War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Flanker 1
Flanker 1.5
Flanker 2
Flanker 2.5
Lock On
Lock On Flamming Cliffs 1
DCS
es innetol addonok, mint FC2-3, uj gepek, mint most 2VH-s P51,FW190D-9 Dora,Bf 109 K-4 Kurfürst...sot lesz egyszercsak egy DCS WWII: Europe 1944 is.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De ha már a WT-ben többen játszanának szimulátor módban akkor sokat javulnának a német gépek esélyei. Ott legalább az ügyesség is számít. Ha viszont van fél-egy órám játszani akkor nem szeretnék 10-15 percet ülni a lobbiban.
És akkor még nem is beszéltünk arról hogy mennyien sírják vissza ott a szovjetúniót, és mekkora a támogatottsága láthatóan minden erejével a szovjetúnió újjáélesztésén dolgozó putyinnak.
Na most mindez remekül megjelenik abban a játékban, hogy a német repülők és tankok jó egy-másfél battle tierrel magasabban vannak mint kellene, ezért a legtöbb játszhatatlan. Me-262, Komet, Panther D, Tiger I, FW-190 D sorozat, Ta-152. Mind túl magasra van rakva, ami olyan eredményekhez vezetett mint például hogy a bombázóvadásznak tervezett Komet soha nem lát szövetséges négymotoros bombázót, helyette koreai háborús jetek ellen repül. Az idiotizmus magasfoka.
Amúgy saját bevallásuk szerint sem a gép teljesítményéhez vagy a megjelenés időpontjáház igazítják a gépek BR értékét, hanem csak ők tudják mi alapján lövik be. Ők azt állítják hogy az alapján hogy mennyire effektív a gép a harcban, de ez nyilvánvaló hazugság.
Egyszóval ezek sötét oroszok, ne várjál tőlük semmit és akkor nem fogsz csalódni. Nem úgy működnek mint egy rendes nyugati fejlesztőcsapat. És pénzt pláne ne költs orosz MMO-ra!
amúgy a második világháború legfejlettebb technológiájú repülőgépe egyértelműen a ta 152, kétségek nélkül.. -metanol-víz befecskendező, nitrogén-oxid befecskendező, -kabin, -szárnyak, -törzs, stb .. stb .. és hát az összes fóka olyan hogy nemkellett trimmelni őket, ugye, igénytelenek voltak.. a németek tudtak valamit, amit a többi ember nem..
I Airman...
A medve nem játék.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.01. 14:31:13
Ez az 1 rácsapás nem tudom mennyire volt a németeknél jellemző, én szegény magyar pilótáknál olvastam ezt. Bár nekik aztán amilyen felszerelésük volt, csoda hogy nem repültek el inkább a világ végére...Megkapták a korszerűtlen, felesleges német gépeket, akkori bombázók ellen hatástalan fegyverzettel. Amúgy is 20 perc üzemanyaggal megyek hogy könnyű legyen a gép, annyi idő alatt úgyis leszednek.
És nem ragaszkodom feltétlen a történelmi hűséghez hozzá, csak akkor legalább választani lehessen és legyen rendes balansz. Ha mozgó japán hadihajókat kéne elsüllyeszteni akkor inkább valami torpedós gépet vinnék és nem B-25-t...A bearcat meg ne daráljon le Berlin felett.
Egyáltalán nem akarok vitatkozni (remélem nem úgy jött le 😊 ) , sajnos sok probléma egy darabig nem igen fog változni még a fejlesztők a tankokkal foglalkoznak inkább. Plusz ott van még a verseny a world of warships-szel szemben is.
Ennek ellenére ebben játékban (már ami a realistic/simulator módot jelenti) kb valós helyszíneken és időben küzdenek kb valós ellenfelek. Akkor igen is rakja össze úgy a játékot hogy az legyen ehhez hű. És ha a németek repültek sugárhajtású gépekkel mikor még mások nem (harctéren) akkor az legyen így, és ne pakoljon be orosz jetet az amúgy is hátrányos helyzetű német gépek ellen.
Szerencsétlen németeknek legalább 1 olyan tulajdonságot adjanak amit ki lehet használni. Jelenleg nincs se sebesség, se manőverező képesség, se emelkedés, se ütőképes fegyverzet. Elvileg energiaharcos Z&B gépek voltak, akkor legalább ebben legyenek jobbak. Oké, hogy 3000 alatt kikapnak, de én még 4500 körül járok mikor a szovjetek már 6000-on vannak. Szimulátorban viszont már nem akkora májerek mikor 3+1 tengelyen kéne játszani.
Ugyanígy dühít mikor mennék egy kanyart az F4U-val és európai hadszíntéren találom magam. A fejlesztők elvileg a lehető legpontosabb modell szeretnék alkotni. Akkor abba nem fér bele hogy tengerészeti géppel repülsz olyan helyen ahol az sose ment. Persze a németeket így is lefordulom, meg mindenben jobb vagyok de ez így nem igazságos..
