War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszöntem 😊
Controls-Miscellaneous, ott hogy melyik gomb!
Ez itt a lényeg, ha ki szeretném próbálni a La-7est akkor vagy fizetek vagy tényleg mehetek farmolni valahogy pár hónapig.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ma egy 42 földi cél és 2 repülõs nyertes körért kaptam szintén 10000 liont...és 13-as szinten játszottam. A Yer2-esezés sztem már nem lion farmolgatás...1300 lion volt a hasznom rajta...na igen én sem "farmolgatom" össze két nap alatt a gépeket, de két év alatt sem...a köv orosz géphez 3000 ilyen kört kéne nyomnom, hogy crew a meglegyen.
Szóval a srácnak igaza van...elbaszták, és CSAKIS AZÉRT, hogy pénzt keressenek...

Úgy tûnik valamit babráltak a sebzéss/kill számítással, ebben a körben valami német 2 motoros csodát lõttem kb szitává, 2szer gyújtottam ki de látszólag simán ment tovább nálam elfogyott a lõszer hagytam a fenébe és mentem vissza a bázisra. Közben más elkezdte lõni a srácot végül lezuhant és meglepetésre nekem írta be a kill-t pedig már 2 km-re voltam tõle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az meg priceless, ha az elsõ 2-3 lövedékes sorozatból elkapja az egyik, és elkezd osztódni .
Emancipate yourself from mental slavement!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Bocsi, ez kikívánkozott, gyûlölöm ezt a hozzáállást. "Hangoskodok, aztán hallgassa mindenki, aki nem tud elköltözni." Nagyon gáz.
+Még lehet gyönyörködni a hangjában, szerintem a szomszéd is szereti 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Standard ammo belts are also available to equip
Now you can see the scattering range when drop bombs from wrong angles
Tracers visibility improved
Summer came to the hangar
Arcade bombing crosshair bugs fixed for dive-bombing for bombers, attackers and fighters
Bombing sight is fixed for bombers
Fixed repair on the airfields being taken
Fixed fuel amount when starting a battle
Fixed respawn after repair - no more distant respawn away from the airfield
Slightly improved maneuverability in Arcade Battles
Fixed excessive effects of wing damage on the aircraft steering
Improvements in the gaming interface
Minor optimizations in shadow drawing (less potential freezes now)
Better mouse aiming and the Instructor reactions when the plane is damaged
Vedd úgy, mint játéktechnikai érdekességet. 😄
Na ez nagy nagy hülyeség h nem sérül 3 tonna bombától.
Nincs itt semmilyen fejlõdés, ez szimplán nehezítés, de a játék nem lett jobb...nem lett élethûbb...
Érthetõ hogy nehezítettek rajta de legalább most rendesen le leeht szórni a bombát. Fejlõdött a rendszer végre 😄
Úgy tûnik megcsinálták korrektre a bombázást.
Bár eddigcska a Ju 87es Stukával tudatm egyet menni.
De félelmetesen jó lett. Ha nincs meg a megfelelõ szög akkor csak kb ra tudsz bombázni ha bedölsz az optimális szögbe akkor összeér a célkereszt.
SZerintem jól sikerült ez a belenyúlásuk.
De nem hangzott jól a restart szó.
Abba sok minden belefér, más játékokból okulva 😄
A többieknek megmondták már sokszor, sok helyen, hogy nem lesz wipe a játékban.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Tier 1 re visszabasznak mindne t vagy csak simán a szerver begõzölt és újraindítjak.
Nem mindergy.
15-20 km-t repültem vissza a bázisra ezzel a géppel, minden gond nélkül HB-ben 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)