patch-et ma még játszottam is volna,de az iszonyatos szerver Lagg miatt ez persze lehetetlen.Ha ez így megy szerintem az átlag 30000 játékos jelentõsen meg fog csappanni...de hát õk a játék készítõi õk tudják mit akarnak,de én tuti nem így csinálnám.
f24sg
2 dolog jó az új patchben:

- repair
- stealth ammo
f24sg
Ez mind OK, tisztában voltam a skillek ide vonatkozó hatásával, de ilyen nálam a patch elõtt konkrétan és egyszerûen nem volt.

Tuti ezeken is buheráltak valamit.
Illetve a napot mint jelenséget 😊 Az "eltûnteti" a dolgokat ha belenézel ha ilyen eset állt fenn.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21362-kezd%C5%91knek/

Ajánlom figyelmedbe a pilóta képességeirõl szóló részt.
f24sg
Nálatok nincsenek érdekes láthatósági jelenségek???!!!!

Tisztára, mint a Wotban!! Repülök szépen, folyton körülnézve, MINDEN irányba, erre egyszercsak a semmibõl ott termed valaki és kill...
OLYAN is van, hogy dogfight KÖZBEN, bazmeg, eltûnik a francba a gép (se a piros jelölõt, se a gépet nem látom), aztán megint ott van mögöttem.
EZmiez?
A pénzrõl stb. meg az érdekes manõverekrõl már nem is beszélve, de ezek a protoss arbiterekkel támogatott fighterek nagyon kellenek.

Nem gépet nerfeltek, nem bevételt, hanem a teljes rendszert írták újra.

Mindent ugyanúgy csinálok, mint a patch elõtt, de akkor 1 óra kellett akkora haladáshoz mondjuk egy repcsi megvételére, amihez most 5 óra kell.

Jah, most olcsóbban lehet megvenni pár gépet, a régi árán. A kis cetlin meg meglesheted mennyivel fog drágulni holnaputántól. Aztán lehet sírni 😊

én árkádban orrabuktam leszálláskor beírta lezuhanónak de megszerelték másfél perc alatt és mehettem vele tovább

Vannak itt érdekes dolgok. Crit-re sebzek egy gépet, elszáll a fele, leesik: Crashed.

A saját légvédelmünk lövi agyon szerencsétlen csávót, aki mögött ott megy 5 enemy.. Vicces 😊 Még jó, hogy csak 3500 volt a javítás 😊 Egy gépet se lõttem a crashed miatt, de így is -200 volt a kör T9-en. Szal minuszolni már nem nagyon lehet.

Sajnos nem, nekem is kicsit rosszul sikerült a leszállás, úgyhogy nem elég hogy 17000-s javításom lett miatta, de mégcsak nem is folytathattam, pedig a kifutón igazán összerakhatnák a gépet 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ha nem írtad volna csupa nagybetûvel akkor is nettó hülyeség lenne amit írtál.
Gazdasági rendszert nem lehet nerfelni.
Gépet lehet.
Bevételt lehet.
De komplett rendszert?
Patch elõtt 1 óra(tier 10 felett prémiummal):

100K lion NYERESÉG(bevétel minusz javítások)
150-200K XP

Most

40K lion NYERESÉG
80-100K XP

Szóval közel lefelezték az adott idõ alatt szerezhetõ XP-t, és pénzt, a gépek árát pedig 2,5-szörözték.

Ha XP-t nem is nézzük, akkor is a 18-as meteor lett volna:

770K+770Kfejleszteni

Most lesz tökéletesítéssel 3,5 milla.

Tehát konkrétan azért az 1 repülõért 15 órát kellett tolni, a patch után ez az 1 gép 80 óra.

Konklúzió:

Ezzel a patchal jelenlegi formájában 1/5-ödére vették vissza a fejlõdési ütemet, vagyis AZ ÚJ GAZDASÁGI RENDSZER 80%-OS NERFELÉSE A RÉGINEK. (Csak szép köntösben tálalva, olcsóbb javítási költségeknek álcázva, a mi érdekünkben, na ez a nagy büdös igazság.
Kalap szar ez a játék nem is idegesítm magam miatta.
Tegnap kérdeztem már de nem volt válasz. Ping?
Valamit berheltek HB-n, mert ha odavered leszállásnál a gépet van, hogy nem javítják meg. Lusta szerelõk..

Én az API-seket szoktam betenni, azok a páncéltörõ-gyújtók. Magyarul elvileg átviszi és ott robban belül 😊

igazad lehet 😊 visszatérve lõszerekre, elõször úgy gondoltam hogy drágább az jobb de elolvasva a lõszertípusokat valszeg nem így van.

