War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Változttnak rajta vagy csak behalt a szeró?
A legtöbb gépénél ha nagyon nem megy, akkor nem a gép a "fostalicska", hanem te, a pilóta.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Imádom ezeket a provokáló meg kóstolgató kommenteket 😄D
Azért nem is írtam mostanában mert mindenki ugatott a másiknak.
De ezért köszönöm a nem felesleges (karaktereket).
Ja és belegondolva igen 100k xpvel megelégedtem volna.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyáltalán melyik típusról beszélünk? Három különbözõ feladatú kategória van a Me-410eseken belül! És azokon belül is altípusok...
Amúgy kevés géppel van annyi killem mint a Me-410R3-al, errõl ennyit.
http://users.atw.hu/oxxi/tez.jpg
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/22413-economy-v129/page-0
Vagy az elérése: War Thunder - Official Forum → Project Discussion → General Discussion -> Economy v.1.29. (Upd.)
forum.warthunder.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=6691
Mondjuk 6 slotra.
mondjuk a 3 Do217es a két BF 109 F4 és a Ju 88 A megfelelõ párosítás lenne?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
az Options-ben meg a színét meg, hogy középen vagy a szárnyvégeken füstöljön.
Ezt hogy leeht beállítani és melyik gomb aktiválja?
Tudtok ebeb segíteni?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Arcade(prémiummal):
1 földi és 7 repcsi kilõve, nyertük a meccset: 40K lion 40K XP
3000rõl se tudsz rendesen bombázni ha nem tudsz normálisan ráfordulnia célra nem? Ha a seggedben van 2 gép. Elég ha csak 3 fokban megdõl a szárny és elmegy a célkereszt és nem old ki a bomba és ha nem tudod kidobni kb megint 30mp ráállni a célra amíg tuti leszednek.
Ha tényleg valósághû szimulátort akarnak akkor abba neked is beletörne a bicskád nagyon sok játékossal együtt.
Hol lenne 2-3 kilõtt géped sehol?
A 250-es bomba már az életben nem szed ki duble killel 2 tankot.
Most 5-bõl 3-4x kiszed az AA, már nem lehet eszetlenül csinálni a dolgokat mert kevesebb az xp és a pénz is, valamint könnyebben leesel. Változtatni kell(ett), gondolkodni és taktikázni. Erre vett rá ez a patch és ez jó. Nekem legalábbis. Így legalább átültem vadászba. 😄
Annak meg külön örülök, hogy a pedoplane felkerült T3-ba. Nagyon nem odavaló és játékélmény romboló volt a többi játékosnak.
Egy masszívabb csatában mondjuk 30 földi célra - néhámny pillbox, med és hvy tankok - ha adna 25-30k nettó nyereséget szavam nem lenne. Mert ennyit még mindig nem lenne easy össze szedni fõleg most de nem lehetlen így "kis" ügyességeel meg malaccal meglenne a napi betevõ 😊
És igen ahogy mondod aki tudta h mivel kell menni azok versenyeztek a földikért azért is nevezik ground strike-nak h ki tud gyorsabban többet nem az h tudsz-e bombázni árkádban! Megszeretném hagyni a realisztik élményt a realisztik buziknak ha nem gond!
CptYossarian (#7359) > Biztos hogy sokan fognak majd vele játszani, viszont az a játék teljesen más mûfaj mint ez. Nem értem hogy jön ide. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Conqvistador (#7434) > Szerintem nálad a probléma forrása az, hogy idáig irreálisan könnyû volt a játékod, és te beleélted magad az ebbõl fakadó sikereidbe. Legalábbis számomra irreális az ha egy nehézbombázó zuhanóbombázik, pár méterre a földtõl szórja meg az egységeket, és mindezt sértetlenül megússza. Ráadásul sokan úgy állnak hozzá, hogy miután lebombáztak egy tucat (vagy több) egységet, le vannak szarva az ellenséges gépek "nyugodtan ki lehet engem lõni" mert az XP már megvan.
Azt ami most történt te kibaszásnak érzed elhiszem, de az nagyobb kibaszás volt (a kezdõkkel) amit ti csináltatok. Squadban repülve gyakorlatilag ti nyertetek meg egy csatát néhány perc alatt, esélyt nem adva másnak némi játékhoz. Ezt amúgy nem csak ti csináltátok, a hivatalos fórumon számos panasz volt evégett, a fejlesztõk pedig meglépték azt amit. Ez van, én nem gondolom hogy hülyeség.
Elmondom neked (de nehogy félreérts mert nem kioktatni akarlak), a problémád egycsapásra megoldódna ha változtatnál a hozzáállásodon. Felejtsd el az eddigi játékstílusodat, mert amit eddig a bombázók mûveltek arcade vagy sem ilyen nincs. Amit meg a hozzászólásom elsõ felének a végén leírtam, abból következik a lényeg. Én bennem már az elejétõl kezdve megvolt az, hogy függetlenül milyen géppel repülök és mi a célom, én nem halhatok meg. Ez többek között gondolkodásra készteti az embert a csõlátás helyett, megtanul taktikázni, jól játszani, tapasztalatot szerezni, és sokkal nagyobb élményforrás mint futószalagon csinálni bármit is.
Ugyan nem sûrûn bombázok, de a Two Towns -on utólag volt közel 30 kiszedett egységem a PBY -vel, mozgó tankoktól kezdve a hajókig minden volt köztük. Valamivel több mint 3000 méterrõl dobálóztam, ráadásul sûrû volt a felhõzet ami mögé elbújva gyakorlatilag nem láthatott senki. Nem is akadt vendégem, a lövészeknek nem volt dolguk. Ha ezt a te módszereddel csináltam volna lett volna egy tucat lebombázott egységem, vagy még annyi sem, mert elõbb lõ le valamelyik ellenséges gép. A hajóflotta fölött úgy repültem, hogy egyszer nem vettek célba. Ennyi !
Ami köztünk a különbség hogy míg te korábban a könnyebbik utat választottad, addig én a magasba törekedtem, és kitapasztaltam egy-két dolgot az onnan való hatékonysággal kapcsolatban. Kb ennyi a történet, és egyáltalán nem érzem magam pro -nak.
Ám ezzel azt hiszem most megcáfoltam az "elbaszták a bombázást" címû véleményeket, mert nem baszták el, csak realisztikusabb lett. Sok játékos pedig köszöni szépen, elhiheted. Azt viszont aláírom, hogy jobban is értékelhetnék az eddig lelkesen bombázó játékosok munkáját. A negatív kritikák ezzel kapcsolatban teljesen jogosak, de biztos vagyok benne hogy majd javítják. Persze annyira rosszul nem kaptam a példámban említett csatáért, annak ellenére sem hogy a PBY -m ki van maxolva.
vass17 (#7510) > De összerakják. Van mikor spontán nem számolja vissza a javítási idõt, van mikor többször is újrakezdi a repülõ elhagyásának a számolását, de egy kis várakozás után megjavul a géped. Valószínûleg hamarosan érkezik majd patch erre is.
f24sg (#7518) > Amit leírtál azt szóról szóra tapasztaltam a patch elõtt is.
22844 kredit prémmel
25580 xp prémmel
15229 kredit prém nélkül
12790 xp prém nélkül
ha igen mi a vélemény róluk?
Van valami a 6 alatti OP-ben. Bár az Mc 202 Folgore nem rossz az ellennél.