War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már 1 perce így repültem. Még egyig tartott - mejdnem elértem a repteret - mikor egy f4 végre ksizedett. Így nem votl nehéz dolga.
Hm... ruszkik nem kcisit lettek OP-k. Kb úgy fordulnak mitna japcsik az 1.27ben, ágyúk ütnek. Találatot meg bírják. IL-2 is egy gyilkos lett.
Jó helyen kerestem csak kiszúrta a szemem😊
Köszöntem 😊
Menu-Options, ott a színét, hogy honnan jöjjön (törzs, szárnyvég)!
Controls-Miscellaneous, ott hogy melyik gomb!
Nem, nem lehet panaszom, de nem érted, hogy elérek egy szintet és nem lesz pénzem a repcsire?
Ez itt a lényeg, ha ki szeretném próbálni a La-7est akkor vagy fizetek vagy tényleg mehetek farmolni valahogy pár hónapig.
Valaki meg tudja mondani, hogy pontosan hol lehet beállítani ezt a füsthúzós dolgot?
És mennyi XP volt az a 42 földi cél? Sztem arra nem lehetett panaszod 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jó azért nem kell jártatni a szátokat rögtön, mert alapvetõen igaza van.
Ma egy 42 földi cél és 2 repülõs nyertes körért kaptam szintén 10000 liont...és 13-as szinten játszottam. A Yer2-esezés sztem már nem lion farmolgatás...1300 lion volt a hasznom rajta...na igen én sem "farmolgatom" össze két nap alatt a gépeket, de két év alatt sem...a köv orosz géphez 3000 ilyen kört kéne nyomnom, hogy crew a meglegyen.
Szóval a srácnak igaza van...elbaszták, és CSAKIS AZÉRT, hogy pénzt keressenek...
De így nem lesz meg nekik 2 nap farm után az összes nemzet összes gépe.<#vigyor2>

Nem igazán értem miért sír a szád - láthatóan lowtier meccs eredményét mutogatod, akörül a tier körül a gépek is hasonlóan vannak beárazva, egy 10k-s meccs nem számít rossznak. Tier6-7-ben nyomtam épp egy kört, vesztettünk, minden japán gépemet kilõtték, elsõként végeztem, 12k-t kaptam, 3k volt a javítás. És? Ezelõtt simán volt olyan hogy 12k-t lõttem össze és 18k volt a javítás.
Jacek
Dehogy is rosszul látod, plusz ha jól emlékszem már nem egyszer írtad tehát járna a BAN!!!!

Nézzétek meg ezt srácok, és sírjunk, mit mûveltek a kedvenc játékunkkal! 😞

nem olyan szar ez 😊 Nagy küzdés volt az tény és 32 percig tartott de az élmény jó volt 😊
Úgy tûnik valamit babráltak a sebzéss/kill számítással, ebben a körben valami német 2 motoros csodát lõttem kb szitává, 2szer gyújtottam ki de látszólag simán ment tovább nálam elfogyott a lõszer hagytam a fenébe és mentem vissza a bázisra. Közben más elkezdte lõni a srácot végül lezuhant és meglepetésre nekem írta be a kill-t pedig már 2 km-re voltam tõle.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Coral Springs
Ejnye. Látom javították a repülõ megjavítása utáni levegõbe való respawn -t. Akkor ezentúl nem tudok majd hidroplánnal javítani. <#nemtudom>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Lesz abból 365 is. A játék külön díjazza ha minden nap játszol vele.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

van three days in game is

Coral Springs
Akkor most hagy kérdezzem meg, megérte az egymás anyázása és a sok mûbalhé itt az Sg -n ? Ez nem feltétlenül neked szól. Nem véletlenül lett írva hogy nem itt kell fejtegetni a problémákat, ide elég egyszer leírni hogy szar, meg van értve, a többire ott a hivatalos fórum. Ennek a játéknak egy nagyon jó support -ja van, a fejlesztõk tényleg vevõk a játékosok véleményére. Tudok néhány címet írni ahol az ordító bugok, hibák, az erõs rajongói elégedetlenség ellenére is hónapokig javítatlanok voltak, vagy sose kerültek javításra. Azokhoz képest itt aranyélet van.

flashpointer
Ne legyél már ilyen pókerarc, nem kell mindent komolyan venni 😄

Az meg priceless, ha az elsõ 2-3 lövedékes sorozatból elkapja az egyik, és elkezd osztódni .

Emancipate yourself from mental slavement!

Azért nem mindegy, hogy látod a lövedékek által húzott "függönyt", amit sokkal egyszerûbb ráirányítani a másikra, vagy nagy ritkán lõhetsz egyet, amit tényleg nagyon be kell célozni. Persze, földi célpontok ellen lehet jó az 50-es, azt nem kétlem, levegõre értettem, hogy felesleges.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

...de olyan jó érzés mikor eltalálod az 50el és utánna ott "billeg mnt szarka a dögön"........
Elég gáz a szomszédokhoz való hozzáállásod. Kicseszel velük, és még örülsz is neki, hogy hallgatniuk kell a zajongásodat. Nem tudom minek minõsítsem ezt. A kollégiumban én is "nagyra értékelem" az ilyen gyerekes, köcsög szobaszomszédokat, akik magukon kívül senki másra nincsenek tekintettem.