A Mig-15 hajtomuvet /azaz a Rolls-Royce Nene/ megvettek az angoloktol. Stalin eloszor nem is akarta elhinni hogy az angolok eladnak. De vegul eladtak. Az elso szallitmanyok utan a "blueprint"-eket, es a (gyartasi)technologiat is eladtak az oroszoknak! Igy kerult vegul a nagy tomegben gyartott peldanyokba Klimov VK-1 hajtomu
A Mig-9 es Yakokba meg visszafejtett ugynevezett reverse-engineered hajotmuvek kerultek. Hozza kell tenni hogy eleg sokat zsakmanyoltak az oroszok a haboru vegere ezekbolt (Jumo 004 es BMW 003) igy volt mit beepiteni az adott gepekbe. De idovel ok is rajottek hogy a hajtomu kiforratlan, sot nem biztonsagos (pl a hires hirtelen gazadasra fakylakent gyulladt ki es eloltani se lehetett....mar a 262-ben is), igy az adott tipusok nem is szolgaltak sokaig! (Mindossze 5--7 evig)
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.01. 11:10:21
Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).
A németek a sugárhajtással kapcsolatos előnyüket szerintem már egy évig sem tudták volna tartani, ha folytatódik a háború. A szovjetek meg szóra sem érdemesek, ők először lopott német, majd pedig lopott(másolt) angol hajtóművekkel építették meg a saját gépeiket. A Yakok, MiG-9, MiG-15, LA-15, mind külföldi eredetű hajtóművel rendelkezett.
A németeknek valóban voltak előremutató technológiáik dögivel, de mondjuk repülőgép témában pont nem a sugárhajtóművek területén, inkább a szárnyprofilokén. Ezek valóban a németektől kerültek a Koreai háborús amerkai Sabre-re és orosz MiG-15re.
Amúgy pedig a németek a többfrontos anyagháborút a félidióta vezetőjük ócska döntéseinek sorozata miatt vívták meg és vesztették el. Értelmes ember tudta volna hogy nem lehet egyszerre hadat viselni az USA és a szovjetúnió, két irdatlan ipari kapacitású ország ellen, onnantól hogy ez megkezdődött, a vereségük borítékolható volt. Csak a Me-262 program több mint két évet csúszott Hitler ostobaságai miatt.
Nekem az első a legelső Meteor lesz szerintem, már elkezdtem fejleszteni, aztán meg a P-80A.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Részemről megvan az első elit jetem. A Ki200. Remek kis gép. Majd 4 percig. 😄
A medve nem játék.
Amúgy ez a Lancaster még nagyobb fekete lyuk mint a B-17-es, ugyanúgy nyeli a 20mm-est, ha nem jobban.
rendszeres kifagyás, mit lehet tenni ellene?
I Airman...
A gond csak az, hogy késő délután, meg este főleg család van, de most bealudtak az autóban, így volt időm. Katasztrófa ami DE megy ...
Tartom, hogy arcadeban BR7.0 felett tilos legyen a squad, vagy nem prime timeban ne engedjék a cross szerverezést, mert ez így nem fair.
A medve nem játék.
Philadelphia Experiment 2
Fatherland
It Happened Here
Jackboots on Whitehall
Resistance
😊
A medve nem játék.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
I Airman...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
I Airman...
Félreértés ne essék, én örülök hogy a németek elvesztették a háborút, ki tudja milyen világ lenne most? (még nem játszottam az új wolfeinstein játékkal) Persze a kommunizmus bőven több áldozatot szedett (és szedi ma is őket). Mégis azt el kell ismerni hogy technikailag elképesztő miket műveltek. Szó nem volt arról hogy Európa felszabadításáért kellett velük szembe szállni, inkább a technológiáért. 1939 augusztus végén repült az első német jet, csak akkor a náci vezetést nem nyűgözte le. Rá valamivel az angolok is csináltak egy gépet, aminek a terveit támogatásért cserébe (már a háborúban nyakig) eladták az amerikaiaknak. Az első amcsi sugárhajtású gép meg egy szar lett, a dugattyúsok lenyomták. A koreai háború gépei is mind a német mérnökök gondolatain alapultak. Jó lenne ha a gaijin felfogná hogy egy többfontos anyagháborúban győztek iszonyatos emberáldozatok mellett...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként nem tudom miért csodálkoztok azon hogy az oroszok tönkre vágják a játékotok, ez mindig is így volt. Az egész nép egy agresszív massza. Attól hogy a szovjet unió felbomlott még nem változtak meg. Jó példa erre a mostani ukrán háború. Na de ennyit a politikáról.
Ha játszott valaki IL-2 Sturmovik-ot picit komolyabban (Airforce war) akkor tudja hogy ott is fel voltak húzva a szovjet gépek. Plusz az airforce war is ha jól emlékszem orosz dolog volt, így a német oldalon harcolók sokszor hulladék és korszerűtlen gépeket kaptak még a szövetségeseknek kijárt a rendes vas. Ennek ellenére ügyes összjátékkal aprítottuk őket.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Komolyan, nem engedném BR7.0 felett a klánozást arcadeban! Nem normális mennyire szétqurják a játékot az ukrán-orosz játékosok ruszki szerverekről EUra átruccanva.
A medve nem játék.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.30. 13:13:16
A medve nem játék.
I Airman...
I Airman...