Gondolom a patch óta számolja, ami tegnap volt, rejtély megoldva 😄

1 halál 0 földi de 1 reptér foglalás 10 lelõtt gép abból 8 streeken volt 8300 lyon

Én is mentem 6-os tierrel He51-esekkel. Gondoltam is, hogy biztos mind ACE pilóta lehet 😄

én is kaptam szerintem a játékban eltöltött összidõt méri mert én béta óta benn vagyok bár ez is hülyeség mert azóta azért jóval többet játszottam 2 napnál szóval passz

Jah, mi is megkaptuk. Gondolom díjazza, hogy minden nap játszol. Ez ilyen streak lehet. Ha nem játszol újraindul. Mint a Zombie Frontier-ben 😄

melyik a legjobb lõszer? ti már biztos többet próbáltatok mint én. amikkal és németekkel játszok.

Az kemény vazze 😄
Two days in game?😄 Ezt mindenki megkapta? Már lassan 1,5 hete vagyok bent, ez így most mi?😄

Amúgy, hogy értitek, hogy legénységet átképezni? Ezt hol, mire?
MM szerint 16-17-es meccsre oszt be, eddig ma 10 bõl 10 körben volt bent mig 15, vagy me 262😊

Viszont miután kilõnek szoktam nézni a mi oldalunkon repülõ jeteket, és rengeteget leeht belõle tanulni, láttam egy srácot, az adatlapokon már lekérhetõ a repülõk listája, 3 néppel is 20-as, és több száz jetes meccse alapján:

Meteor a legbénább 1 halálra 5 killje jut
KI 200, me 163, mig9 1:8 hoz az arány.
Mig15: 1:14-hez😊

Az más kérdés, hogy patch elõtt 20e xp-s átlagot produkáltam, amivel lényegesen gyorsabban fejlõdtem..

Ez azért egész jó, most már elég sok csata alapján mondhatom, hogy hb-ban átlagban olyan 10e profitot össze lehet hozni, ami azért nem annyira szörnyû...
Nyilván így is 100 csata egy 1 milliós gép + az átképzés, viszont ha utánaszámolok: 1223000 xp kell nekem a 12-es szinthez a németeknél, ha számolok 10 e xp és 10 e credit meccsenkénti átlaggal, akkor kb mire kigyûlne az xp, meglenne a pénz is a 12-es FW-re... Tény, hogy ez nem fedezi más nemzetek fejlõdését, de azokkal is ugyanúgy össze lehet szedni a fejlõdéshez szükséges pénzt..

Lolz, eltûnt szerverek közül az Any, viszont van Usa...
lv 50 ért is kapsz aszem 1m-t
Azok az achievementek amikhez nem csak Lion járt, hanem Xp is, azt az xp-t hova tette? a Free-be? 😊

Lvl 25ös "acsi" 500k lion ajándék
sajnos a következõ ilyen "acsi" lvl 100-nál van..😊
Nálad érthetõ a dolog 😄

Ráadásul anno nem tudtam volna t1ezni mert nem volt send holiday és 5 slot volt. Most már érdemes akár 7 slotot kihúzni pl ha T7 T9 T11 be tolja az ember. Fõleg azoknak akik könnyen elhagyják a gépüket maguk alól 😄 Csak felmerül a kérdés ezek után 200+500 goldot +2 slotra érdemes e kiadni?
Fõleg hogy ez a Back Up dolog is mekkora pénzlehúzásnak tûnik.
10 de sokaknál több 10 goldért behozhatod mégegyszer a gépet a harc közben. De csak 1 szer. Utána lehet megvenni újra? hát na nee 😄
Én se tenném de az 1.29 megjelenése elõtt 1 nappal vettem, összesen 3 kört mentem vele, úgyhogy ettõl nem érzem magam bibsinek... 😊

Megvan a helye annak a 400 Golden Eagle-nek, bár az baj, hogy sörre nem lehet beváltani! 😊
De, adják vissza! Az 2 sör ára minimum! 😄

Nekem nincs pofám írni, hogy adják vissz a 400goldot 😄
Azalatt a 2 hét alatt amíg használtam legalább 3milliót és minimum 4000 földi célpontot hozott. És soso még T3ban ha volan kíséret még lehetne is használni átlagos hatásfokkal. 😄
Na jó az túlzás volt.
Pikkelek a WG-re mióta account e-mail címet akartam változtatni, és megfenyegettek, hogy ha eladom, vagy elajándékozom(!!!) az account-ot akkor azért permaban jár...

Igaz a Gaijin is bek******* mióta szép csendesen áttolták dollárból euróba az EU-s játékosok fizetõeszközét. De legalább a játék ingyen is jól játszható + nincs az a konstans új tank-félkezû óriás effekt 😊

++Múlt heti interjúban kiemelték a Gaijin-esek, hogy hamarosan indul a kínai szerver, ennek okára az ottani wot szerverrõl írt kis szösszenet elég jó felvilágosítást tud adni, érdemes elolvasni a hozzászólásokat is, van köztük olyan aki saját tapasztalataival egészíti/cáfolja a kezdõ postban írtakat.