Bocsi, ez kikívánkozott, gyûlölöm ezt a hozzáállást. "Hangoskodok, aztán hallgassa mindenki, aki nem tud elköltözni." Nagyon gáz.

pontosan!!!!
A négy 20-assal felszerelt verziót használd szerintem, és ha már elérhetõ, a tier10est.

flashpointer
Olyan nincs hogy egy fegyver elég nagy* így akartam 😊

flashpointer
Olyan nincs hogy egy fegyver nem elég nagy.
+Még lehet gyönyörködni a hangjában, szerintem a szomszéd is szereti 😊

Az 50-es teljesen felesleges. Már két darab 20-as is bármit leszed az égrõl annyi lõszerrel, ráadásul sokkal egyszerûbb is vele célozni, mint az 50-essel. A 4 cannonos változatról nem is beszélve, annál nagyobb kaliber nem kell..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hááát, a Ju87 azért elég strapa bíró.
OK!Elismerem hamar vontam le a következtetést 410 rõl,Így már használhatóbb.De az csak megint kicsit felbaszott hogy (igaz hogy alap lõszer) Ju-87 est 5vagy 6 telitalálattal szettem csak le BK-50el.(mit lõl ez addig míg nem tudunk bele venni lõszert,meggymagot???).....
Igen, remélem tovább is lesz fokozatosan emelkedõ reward-al, persze nem valószínû 😊

Update 1.29.30.0

Standard ammo belts are also available to equip
Now you can see the scattering range when drop bombs from wrong angles
Tracers visibility improved
Summer came to the hangar
Arcade bombing crosshair bugs fixed for dive-bombing for bombers, attackers and fighters
Bombing sight is fixed for bombers
Fixed repair on the airfields being taken
Fixed fuel amount when starting a battle
Fixed respawn after repair - no more distant respawn away from the airfield
Slightly improved maneuverability in Arcade Battles
Fixed excessive effects of wing damage on the aircraft steering
Improvements in the gaming interface
Minor optimizations in shadow drawing (less potential freezes now)
Better mouse aiming and the Instructor reactions when the plane is damaged

Van harmadik napra is online streak? 😊

Simán elképzelhetõ olyan megerõsített állás amit csak és kizárólag telitalálattal tudsz megsemmisíteni. Szórhatsz mellé 900 tonnát is, ha egy sem találja el akkor megmarad.
Vedd úgy, mint játéktechnikai érdekességet. 😄
Érdekes az új célzás, azt hiszem maradok a hagyományos bombavetésnél.
De baj, mert egy 1000 éves dos-os játékban is megvolt már, hogy SÉRÜL valami...itt nevetséges, hogy a játék végén...2en elbaszták és kicsit mellédobták a pillboxnak az 500 kilóst, utána én is...2t is...a többiek dobálták a 250-essel...és a végén tudtam kiszedni én.

Na ez nagy nagy hülyeség h nem sérül 3 tonna bombától.
Nincs itt semmilyen fejlõdés, ez szimplán nehezítés, de a játék nem lett jobb...nem lett élethûbb...
Az nem is baj.
Érthetõ hogy nehezítettek rajta de legalább most rendesen le leeht szórni a bombát. Fejlõdött a rendszer végre 😄
Igen teljesen használható most a bombázás megint...ennek örülök...viszont az 500 kg-s már nem viszi olyan jól a pillboxokat, és nem értem h miért...bár most még nem próbáltam. Többször csak úgy tudtam kiszedni ha nem piros célkereszttel dobtam, hanem elé.
Jobb lett, az biztos.

Ha ez így van, akkor most már remélem senkinek nem lesz vele problémája. Nekem most frissül, mindjárt lechekolom milyen lett.
IGennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

Úgy tûnik megcsinálták korrektre a bombázást.
Bár eddigcska a Ju 87es Stukával tudatm egyet menni.
De félelmetesen jó lett. Ha nincs meg a megfelelõ szög akkor csak kb ra tudsz bombázni ha bedölsz az optimális szögbe akkor összeér a célkereszt.
SZerintem jól sikerült ez a belenyúlásuk.
Prémium La-5-el arcátlan sok liont lehet keresni most is, állítom hogy a lgejobb gép lionfarmolásra és még élvezetes is repülni. Nem véletlenül dúrták fel az árát ennyire arcátlanul. Ha vigyázok rá át sem kell ülnöm a fókába meccs végéig, bár ez nem egyszerû mert golyómágnes, nagyon szeretné lekaparni az ellenség az égrõl. 😛
Ez igaz, de szerver restartot szoktunk érteni alatta. 😊

Akkor az enyémet se ha lehet kérni 😄
De nem hangzott jól a restart szó.
Abba sok minden belefér, más játékokból okulva 😄
Hát pedig a Yak 9T jobb volt nála.
Csak a te accountodat állítják vissza nullára. <#wink>

A többieknek megmondták már sokszor, sok helyen, hogy nem lesz wipe a játékban.

Na végül megvettem az La-5öt még olcsón 😊 1 kört tudtam vele menni...hm úgy érzem ezzel még fogok okozni pár kellemetlen pillanatot a 109-es társaknak. El tudom képzelni milyen lehetett régen ha ez már a "butított" lecsavart változat.
De nem megy.
Szerintem ez nagyon változó.Én is tegnap f-4el simán hazarepültem (arcadban) fekete bal szárnnyal.Viszont,rá két percre egy b-25-s bombázót üldöztem,mögötte voltam,erre csak azt látom hogy a pilótafülkém mögött leszakad a törzs mindennel együtt.Persze szakadt a röhögéstõ a bombázó pilótája én annyira nem.Az f4 troppal visszamentem és elkaptam,akkor meg már Õ nem röhögött.

Nortai
Nem tudom, de most nekem épp frissít a kliens, tölt le pluszba 100 megát. Gondolom valamin változtattak, csak lesz valami info ez ügyben is, hogy min.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

De mit restartolnak?

Tier 1 re visszabasznak mindne t vagy csak simán a szerver begõzölt és újraindítjak.
Nem mindergy.
Nálam így jelentkezik a sokak által említett sérülékenység:
15-20 km-t repültem vissza a bázisra ezzel a géppel, minden gond nélkül HB-ben 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)