War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csodálkoztam is, amikor már nem érzem lent veszélyesnek, volt, hogy belekeveredtem fordulóharcba, YAK-1-es nem tudott sehogy lefordulni rólam, sõt egy I-16-ot is tartottam elég sok kanyaron keresztül, ameddig le nem lõttem, érthetetlen, hogy nem tud lefordulni egy 109-rõl.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Aztán ebbõl van az, hogy összerántja az összes kis németet, és mehetünk He51-tõl E3-ig a Yak9T-k ellen 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Na holnapra még marad 100k exp az oroszokba és még meg tudom venni bagóért az la-5öt akármennyire mondjátok is, hogy egy szar gép 😄
A yak-3at is szeretem ha ez egy picivel jobb nála az már bõven elég nekem. Igaz ma simán fordulgattam yak-3ban egy 109 F-el az picit fura volt, hogy nem bírom lefordulni sõt.. gyorsabb is ugye és már ugyanúgy is fordul 😄
HB-ben azért kemény az élet a németek ellen amikor beköszönnek a BF-ek 6os szinttõl. Az alatt nem is nagyon várakoznak csatára csak orosz oldalon, nem csoda 😊
Jó éjszakát 😄
Ez a "bug" eddig is megvolt 😊
Anno A20-assal a Guadalcanalon lestem én is mint a lukinyúl, mert a hordozóra csak hasraszállva lehetett letenni, azt meg Crash-nek vette. Tipegtem haza lelkesen a második körbõl, mikor kiírta megdöbbenésemre, hogy "Our team has lost all of.." aztán vesztettünk..
A back up planes csak arcade-ban mûködik.
A hivatalos fórumon is megy ám a sírás rendesen, hát még gondolom az oroszon 😊 Fõleg, hogy a Yak-ok tényleg anyatehenekként fordulnak 😊
Amúgy a Beau-k is bálnák lettek, nem gyorsulnak, nem emelkednek, nem fordulnak. Rosszabbak mint a 410-es. Wehehe >o] Cserébe olcsók mint az állat.
Tuti ezeken is buheráltak valamit.
Ajánlom figyelmedbe a pilóta képességeirõl szóló részt.
Tisztára, mint a Wotban!! Repülök szépen, folyton körülnézve, MINDEN irányba, erre egyszercsak a semmibõl ott termed valaki és kill...
OLYAN is van, hogy dogfight KÖZBEN, bazmeg, eltûnik a francba a gép (se a piros jelölõt, se a gépet nem látom), aztán megint ott van mögöttem.
EZmiez?
A pénzrõl stb. meg az érdekes manõverekrõl már nem is beszélve, de ezek a protoss arbiterekkel támogatott fighterek nagyon kellenek.

Mindent ugyanúgy csinálok, mint a patch elõtt, de akkor 1 óra kellett akkora haladáshoz mondjuk egy repcsi megvételére, amihez most 5 óra kell.
A saját légvédelmünk lövi agyon szerencsétlen csávót, aki mögött ott megy 5 enemy.. Vicces 😊 Még jó, hogy csak 3500 volt a javítás 😊 Egy gépet se lõttem a crashed miatt, de így is -200 volt a kör T9-en. Szal minuszolni már nem nagyon lehet.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gazdasági rendszert nem lehet nerfelni.
Gépet lehet.
Bevételt lehet.
De komplett rendszert?
100K lion NYERESÉG(bevétel minusz javítások)
150-200K XP
Most
40K lion NYERESÉG
80-100K XP
Szóval közel lefelezték az adott idõ alatt szerezhetõ XP-t, és pénzt, a gépek árát pedig 2,5-szörözték.
Ha XP-t nem is nézzük, akkor is a 18-as meteor lett volna:
770K+770Kfejleszteni
Most lesz tökéletesítéssel 3,5 milla.
Tehát konkrétan azért az 1 repülõért 15 órát kellett tolni, a patch után ez az 1 gép 80 óra.
Konklúzió:
Ezzel a patchal jelenlegi formájában 1/5-ödére vették vissza a fejlõdési ütemet, vagyis AZ ÚJ GAZDASÁGI RENDSZER 80%-OS NERFELÉSE A RÉGINEK. (Csak szép köntösben tálalva, olcsóbb javítási költségeknek álcázva, a mi érdekünkben, na ez a nagy büdös igazság.
Amúgy, hogy értitek, hogy legénységet átképezni? Ezt hol, mire?
Viszont miután kilõnek szoktam nézni a mi oldalunkon repülõ jeteket, és rengeteget leeht belõle tanulni, láttam egy srácot, az adatlapokon már lekérhetõ a repülõk listája, 3 néppel is 20-as, és több száz jetes meccse alapján:
Meteor a legbénább 1 halálra 5 killje jut
KI 200, me 163, mig9 1:8 hoz az arány.
Mig15: 1:14-hez😊
Nyilván így is 100 csata egy 1 milliós gép + az átképzés, viszont ha utánaszámolok: 1223000 xp kell nekem a 12-es szinthez a németeknél, ha számolok 10 e xp és 10 e credit meccsenkénti átlaggal, akkor kb mire kigyûlne az xp, meglenne a pénz is a 12-es FW-re... Tény, hogy ez nem fedezi más nemzetek fejlõdését, de azokkal is ugyanúgy össze lehet szedni a fejlõdéshez szükséges pénzt..
sajnos a következõ ilyen "acsi" lvl 100-nál van..😊
Ráadásul anno nem tudtam volna t1ezni mert nem volt send holiday és 5 slot volt. Most már érdemes akár 7 slotot kihúzni pl ha T7 T9 T11 be tolja az ember. Fõleg azoknak akik könnyen elhagyják a gépüket maguk alól 😄 Csak felmerül a kérdés ezek után 200+500 goldot +2 slotra érdemes e kiadni?
Fõleg hogy ez a Back Up dolog is mekkora pénzlehúzásnak tûnik.
10 de sokaknál több 10 goldért behozhatod mégegyszer a gépet a harc közben. De csak 1 szer. Utána lehet megvenni újra? hát na nee 😄
Megvan a helye annak a 400 Golden Eagle-nek, bár az baj, hogy sörre nem lehet beváltani! 😊
Azalatt a 2 hét alatt amíg használtam legalább 3milliót és minimum 4000 földi célpontot hozott. És soso még T3ban ha volan kíséret még lehetne is használni átlagos hatásfokkal. 😄
Pikkelek a WG-re mióta account e-mail címet akartam változtatni, és megfenyegettek, hogy ha eladom, vagy elajándékozom(!!!) az account-ot akkor azért permaban jár...
Igaz a Gaijin is bek******* mióta szép csendesen áttolták dollárból euróba az EU-s játékosok fizetõeszközét. De legalább a játék ingyen is jól játszható + nincs az a konstans új tank-félkezû óriás effekt 😊
++Múlt heti interjúban kiemelték a Gaijin-esek, hogy hamarosan indul a kínai szerver, ennek okára az ottani wot szerverrõl írt kis szösszenet elég jó felvilágosítást tud adni, érdemes elolvasni a hozzászólásokat is, van köztük olyan aki saját tapasztalataival egészíti/cáfolja a kezdõ postban írtakat.